Ce este cCloud Kodi Addon? Este legal și sigur de instalat? Actualizat ianuarie 2020

cCloud TV Kodi addon

Vă interesează să vizionați TV în direct și filme la cerere fără a fi nevoiți să plătiți pentru un abonament la cablu TV? Dacă da, este posibil să vă întrebați dacă este o idee bună să instalați addonul cCloud TV Kodi.

Din cercetările noastre, am stabilit că cCloud TV Kodi addon nu mai este disponibil pentru cei care doresc să-l folosească. În ziua de azi, addon-ul a oferit acces la conținut licențiat. Acum, însă, cCloud TV a dispărut din depozitul său original. Dacă găsiți un addon cCloud TV, acesta poate fi corupt sau deturnat și, prin urmare, nu este în siguranță.

CCloud TV este legal și sigur de utilizat pe dispozitivul dvs.? Acest articol va răspunde în detaliu la aceste întrebări.

Ce este Kodi?

Kodi este un player de media streaming cu sursă deschisă. Vă permite să vă conectați la orice site web care poartă filme, emisiuni TV, evenimente sportive sau alte tipuri de conținut video și să îl transmiteți în computer. Kodi nu adăpostește niciun conținut în sine. Redă pur și simplu orice material disponibil pe site-ul pe care i-l spui pentru a accesa..

Kodi poate fi instalat pe toate cele mai populare dispozitive: smartphone Roku, Android sau iOS, Nvidia Shield, Amazon Fire Stick, Apple TV, PC sau Mac.

Kodi are o reputație de a avea riscuri de securitate și confidențialitate și de a fi folosit pentru a pirata filme și emisiuni TV cu încălcarea legilor privind drepturile de autor. Deși acestea sunt preocupări legitime, Kodi este un software legal care poate fi utilizat cu riscuri minime de securitate dacă se iau anumite precauții.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Utilizatorii Kodi care transmit conținut neoficial apelează de obicei la un VPN pentru a-și păstra secretul activitățile. Cu toate acestea, utilizatorii Kodi care transmit conținut legal perfect ar trebui să utilizeze și un VPN.

Majoritatea suplimentelor sunt create de terți și nu de servicii de streaming oficiale. Aceste suplimente pot fi modificate de hackeri și folosite pentru a iniția atacuri „om-la-mijloc” pentru reîncadrarea datelor dvs. private în propria rețea, furând informații sensibile, precum numere de carduri de credit sau alte informații financiare. Utilizarea unui VPN vă protejează împotriva acestei amenințări prin criptarea datelor în flux, astfel încât un hacker nu o poate citi. De asemenea, vă protejează împotriva accelerării vitezei de către ISP-uri și blocării conținutului geografic de către furnizorii de conținut.

Din păcate, multe servicii VPN încetinesc viteza de descărcare mult prea mult pentru a fi utile pentru streaming. În plus, unele VPN păstrează jurnalele datelor clienților. Aceasta este o problemă serioasă de confidențialitate.

Din aceste motive, recomandăm utilizatorilor Kodi să utilizeze IPVanish atunci când transmit video. În testarea noastră, am descoperit că a tratat video 1080p fără nicio problemă. De asemenea, a fost ușor de instalat și este unul dintre puținele VPN-uri cu o aplicație nativă Amazon Fire Stick. În plus, are o politică strictă „fără jurnale”.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii noștri pot economisi exclusiv 60% din planurile IPVanish aici.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Care este suplimentul KCloud TV Kodi?

cCloud este un addon Kodi care scartaie conținut dintr-o varietate de site-uri web. Este similar cu Exodul, Piramida, Diavolul sportiv și multe alte adăugări populare Kodi în acest sens. Cu toate acestea, cCloud este de asemenea unic în sensul că permite utilizatorilor să posteze link-uri pe site-ul său web, care apoi sunt oferite automat în addonul Kodi.

Cu majoritatea suplimentelor Kodi, sursele oferite de acesta nu pot fi adăugate de utilizator. Drept urmare, dacă un site web este offline, duce la o legătură moartă în meniul addon. Dezvoltatorii Kodi addon trebuie să actualizeze constant legăturile pentru a se asigura că acestea conduc la conținut real. Dacă rămân în urmă în această practică, suplimentul devine lipsit de valoare.

cCloud TV rezolvă această problemă permițând utilizatorilor să își posteze propriile link-uri. Teoretic, acest lucru ar trebui să permită cCloud să funcționeze mai mulți ani în viitor, atâta timp cât site-ul web cCloud în sine nu scade. Această inovație a făcut ca cCloud să fie atât de popular în comparație cu suplimente similare.

În ciuda acestei popularități, există totuși probleme serioase de securitate și confidențialitate cu addonul de la cCloud TV Kodi. cCloud TV este un addon Kodi de la o terță parte care nu a fost verificat în mod detaliat modul în care au suplimentele oficiale. În plus, nu există deloc un proces de verificare a surselor care sunt utilizate în cCloud, deoarece absolut oricine poate adăuga o sursă la meniu. Din acest motiv, creatorii de malware consideră probabil că un site precum cCloud este un vis devenit realitate.

O altă problemă este că o mare parte din conținutul disponibil pe cCloud pare a fi piratat. De exemplu, am găsit fluxuri pentru canale populare precum A&E și Animal Planet, precum și spectacole de succes precum poveste de groaza americana și Breaking Bad. Toate aceste canale și spectacole necesită abonamente pentru a le vizualiza în altă parte, așa că este îndoielnic că sursele acestor fluxuri au permisiunea de a le oferi gratuit.

Aceasta creează un risc legal pentru sursele pe care le folosește cCloud și pentru cCloud în sine. În cele din urmă, acest lucru poate duce la închiderea cCloud-ului, ceea ce face ca link-urile sparte să apară la fel ca în alte suplimente.

Pentru a fi corect, cCloud TV face postează un aviz de proceduri de preluare DMCA. Cu toate acestea, notificarea explică faptul că poate elimina linkuri particulare doar dacă este solicitat, nu toate linkurile care indică un anumit conținut. Acesta este genul de argument pe care YouTube l-a făcut încă de la început, dar în cele din urmă a trebuit să abandoneze.

Pentru a se apăra împotriva proceselor, YouTube a dezvoltat în cele din urmă algoritmi care au detectat și eliminat conținutul, mai degrabă decât anumite copii ale conținutului. Este posibil ca cCloud să facă în cele din urmă la fel. În prezent, totuși, acestea încă funcționează într-o zonă legală gri.

Din aceste motive, nu recomandăm instalarea și utilizarea addonului cCloud TV Kodi. În schimb, vă recomandăm să folosiți alternativele enumerate mai jos.

Alternative la addon-ul KCloud TV

Toate aceste suplimente sunt cunoscute pentru a provoca din surse legitime. Toate au o imagine și sunet de înaltă calitate și o varietate de conținut. Nici un addon Kodi nu este complet fără riscuri de confidențialitate și securitate. Cu toate acestea, acestea sunt semnificativ mai puțin riscante decât cCloud TV.

Xumo

Suplimente sport Xumo Kodi

Xumo este unul dintre cele mai noi addon-uri TV live care oferă peste 100 de canale gratuite. Puteți accesa totul, de la canale de filme 24/7 până la sporturi până la știri prin Xumo. Toate aceste canale sunt acceptate de anunțuri, deși Kodi addon filtrează reclamele în majoritatea cazurilor.

pârâi

crackle_kodi_addon

Crackle este un serviciu gratuit de televiziune online plătit cu publicitate. Poartă multe filme populare, inclusiv Lagună albastră, Jocul copiilor, Underworld: Evolution, The Exorcist III și Ides of March, precum și emisiuni TV clasice precum Eroii și Scutul. De asemenea, poartă originale foarte apreciate disponibile doar pe Crackle, cum ar fi The Art of More și Cleaners.

Adăugarea Crackle Kodi face parte din depozitul oficial de adăugare Kodi.

Pluto.tv

Ecranul de informații de la Pluto.tv Kodi addon

Pluto.tv este o colecție de canale de televiziune online gratuite. Acesta poartă canale de știri de top, precum CBSN, Bloomberg, RT America și CNBC. De asemenea, poartă canale dedicate comediei, bârfelor de celebritate, sporturilor și multor alte tipuri de divertisment.

Pluto.tv se află în depozitul oficial Kodi addon.

Juca pe

DirecTV Acum cu PlayOn

Aveți un abonament DirecTV Now sau un cablu TV, dar nu îl puteți folosi în Kodi? Adăugarea PlayOn Kodi vă poate ajuta. PlayOn este un serviciu care vă permite să înregistrați legal conținut de pe mai multe site-uri de streaming diferite, inclusiv DirectTV Now, CBS.com, NBC.com, FXNetworks.com și altele. Nu trebuie să înregistrați programele pentru a le transmite în flux, astfel încât să puteți utiliza suplimentul PlayOn Kodi pentru a viziona și televiziunea în direct..

Pentru a comanda sau viziona sau înregistra TV live pe PlayOn, veți avea nevoie de un abonament fie la DirecTV Now, fie la un serviciu TV prin cablu. De asemenea, veți avea nevoie de un abonament la PlayOn în sine, care costă 30 USD / an.

Browserul PlayOn pentru Kodi se găsește în depozitul oficial Kodi addon.

OFERI ALERTA: Încercați Playon gratuit timp de 7 zile

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Dacă ați încercat toate aceste alte suplimente și încă nu puteți găsi tot conținutul pe care îl doriți, poate este momentul să luați în considerare abonarea la un serviciu de înlocuire prin cablu, cum ar fi PS Vue. Pentru 39,99 USD / lună, PS Vue vă oferă cele mai multe canale pe care le-ați primi dacă aveți cablu, dar fără a fi nevoie să plătiți pentru o cutie de cablu sau altă tehnologie învechită.

Adăugarea PS Vue Kodi poate fi găsită în depozitul oficial de addonuri Kodi.

cCloud TV Kodi addon: Prezentare generală și probleme de confidențialitate

CCloud TV Kodi addon este cu siguranță o piesă software inovatoare. Caracteristica sa de a permite utilizatorilor să posteze link-uri facilitează menținerea actualizării completării, astfel încât să fie utilă în continuare. Dar această putere este și cea mai mare slăbiciune a cCloud TV. Permițând doar oricui să posteze link-uri ca surse noi pentru addon crește mult riscul de securitate.

În timp ce cCloud TV Kodi addon este foarte popular, există multe modalități mai bune de a viziona filme și TV pe Kodi decât instalarea acestuia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Adblock
detector