Castaway Kodi addon: Je li Castaway siguran i zakonit za upotrebu?

Castaway Kodi addon

Ako ste ljubitelj sporta koji pokušava pronaći način da gledate svoj omiljeni sport bez pretplate na kabel, možda ste čuli za dodatak Castaway Kodi. Kodi je svugdje popularan kod rezača kabela, a dodatak Castaway popularan je posebno kod ljubitelja sporta. Međutim, možda se pitate je li Castaway zakonit za upotrebu i siguran za vaše računalo. Ovaj će članak detaljno istražiti tu temu.

Što je Kodi?

Prije stvaranja Kodi-ja, mnogi rezači kablova morali su prebacivati ​​između web-preglednika i raznih drugih proizvoda vlasničkog softvera svaki put kad su željeli promijeniti kanale. Kod Kodija je to stvar prošlosti. Korisnici Kodi-a mogu integrirati sve svoje usluge streaminga u jednu platformu i upravljati njihovim medijima putem RF daljinskog upravljača, pametnog telefona ili gamepada. Ovo čini internetsko strujanje prikladnim i jednostavnim za upotrebu, kakav su nekada bili sustavi kablovske televizije, ali bez da morate plaćati najam kablovske kutije ili se baviti drugim proizvoljnim pravilima kabelske kompanije..

Kodi se može instalirati na bilo koji od popularnih uređaja: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, Android telefon, iOS telefon, NVidia Shield ili Roku.

Kodi se ponekad optužuje da predstavlja sredstvo za zaobilaženje autorskih prava strujeći piratske videozapise. Međutim, Kodi softver je potpuno zakonit za korištenje i postoje mnogi zakoniti načini upotrebe i za Kodi.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Mnogi korisnici Kodija koji struji sadržaj putem Kodija koriste VPN kako bi svoje aktivnosti čuvali u tajnosti od svojih davatelja internetskih usluga. Čak i ako struji samo iz legitimnih izvora, ipak biste trebali koristiti VPN.

Korištenje VPN-a štiti vas od napada "čovjeka u sredini" koji su pokrenuli hakeri koji žele preusmjeriti vaše podatke u svoju mrežu i ukrasti vaše osobne podatke. To se događa kriptirajući vaše podatke tako da ih hakeri ne mogu pročitati. Također vas štiti od brzine prigušivanja ISP-a, što bi u protivnom moglo dovesti do punjenja i nekvalitetnog videa.

Nažalost, većina VPN-a presporo je za streaming videozapisa, a mnogi od njih vode zapise o aktivnostima korisnika. Zato preporučujemo IPVanish. IPVanish koristi vlastite poslužitelje za održavanje svojih brzina. U našem testiranju utvrdili smo da je dovoljno brz za streaming 1080p videozapisa bez punjenja. Također ne čuva zapise kako bi se kupci mogli osjećati sigurno znajući da se njihovi osobni podaci ne daju trećoj strani. Uz to, jedan je od rijetkih VPN-a koji ima izvornu aplikaciju za Amazon Fire Stick.

EKSKLUZIVNA PONUDA: Naši čitatelji mogu ekskluzivno uštedjeti 60% na IPVanish planovima ovdje.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Što je dodatak Castaway Kodi?

Castaway je Kodi dodatak stvoren posebno za pronalaženje sportskog sadržaja koji struji na Internetu. Ponekad Castaway dobiva svoj sadržaj s web stranica koje se nalaze diljem svijeta, a drugi put kad ih dobija od drugih Kodi korisnika. Bez obzira na to kako dobiva svoj sadržaj, Castaway je postao vrlo popularan zbog širokog spektra sportskih događaja dostupnih putem njega. Castaway je posebno poznat po tome što pomaže korisnicima da pronađu televizijske prijenose uživo, engleske Premier League igre i nogometne igre na faksu.

Jedna od stvari koja Castaway razlikuje od ostalih Kodi sportskih dodataka je upotreba peer-to-peer (P2P) tehnologije, popularnije kroz bujicu. Pomoću P2P-a korisnici ne mogu samo preuzimati sadržaj i strujati ga sa web mjesta, već ih mogu i prenositi drugima. Ovo pomaže održati cirkulaciju određenog programa u zajednici, čak i ako originalna web stranica koja je bila smještena ne radi izvan mreže. Ovo je jedna od najvećih prednosti Castawaya u odnosu na druge sportske dodatke Kodi.

Unatoč ovim snagama, važno je shvatiti da postoje ogromni rizici za korištenje Castawaya. Većina izvora iz kojih Castaway struje pružaju piratski sadržaj. To znači da može biti nezakonito ponovno učitavanje sadržaja koji ste dobili putem Castawaya. Ovisno o državi u kojoj živite, to vam može čak biti ilegalno pogled sportski događaji na Castawayu.

Castaway je također dodatak treće strane koji nije prošao kroz stroge mehanizme kontrole kvalitete službenog skladišta Kodi. To ga čini posebno ranjivim zbog korištenja u napadima "čovjek u sredini" i drugim vrstama zlonamjernih radnji hakera.

Pored ovih pravnih i sigurnosnih pitanja, Castaway nije dugo ažuriran. Kao rezultat toga, u njemu je puno mrtvih veza. Premda još uvijek možete pronaći neki sadržaj pomoću Castawayeve P2P funkcije, izbor dostupnih videozapisa nije tako velik kao nekad.

Zbog ovih razloga, ne preporučujemo dodatak Castaway Kodi. Umjesto toga, preporučujemo sljedeće alternative.

Alternativa dodatku Castaway Kodi

Sljedeći Kodi dodaci poznati su za strujanje sportskih događaja iz službenih, ovlaštenih izvora. Zbog toga imaju kvalitetniju sliku i zvuk i obično nemaju mrtve veze. Pored toga, ovi su dodaci sigurniji od ostalih sa stanovišta privatnosti i sigurnosti i potpuno su legalni za upotrebu u većini zemalja.

Film jednostavno

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn je besplatna IPTV usluga s preko 600 kanala. Sadrži filmove, TV emisije, dokumentarne filmove i mnoge druge vrste video sadržaja, a sve u potpunosti besplatno. Posebnu notu ljubiteljima sporta ima kanal za "ekstremne sportove" s MMA, kickboxingom, watercrossom, natjecanjima u dizanju utega i mnogim drugim sportskim događajima. Usluzi FilmOn može se pristupiti putem Kodija pomoću dodatka FilmOn Simple Kodi u spremištu SuperRepo.

Ako želite besplatno pregledati visokokvalitetne sportske tokove na Kodiu, ne možete pogriješiti s FilmOn Simple.

NFL igra pass

NFL igra Proći Kodi addon

Ako vas posebno zanima nogomet, dodatak NFL Game Pass Kodi omogućava vam pristup svim NFL igrama u sezoni za 74,99 USD godišnje. To je ekvivalent 15 USD mjesečno u petomjesečnoj sezoni.

Nažalost, uživo su dostupne samo predsezonske igre. Ostali su dostupni ili nekoliko sati ili odmah nakon završetka. Međutim, ovo vam omogućuje gledanje onoliko nogometa koliko želite bez plaćanja bilo kojeg drugog kanala. Budući da je unaprijed snimljen, on pruža i korist koju ne morate provlačiti kroz reklame.

Račun s NFL Game Pass možete dobiti ovdje.

Kodi dodatak NFL Game Pass nalazi se u službenom spremištu Kodi addon-a.

Čitaj više: Kako gledati NFL na Kodi.

Pluto.tv

Pluto.tv Zaslon s informacijama o dodavanju Kodi

Kao i FilmOn, Pluto.tv je još jedan potpuno besplatan televizijski servis za streaming. Ima preko 100 kanala, uključujući osam sportskih kanala koji igraju poker turnire, Impact Wrestling događaje, MMA i NCAA fakultetske atletske događaje. Ovo je još jedan odličan izbor za dobivanje besplatnih sportskih događaja.

Kodi dodatak Pluto.tv nalazi se u službenom spremištu Kodi addon-a.

Prolaz za NBA ligu

NBA liga prolazi Kodi addon

Ako ste posebno zainteresirani za košarkaške igre, razmislite o pretplati na NBA League Pass. Omogućit će vam gledanje stotina izvan marketinških NBA igara za 199 USD godišnje. To je ekvivalent 39,80 dolara mjesečno u petomjesečnoj sezoni. Te igre nisu unaprijed snimljene, ali se emitiraju uživo dok se događaju.

Jedine igre koje se neće prikazivati ​​su one koje se emitiraju na nacionalnoj ili lokalnoj razini. Ako je vaš omiljeni tim lokalni, to može biti problem jer bi mnoge igre vašeg tima mogle biti isključene. Ako vaš omiljeni tim nije lokalno, NBA League Pass može biti odličan način za gledanje puno NBA igara bez potrebe za paketom kabelske televizije.

Kodi addon u NBA ligi je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Vidi također: Kako gledati NBA na Kodi.

DirecTV Sada uz PlayOn

Playon Kodi addon

Ako želite vidjeti široku paletu sportova i niste zadovoljni ponudama FilmOn-a ili Pluto.tv-a, možda se želite pretplatiti na općenitiji IPTV uslugu putem usluge kao što je DirecTV Now. Za $ 35 / month, DirecTV Now dobit će vam ESPN, ESPN2, FS1 i NBCSN. U odabranim područjima, ovaj paket također uključuje NBC, CBS, ABC i FOX. Bilo da je vaš omiljeni sport bejzbol, nogomet, košarka, NASCAR ili bilo što drugo, ovi kanali trebali bi vam pružiti obilje mogućnosti.

Nažalost, ne postoji samostalan dodatak DirecTV Now za Kodi. Međutim, i dalje možete pristupiti svojim kanalima DirecTV Now preko PlayOn Kodi dodatka. PlayOn je DVR usluga koja vam omogućuje legalno snimanje programa iz različitih streaming servisa, uključujući DirecTV Now, Netflix, Hulu i Amazon Prime Video. Košta 30 dolara godišnje / ekvivalent 2,50 dolara mjesečno.

Preglednik PlayOn nalazi se u službenom spremištu dodataka Kodi.

Deo čitatelja: Isprobajte PlayOn besplatno 7 dana

Playstation Vue

PS Vue Kodi addon

Playstation Vue je IPTV usluga uz naplatu slična DirecTV Now. Za razliku od DirecTV Now-a, on ipak ima samostalni Kodi dodatak. Osnovno pakiranje je malo skuplje po 39,99 USD mjesečno. Za tu cijenu nudi ESPN, ESPN2, FS1, FS2 i NBCSN. Ovo su svi isti sportski kanali koji vam DirecTV Now nudi plus Fox Sports 2.

Playstation Vue Kodi addon nalazi se u službenom skladištu Kodi addon-ova.

USTVNow

USTV Sada je Kodi addon

USTVNow je usluga za američku vojsku koja živi u inozemstvu, ali svako se može prijaviti. Besplatno nudi sve mrežne kanale: NBC, ABC, CBS, FOX, CW i PBS. Budući da se na tim mrežama održavaju neki od najvećih sportskih događaja, uz besplatan paket možete vidjeti puno vrlo kvalitetnih sportskih sadržaja. Za 19 dolara možete dobiti i ESPN od USTVNow.

USTVNow je sjajna usluga koju moramo imati na sebi. Korisno je i ako niste dovoljno sretni da živite u području gdje lokalni TV kanali nisu dostupni na DirecTV Now ili PS Vue. U tom slučaju možete ga koristiti zajedno s nekom od ovih drugih usluga za dovršavanje vašeg sportskog TV paketa.

Dodatak USTVNow Kodi nalazi se u službenom spremištu Kodi.

Castaway Kodi addon: pregled i brige o privatnosti

Castaway definitivno omogućava korisniku da vidi puno sportskih događaja besplatno. Postala je vrlo popularna iz tog razloga. Međutim, postoji puno rizika upotrebe Castawaya koji drugi dodaci nemaju.

Castaway je nekad bio dio Fusion skladišta, a većina članaka na webu upravo sada govori da biste trebali potražiti kopiju tamo. Međutim, nakon što su TV Addons prepravio njihovu web lokaciju nakon tužbe, uklonili su sve dodatke koji uključuju kršenje zakona, uključujući Castaway.

Nažalost, to se sve češće događa s dodacima trećih strana. Spremišta koja sadrže dodatak treće strane koji krši autorska prava često dobivaju na popularnosti, a zatim ih TV mreže tuže i prisiljena su da očiste dodatke koji krše autorska prava ili se zatvore. Kasnije će se dodaci ponovo pojaviti u drugom spremištu za koje nitko nije čuo. Potrošači se nakon toga pitaju: Je li ovo izvorni kod ili je došlo do varanja?

Imajući u vidu ove rizike za privatnost i sigurnost, tu su definitivno dobri razlozi Izbjegavajte Castaway i umjesto toga koristite drugi sportski Kodi addon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector