Buffer Kodi pe Firestick sau FireTV? Iată cum să o rezolvați

Buffer Kodi pe Firestick sau FireTV? Iată cum să o rezolvațiKodi este una dintre cele mai ușoare metode de a-ți configura propriul centru de comunicare acasă. Este un pachet software gratuit, open source, care a devenit cunoscut pentru versatilitatea sa uriașă. Kodi poate fi instalat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC, iPhone, Raspberry Pi, unitate flash, Roku, Apple TV și Amazon Fire TV sau Firestick.

Deși Kodi este foarte simplu de instalat și configurat, uneori veți constata că atunci când vine vorba de redarea media, există probleme de protejare Kodi care vă împiedică să obțineți experiența completă. Videoclipul s-ar putea reda pentru câteva secunde înainte de oprire, sau mai rău, să nu termine niciodată încărcarea în primul rând.

În acest articol, vom explica unele dintre lucrurile care cauzează probleme de tamponare Kodi și vă vom arăta cum să diagnosticați și să remediați aceste probleme, astfel încât să vă puteți bucura complet de hardware-ul pentru care ați plătit. Unele dintre aceste probleme au un impact negativ asupra Kodi, indiferent de platforma pe care este instalată. Cu toate acestea, dispozitivele portabile precum Amazon Firestick sau Fire TV au mai puține resurse la dispoziție și pot necesita unele configurații suplimentare pentru a le folosi cât mai eficient..

Kodi a obținut ceva cu o reputație negativă în mass-media recent, dar este de fapt complet legal de utilizat. Problema pe care o împărtășesc deținătorii de drepturi de autor și echipa de dezvoltare Kodi este aceea că unii aditivi terți au oferit acces fără restricții la conținutul licențiat. Înainte de a încerca să utilizați Kodi, este obligatoriu să cercetați legislația țării dvs. cu privire la streamingul de conținut online. Acest lucru va ajuta la reducerea riscului de a vă confrunta accidental cu probleme. De asemenea, ar trebui să utilizați o VPN care vă poate ajuta să evitați probleme de securitate, cum ar fi atacurile Man in The Middle și care să împiedice ISP-ul dvs. să se arunce cu vederea asupra activității și să vă aglomereze conexiunea.. De asemenea, un VPN poate rezolva problemele de tamponare Kodi dacă ISP-ul îți încurajează conexiunea, mai multe despre asta mai târziu.

Multe VPN-uri lucrează cu Kodi, dar recomandăm IPVanish din mai multe motive. Este unul dintre puținele VPN-uri suficient de rapid încât nu are viteze lente semnificativ, este ușor de instalat pe un Fire Stick sau FireTV și nu își înregistrează activitatea, astfel încât să obțină rezultate bune pentru confidențialitate. Vom intra în detalii despre VPN-uri și despre cum pot preveni tamponarea lor, mai târziu în acest articol.

MAI BUN VPN PENTRU KODI & FIRESTICK: IPVanish este ușor de utilizat cu Kodi & Stick de foc. Oferă confidențialitate și securitate puternică, cu un număr mare de IP-uri și servere, plus o protecție suplimentară împotriva scurgerilor DNS. Viteze rapide. 7 zile garanție înapoi.

Cum să rezolvați tamponarea Kodi pe Firestick: pe scurt

Puteți remedia cu ușurință tamponarea Kodi, dar poate fi necesar să urmați câțiva pași diferiți de depanare pentru a ajunge la rădăcina problemei. Pentru a remedia bufferul Kodi, încercați următoarele:

 1. Verificați probleme de rețea (probleme de conectare la internet)
 2. Asigurați-vă că aveți lățimea de bandă disponibilă (executați un test de viteză pe internet)
 3. Utilizați un VPN dacă accelerația ISP provoacă probleme
 4. Verificați să vă asigurați că dispozitivul dvs. poate suporta o calitate mai mare a fluxului
 5. Utilizați fluxuri video de calitate inferioară
 6. Depanează instalarea Kodi (reinstalați Kodi dacă este necesar)
 7. Utilizați un asistent de configurare pentru a scana erorile
 8. Încercați să utilizați un alt addon pentru streaming
 9. Căutați viruși sau malware care pot utiliza lățimea de bandă
  Hogyan kell telepíteni a DAZN Kodi kiegészítőt és mi a teendő, ha nem tud hozzáférni a DAZN-hez

Ceea ce provoacă problemele de tamponare Kodi?

Există mai multe motive pentru care s-ar putea să vă fie dificil să transmiteți media de pe internet. Cel mai frecvent, există o problemă cu conexiunea la internet. Această problemă afectează Kodi indiferent de dispozitivul pe care îl folosești și poate fi diagnosticat rapid după ce știi ce să cauți. Este faptul că dispozitivul dvs. nu este suficient de puternic sau nu este configurat corect. Aceasta este de obicei o problemă doar pe dispozitive portabile, cum ar fi Chromecast sau Firestick.

Cu toate acestea, există câteva alte preocupări pe care poate doriți să le luați în considerare. Acestea pot include probleme de server de pe site-ul web care oferă fluxuri de videoclipuri, minerit criptocurrency malware pe dispozitivul dvs. care ar putea utiliza lățimea de bandă sau cauza probleme de tamponare, altele utilizând WiFi sau lățimea de bandă a rețelei sau probleme cu suplimentele Kodi pe care le utilizați. De asemenea, este posibil să utilizați o versiune mai veche de Kodi care nu este optimizată (versiunea actuală și stabilă a Kodi este versiunea 18 Leia).

Diagnosticarea problemelor din rețea

Primul lucru de testat este viteza rețelei. Acest lucru vă va oferi viteza medie de încărcare și descărcare pe parcursul testului. Viteza de încărcare nu este importantă pentru streaming, dar o viteză de descărcare puternică este crucială. În general, dacă viteza de descărcare este prea mică, veți observa probleme de buffering pe site-urile de streaming pe toate dispozitivele conectate la rețeaua dvs..

Deci, ce constituie o viteză rezonabilă a rețelei? Netflix recomandă o conexiune de cel puțin 1,5 Megabits pe secundă (Mbps) pentru utilizarea generală a internetului, cum ar fi verificarea Facebook sau citirea știrilor. Acest lucru se dublează la 3Mbps când transmite conținut standard de definiție (SD) și crește la 5Mbps pentru conținut de înaltă definiție (HD). Dacă doriți să vizionați un spectacol în definiție ultra înaltă (cunoscut sub denumirea de UHD sau 4K), va trebui să aveți o conexiune extraordinară de 25 Mbps.

Dacă ați efectuat deja un test de viteză și ați constatat că rețeaua dvs. este suficient de rapidă, este probabil să fie o problemă cu hardware-ul dvs., astfel încât puteți să treceți la următoarea secțiune.

Dacă viteza rețelei dvs. este prea mică, trebuie să verificați câteva lucruri. În primul rând, ce viteză face publicitatea pachetului dvs. actual de internet? Furnizorii de servicii Internet (ISP) folosesc adesea o formulare inteligentă pentru a vă vinde viteze mai mici decât aceștia pretind, dar viteza dvs. reală ar trebui să fie aproximativ în același pachet. Dacă primiți viteze mult mai mici decât plătiți, luați o notă în acest sens și în cazul în care celelalte sugestii noastre nu reușesc, apelați furnizorul de servicii, deoarece ar putea exista o problemă la sfârșitul lor.

  5 cele mai bune tastaturi Kodi pentru 2023/2023

În continuare, verificați pentru a vedea dacă altcineva din casa dvs. folosește internetul pentru a viziona videoclipuri, pentru a asculta muzică sau pentru a efectua apeluri video. Aceste activități folosesc multă lățime de bandă și pot afecta grav calitatea fluxurilor dvs. Kodi. Dacă cineva face aceste lucruri, roagă-i să se oprească și încearcă din nou să folosească Kodi pentru a vedea dacă aceasta este problema.

De asemenea, ar trebui să verificați cât de departe sunteți de routerul și modemul dvs. Puterea semnalului WiFi se descompune mai departe de sursa dvs., iar pereții groși pot reduce drastic eficacitatea semnalelor de internet fără fir. Dacă sunteți conectat la o rețea foarte slabă, este posibil să doriți să luați în considerare achiziționarea unui repetor WiFi sau conectarea prin cablu Ethernet dacă dispozitivul o permite.

Presupunând că puterea rețelei dvs. este în regulă, este timpul să folosiți compensația vechiului lucrător IT. Încercați să rotiți routerul și modemul la perete, lăsându-l pentru un minut și reîncărcându-l. Uneori, apar probleme tehnice și din orice motiv, acest lucru le poate rezolva. După ce v-ați putea conecta din nou la internet, încercați să rulați un alt test de viteză și să transmiteți fluxul pe altceva decât dispozitivul Kodi pentru a vedea dacă vitezele dvs. s-au îmbunătățit.

Presupunând că vitezele nu s-au îmbunătățit și nu există nicio problemă cu ISP-ul dvs., aveți două opțiuni. Puteți actualiza pachetul de bandă largă la unul care oferă viteze mai mari sau puteți încerca să scădeți calitatea videoclipului pe care doriți să îl transmiteți. Puteți vedea rapid dacă funcționează accesând YouTube și încercând să redați un videoclip la rezoluție 360p.

Depanarea instalării Kodi

Dacă ați încercat toate soluțiile de mai sus și tot nu vedeți nicio îmbunătățire, este posibil să apară o problemă cu setările Firestick sau Fire TV. Nu vă faceți griji; acest lucru este ușor de rezolvat și ar trebui să dureze doar câteva minute.

Optimizarea Kodi pentru dispozitivul dumneavoastră

Vom începe prin instalarea addonului Wizard de la Ares Kodi. Odată instalat, deschideți-l și faceți clic pe butonul tweaks fila din partea de sus a ecranului. Apoi, faceți clic pe butonul Expert Setări avansate opțiune pe partea stângă.

Optimizarea Kodi

Expertul Ares vă va explica acum ce este un cache și va sugera o dimensiune recomandată pe baza dispozitivului pe care îl utilizați în prezent. Parcurgeți pagina în jos și faceți clic pe butonul Generați setări buton. Veți vedea dimensiunea cache-ului, timpul de curgere CURL și veți citi valorile factorului tampon care sunt adaptate pentru dispozitivul dvs. Faceți clic pe butonul din partea de jos care spune Aplicați aceste setări. În cele din urmă, reporniți Kodi și încercați din nou să transmiteți fluxul pentru a vedea dacă problema dvs. a fost rezolvată.

Utilizarea unui VPN pentru prevenirea accelerației ISP

Știați că unii furnizori de servicii Internet limitează în mod intenționat viteza de internet a clienților lor pentru a încerca să-i împiedice să transmită streaming video? Această aglomerație se poate întâmpla indiferent de cât plătiți pentru pachet sau dacă urmăriți doar conținut din surse oficiale. În esență, vă pot analiza traficul de rețea și, dacă vă găsesc streaming video, vă pot reduce automat viteza.

  Коди ради споро? Ево како повећати Коди брзине!

În funcție de locul în care locuiți, s-ar putea să fiți blocat să plătiți bani pentru un serviciu care nu reușește să se conformeze așteptărilor dvs. Din fericire, nu trebuie să te descurci. Prin conectarea la o rețea privată virtuală (VPN), tot traficul dvs. de internet este criptat. Acest lucru împiedică ISP-ul dvs. să vadă exact ce faceți: vor ști că descărcați ceva, dar nu pot spune dacă este un fișier mare sau date video. Drept urmare, au mai puțin șanse să folosească instrumentele automate pentru a limita viteza dvs. de internet.

Există VPN-uri gratuite disponibile, dar în trecut, unele dintre acestea au fost descoperite pentru a conține malware. Chiar dacă este fără virus, există șansa ca acestea să vină cu capace de lățime de bandă sau să încetinească viteza de navigare la o rampă, de aceea este important să alegeți un serviciu VPN care să poată face față cu lățimea mare de bandă necesară de Kodi..

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Este unul dintre cele mai populare VPN-uri printre utilizatorii Kodi și dintr-un motiv întemeiat: IPVanish își creează și menține propria infrastructură. Acest lucru îi permite să ofere unele dintre cele mai stabile, cele mai mari viteze de internet ale oricărui serviciu VPN. Acestea oferă posibilitatea de a vă conecta la servere în mai mult de 50 de țări, astfel încât conținutul geo-blocat nu mai este o problemă. Pur și simplu conectați-vă la un server din țara dorită și puteți răsfoi media pe conținutul inimii voastre.

IPVanish este serios cu privire la confidențialitatea utilizatorilor lor. Nu păstrează niciun registru al traficului dvs. ceea ce înseamnă că, chiar dacă ISP-ul le-a întrebat ce faceți, nu vor putea spune. În plus, acesta este singurul VPN de renume mare, inclus în magazinul de aplicații implicit Amazon Firestick și Fire TV, astfel încât nu este necesară o configurație dificilă sau o încărcare laterală. Trebuie doar să instalați aplicația, să introduceți detaliile de conectare și sunteți protejat instantaneu.

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru Kodi și Amazon Fire Stick. 7 zile garanție înapoi.

Concluzie

Există multe motive diferite pentru care s-ar putea să întâmpinați o problemă de tamponare în timp ce utilizați Kodi pe Amazon Firestick sau Fire TV. Unele dintre acestea sunt cauzate de politica dvs. de rețea sau de ISP-ul dvs., în timp ce altele se datorează faptului că Kodi nu este optimizat pentru hardware-ul dvs..

Cu toate acestea, fiecare dintre aceste probleme are în comun: toate sunt rezolvabile dacă sunteți dispus să investiți o cantitate mică de timp. Odată ce aceste probleme sunt îngrijite, veți putea urmări conținutul pe Kodi atât cât doriți și fără a se bâlbâi sau tampona. Există o tehnică pe care ai folosit-o pentru a remedia aceste probleme pe care nu le-am enumerat aici? Dacă da, lăsați un comentariu mai jos și vom încerca.

About the author

Comments

 1. Romanian:

  Kodi este cu siguranță una dintre cele mai ușoare metode de a-ți configura propriul centru de comunicare acasă. Este un pachet software gratuit și open source, care a devenit cunoscut pentru versatilitatea sa uriașă. Este ușor de instalat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC, iPhone, Raspberry Pi, unitate flash, Roku, Apple TV și Amazon Fire TV sau Firestick. Cu toate acestea, uneori există probleme de tamponare Kodi care vă împiedică să obțineți experiența completă. În acest articol, veți găsi informații despre cauzele problemelor de tamponare Kodi și cum să le remediați. Este important să rețineți că unele probleme pot avea un impact negativ asupra Kodi, indiferent de platforma pe care este instalată. De asemenea, este important să verificați legislația țării dvs. cu privire la streamingul de conținut online și să utilizați o VPN pentru a vă proteja de probleme de securitate. IPVanish este un VPN recomandat pentru utilizarea cu Kodi și Firestick, deoarece oferă confidențialitate și securitate puternică, cu un număr mare de IP-uri și servere, plus o protecție suplimentară împotriva scurgerilor DNS.

 2. Romanian:

  Kodi este cu siguranță una dintre cele mai ușoare metode de a-ți configura propriul centru de comunicare acasă. Este un pachet software gratuit și open source, care a devenit cunoscut pentru versatilitatea sa uriașă. Kodi poate fi instalat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC, iPhone, Raspberry Pi, unitate flash, Roku, Apple TV și Amazon Fire TV sau Firestick. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de redarea media, există probleme de protejare Kodi care vă împiedică să obțineți experiența completă. În acest articol, veți găsi informații despre cum să diagnosticați și să remediați aceste probleme, astfel încât să vă puteți bucura complet de hardware-ul pentru care ați plătit. Este important să rețineți că unele dintre aceste probleme pot afecta Kodi indiferent de platforma pe care este instalată. De asemenea, este important să verificați legislația țării dvs. cu privire la streamingul de conținut online înainte de a utiliza Kodi. În plus, utilizarea unui VPN poate ajuta la prevenirea problemelor de securitate și poate rezolva problemele de tamponare Kodi dacă ISP-ul îți încurajează conexiunea. În concluzie, există mai multe modalități de a remedia tamponarea Kodi, dar este important să urmați pașii de depanare potriviți pentru a ajunge la rădăcina problemei.

 3. Romanian:

  Kodi este cu siguranță una dintre cele mai ușoare metode de a-ți configura propriul centru de comunicare acasă. Este un pachet software gratuit și open source, care a devenit cunoscut pentru versatilitatea sa uriașă. Kodi poate fi instalat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC, iPhone, Raspberry Pi, unitate flash, Roku, Apple TV și Amazon Fire TV sau Firestick. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de redarea media, există probleme de protejare Kodi care vă împiedică să obțineți experiența completă. În acest articol, veți găsi informații despre cum să diagnosticați și să remediați aceste probleme, astfel încât să vă puteți bucura complet de hardware-ul pentru care ați plătit. Este important să rețineți că unele dintre aceste probleme pot afecta Kodi indiferent de platforma pe care este instalată. De asemenea, este important să verificați legislația țării dvs. cu privire la streamingul de conținut online înainte de a utiliza Kodi. În plus, utilizarea unui VPN poate ajuta la prevenirea problemelor de securitate și poate rezolva problemele de tamponare Kodi dacă ISP-ul îți încurajează conexiunea. În concluzie, există mai multe modalități de a remedia tamponarea Kodi, dar este important să urmați pașii de depanare potriviți pentru a ajunge la rădăcina problemei.

Comments are closed.