Ce este Kodi Bae repo? Este sigur și legal de utilizat?

Kodibae repo

Dacă ați încercat să găsiți cele mai bune suplimente Kodi pentru a obține TV și filme gratuite, este posibil să fi auzit că trebuie să instalați Kodi Bae Repo. Suporterii Kodi Bae spun că alți deputați Kodi au ieșit offline, lăsând Kodi Bae singurul loc în care să găsească suplimentele pe care le doresc cei mai mulți. Dar este adevărat acest lucru? Și Kodi Bae este legal de utilizat și de instalat în siguranță pe dispozitivul dvs.?

În acest articol, vom explora care este repertoriul Kodi Bae și ce suplimente pot fi găsite în acesta. Vom discuta, de asemenea, unele riscuri pe care le puteți asuma instalând suplimente Kodi Bae, precum și unele alternative Kodi repos pe care să le utilizați dacă nu doriți să vă asumați aceste riscuri.

Ce este Kodi?

Kodi este un software open-source player de media. Permite utilizatorilor să redea videoclipuri în mai multe formate de fișiere diferite, inclusiv MPEG4 și WMV. Prin rularea aplicațiilor numite „addons”, Kodi poate fi folosit și pentru a transmite videoclipuri de pe Internet. Acest lucru l-a făcut popular în rândul consumatorilor care folosesc dispozitive TV precum Amazon Fire Stick, Nvidia Shield și Apple TV pentru a viziona televiziune și filme gratuite online.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Utilizatorii Kodi care urmăresc fluxuri video licențiate utilizează adesea VPN-urile pentru a-și păstra secretul activitățile. Dar VPN-urile sunt de fapt utile oricărui utilizator Kodi, chiar și pentru cele care circulă doar din surse oficiale, legale.

Multe site-uri legale, în streaming, blochează utilizatorii aflați în afara anumitor țări. Aceștia fac acest lucru ca parte a acordurilor de licență cu creatorii de conținut, care deseori doresc să perceapă rezidenților din unele țări pentru conținutul disponibil gratuit în alte țări. Cu toate acestea, singurul mod în care un site poate ști unde se află un utilizator este prin adresa sa IP. Utilizarea unui VPN împiedică site-ul să obțină aceste informații. Drept urmare, VPN-urile oferă adesea streamer-urilor video cu mai multe opțiuni pentru vizionarea conținutului.

În plus, VPN-urile ajută la protejarea utilizatorilor împotriva tamponărilor cauzate de accelerarea vitezei ISP și atacurile omului în mijloc din partea hackerilor.

În ciuda acestor avantaje, multe VPN-uri nu sunt potrivite pentru utilizatorii Kodi. Majoritatea nu au aplicații pentru dispozitive TV populare care rulează Kodi. Mulți nu au servere în suficiente țări pentru a răspunde nevoilor streamerelor video. Unii păstrează jurnalele, creând un nou risc pentru confidențialitate.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. Are o aplicație pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield, are servere în peste 60 de țări și nu păstrează jurnalele.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Care este repertoriul Kodi Bae?

Kodi Bae Repo este un depozit care deține unele suplimente foarte populare Kodi, inclusiv 9Anime, cCloud TV, Exodus, PrimeWire, SportsDevil, Ultimate IPTV și altele. Unele dintre aceste suplimente făceau parte anterior din vechile depozite Fusion și Colossus. Când aceste vechi depozite au fost închise, Kodi Bae a devenit un loc popular pentru a găsi aceste suplimente.

Fanii Exodus, cCloud TV, PrimeWire, etc., susțin că aceste suplimente oferă acces la un catalog uriaș de filme și TV gratuite. Dar, deși acest lucru poate părea grozav la prima vedere, există unele probleme cu suplimentele de repo Kodi Bae.

Articol conex: cCloud TV, dacă îl instalați?

Probleme cu Kodi Bae Repo

Toate suplimentele furnizate de Kodi Bae conțin legături către fluxuri video neoficiale (piratate). De fapt, marea majoritate a linkurilor duc la un astfel de conținut. Dacă sunteți în căutarea legal fluxuri de emisiuni și filme preferate, veți găsi foarte puțin din ceea ce căutați în Kodi Bae repo.

În plus, unele dintre suplimente nu mai sunt dezvoltate, iar creatorii lor s-au retras. De exemplu, Exodus a fost dezvoltat de mai mulți coderi diferiți de-a lungul anilor, dar a fost întrerupt după ce vechiul depozit Fusion a fost eliminat. Pentru un alt exemplu, Sparkle și XXX-O-DUS au fost create de Echo Coder, care a încetat să tweeteze în vara lui 2017 și nu a mai fost auzit de atunci.

Deoarece aceste suplimente nu mai sunt dezvoltate, ele au multe legături moarte și fluxuri sărace, creând frustrare pentru oricine încearcă să le folosească. Și din moment ce dezvoltatorii s-au retras, nu pot spune dacă aceste copii speciale ale suplimentelor lor sunt autentice sau nu. Acest lucru crește riscul ca aceste suplimente să fi fost modificate și să aibă un cod rău intenționat sau să fie modificate în viitor pentru a conține un astfel de cod.

Deoarece aceste suplimente oferă aproape exclusiv conținut piratat și din cauza riscurilor de securitate ale utilizării lor, nu vă recomandăm să instalați Kodi Bae repo. În schimb, vă recomandăm alternativele perfect legale și destul de sigure enumerate mai jos.

Citeste mai mult: Ce s-a întâmplat cu Colossus repo

Alternative la Kodi Bae repo

Următoarele repertorii Kodi furnizează suplimente care curg din surse oficiale autorizate. În plus, aceste repoziții expulzează rapid suplimentele care se dovedesc a avea cod rău intenționat în ele. Deși niciun Kodi repo nu este 100% sigur, credem că acestea sunt semnificativ mai puțin riscante decât Kodi Bae.

Depozitul oficial de adăugare Kodi

Republica oficială Kodi

Dacă doriți să utilizați Kodi pentru a vedea emisiuni și filme gratuite, nu trebuie să instalați deloc suplimente terțe. Există sute de suplimente Kodi disponibile „din cutie”, din depozitul oficial Kodi. Pentru a instala suplimente video din repo oficial, trebuie doar să faceți clic addon → descărcare → suplimente video. Apoi faceți clic pe titlul suplimentului, urmată de instalare. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune suplimente Kodi din Republica oficială:

 • FilmRise - YouTube - Oferă lungmetraje și spectacole gratuite
 • PBS Think TV - Un excelent Kodi addon pentru documentare
 • PopcornFlix - Un addon de film Kodi cu sute de filme
 • Pluto.tv - TV live cu știri, informații despre jocuri video, bârfe despre celebrități, sport și multe altele
 • SnagFilms - Un alt excelent Kodi addon pentru filme
 • TV Copii Ontario - Spectacole populare la copii la cerere din Canada (necesită un VPN dacă este în afara Canada)
 • USTVnow - Canalele TV de rețea în direct din SUA.
 • Programe WNBC - Emisiuni la cerere de la NBC (necesită un VPN dacă este în afara S.U.A.)
 • Cutie Zattoo - Serviciu TV bazat pe Elveția, care furnizează canale TV în direct U.K. și germane, inclusiv BBC și iTV (necesită un VPN în afara Elveției)
 • AMA Pro Racing - Prezintă curse de motocross și supercross în direct
 • CNN - Oferă transmisia în direct a CNN prin Kodi
 • Știri CBC.ca - oferă știri de la canalul canadian CBC
 • YouTube - Vă permite să vizionați videoclipuri YouTube prin Kodi

Vezi si: Cele mai bune suplimente Kodi (include 118 suplimente)

MetalChris

Kodi MetalChris repo

Reprezentarea MetalChris permite doar suplimente care curg din surse oficiale. Este un repo destul de sigur de utilizat și are câteva suplimente foarte utile.

Cea mai bună modalitate de a instala MetalChris este să folosiți programul de instalare TVAddons Indigo. Din meniul principal al Indigo, faceți clic pe instalator addon. Apoi, selectați suplimente video. Selectați prima literă a unuia dintre suplimentele MetalChris, apoi alegeți acest addon din listă. Clic instalare. Kodi vă va întreba dacă doriți să instalați atât MetalChris, cât și suplimentul pe care l-ați selectat. Clic da să le instalați pe amândouă. Dacă nu aveți încă Indigo, iată cum îl instalați.

După ce aveți MetalChris pe Kodi, puteți instala oricare dintre suplimentele video făcând clic addons → instalator de pachete (pictogramă open-box) → instalare din depozit → MetalChris → suplimente video → (numele addon) → instalare.

Iată o listă cu unele dintre cele mai bune suplimente pentru repoziții MetalChris:

 • CW TV Network - Joacă episoade la cerere de emisiuni CW
 • Frightpix - Marele addon Kodi pentru fanii filmelor horror
 • BigStar Filme și TV - Kodi film addon cu multe titluri populare
 • Film Zoot - Filme clasice
 • Internet Archive (video) - Filme pe domenii publice din anii 1920-1940
 • Filme alb-negru - Un alt addon clasic de filme

Citeste mai mult: Cele mai bune suplimente pentru a viziona filme legale, gratuite

TVAddons.co

TVAddons repo

TVAddons obișnuia să furnizeze vechiul depozit Fusion care conținea Exodus și alte suplimente cu conținut piratat. Cu toate acestea, au fost trimiși în judecată de MPA și au fost închise. De atunci, și-au curățat toate addonurile ilicite și s-au mutat pe un nou site. În timp ce în trecut am recomandat doar tentativă vechea repoziție Fusion (oricum nu mai funcționează), noua are câteva suplimente excelente pentru utilizatorii Kodi.

Pentru a instala TVAddons repo, faceți clic pe butonul repository.xbmchub-x.x.x.zip pentru a descărca fișierul din partea de jos a paginii oficiale TV Addons. Apoi apasa addon → instalator pachete (pictogramă casetă deschisă) → instalare din fișierul zip. Navigați la locul în care ați salvat fișierul și faceți clic pentru a instala.

După ce ai repo TVAddons.co pe Kodi, faceți clic pe addons → instalator de pachete → instalare din depozit → TVAddons → suplimente video → (numele suplimentului) → instalare pentru a instala suplimentul pe care îl doriți.

Iată o listă cu unele dintre cele mai bune suplimente repo TVAddons.co:

 • Indigo - Un instrument de rezolvare a problemelor și de reparații pentru Kodi
 • USTV Catchup - Oferă conținut la cerere de la ABC, Cooking Channel, PBS Kids și alte canale din SUA (necesită un VPN dacă este în afara S.U.A.)
 • UKTV Play - Oferă conținut la cerere și live de pe canalele U.K. Dave, Drama, Real și Yesterday (necesită un VPN dacă nu se află în afara U.K.)
 • Bloomberg Global News Live - Oferă știri financiare live de la Bloomberg TV

Vezi si: Cum se instalează Indigo Kodi addon

Sperăm că v-a plăcut acest ghid pentru repo Kodi Bae și alternative. Dacă doriți mai multe informații despre cum puteți reda cele mai bune emisiuni și filme cu Kodi, consultați unele dintre celelalte articole noastre despre acest subiect, inclusiv cele 7 cele mai bune depuneri Kodi, cum se instalează Crackle pentru Kodi, cum se instalează Tubi TV pentru Kodi, și mulți alții.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3

Adblock
detector