Bob Unlimited Kodi addon не работи? Можете ли да го поправите и има ли алтернативи?

bob неограничено не работи 2Вашето копие на добавката Bob Unlimited Kodi не работи? Не можете ли да го инсталирате, защото липсва в репо за NoobsandNerds? Тази статия ще обясни защо Bob Unlimited не работи, дали може да бъде поправен и дали има алтернативи.

Какво е Коди?

Kodi е медиен плейър с отворен код от фондацията Kodi. Тя позволява на потребителите да интегрират всички свои източници за видео и аудио в една платформа. Kodi също блокира реклами от някои стрийминг сайтове. Може да се инсталира на Apple TV, Nvidia Shield, Android или iOS телефон, компютър или Mac.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Защо винаги трябва да използвате VPN с Kodi

Когато хората използват добавки на Kodi от трети страни, за да преглеждат пиратско съдържание, те често се обръщат към виртуални частни мрежи (VPN) като начин да скрият своята дейност от проникване на ISP. Но всички потребители на Kodi трябва да използват VPN, включително потребители, които гледат видеоклипове само от официални източници.

Ако вашият интернет доставчик знае, че предавате видео, дори ако видеото е напълно законно, това може да намали скоростта ви, за да предотврати задръстванията в мрежата. Използването на VPN помага да се предотврати това, като не позволява на интернет доставчика да знае какво правите.

Освен това използването на VPN не позволява на поточните видео сайтове да знаят къде се намирате. Това помага да ви предпази от ценова дискриминация от създателите на съдържание. Например, това помага да се попречи на филмово студио да ви начисли по-висока цена, защото се намирате в САЩ, вместо в САЩ.

Не всички VPN обаче са полезни за потребителите на Kodi. Повечето нямат приложения, които работят с телевизионни устройства като Amazon Fire Stick. Въпреки че всички VPN мрежи имат малка скорост, много от тях са толкова бавни, че правят невъзможно гледането на видео с висока детайлност без буфериране. Много VPN поддържат и дневници на поведението на потребителите в поточно пространство, създавайки ненужен риск за поверителност.

Заради тези причини, препоръчваме IPVanish за всички потребители на Kodi. IPVanish има приложение за Nvidia Shield, Amazon Fire TV и Amazon Fire Stick. При нашето тестване установихме, че е достатъчно бързо да предавате 1080p видео без буфериране. Той също има строга политика „без регистрация“.

ЧЕТЕН СНИМКА: Спестете 60% IPVanish планове

Защо Боб Неограничен не работи?

Боб Неограничен е бил много популярен аддиен Kodi заради голямото разнообразие от съдържание, което предлага. През февруари 2018 г. обаче той бе отстранен от репортажа на Noobsandnerds, който преди това го е приютил.

Съществуват противоречиви доклади за това, защо точно е премахнат Боб Неограничен. Някои доклади казват, че разработчиците в Noobsandnerds са били посещавани по домовете им и са заплашвани със съдебни действия. Други казват, че им е връчен съдебен процес по пощата. Но това, което е ясно, е, че Noobsandnerds изпадна в някаква правна неприятност заради връзките за нарушаване на авторски права, съдържащи се в Bob Unlimited. Като резултат, Bob Unlimited беше премахнат от репото и няма официални копия. Това е причината Bob Unlimited вече не работи.

Въпреки че е премахнат от репото, все още може да има копия на Боб Неограничен, които плават в Интернет. Въпреки това, инсталирането на едно от тези копия би било рисковано от гледна точка на сигурността и поверителността, тъй като те не са официални копия и не са проверени, за да се уверят, че те са без зловреден софтуер. Няма начин да поправите Bob Unlimited, така че той да работи правилно. Не препоръчваме да се опитвате да инсталирате Bob Unlimited.

Вместо това препоръчваме да инсталирате един от алтернативните добавки на Kodi, изброени по-долу. Всички тези добавки се предават от официални източници и работят отлично от това писане.

Най-добрата алтернатива на Bob Unlimited: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Повечето потребители, които се опитват да инсталират Bob Unlimited, търсят безплатни филми и телевизия, а най-добрият Kodi addon за тази цел е Tubi TV. Той има над 50 000 заглавия и е една от най-големите колекции от англоезично стрийминг видео съдържание в света.

Тя носи филми, драми, аниме, криминална телевизия, класика, семейни филми, инди филми, научнофантастични филми & фентъзи, трилъри и много други жанрове на филма и телевизията.

Kodi addon на Tubi TV е част от официалното хранилище Kodi. Прочетете нашето ръководство за инсталирането и използването му.

Други алтернативи на Боб Неограничен

пукане

Официален Crackle Kodi addon

Crackle е друг чудесен избор за безплатни филми и телевизия. Въпреки че има по-малка колекция от Tubi TV, тя носи много високо оценени и популярни заглавия. Crackle носи над 50 телевизионни сериала и над 100 филма, включително Започвам, Мъже в черно: Анимационната поредица, Черният списък: Изкупление, Blade Runner: Окончателният разрез, Точка на прекъсване, и Имало едно време в Мексико, сред други.

Добавката Crackle Kodi е част от репото на eracknaphobia. Ето как да инсталирате Crackle за Kodi.

USTVNow

USTVNow_Lineup

Докато Crackle и Tubi TV са чудесен избор за намиране на предварително записани филми и предавания, USTVNow е отличен начин да гледате телевизия на живо. Той пренася безплатно всички мрежови канали: NBC, ABC, FOX, CBS, The CW, PBS и My9. Тъй като много от най-високо оценените телевизионни предавания в момента излъчват по тези канали, USTVNow е надежден начин да получите достъп до най-добрите нови предавания.

USTVNow е част от официалното хранилище Kodi. Ето как да инсталирате и използвате USTVNow за Kodi.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon install

The MovieRise - YouTube Kodi addon е още един чудесен източник за безплатни филми. FilmRise е компания за разпространение на филми, която притежава правата за хиляди филми. Тя направи много от тези филми достъпни в различни канали в YouTube, посветени на конкретни жанрове.

Например, има YouTube канал на FilmRise за истинско престъпление, документални филми, queer кино, ужаси, паранормални теми, история и много други.

FilmRise - YouTube Kodi addon е част от официалното хранилище на Kodi addon. За да го инсталирате, изберете addons → изтегляне → video addons → FilmRise - YouTube → инсталирате.

Интернет архив [Видео]

интернет архив видео

Ако се интересувате от класически филми от „златната ера на филмите“ (1920-те до 1960-те години), Internet Archive Kodi addon е мястото, където да ги намерите. IAM носи стотици страхотни филми от тази епоха, включително Роди се звезда (1937), Алфред Хичкок 39-те стъпки (1935), и оригиналът Нощта на живите мъртви (1968).

Internet Archive Kodi addon е в хранилището на SuperRepo.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

В допълнение към USTVNow, Pluto.tv е друг чудесен избор за безплатни телевизионни потоци на живо. Той носи над 100 канала, включително много популярни новинарски канали като CBS News, Bloomberg, Newsy и RT. Има и канали, посветени на спорта, съдържанието на видео игри, клюките за знаменитости, НАСА, детското програмиране и много други теми.

Pluto.tv може да се намери в официалното хранилище Kodi. Ето как да инсталирате Pluto.tv за Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn е друга безплатна телевизионна услуга на живо като Pluto.tv. Той носи над 600 канала, включително канали, посветени на комедия, забавления, екстремни спортове, религия, документални филми, градски живот и други. Добавката FilmOn Simple Kodi е в хранилището на SuperRepo. Ето как да инсталирате FilmOn Simple за Kodi.

YouTube

YouTube добавка Kodi

Докато повечето хора мислят YouTube за място за намиране на кратки видеоклипове, има и много игрални филми, достъпни за него. Например, YouTube каналите Maverick Movies, Viewster и Timeless Classic Movies предлагат колекция от безплатни игрални филми. За да гледате тези филми в Kodi, просто инсталирайте добавката на YouTube Kodi и потърсете тези канали.

YouTube добавката Kodi е част от официалното хранилище. Прочетете нашето ръководство за това как да инсталирате и използвате YouTube за Kodi.

заключение

Сега знаете защо Боб Неограничен вече не работи. Той бе премахнат от репортаж NoobsandNerds поради нарушаващия авторското право характер на съдържащите се в него връзки. Въпреки това, все още има много добавки на Kodi, които предоставят безплатни филми и телевизионни предавания, включително Crackle, Tubi TV, USTVNow, FilmRise - YouTube и други.

Надяваме се, че сте намерили информацията в тази статия за полезна. Ако искате да научите повече за най-добрите добавки за Kodi, може да искате да прочетете някои от другите ни статии по темата, включително как да гледате документални филми за Kodi, най-добрите добавки на Kodi за филмите в Боливуд и как да гледате борба на WWE Коди.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector