Ce este construirea Kodi Durex? Este legal și sigur de instalat?

Kodi Durex Build

Dacă ați căutat o modalitate ușoară de a obține filme și emisiuni TV gratuite pe Kodi, este posibil să fi auzit de Kodi Durex Build. Susținătorii Kodi Durex Build spun că economisește timp oferind toate cele mai bune suplimente Kodi într-un singur pachet, împiedicând utilizatorii să găsească suplimente împrăștiate în mai multe repos.

Dar este legal Kodi Durex Build? Este sigur? Acest articol vă va explica care este Kodi Durex Build și care sunt riscurile pe care le puteți asuma utilizând-o. De asemenea, va oferi câteva alternative dacă decideți că nu doriți să o instalați.

Ce este Kodi?

Kodi este un player media cu software gratuit de la Fundația Kodi. Permite utilizatorilor să redea videoclipuri sau muzică stocată pe dispozitivele lor sau transmise în flux de pe Internet. Kodi a devenit popular în rândul „tăietorilor de cablu” care încearcă să scape de costurile ridicate ale serviciului de cablu și TV prin satelit. Poate fi instalat pe dispozitive TV populare precum Amazon Fire Stick, Apple TV și Nvidia Shield, precum și dispozitive mobile Android și iOS și computere personale care rulează Windows, Mac OSX sau Linux.

Citeste mai mult: Cum să începeți cu Kodi

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Ori de câte ori transmiteți video utilizând Kodi, ar trebui să vă protejați întotdeauna confidențialitatea și securitatea utilizând o rețea privată virtuală (VPN). Multe site-uri de streaming încearcă să blocheze utilizatorii care trăiesc în afara anumitor țări din vizualizarea conținutului. VPN-urile vă ajută să preveniți acest lucru prin ascunderea adresei dvs. IP.

De asemenea, VPN-urile criptează datele, împiedicând ISP-ul dvs. să știe că transmiteți videoclipuri. Acest lucru ajută la oprirea tamponării cauzate de accelerarea vitezei ISP. În plus, VPN-urile ajută la protejarea utilizatorilor împotriva atacurilor provocate de hackeri.

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. Majoritatea nu au aplicații pentru dispozitive TV care sunt adesea folosite pentru a rula Kodi. Mulți au servere în prea puține țări pentru a deghiza în mod fiabil locația unui utilizator. Unii păstrează jurnalele comportamentului utilizatorilor, creând un risc pentru confidențialitate.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish utilizatorilor Kodi. Are o aplicație pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield, are servere în peste 60 de țări și are o politică strictă pentru păstrarea jurnalelor. Este o modalitate excelentă pentru utilizatorii Kodi de a-și proteja confidențialitatea în timp ce transmit video.

Cea mai bună VPN pentru construirea KODI DUREX: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Ce este Kodi Durex Build?

Durex Build este un „build” pentru Kodi, un pachet complet care include o piele nouă, modificări la setările și meniurile Kodi și mai multe suplimente. Ca și celelalte versiuni Kodi, Durex Build ar trebui să faciliteze utilizatorilor să configureze rapid Kodi pentru beneficii maxime, fără a fi nevoie să caute mai multe componente pentru instalare.

Durex Build este dotat cu o nouă piele Kodi strălucitoare, care conține o imagine din Pixar Compania monstrilor. ca fundal. Pictogramele de meniu sunt aranjate orizontal, cu submeniuri care apar sub ele. De asemenea, este preinstalat cu mai multe suplimente Kodi, inclusiv Yoda, Wraith, Placenta, Reptilia și Genesis Reborn, printre altele.

Articol conex: Cele mai bune Kodi construiește

Probleme cu Kodi Durex Build

În ciuda confortului oferit de Durex Build, există câteva probleme cu acesta. În primul rând, suplimentele furnizate de Durex Build oferă legături care indică aproape exclusiv fluxuri neoficiale, piratate. Dacă căutați fluxuri legale din filme și emisiuni TV, nu veți găsi foarte multe dintre acestea în suplimentele oferite de Durex Build.

În al doilea rând, suplimentele din Durex Build sunt copiate din multe depozite diferite, unele dintre ele putând fi închise de la crearea compilării, lăsându-le vulnerabile la preluarea de hackeri și folosite la răspândirea programelor malware.

Este posibil ca copiile suplimentelor conținute în Durex Build să nu fie cele mai actuale versiuni. În plus, este posibil ca creatorul Durex Build să modifice codul pe aceste suplimente. La urma urmei, compilarea a fost creată de un codificator anonim care este cunoscut doar de pseudonimul „Durex”. Nimeni nu știe cine este această persoană cu adevărat.

Pentru a înrăutăți, Durex Build pare să nu funcționeze în acest moment. Am instalat o copie pe un computer vechi pentru a obține o captură de ecran pentru acest articol și am constatat că acesta s-a prăbușit în mod repetat, făcându-l pe Kodi complet inutil. Singura modalitate de a remedia această problemă a fost să dezinstalați complet Kodi și să reinstalați, ștergând toate suplimentele și setările anterioare pe care le-am avut înainte de instalarea Durex. Prin urmare, Durex nu este numai un furnizor de conținut piratat și reprezintă un risc pentru confidențialitatea și securitatea dvs., dar nu funcționează.

Din cauza acestor probleme, nu recomandăm instalarea sau utilizarea Kodi Durex Build. În schimb, vă recomandăm alternativele enumerate mai jos.

Vezi si: Cum să dezinstalați un Kodi build pe Amazon Fire Stick

Alternative la Kodi Durex Build - piei Kodi alternative

Dacă ați dorit doar Durex Build să facă copia dvs. de Kodi să arate mai frumos, puteți oricând să instalați o altă piele Kodi în schimb. Iată câteva care servesc ca înlocuitori destul de buni pentru pielea Durex.

Chihlimbar

Piele de chihlimbar Kodi

Chihlimbar oferă fundaluri formate dintr-un delfin, un erou de acțiune, tambururi și alte obiecte. La fel ca Durex, are un meniu orizontal cu text mare care face ușor de văzut ce va face o anumită opțiune de meniu.

Aeon Nox

Kodi Aeon piele Nox

Aeon Nox este una dintre cele mai populare piei de Kodi din jur. Există mai multe versiuni ale acestuia, dar cea de bază care este disponibilă în repoziția oficială Kodi oferă o imagine uimitoare de fundal a unui astronaut care s-a desprins de legătura sa și este în pericol de a zbura în spațiu. La fel ca pielea Durex Build, Aeon Nox are un meniu orizontal cu text mare.

Eminenţă

Piele de eminență Kodi

Eminence are un fundal negru cu logo-ul albastru Kodi în centru. Are un meniu orizontal. Spre deosebire de Durex Build, Aeon Nox și Amber, Eminence are pictograme mai mici, permițând afișarea tuturor elementelor din meniul Kodi pe un singur ecran.

Pentru mai multe informații despre modul de instalare a pieilor Kodi și care sunt cele mai bune, citiți ghidul nostru complet pentru skinurile Kodi.

Alternative la Kodi Durex Build - suplimente alternative Kodi

Dacă ați dorit Durex pentru a găsi emisiuni și filme gratuite, puteți obține asta, în schimb, instalând manual suplimente care sunt legale și sigure. Este nevoie de ceva mai multă muncă pentru a instala aceste suplimente unul câte unul, dar cel puțin acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să deteriorați dispozitivul sau să faceți ca Kodi să se prăbușească din nou și din nou.

Prin combinarea mai multor suplimente cu o piele nouă, puteți chiar să vă creați propriul „Kodi build”, creat special pentru a se potrivi preferințelor dvs. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune suplimente Kodi pe care le puteți utiliza pentru a obține filme și emisiuni gratuite.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV este unul dintre cele mai bune site-uri de streaming video de pe Internet. Are un catalog de peste 50.000 de titluri, inclusiv filme de acțiune, filme horror, emisiuni TV Merlin și Sange albastrus, anime, filme clasice și multe altele. Dacă vizionați Tubi TV printr-un browser web, conținutul este întrerupt în mod repetat de reclame. Cu toate acestea, Tubi TV Kodi addon blochează complet aceste reclame.

Tubi TV poate fi găsit în repertoriul Kodi1. Iată un ghid pentru instalarea și utilizarea Tubi TV pentru Kodi.

Filme cu Big Star

Filme BigStar și TV Kodi addon

Big Star Movies este un site video de streaming gratuit axat pe emisiuni și filme din studiouri independente. Poartă biografii, clasice, film-noir, filme horror, filme de război, westernuri și alte genuri de film și TV.

Big Star Movies face parte din depozitul SuperRepo. Iată cum se instalează SuperRepo. După instalarea SuperRepo, accesați meniul principal Kodi și selectați addons → instalator de pachete (pictograma casetei deschise din stânga sus a ecranului) → instalați din depozit → SuperRepo Toate → suplimente video → Filme cu stele mari & TV → instalare.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este un alt site gratuit de TV și filme, cu o mulțime de titluri populare, inclusiv Eroii, Eroii renascuti, Scutul, Terminator: Sarah Conner Chronicles, Jarhead, Cârligul, Resident Evil: Retribution, și multe altele. Dacă urmăriți programele Crackle printr-un browser web, veți fi supus mai multor reclame intruzive în întregul program. Dar Kodi addon elimină aceste reclame.

Crackle este în repoziția lui eracknaphobia. Iată ghidul complet pentru instalarea și utilizarea Crackle pentru Kodi.

Programe WNBC

Programele WNBC Kodi addon

Programele WNBC Kodi addon se conectează la NBC.com. Acesta transmite ultimele episoade de emisiuni populare NBC ca Fete bune, A. P. Bio, Vocea, și Lista neagra. De asemenea, le oferă utilizatorilor acces la show-uri NBC clasice precum cavaler.

Programele WNBC Kodi addon se află în depozitul oficial Kodi. Pentru instalare, porniți de la meniul principal Kodi. Apoi apasa suplimente → descărcare → suplimente video → Programe WNBC → instalare.

Articol conex: Cele mai bune VPN-uri pentru NBC, astfel încât să puteți viziona oriunde.

Sperăm că v-a plăcut acest ghid pentru Kodi Durex Build. Dacă doriți mai multe informații despre cum puteți obține cel mai bun conținut pentru Kodi în timp ce vă protejați în continuare confidențialitatea, citiți câteva dintre celelalte ghiduri ale noastre, inclusiv cele mai bune 114 suplimente Kodi, cele mai bune suplimente Kodi pentru sporturi live și cele mai bune TV live addoni kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

Adblock
detector