Cartoon Crazy Kodi addon: Cartoon Crazy este legal? Este sigur?

Cartoon Crazy

Dacă aveți copii mici în casă, este important să îi păstrați ocupați cu ceva ce le place. Dacă sunteți un tăietor de cablu care încearcă să scape de facturile de televiziune prin cablu ridicate, uneori poate fi dificil să găsiți programarea copiilor de calitate din surse online.

Din această problemă, mulți părinți apelează la addonul Cartoon Crazy Kodi. Cartoon Crazy este un addon foarte popular care permite părinților să găsească desene animate și programe ale altor copii. Funcționând pe popularul centru media Kodi, Cartoon Crazy poate fi redat pe aproape orice dispozitiv, inclusiv Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick, PC Macintosh, Windows PC și dispozitive mobile Android sau iOS

Cu tot conținutul pe care Cartoon Crazy îl pune la dispoziție, este posibil să vă întrebați dacă este legal sau sigur. Acest articol vă va explica modul în care funcționează Cartoon Crazy și care sunt riscurile atunci când îl instalați.

Puteți găsi, de asemenea, ghidul nostru despre cum puteți viziona filme pe Kodi.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Printre numeroasele utilizări pentru Kodi, streaming-ul este cel mai popular. Cu toate acestea, transmiterea prin Kodi vine cu riscuri notabile de confidențialitate și securitate. Unele dintre aceste riscuri sunt unice pentru a transmite prin adăugări neoficiale, lucru rezolvat adesea prin utilizarea rețelelor virtuale private sau VPN-urilor. Cu toate acestea, VPN-urile sunt un supliment Kodi necesar, chiar și pentru cei care utilizează aplicația din motive perfect legitime și transmiterea prin addonuri oficiale.

Chiar și suplimentele care fac parte din depozitul oficial pot fi hackate și folosite pentru a infecta computerul unui utilizator cu malware. Aceste atacuri Man-in-the-Middle (MitM) permit hackerilor să vă fure datele private prin conexiunea dvs. de internet, obținând acces la sistemul dvs.. 

Pe lângă riscurile asociate cu addon-urile, furnizorii de servicii de internet au fost surprinși la viteza de internet a tăietorilor de fir care transmit video online. Companiile de internet în bandă largă văd fluxul video ca un concurent la pachetele lor de cablu TV. De asemenea, nu le place faptul că streamingul video ocupă multă lățime de bandă și costă bani, afectând linia de jos a acestora.

Majoritatea utilizatorilor Kodi de mult timp transmit acum conținut folosind un serviciu VPN. Un VPN criptează toate datele dvs. pe măsură ce se deplasează pe internet. În consecință, ISP-ul dvs. și orice atacatori ar putea fi foarte greu, dacă nu imposibil de stabilit cine sunteți sau ce faceți. Un VPN vă oprește, de asemenea, ISP-ul să-și folosească activitatea online și să tamponeze Kodi.

Pentru utilizatorii Kodi, IPVanish este serviciul VPN pe care îl recomandăm cel mai mult. Își folosește serverele și infrastructura proprie, astfel încât să poată menține viteze mari de date. Acest lucru vă permite să aveți video neîntrerupt și rezoluție înaltă. De asemenea, nu păstrează jurnalele activității dvs., ceea ce este esențial dacă confidențialitatea este o problemă. IPVanish funcționează cu toate dispozitivele populare și singurul VPN pentru Firestick care are o aplicație dedicată.

Ofertă pentru cititor: Cititorii noștri pot economisi 60% pe IPVanish aici pot economisi 60%.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Faceți întotdeauna propria cercetare înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

Ce este suplimentul Cartoon Crazy Kodi?

Cartoon Crazy este un supliment care caută pe internet pentru a găsi videoclipuri pe care le caută utilizatorul. Nu face parte din depozitul oficial Kodi. Pentru a o instala, utilizatorii trebuie să instaleze mai întâi un depozit terț numit „Lucifer's Repo”.

În timp ce mulți suplimenti Kodi se concentrează pe găsirea de filme și emisiuni TV pentru adulți, Cartoon Crazy caută în mod special sursele despre care se știe că transmit conținut pentru copii. Din acest motiv, a devenit foarte popular în rândul părinților.

Cu toate acestea, părinții trebuie să fie conștienți de faptul că există riscuri semnificative pentru instalarea Cartoon Crazy. Cartoon Crazy Streams din surse despre care se știe că conțin conținut piratat. În funcție de țara în care vă aflați, este posibil să fiți ilegal să redați videoclipuri din aceste surse.

În plus, suplimentele terțe nu trec prin procesul strict de verificare pe care îl fac oficialii. Acest lucru înseamnă că există un risc mai mare de a obține o versiune rău intenționată a Cartoon Crazy decât există cu suplimentele de programare ale altor copii.

Din aceste motive, nu vă recomandăm să instalați Cartoon Crazy. În schimb, vă recomandăm să folosiți suplimentele alternative enumerate mai jos.

Alternative la addonul Cartoon Crazy Kodi

Spre deosebire de Cartoon Crazy, următoarele suplimente sunt cunoscute pentru a transmite doar conținut din surse care compensează creatorii de conținut pentru munca lor. Acestea pot fi găsite în depozitul oficial Kodi, dacă nu se menționează altfel.

PBS Kids

PBS Kids

PBS Kids este aripa de programare pentru copii a televiziunii publice din Statele Unite. Este finanțat în mare parte prin donații private, cu o mică parte din costurile sale oferite de Congres.

PBS Kids Kodi addon permite copiilor să urmărească o gamă largă de spectacole populare pentru copii din această rețea, printre care Arthur, Bob the Builder, Caillou, Clifford the Big Red Dog și mulți alții.

Acest addon este disponibil gratuit, iar programarea nu are reclame.

TV Copii Ontario

Ontario Kids

TV Ontario Kids este aripa de programare pentru copii a serviciului de televiziune publică în limba engleză din Canada. Ca și omologul său din SUA, este finanțat printr-o combinație de subvenții guvernamentale și donații private.

Acesta poartă multe spectacole de desene animate și distractive canadiene și distractive, unele dintre ele fiind binecunoscute în afara granițelor Canadei. Bing, Alfred Hedgehog, Paw Patrol și Floogals sunt doar câteva dintre titlurile disponibile.

Adăugarea TV Ontario Kids poate fi găsită în depozitul oficial Kodi.

Juca pe

Juca pe

PlayOn nu conține în sine conținut. Cu toate acestea, permite abonaților la Netflix, Hulu, HBO Now, Amazon Prime Video și multe alte servicii să transmită fluxuri de conținut prin Kodi. De asemenea, permite utilizatorilor să înregistreze videoclipuri din oricare dintre abonamentele lor.

Aproape toate serviciile compatibile cu PlayOn au o colecție uriașă de titluri pentru copii. Și majoritatea tăieturilor de fir au deja un abonament la una sau mai multe dintre ele. Adăugarea PlayOn la Kodi vă poate crește semnificativ catalogul de spectacole și filme pentru copii.

Singurul dezavantaj al PlayOn este că costă 30 USD / an. În schimbul acestei taxe, nu numai că vă permite să utilizați aceste servicii împreună cu Kodi, dar le puteți descărca și le puteți continua să le jucați pentru copilul dvs. mult timp după ce furnizorul de conținut le elimină..

OFERI ALERTA: Încercați Playon gratuit timp de 7 zile

SnagFilms

Filme Snag

Snagfilms este un site web dedicat filmelor independente. Are o secțiune „copii și familie” care include o mulțime de filme clasice pentru copii. De asemenea, are o secțiune „animație” care include unele filme pe care copiii le-ar interesa, cum ar fi Fantoons, Vânătorii de Dragon, și Călătoriile tânărului doctor Doolittle.

Adăugarea Snagfilms Kodi vă permite să accesați acest site din Kodi. Nu are nicio taxă de abonament, dar afișează unele reclame.

FilmRise

FilmRise

FilmRise este o companie de distribuție TV și film. Cea mai mare parte a conținutului lor este disponibil pe alte platforme contra cost. Cu toate acestea, compania menține și un site web plin cu filme pe care le dețin și sunt dispuși să le ofere gratuit.

Componenta FimRise Kodi vă oferă acces la toate aceste filme gratuite, care includ filme distractive pentru copii Fratele meu Porcul și Operațiunea Dalmatian: Marea aventură.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi Addon

BBC iPlayer este serviciul online al British Broadcasting Corporation. Oferă acces la toată programarea pe care o veți găsi la televiziunea live pe oricare dintre canalele BBC.

De o notă specială pentru părinți, oferă acces atât la CBBC cât și la CBeebies. CBBC are programare pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, în timp ce CBeebies are programare destinată copiilor de 6 și mai mici.

Adăugarea BBC iPlayer Kodi vă permite să accesați conținut din ambele canale prin intermediul Kodi dvs., extinzând foarte mult numărul de videoclipuri distractive pe care le puteți oferi copiilor dvs..

BBC iPlayer este disponibil numai pentru rezidenții din U.K.

YouTube

YouTube Kodi addon

Componenta YouTube Kodi vă oferă acces la cele 1,2 miliarde de videoclipuri de pe YouTube.

Există sute de canale YouTube dedicate divertismentului copiilor, inclusiv ABCKid TV, Copilul mic Bum, Blippi, Ryan Toys Review, și multe altele.

Filme cu Big Star

Filme cu Big Star Kodi Addon

Similar cu SnagFlim, Big Star Movies este un canal de film independent de streaming. Conține o secțiune „copii și familie” cu peste 40 de titluri. Jales Pales, Câine pirat, și Lama Dragonului sunt doar câteva dintre programele disponibile.

Părinții care caută conținut pentru copiii lor trebuie să stea departe de secțiunea „animație” din filmele Big Star, deoarece aproape toate sunt făcute pentru adulți.

Kodi-ul Big Star Movies Kodi poate fi găsit în depozitul SuperRepo.

Disney Junior România

Disney Junior Kodi Addon

Disney Junior este un post de televiziune destinat copiilor cu vârsta de opt ani și mai puțin. Produce multe spectacole populare de genul Doc McStuffins, Sofia prima, și Mickey Mouse Clubhouse.

Site-ul web permite utilizatorilor să transmită videoclipuri muzicale din aceste emisiuni, precum și câteva clipuri și episoade complete gratuit. Adăugarea DisneyJunior Kodi vă permite să accesați tot acest conținut din comoditatea Kodi. Acesta poate fi găsit în depozitul Noobsandnerds.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Nu există nicio întrebare că suplimentul Cartoon Crazy Kodi este eficient pentru a găsi emisii și filme ale copiilor pentru a le transmite. Dar conținutul pe care îl transmite este furnizat de surse care nu plătesc creatorilor pentru munca pe care au făcut-o copiii distractivi. Dacă doriți doar conținut autorizat, autorizat, Cartoon Crazy nu are prea multe de oferit.

În plus, Cartoon Crazy este un addon al terților care nu face parte din depozitul oficial Kodi. Aceasta înseamnă că nu a trecut prin același proces de verificare pe care îl au ceilalți suplimentari. Acest lucru îl face mai riscant în comparație cu celelalte opțiuni.

Din aceste motive, Cartoon Crazy nu este cea mai bună modalitate de a obține desene animate și programe pentru copii prin Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 40

Adblock
detector