Castaway Kodi addon: Безопасен ли е Castaway и законно за използване?

Castaway Kodi addon

Ако сте любител на спорта, който се опитва да намери начин да гледате любимия си спорт без абонамент за кабел, може би сте чували за добавката на Castaway Kodi. Kodi е много популярен с резачки за кабели навсякъде, а добавката Castaway е популярна по-специално при спортните фенове. Може би обаче се чудите дали Castaway е легален за използване и безопасен за вашия компютър. Тази статия ще проучи подробно тази тема.

Какво е Коди?

Преди създаването на Kodi, много резачки за кабели трябваше да превключват между уеб браузъри и различни други части от собствения софтуер всеки път, когато искат да променят каналите. С Kodi това е нещо от миналото. Потребителите на Kodi могат да интегрират всички свои поточни услуги в една платформа и да контролират своите медии чрез RF дистанционно управление, смартфон или геймпад. Това прави онлайн поточното предаване удобно и удобно за потребителя, какъвто е бил системата за кабелна телевизия, но без да се налага да плащате за наем на кабелна кутия или да се занимавате с други произволни правила на кабелната компания.

Kodi може да бъде инсталиран на всяко от популярните устройства: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, телефон с Android, iOS телефон, NVidia Shield или Roku.

Kodi понякога е обвинен, че е инструмент за заобикаляне на авторските права чрез поточно предаване на пиратски видеоклипове. Софтуерът Kodi обаче е напълно легален за използване и има много законни приложения и за Kodi.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Много потребители на Kodi, които правят поточно съдържание през Kodi, използват VPN, за да запазят дейността си в тайна от своите интернет доставчици. Дори и да предавате само от законни източници, все пак трябва да използвате VPN.

Използването на VPN ви защитава от атаки „човек в средата“, стартирани от хакери, които искат да пренасочат данните ви в собствената си мрежа и да откраднат личната ви информация. Това става чрез криптиране на вашите данни, така че хакерите да не могат да ги прочетат. Той също така ви предпазва от скоростно дроселиране на ISP, което в противен случай може да доведе до буфериране и видео с ниско качество.

За съжаление, повечето VPN мрежи са твърде бавни за поточно видео и много от тях водят дневници на дейностите на потребителите. Ето защо препоръчваме IPVanish. IPVanish използва собствени сървъри, за да поддържа високите си скорости. При нашето тестване установихме, че е достатъчно бързо да предавате 1080p видео без никакво буфериране. Той също така не поддържа журнали, така че клиентите да се чувстват сигурни, знаейки, че личните им данни не се предоставят на трета страна. В допълнение, той е един от малкото VPN, който има собствено приложение за Amazon Fire Stick.

  Най-добрите Kodi хранилища, 6 които обичаме и някои от които трябва да внимаваме

ЕКСКЛУЗИВНА СДЕЛКА: Нашите читатели могат да спестят изключително 60% от IPVanish планове тук.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Какво е добавката Castaway Kodi?

Castaway е добавка на Kodi, създадена специално за намиране на спортно съдържание, което се предава в Интернет. Понякога Castaway получава съдържанието си от уебсайтове, открити по целия свят, докато друг път го получава от други потребители на Kodi. Независимо от това как получава своето съдържание, Castaway стана много популярен заради голямото разнообразие от спортни събития, достъпни чрез него. Castaway е особено известен с това, че помага на потребителите да намират телевизионни предавания на живо, английските игри във Висшата лига и футболните игри в колежа.

Едно от нещата, което отличава Castaway от другите спортни добавки на Kodi, е използването на технологията peer-to-peer (P2P), по-популярно чрез торентинг. С P2P потребителите могат не само да изтеглят съдържание и да го предават от сайт, но и да го качват на други. Това помага да се поддържа определена програма, циркулираща в общността, дори ако оригиналният уебсайт, който я помещава, излиза офлайн. Това е една от най-силните страни на Castaway в сравнение с други спортни добавки Kodi.

Въпреки тези силни страни обаче е важно да разберем, че има огромни рискове за използването на Castaway. Повечето източници, от които Castaway потоци предоставят пиратско съдържание. Това означава, че може да е незаконно да прекачвате отново съдържание, което получавате чрез Castaway. В зависимост от държавата, в която живеете, може дори да е незаконно изглед спортни събития на Castaway.

Castaway също е добавка на трети страни, която не е преминала през строгите механизми за контрол на качеството на официалното хранилище Kodi. Това го прави особено уязвим да бъде използван при атаки "човек в средата" и други видове злонамерени действия от хакери.

В допълнение към тези правни и въпроси за сигурността, Castaway не е актуализиран отдавна. В резултат на това има много мъртви връзки в него. Въпреки че все още можете да намерите малко съдържание с помощта на функцията P2P на Castaway, изборът на наличните видеоклипове не е толкова голям, колкото преди.

Заради тези причини, не препоръчваме добавката Castaway Kodi. Вместо това препоръчваме следните алтернативи.

Алтернативи на добавката на Castaway Kodi

Следните Kodi добавки са известни за предаване на спортни събития от официални, оторизирани източници. Поради това те имат по-качествена картина и звук и като цяло нямат мъртви връзки. В допълнение, тези добавки са по-безопасни от други от гледна точка на поверителност и сигурност и са напълно легални за използване в повечето страни.

  Kako preuzeti i instalirati Kodi Leia 18.3 na Firestick-u

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn е безплатна IPTV услуга с над 600 канала. Разполага с филми, телевизионни предавания, документални филми и много други видове видео съдържание, всички напълно безплатно. От особено значение за спортните фенове, той има канал за „екстремни спортове“ с MMA, кикбоксинг, воден крос, състезания по вдигане на тежести и много други спортни събития. Услугата FilmOn може да бъде достъпна чрез Kodi с помощта на добавката FilmOn Simple Kodi в хранилището SuperRepo.

Ако искате безплатно да видите висококачествени спортни потоци в Kodi, няма как да сбъркате с FilmOn Simple.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Pass Kodi addon

Ако се интересувате конкретно от футбола, NFL Game Pass Kodi addon ви позволява да получите достъп до всяка NFL игра за сезона за $ 74.99 / година. Това е еквивалентът на $ 15 / месец в петмесечен сезон.

За съжаление, само предсезонните игри са достъпни на живо. Останалите стават достъпни или няколко часа или веднага след приключването им. Това обаче ви позволява да гледате толкова много футбол, колкото искате, без да се налага да плащате за друг канал. Тъй като е записан предварително, той предоставя и предимството, че не е нужно да посещавате реклами.

Можете да получите акаунт с NFL Game Pass тук.

NFL Game Pass Kodi addon се намира в официалното хранилище на Kodi addon.

Прочетете още: Как да гледате NFL на Kodi.

Pluto.tv

Pluto.tv Информация за екрана на Kodi addon

Подобно на FilmOn, Pluto.tv е друга напълно безплатна поточна телевизионна услуга. Той има над 100 канала, включително осем спортни канала, които играят покер турнири, събития по Impact Wrestling, MMA и колеги по лека атлетика в колежа NCAA. Това е още един чудесен избор за получаване на безплатни спортни събития.

Kodi добавката Pluto.tv е в официалното хранилище на Kodi addon.

Пропуск в НБА Лига

Лига на НБА преминава Kodi addon

Ако се интересувате конкретно от баскетболни игри, помислете за получаване на абонамент за NBA League Pass. Това ще ви позволи да гледате стотици пазарни НБА игри за 199 долара годишно. Това е еквивалентът на 39,80 долара на месец в петмесечен сезон. Тези игри не са предварително записани, но се излъчват на живо, както се случват.

Единствените игри, които няма да бъдат показани, са тези, които се излъчват по национален или локален път. Ако любимият ви отбор е местен, това може да е проблем, тъй като много от игрите на вашия екип могат да бъдат изчезнали. Ако любимият ви отбор обаче не е местен, NBA League Pass може да бъде чудесен начин да видите много игри от NBA, без да се нуждаете от пакет за кабелна телевизия.

Kodi addon е в официалното хранилище на Kodi addon.

Вижте също: Как да гледате НБА на Kodi.

DirecTV Сега с PlayOn

Playon Kodi addon

Ако искате да видите голямо разнообразие от спортове и не сте доволни от предложенията от FilmOn или Pluto.tv, може да искате да се абонирате за по-обща IPTV услуга срещу заплащане като DirecTV Now. За $ 35 / месец DirecTV Now ще ви даде ESPN, ESPN2, FS1 и NBCSN. В избрани области този пакет включва също NBC, CBS, ABC и FOX. Независимо дали любимият ви спорт е бейзбол, футбол, баскетбол, NASCAR или нещо друго, тези канали трябва да ви дадат много възможности.

  วิธีการติดตั้ง Kodi บน iPad หรือ iPhone

За съжаление няма самостоятелен addc DirecTV Now за Kodi. Все пак можете да получите достъп до каналите си DirecTV Now чрез добавката PlayOn Kodi. PlayOn е DVR услуга, която ви позволява законно да записвате програми от различни стрийминг услуги, включително DirecTV Now, Netflix, Hulu и Amazon Prime Video. Той струва $ 30 / година, еквивалент на 2,50 $ / месец.

Браузърът PlayOn е в официалното хранилище на добавки Kodi.

Сделка за четене: Опитайте PlayOn безплатно за 7 дни

Playstation Vue

PS Vue Kodi addon

Playstation Vue е IPTV услуга срещу заплащане, подобна на DirecTV Now. За разлика от DirecTV Now обаче той има самостоятелен Kodi addon. Основният пакет е малко по-скъп от $ 39,99 на месец. За тази цена той предлага ESPN, ESPN2, FS1, FS2 и NBCSN. Това са все същите спортни канали, които DirecTV Now ви дава плюс Fox Sports 2.

Playstation Vue Kodi addon е в официалното хранилище на Kodi addon.

USTVNow

USTV Now Kodi addon

USTVNow е услуга за американските военни, живеещи в чужбина, но всеки може да се регистрира. Той предлага всички мрежови канали безплатно: NBC, ABC, CBS, FOX, CW и PBS. Тъй като някои от най-големите спортни събития се провеждат в тези мрежи, можете да видите много много висококачествено спортно съдържание само с безплатния пакет. За 19 долара можете също да получите ESPN от USTVNow.

USTVNow е чудесна услуга, която трябва да има самостоятелно. Също така е полезно, ако нямате достатъчно късмет да живеете в район, където местните телевизионни канали не са достъпни в DirecTV Now или PS Vue. В такъв случай можете да го използвате съвместно с някоя от тези други услуги, за да завършите своя пакет за спортна телевизия.

USTVNow Kodi добавката е в официалното хранилище Kodi.

Castaway Kodi addon: Преглед и проблеми с поверителността

Castaway определено позволява на потребителя да види много спортни събития безплатно. Той стана много популярен по тази причина. Съществуват обаче много рискове от използването на Castaway, които другите добавки нямат.

Castaway преди беше част от хранилището на Fusion и повечето от статиите в мрежата в момента казват, че трябва да отидете там, за да намерите копие. Въпреки това, след като TV Addons обнови сайта си след съдебно дело, те премахнаха всички нарушаващи добавки, включително Castaway.

За съжаление, това все повече се случва с добавки на трети страни. Хранилищата, които носят нарушения на авторски права, добавки на трети страни често печелят популярност, след това получават иск от телевизионните мрежи и са принудени да чистят нарушаващите добавки или да бъдат затворени. По-късно добавките изскачат отново в друго хранилище, за което никой не е чувал. След това потребителите остават да се чудят: Това ли е оригиналният код или е бил подправен?

Предвид тези рискове за поверителност и сигурност, определено има основателни причини за това да се избегне Castaway и вместо това използвайте различен спортен добавка Kodi.

About the author

Comments

  1. атни за гледане. Тази добавка предлага достъп до много спортни канали, включително ESPN, Sky Sports, BT Sports и много други. Castaway е много лесен за използване и предлага много опции за гледане на спортни събития в реално време или записани предавания. Но както и с всяка друга добавка на Kodi, има рискове, свързани с използването на Castaway. Някои от тези рискове включват незаконно предаване на спортни събития, което може да доведе до правни последици. Освен това, използването на Castaway може да доведе до инфекция на компютъра с вируси или други зловредни програми. Затова е важно да бъдете внимателни при използването на Castaway и да използвате VPN, за да защитите личната си информация и да се предпазите от незаконни дейности. В крайна сметка, Castaway е много полезна добавка за спортните фенове, но трябва да бъдете внимателни при използването й и да се съобразявате със законите за авторските права.

Comments are closed.