Castaway Kodi addon: A Castaway biztonságos és jogszerűen használható?

Megszüntetett Kodi addon

Ha Ön egy sportrajongó, aki megpróbálja megtalálni a módját, hogy kábel előfizetés nélkül nézze meg kedvenc sportát, akkor hallhatott már a Castaway Kodi kiegészítőről. A Kodi nagyon népszerű a zsinórvágók között, és a Castaway kiegészítő különösen a sportrajongók körében népszerű. Lehetséges azonban, hogy vajon a Castaway használata legális és biztonságos-e a számítógépére. Ez a cikk részletesen tárgyalja ezt a témát.

Mi az a Kodi??

A Kodi létrehozása előtt sok kábelvágónak minden egyes csatornaváltáskor váltania kellett a böngészők és a különféle egyéb védett szoftverek között. Kodi-val ez a múlté. A Kodi felhasználók integrálhatják az összes streaming szolgáltatást egy platformon, és irányíthatják médiaikat RF távirányítón, okostelefonon vagy gamepadon keresztül. Ez az online adatfolyamot kényelmessé és felhasználóbaráttá teszi, ahogy a kábeltelevíziós rendszerek is voltak, de anélkül, hogy fizetni kellett volna egy kábeldoboz bérléséért vagy más önkényes kábelszolgáltató szabályokért..

A Kodi telepíthető bármely népszerű eszközre: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, Android telefon, iOS telefon, NVidia Shield vagy Roku.

Kodit néha azzal vádolják, hogy eszközként szolgál a szerzői jogok megkerülésére kalózvideók streamingjeivel. A Kodi szoftver használata azonban teljesen legális, és a Kodi számára is sok legitim felhasználás létezik.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Sok olyan Kodi-felhasználó, aki a Kodi-on keresztül közvetít tartalmat, VPN-t használ, hogy titokban tartsa tevékenységeit az internetszolgáltatókkal szemben. Még akkor is, ha csak törvényes forrásokból folyik stream, akkor is használjon VPN-t.

A VPN használata megóv a „közép-ember” támadásoktól, amelyeket olyan hackerek indítanak, akik az adatokat átirányítják a saját hálózatba, és ellopják az Ön személyes adatait. Az adatok titkosításával történik, így a hackerek nem tudják azokat elolvasni. Ezenkívül megvédi az internetszolgáltató sebességű fojtástól, amely egyébként puffereléshez és alacsony minőségű videóhoz vezethet.

Sajnos a legtöbb VPN túl lassú a video streamingéhez, és sokuk naplózza a felhasználók tevékenységeit. Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást. Az IPVanish saját szervereit használja a sebesség magas tartása érdekében. Tesztelésünk során azt találtuk, hogy elég gyors az 1080p-os videó stream továbbítása pufferolás nélkül. Nem tart naplót, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat, tudván, hogy személyes adataikat nem adják át harmadik félnek. Ezen felül ez a néhány kevés VPN, amelynek natív alkalmazása van az Amazon Fire Stick alkalmazáshoz.

  Cum se utilizează interfața web Kodi și se accesează fișierele de pe orice dispozitiv

KIZÁRÓLAGOS AKCIÓ: Olvasóink kizárólag 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish tervekkel.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Mi a Castaway Kodi addon??

A Castaway egy Kodi-kiegészítő, amelyet kifejezetten az interneten közvetített sporttartalom keresésére hoztunk létre. Előfordul, hogy a Castaway a világ minden tájáról származó weboldalaktól kapja meg tartalmát, míg más esetekben más Kodi-felhasználóktól kapja meg. Függetlenül attól, hogy milyen formában kapja meg tartalmát, a Castaway nagyon népszerűvé vált a rajta elérhető sportesemények sokfélesége miatt. A Castaway különösen azért ismert, mert segít a felhasználóknak élő TV-közvetítések, angol Premier League játékok és egyetemi futball játékok megtalálásában.

Az egyik dolog, amely megkülönbözteti a Castaway-t a többi Kodi sport-kiegészítőtől, a peer-to-peer (P2P) technológia használata, népszerűbb a torrent. A P2P segítségével a felhasználók nemcsak letölthetnek és tartalmakat tölthetnek le egy webhelyről, hanem másokat is feltölthetnek. Ez segít abban, hogy egy adott program a közösségben is terjedjen, még akkor is, ha az eredeti webhely offline állapotban áll. Ez a Castaway egyik legnagyobb erőssége, összehasonlítva a többi sport Kodi kiegészítővel.

Ezen erősségek ellenére fontos megérteni, hogy óriási kockázatokkal jár a Castaway használata. A Castaway által közvetített források többsége kalóz tartalmat szolgáltat. Ez azt jelenti, hogy illegális lehet a Castaway-n keresztül kapott tartalom újbóli feltöltése. A lakott országtól függően ez akár illegális is lehet Kilátás sportesemények a Castaway-n.

A Castaway egy harmadik fél kiegészítője, amely még nem ment keresztül a hivatalos Kodi-tárház szigorú minőség-ellenőrzési mechanizmusán. Ez különösen érzékenyvé teszi, hogy felhasználják a „középső ember” támadásokban és a hackerek egyéb rosszindulatú tetteiben..

Ezen jogi és biztonsági kérdések mellett a Castaway-t hosszú ideje nem frissítették. Ennek eredményeként sok halott link van benne. Noha a Castaway P2P funkciójával továbbra is talál tartalmat, a rendelkezésre álló videók választéka nem olyan nagy, mint régen..

Ezen okok miatt, nem javasoljuk a Castaway Kodi kiegészítőt. Ehelyett a következő alternatívákat javasoljuk.

Alternatívák a Castaway Kodi kiegészítéshez

A következő Kodi kiegészítések ismertek a sportesemények hivatalos, engedélyezett forrásokból történő közvetítésével. Emiatt jobb minőségű kép és hang, és általában nincsenek holt kapcsolataik. Ezenkívül ezek a kiegészítések a magánélet és a biztonság szempontjából biztonságosabbak, mint mások, és a legtöbb országban teljesen legálisak.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

A FilmOn egy ingyenes IPTV szolgáltatás, több mint 600 csatornával. Filmeket, TV-műsorokat, dokumentumfilmeket és sok más típusú videotartalmat tartalmaz, mind teljesen ingyenes. Külön figyelmet érdemel a sport rajongók számára, és rendelkezik egy „extrém sport” csatornával, amelyen MMA, Kickboxing, Watercross, súlyemelési versenyek és sok más sportesemény található. A FilmOn szolgáltatás a Kodi-n keresztül érhető el a SuperRepo tárolóban található FilmOn Simple Kodi addon segítségével..

  ЕСПН 3 Коди Аддон: Како гледати ЕСПН на Коди-ју

Ha ingyenesen szeretne látni magas színvonalú sporteseményeket a Kodi-n, akkor nem tévedhet el a FilmOn Simple segítségével.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi kiegészítő

Ha kifejezetten érdekli a labdarúgás, akkor az NFL Game Pass Kodi kiegészítő lehetővé teszi, hogy a szezon minden NFL játékához hozzáférjen, évi 74,99 dollárért. Ez egy havi 15 dollárnak felel meg egy öt hónapos szezonban.

Sajnos csak az előszezonbeli játékok elérhetők élőben. A többiek néhány órával vagy közvetlenül a befejezés után válnak elérhetővé. Ez azonban lehetővé teszi, hogy annyi focist nézzen, amennyit csak akar, anélkül, hogy bármilyen más csatornán fizetnie kellene. Mivel előzetesen felvették, azzal az előnnyel is jár, hogy nem kell a reklámokban részt vennie.

Itt kaphat számlát az NFL Game Pass-on.

Az NFL Game Pass Kodi addon a hivatalos Kodi addon lerakatban található.

Olvass tovább: Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi-n.

Pluto.tv

Pluto.tv Kodi addon információs képernyő

Mint a FilmOn, a Pluto.tv is egy teljesen ingyenes streaming televíziós szolgáltatás. Több mint 100 csatornával rendelkezik, köztük nyolc sportcsatornával, amelyek pókerversenyeket, Impact Wrestling eseményeket, MMA és NCAA főiskolai atlétikai rendezvényeket játszanak. Ez egy nagyszerű választás ingyenes sportesemények megszerzéséhez.

A Pluto.tv Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

NBA League Pass

Az NBA League pass Kodi addon

Ha kifejezetten érdeklődik a kosárlabda játékok iránt, érdemes előfizetnie az NBA League Pass-ra. Ez lehetővé teszi, hogy száz, piacon kívüli NBA-játékot nézzen meg 199 dollárért 199 dollárért. Ez egy havi 39,80 dollárnak felel meg egy öt hónapos szezonban. Ezeket a játékokat nem előre rögzítik, hanem élőben közvetítik, ahogy történnek.

Az egyetlen olyan játék, amelyet nem jelenítenek meg, az országos vagy helyi televíziózás. Ha a kedvenc csapatod helyi, ez problémát jelenthet, mivel a csapatod sok játékát elfejthetik. Ha azonban a kedvenc csapatod nem helyi, akkor az NBA League Pass nagyszerű lehetőség arra, hogy sok NBA játékot megnézhessen kábeltelevíziós csomag nélkül..

Az NBA League Pass Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

Lásd még: Hogyan nézhetem az NBA-t a Kodi-n.

DirecTV most a PlayOn segítségével

Playon Kodi addon

Ha sportok széles skáláját szeretné látni, és nem elégedett a FilmOn vagy a Pluto.tv kínálatával, érdemes feliratkoznia egy általánosabb fizetésű IPTV-szolgáltatásra, mint például a DirecTV Now. Havonta 35 dollárért, a DirecTV Now ESPN, ESPN2, FS1 és NBCSN szolgáltatásokat nyújt Önnek. Kiválasztott területeken ez a csomag az NBC-t, CBS-t, ABC-t és FOX-ot is tartalmazza. Függetlenül attól, hogy a kedvenc sportod a baseball, a futball, a kosárlabda, a NASCAR vagy bármi más – ezeknek a csatornáknak rengeteg lehetőséget kell biztosítaniuk.

  Аддон Kodi Bennu не будет установлен или отсутствует? Вот почему

Sajnos nincs különálló DirecTV Now kiegészítés a Kodi számára. A PlayOn Kodi addon keresztül azonban továbbra is hozzáférhet a DirecTV Now csatornákhoz. A PlayOn egy DVR szolgáltatás, amely lehetővé teszi a műsorok legális felvételét különböző streaming szolgáltatásokból, ideértve a DirecTV Now, a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video programokat. Évente 30 dollárba kerül, ami havi 2,50 dollárnak felel meg.

A PlayOn böngésző a hivatalos Kodi addon lerakatban található.

Olvasó üzlet: Próbálja ki 7 napig a PlayOn alkalmazást

Playstation Vue

PS Vue Kodi addon

A Playstation Vue olyan fizetős IPTV szolgáltatás, amely hasonló a DirecTV Now szolgáltatáshoz. A DirecTV Now-val ellentétben azonban rendelkezik önálló Kodi-kiegészítővel. Az alapcsomag kissé drágább, havi 39,99 dollárért. Ezen az áron az ESPN, ESPN2, FS1, FS2 és NBCSN szolgáltatásokat kínálja. Ez ugyanaz a sportcsatorna, amelyet a DirecTV Now ad neked, valamint a Fox Sports 2-hez.

A Playstation Vue Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

USTVNow

USTV Most Kodi addon

Az USTVNow egy szolgáltatás külföldön élő amerikai katonaság számára, bárki regisztrálhat. Ingyenes hálózati csatornákat kínál: NBC, ABC, CBS, FOX, CW és PBS. Mivel a legnagyobb sportesemények ezekben a hálózatokban zajlanak, sok nagyon jó minőségű sporttartalmat láthat, csak az ingyenes csomaggal. 19 dollárért ESPN-t is beszerezhet a USTVNow-tól.

Az USTVNow kiváló szolgáltatás egyedülálló szolgáltatáshoz. Az is hasznos, ha elég szerencsétlen olyan területen élni, ahol a helyi TV-csatornák nem érhetők el a DirecTV Now vagy a PS Vue csatornán. Ebben az esetben a szolgáltatással együtt használhatja ezen sportszolgáltatások csomagjának kiegészítésére.

Az USTVNow Kodi addon a Kodi hivatalos lerakatában található.

Castaway Kodi addon: Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Castaway határozottan lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy sok sporteseményt ingyen láthasson. Ezért nagyon népszerűvé vált. A Castaway használatának azonban sok kockázata van, amelyeknek más kiegészítőknek nincsenek.

A Castaway régen a Fusion adattár része volt, és a legtöbb internetes cikk most azt mondja, hogy oda kell mennie, hogy megtaláljon egy példányt. Ugyanakkor, miután a TV Addons peres eljárást követően megújította webhelyét, eltávolították az összes jogsértő kiegészítőt, beleértve a Castaway-t.

Sajnos ez egyre inkább igaz a harmadik féltől származó kiegészítőkre. A szerzői jogokat sértő harmadik fél által létrehozott kiegészítőkkel rendelkező adattárak gyakran népszerűsítik őket, majd a TV-hálózatok perelik őket, és kénytelenek vagy megtisztítani a jogsértő kiegészítőket, vagy pedig leállni. Később a kiegészítők újra felbukkannak egy másik tárolóban, amelyről még senki nem hallott. A fogyasztóknak ezután azon gondolkodnak, vajon ez az eredeti kód, vagy megsértették-e?

Tekintettel ezekre a magánélettel és biztonsággal kapcsolatos kockázatokra, határozottan jó okai vannak elkerül Castaway, és használjon ehelyett egy másik sport Kodi kiegészítőt.

About the author

Comments

  1. t népszerű, mert lehetővé teszi a sportrajongók számára, hogy élőben nézzék kedvenc sporteseményeiket kábel előfizetés nélkül. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Castaway használata nem mindig legális, és biztonsági aggályokat is felvet. Ezért mindig használjon VPN-t a Kodi-val, hogy megvédje magát a hackertámadásoktól és az internetszolgáltató sebességű fojtásától. Ha pedig a Castaway használata nem megfelelő Önnek, akkor számos alternatívát is találhat a Kodi-on belül, mint például a FilmOn Simple, az NFL Game Pass, a Pluto.tv, az NBA League Pass, a DirecTV most a PlayOn segítségével, a Playstation Vue vagy az USTVNow. Mindig legyen tisztában azzal, hogy a Kodi szoftver használata teljesen legális, de a szerzői jogi korlátozások megsértése illegális lehet. Tartsa tiszteletben a törvényeket és a szerzői jogokat, és élvezze a Kodi által nyújtott számos lehetőséget.

Comments are closed.