Cartoon Crazy Kodi addon: Легално ли е Cartoon Crazy? Безопасно ли е?

Карикатура Луда


Ако имате малки деца в дома, важно е да ги държите заети с нещо, на което се радват. Ако сте кабел, който се опитва да избяга от сметките за висока кабелна телевизия, понякога може да бъде трудно да намерите качествено детско програмиране само от онлайн източници.

Поради този проблем много родители се обръщат към добавката от Карикатурен луд Коди. Cartoon Crazy е много популярна добавка, която позволява на родителите да намират анимационни филми и други детски програми. Работейки в популярния медиен център Kodi, Cartoon Crazy може да се играе на почти всяко устройство, включително Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick, Macintosh PC, Windows PC и мобилни устройства с Android или iOS

С цялото съдържание, което Cartoon Crazy предоставя на разположение, може да се чудите дали е законно или безопасно. Тази статия ще обясни как работи Cartoon Crazy и какви са рисковете при инсталирането му.

Можете също така да намерите нашето ръководство за гледане на филми на Kodi полезно.

Как да използвате Kodi безопасно и насаме

Сред многото приложения за Kodi, стриймингът е най-популярен. Потокът през Kodi обаче носи значителни рискове за поверителност и сигурност. Някои от тези рискове са уникални за стрийминг през неофициални добавки, нещо често решавано чрез използване на виртуални частни мрежи или VPN. Въпреки това, VPN са необходима добавка на Kodi, дори и за тези, които използват приложението по напълно законни причини и стрийминг през официални добавки.

Дори добавки, които са част от официалното хранилище, могат да бъдат хакнати и използвани за заразяване на потребителски компютър със зловреден софтуер. Тези атаки на човек в средата (MitM) позволяват на хакерите да откраднат личните ви данни чрез вашата интернет връзка, като получат достъп до вашата система. 

Наред с рисковете, свързани с добавките, доставчиците на интернет услуги бяха уловени да намалят скоростта на интернет на резачки за кабели, които предават онлайн видео. Широколентовите интернет компании виждат поточно видео като конкурент на своите пакети за кабелна телевизия. Те също не харесват факта, че поточното видео заема много честотна лента и струва пари, което се отразява на долната им линия.

Повечето дългогодишни потребители на Kodi сега предават съдържание чрез VPN услуга. VPN криптира всичките ви данни, докато се движи през интернет. В резултат на това вашият интернет доставчик и всички потенциални нападатели намират много трудно, ако не и невъзможно да определят кой сте или какво правите. VPN също спира вашето ISP прослушване на вашата онлайн активност и буфериране на Kodi.

За потребителите на Kodi IPVanish е VPN услугата, която препоръчваме най-много. Той използва свои собствени сървъри и инфраструктура, така че да поддържа високите скорости на данните. Това ви позволява да имате непрекъснато видео и висока разделителна способност. Той също така не съхранява регистрации на вашата дейност, което е от съществено значение, ако поверителността е от значение. IPVanish работи с всички популярни устройства и единственият VPN за Firestick, който има специално приложение.

Сделка за четене: Нашите читатели могат да спестят 60% от IPVanish тук, можете да спестите 60%.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно предаване чрез Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Винаги правете свои собствени проучвания преди да получите достъп до която и да е добавка, поток или хранилище на Kodi.

Каква е добавката от Cartoon Crazy Kodi?

Cartoon Crazy е добавка, която търси в интернет, за да намери видеоклипове, които потребителят търси. Не е част от официалното хранилище Kodi. За да го инсталират, потребителите първо трябва да инсталират хранилище на трети страни, наречено „Рецизъм на Луцифер“.

Докато много Kodi добавки се фокусират върху намирането на филми и телевизионни предавания за възрастни, Cartoon Crazy специално търси източници, за които е известно, че предават съдържание за деца. Поради тази причина тя стана много популярна сред родителите.

Родителите обаче трябва да са наясно, че има значителни рискове за инсталирането на Cartoon Crazy. Cartoon Crazy потоци от източници, за които е известно, че съдържат пиратско съдържание. В зависимост от държавата, в която се намирате, може да е незаконно да възпроизвеждате видеоклипове от тези източници.

Освен това добавките на трети страни не преминават през строгия процес на проверка, който правят официалните. Това означава, че има по-голям риск от получаване на злонамерена версия на Cartoon Crazy, отколкото има при добавките за програмиране на други деца.

Поради тези причини не препоръчваме да инсталирате Cartoon Crazy. Вместо това препоръчваме да използвате алтернативните добавки, изброени по-долу.

Алтернативи на анимацията Crazy Kodi addon

За разлика от Cartoon Crazy, следните добавки са известни само за предаване на съдържание от източници, които компенсират създателите на съдържание за тяхната работа. Те могат да бъдат намерени в официалното хранилище Kodi, освен ако не е посочено друго.

PBS Kids

PBS Kids

PBS Kids е детското програмно крило на обществената телевизия в Съединените щати. Финансира се предимно чрез частни дарения, като малка част от разходите му са осигурени от Конгреса.

Pids Kids Kodi addon позволява на децата да гледат голям асортимент от популярни детски предавания от тази мрежа, включително Артур, Боб Строителят, Кайлоу, Клифорд Голямото червено куче и много други.

Този добавка е достъпна безплатно, а програмирането няма реклами.

TV Ontario Kids

Онтарио деца

TV Ontario Kids е детското програмно крило на англоезичната обществена телевизионна служба в Канада. Подобно на американския си колега, той се финансира чрез комбинация от правителствени субсидии и частни дарения.

Той носи много забавни и забавни канадски карикатури и детски шоу програми, някои от които са добре познати извън границите на Канада. Bing, Alfred Hedgehog, Paw Patrol и Floogals са само част от наличните заглавия.

TV Add Ontario Kids addon може да се намери в официалното хранилище Kodi.

Playon

Playon

PlayOn не носи съдържание само по себе си. Тя обаче позволява на абонатите на Netflix, Hulu, HBO Now, Amazon Prime Video и много други услуги да прехвърлят съдържание през Kodi. Също така позволява на потребителите да записват видеоклипове от всеки от техните абонаменти.

Почти всички услуги, съвместими с PlayOn, разполагат с огромна колекция от детски заглавия. И повечето резачки за кабели вече имат абонамент за един или повече от тях. Добавянето на PlayOn към вашия Kodi може значително да увеличи каталога ви с детски предавания и филми.

Единственият недостатък на PlayOn е, че той струва $ 30 / година за използване. В замяна на тази такса не само ви позволява да използвате тези услуги с Kodi, но можете също така законно да ги изтеглите и да продължите да ги играете за вашето дете дълго след като доставчикът на съдържание ги свали.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА СДЕЛКА Опитайте Playon безплатно за 7 дни

SnagFilms

Snag Films

Snagfilms е уебсайт, посветен на независими филми. Той има раздел „деца и семейство“, който включва много класически детски филми. Той също има раздел "анимация", който включва някои филми, за които децата биха се интересували, като например Fantoons, Ловци на дракони, и Пътешествията на младия лекар Doolittle.

Добавката Snagfilms Kodi ви позволява да получите достъп до този сайт от Kodi. Той няма абонаментна такса, но показва някои реклами.

FilmRise

FilmRise

FilmRise е компания за разпространение на телевизия и филми. По-голямата част от съдържанието им е достъпно на други платформи срещу заплащане. Въпреки това компанията поддържа и уебсайт, пълен с филми, които притежават и са готови да раздават безплатно.

Добавката FimRise Kodi ви дава достъп до всички тези безплатни филми, които включват забавни детски филми като Моят брат Прасето и Операция Далматин: Голямото приключение.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi Addon

BBC iPlayer е онлайн услугата на British Broadcasting Corporation. Той осигурява достъп до всички програми, които бихте намерили по телевизията на живо по някой от каналите на BBC.

От особено внимание на родителите, той осигурява достъп както до CBBC, така и до CBeebies. CBBC има програмиране за деца на възраст от 6 до 15 години, докато CBeebies има програми, насочени към деца на 6 и под.

BBC iPlayer Kodi addon ви позволява да получите достъп до съдържание от двата канала през вашия Kodi, като значително разширява броя на забавните видеоклипове, които можете да предоставите на децата си.

BBC iPlayer е достъпен само за жители на Великобритания.

YouTube

YouTube добавка Kodi

YouTube добавката Kodi ви дава достъп до 1,2 милиарда видеоклипове в YouTube.

Има стотици канали в YouTube, посветени на детските забавления, включително ABCKid TV, Малкото бебешко бумче, Blippi, Ryan Toys Review, и много други.

Филми за големи звезди

Филми за големи звезди Коди Адон

Подобно на SnagFlim, Big Star Movies е поточен независим филмов канал. Той съдържа раздел „деца и семейство“ с над 40 заглавия. Приказки за джунглата, Пиратско куче, и Драконово острие са само няколко от наличните програми.

Родителите, които търсят съдържание за децата си, трябва да стоят настрана от раздела „анимация“ на филмите на Big Star, тъй като почти всичко това е направено за възрастни.

Big Add Movies Kodi addon може да се намери в хранилището на SuperRepo.

DisneyJunior

Дисни Джуниър Коди Адон

Disney Junior е детска телевизионна станция, насочена към деца на осем години и под. Той произвежда много популярни предавания като Док Макстафинс, София първа, и Клуб Мики Маус.

Уебсайтът позволява на потребителите да предават безплатно видеоклипове от тези предавания, както и някои клипове и пълни епизоди безплатно. Добавката на DisneyJunior Kodi ви позволява да получите достъп до цялото това съдържание от удобството на вашия Kodi. Тя може да бъде намерена в хранилището Noobsandnerds.

Преглед и проблеми с поверителността

Няма съмнение, че Cartoon Crazy Kodi addon е ефективен при намирането на детски предавания и филми, които да стриймират. Но съдържанието, което излъчва, се предоставя от източници, които не плащат на творците за работата, която са свършили да забавляват децата. Ако искате само лицензирано, оторизирано съдържание, Cartoon Crazy няма какво да предложи.

В допълнение, Cartoon Crazy е добавка на трети страни, която не е част от официалното хранилище Kodi. Това означава, че тя не е преминала през същия процес на проверка, както тези други адони. Това го прави по-рискован в сравнение с другите опции.

Поради тези причини Cartoon Crazy не е най-добрият начин да получите карикатури и детски програми чрез Kodi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 91