Ce este 13Clowns Kodi addon? Este sigur și există alternative?

Kodi 13Clowns addon
The 13Clowns Kodi addon stream media, cum ar fi filme și emisiuni TV dintr-o varietate de surse. Adăugări terțe părți precum 13Clowns transmit în mod obișnuit din surse nelicențiate. Mai jos, vom explora suplimentul 13Clowns, inclusiv ce tip de conținut oferă și alternative bune de utilizat. Dar acest addon este acum o amenințare pentru utilizatori și ar trebui șters imediat, și nu descărcat din nicio locație.

Ce este Kodi?

Utilizatorii se pot bucura de colecția de divertisment acasă folosind Kodi. Kodi este un media player open-source disponibil gratuit. Unul dintre cele mai mari avantaje ale Kodi este ușurința cu care poate fi configurat. Mai mult, este disponibil pe o gamă largă de platforme, inclusiv PC-uri Windows și Mac, dispozitive Android, iPhone-uri, Nvidia Shield, Amazon Firestick and Fire TV, Raspberry Pi, Apple TV și Roku streaming TV Box.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Avertisment: protejați activitatea de streaming de ISP

ISP-ul dvs. poate vizualiza toată activitatea dvs. de internet, inclusiv datele dvs. de streaming. ISP-urile din unele țări pot chiar să vândă datele dvs. către terți pentru un profit. Acest lucru reprezintă un risc pentru confidențialitatea și anonimatul dvs. online. VPN-urile oferă cea mai bună soluție pentru a vă împiedica ISP-ul să nu pătrundă în activitățile de streaming privat.

VPN-urile vă reorganizează conexiunea la internet printr-un server terț securizat, vă maschează prezența online și vă protejează datele și identitatea.

ISP-urile din mai multe țări majore au fost, de asemenea, surprinse în fluxuri de vibrație video de calitate inferioară. VPN-urile vă ascund conexiunea și tipul de date pe care le transferați, ceea ce face imposibil ca ISP-ul dvs. să detecteze ceea ce transmiteți, evitând astfel aglomerarea ISP.

Am testat mai multe VPN-uri și am găsit IPVanish este o alegere excelentă pentru utilizare cu Kodi. Oferă viteze de conectare rapide și funcționează pe mai multe dispozitive diferite, cum ar fi PC-uri Windows, dispozitive Android, dispozitive iOS și televizoare Amazon Fire. Cel mai important dintre toate, este o soluție sigură care nu stochează jurnalele.

MAI BUN VPN PENTRU KODI: Economisiți până la 60% pe un plan IPVanish aici, VPN-ul nostru preferat pentru streaming rapid și privat.

Care este 13Clowns Kodi addon?

Kodi 13Clowns addon
Addon-ul 13Clowns a fost încă o furculiță Exodus, similară cu addon-ul Exodus Redux Kodi. Acesta a extras conținut dintr-o serie de surse folosind ceea ce este cunoscut ca un răzuitor. Folosind acest mecanism, a fost capabil să ofere link-uri către o gamă largă de conținut, inclusiv desene animate, filme, documentare și emisiuni TV. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că este clar că o mare parte din acest conținut a fost transmis prin intermediul site-urilor web cu conținut piratat. Aceste site-uri sunt ilegale în multe jurisdicții precum Franța, Marea Britanie, Australia și SUA. Vă sugerăm să utilizați suplimente oficiale Kodi pentru nevoile dvs. de conținut.

Acest addon este acum offline oficial, întrucât dezvoltatorul său îl menține destul de bine și își șterge contul Github. Cu toate acestea, dezvoltatorul nu a reușit să ia măsurile de precauție corespunzătoare la părăsirea lui Github, ceea ce a dus la deturnarea vechiului său cont. Contul său a fost reînregistrat sub același nume de către o parte diferită, care are acum abilitatea de a impune actualizări rău intenționate către 13Clowns și alte suplimente pe care le-a menținut dezvoltatorul..

NU INSTALAȚI 13CLOWNS. În plus, dacă aveți instalate 13 Clowns, ștergeți-l imediat. Acest addon nu numai că încalcă, ci este și o problemă de securitate și siguranță pentru utilizatorii Kodi. 

13 alternative de clovni

În timp ce addon-ul 13Clowns are un conținut foarte variat, acesta este fără licență. Adăugări terțe părți precum 13Clowns sunt adesea publicate fără o cantitate semnificativă de verificare și pot duce la probleme de securitate care sunt descoperite numai după ce daunele sunt făcute. Ar trebui să fiți încă atenți atunci când descărcați suplimente neoficiale.

De exemplu, au existat cazuri în care dezvoltatorii au inserat secret malware în addon-urile lor și au compromis sistemele utilizatorilor. De exemplu, dezvoltatorul inițial al addonului Exodus, Lambada, a adăugat linii de cod la plugin pentru a lansa o botnet DDoS care a vizat site-urile unora dintre adversarii săi..

Completele oficiale trebuie să urmeze orientări stricte și să facă o treabă excelentă în furnizarea de conținut de calitate. Mai mult, multe dintre aceste suplimente sunt gratuite. Ținând cont de aceasta, iată o listă de suplimente pe care le sugerăm ca alternative bune la 13Clowns.

Vezi si: Cele mai bune suplimente pentru filme Kodi

Cea mai bună alternativă de 13 Clovni: Crackle

Adăugarea oficială a Crackle Kodi
Crackle este un serviciu gratuit de streaming oferit de anunțuri de către Sony, care oferă conținut VOD.

Crackle nu are toate cele mai recente conținuturi, dar există un mix bun de noi și vechi. Veți găsi filme precum Urmează vineri (2016), Aer (2015) și Aloha 2015). Există emisiuni TV disponibile, cum ar fi Lista neagră: răscumpărare, Dilbert, și răzeș & bash. Veți găsi, de asemenea, titluri animate, cum ar fi D.Gray-Man, Afro Samurai, și Blocul de sânge.

În plus față de addonul Kodi, Crackle poate fi accesat de pe browserele web, Roku, Apple TV, Chromecast, Amazon TV TV și mai multe televizoare inteligente. Cu toate acestea, folosirea Crackle prin Kodi filtrează reclamele pe care Crackle le pune în videoclipurile sale, făcând Kodi cea mai bună modalitate de a urmări Crackle.

În prezent, Crackle este disponibil doar în SUA și Australia gratuit. Este disponibil și prin abonament în multe țări din America Latină. Cu toate acestea, conectarea la un server VPN din SUA sau australian vă va permite să ocoliți orice geo-restricții.

Adăugarea Crackle Kodi poate fi găsită în depozitul eracknophobia sau în Depozitul oficial Kodi addon.

Alte 13 alternative de clovni

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon
Popcornflix este un alt serviciu acceptat de anunțuri, care oferă spectatorilor acces la o selecție largă de filme și emisiuni TV.

Există câteva titluri la nivel B disponibile, dar puteți găsi în continuare emisiuni TV și filme decente de vizionat. Puteți găsi emisiuni TV cum ar fi Garda de coastă Alaska, și Cultul. Filme de genul furt și Beverly Hills Cop 3 sunt de asemenea disponibile.

Popcornflix este disponibil numai în Canada și SUA. Cu toate acestea, dacă nu locuiești într-una dintre aceste țări, poți accesa serviciul conectându-te la un server VPN corespunzător.

Popcornflix este disponibil din depozitul oficial Kodi addon.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon
Tubi TV este un alt serviciu de streaming care oferă o mare bibliotecă de filme și filme. Dacă vizionați utilizarea addonului Tubi TV Kodi, anunțurile vor fi filtrate.

Puteți găsi filme decente pe Tubi TV, cum ar fi O minune de Ajunul Crăciunului și Corpuri calde. Puteți găsi chiar și emisiuni TV de genul Cinci zile și Jongo.

Tubi TV poate fi accesat direct de pe browserul dvs. web, de la televiziunile Apple din generația a 4-a, dispozitivele Amazon Firestick și Fire TV și de pe televizoarele inteligente Samsung.

În timp ce un anumit conținut este limitat la SUA, Canada și Marea Britanie, îl puteți accesa din afara acestor regiuni conectându-vă la un server VPN corespunzător. În plus, fiecare regiune în care este disponibil Tubi TV are o bibliotecă de conținut diferită, astfel încât dacă sunteți în SUA, Marea Britanie sau Canada și tot ce are de oferit Tubi TV, este necesară o VPN.

Adăugarea Tubi TV Kodi este disponibilă direct de la Github.

Filme cu Big Star & televizor

filme de stele mari și cele mai bune suplimente kodi tv
Big Star Movies este o platformă de streaming al cărei conținut poate fi accesat din Big Star Movies & TV Kodi addon.

Puteți găsi emisiuni TV, cum ar fi Inbetweeners și Castaway Canada și filme de genul  Gregoire și Păstrându-l pe Rosy. Nu există numeroase titluri mainstream disponibile, dar spectacolele disponibile sunt distractive.

Filme și televizoare Big Star este disponibilă de la Depozitul MetalChris.

Juca pe

Browserul PlayOn Kodi addon
Unele servicii de abonament nu au suplimente Kodi. Playon vă permite să accesați unele dintre aceste servicii, cum ar fi DirectTV Now. Vă puteți bucura apoi de conținutul corespunzător folosind suplimentul PlayOn Kodi. PlayOn permite utilizatorilor să înregistreze conținut din serviciile de streaming și să-l redea mai târziu. Dacă aveți un serviciu de televiziune prin cablu sau Direct TV, puteți viziona și TV live.

Pentru a utiliza PlayOn, va trebui să aveți un abonament la serviciul la care doriți să accesați, precum și un abonament PlayOn care costă 30 USD / an.

Adăugarea Playon Kodi este disponibilă din Depozitul oficial Kodi addon.

Alege

Deși 13Clowns oferă acces la o gamă largă de conținut sub o umbrelă, acest conținut încalcă legile privind drepturile de autor. Vă recomandăm să găsiți alternative mai sigure și legitime.

Deși suplimentele oficiale alternative precum Crackle și Popcornflix, prezentate aici, nu oferă atât de multe titluri individual, ele pot fi grupate pentru a oferi o bibliotecă mare de conținut plăcut gratuit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 40

Adblock
detector