Ce este Stremio și cum îl puteți folosi: Ghid pentru începători

Cum se utilizează Stremio

Vă interesează utilizarea Stremio? Acest articol vă va explica ce este Stremio și cum îl puteți folosi ca parte a configurației mass-media de domiciliu.

Odată cu numărul de persoane care caută alternative la pachetele de televiziune prin cablu în creștere, utilizarea de software pentru centrele media precum Kodi și Plex a devenit mult mai obișnuită. Cu toate acestea, deși există o mulțime de tutoriale pentru aceste pachete, poate fi dificil să găsiți informații fiabile despre software-uri mai puțin cunoscute precum Stremio.

Acest articol vă va parcurge ce este Stremio, cum să îl instalați și cum să îl configurați pentru a găsi tipul de conținut pe care doriți să îl urmăriți. Spre deosebire de Kodi, Stremio încearcă să fie cât mai ușor de utilizat. Drept urmare, multe dintre caracteristicile sale sunt ușor de înțeles. În ciuda acestui fapt, există câteva care nu sunt atât de ușor de navigat. Vom explica ce sunt și cum le puteți folosi pentru a maximiza potențialul Stremio.

Marea majoritate a suplimentelor Stremio oferă conținut licențiat în mod corespunzător, dar există câteva care nu. Încurajăm cititorii noștri să utilizeze doar surse oficiale și să cerceteze legile privind drepturile de autor ale țării lor înainte de a încerca să utilizeze Stremio sau software similar.

Avertisment: Stremio trebuie utilizat numai pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici dezvoltatorii Stremio și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea piratiei Stremio.

Înainte de a începe

Unele persoane folosesc rețele virtuale private (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul lor de servicii de internet (ISP). Cu toate acestea, VPN-urile au multe alte utilizări. Acestea pot beneficia în mare măsură de majoritatea oamenilor, inclusiv de cele care transmit doar conținut licențiat oficial.

VPN-urile criptează traficul de rețea, ceea ce îl face imposibil de citit pentru orice observator extern. Acest lucru previne cele mai multe tipuri de atacuri Man-in-the-Middle și, de asemenea, împiedică ISP-ul dvs. să vândă obiceiurile dvs. de navigare sau să le folosească pentru a justifica accelerarea vitezei dvs. de internet..

Fiecare VPN îți va încetini conexiunea până la un anumit grad, cu toate acestea, unii au mai mult impact decât alții. În plus, unele VPN-uri au inclus malware și altele au avut utilizatorii să contribuie la o botnet, ceea ce face ca utilizatorii VPN să aleagă serviciul potrivit.

Vă recomandăm IPVanish. Este unul dintre cele mai portabile VPN-uri disponibile și poate fi instalat cu ușurință pe computer, smartphone și Amazon Firestick. De asemenea, IPVanish oferă conexiuni de mare viteză consistente la servere din mai mult de 50 de țări.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți până la 60% pe un IPVanish aici.

Ce este Stremio?

Fila Stremio Discover

În centrul său, Stremio este o aplicație de centru media pentru PC desktop, smartphone-uri și tablete. Nu puteți instala Stremio direct pe majoritatea televizoarelor, dar îl puteți arunca utilizând un Chromecast, Apple TV sau protocolul DLNA.

Stremio are câteva diferențe cheie care îl diferențiază de programe precum Kodi. Pentru început, este proiectat să fie cât mai intuitiv și ușor de utilizat. Pe de altă parte, Kodi oferă utilizatorului o funcționalitate mai mare, dar poate fi un pic descurajant pentru utilizatorii noi.

În al doilea rând, niciunul dintre suplimentele Stremio nu este instalat pe computerul utilizatorului. Acest lucru înseamnă că nu există nicio șansă ca un dezvoltator necinstit să ruleze coduri rău intenționate pe sistemul dvs. Înseamnă, de asemenea, că aceste suplimente sunt ușor de creat, deoarece sunt în esență doar liste de surse. În cazul în care site-ul web care găzduiește aceste suplimente scade, acesta nu va mai funcționa complet în loc să ofere funcționalități parțiale. Din această cauză, utilizatorii vor fi rapid conștienți de orice probleme care apar și pot consulta canale oficiale pentru sfaturi.

Utilizatorii Stremio nu pot instala variante personalizate sau skins ca în cazul Kodi, astfel încât nu există nicio șansă să vă rupă accidental instalarea. Acestea fiind spuse, pe cât de simplu pare, Stremio poate fi folosit pentru mai mult decât doar vizionarea de filme. Poate fi adaptat pentru a sugera conținut relevant pentru interesele dvs., sincronizați istoricul vizionărilor cu Trakt și chiar să urmăriți momentul lansării următorului episod din emisiunea dvs. preferată..

Cum se instalează Stremio

Instalarea Stremio este foarte simplă. Începeți accesând pagina principală Stremio, alegând sistemul de operare și făcând clic pe butonul Descarcă acum buton. După ce instalatorul s-a terminat de descărcat, executați-l.

Cum se instalează Stremio

Vi se va cere să vă autentificați. Puteți crea un cont dedicat Stremio sau puteți alege să vă autentificați cu Facebook. Stremio observă că nu va posta nimic pe peretele dvs., de aceea nu contează ce opțiune alegeți. Puteți, de asemenea, să vă autentificați ca oaspete dând clic Autentificare, apoi Logare pentru oaspeți dar setările dvs. nu vor fi salvate dacă vă deconectați.

După ce vă conectați, vi se va solicita să selectați cel puțin trei categorii de conținut. Stremio folosește aceste informații pentru a sugera videoclipuri relevante și puteți alege oricâte doriți. Acum, că Stremio este instalat și v-ați autentificat, aruncăm o privire mai atentă asupra caracteristicilor sale de bază.

Utilizarea Stremio: funcționalitate de bază

Vizionarea de filme

Pe ecranul principal (numit „bord”), veți vedea o selecție de videoclipuri recomandate pe baza categoriilor selectate anterior. Este important să rețineți că nu toate acestea sunt disponibile - sunt pur și simplu titluri de care v-ar putea interesa. Dacă faceți clic pe una, puteți vedea toate sursele disponibile în partea dreaptă a ecranului. Puteți căuta, de asemenea, un titlu specific folosind bara din partea de sus a ecranului, dacă doriți.

Deci, cum găsiți conținut pe care îl puteți urmări efectiv? Apasă pe Descoperi fila din partea de sus a ecranului. Dacă faceți clic pe butonul Liber opțiune de meniu din stânga, veți vedea o listă de filme. Toate acestea sunt disponibile din cel puțin o sursă oficială, fără a fi necesară nicio plată.

Instalarea de noi suplimente

În comparație cu Kodi, Stremio are o selecție foarte limitată de aditivi. De asemenea, secțiunea suplimente comunitare conține unele care prezintă riscuri semnificative pentru securitate. Din acest motiv, vă recomandăm să evitați suplimentele RARBG și Juan Carlos 2. Acestea folosesc rețele peer-to-peer (P2P), care, deși nu sunt în mod ilegal în mod ilegal, sunt cunoscute pentru găzduirea materialelor care încalcă drepturile de autor.

Cum se instalează suplimente Stremio

Dacă faceți clic pe butonul piesă de puzzle pictograma din partea dreaptă sus, veți fi dus la pagina de addon. Aceasta arată toate suplimentele disponibile. Toate addon-urile oficiale pot fi instalate cu un singur clic, dar este necesară confirmarea pentru suplimentele P2P menționate anterior. Trebuie menționat că, în timp ce videoclipurile YouTube pot fi vizionate direct în aplicația Stremio, toate celelalte surse vă redirecționează către site-ul web relevant. Acest lucru vă asigură că nu trebuie să aveți încredere în Stremio cu detaliile de conectare, sporind în continuare securitatea utilizatorilor săi.

Controlul Stremio de la distanță

Atâta timp cât dispozitivul dvs. mobil este conectat la aceeași rețea cu computerul care rulează Stremio, îl puteți controla de la distanță. Dacă faceți clic pe butonul pictograma roții în partea dreaptă sus și derulați în josul listei care apare, veți vedea un cod QR. Scanarea codului vă direcționează către un site web care vă oferă controlul complet al aplicației fără a fi necesar să instalați nimic direct pe smartphone-ul sau tableta dvs..

Utilizarea Stremio: funcții avansate

Stremio are o gamă bună de funcționalități avansate care vă permit să vă duceți consumul media la nivelul următor. Mai jos, vă vom parcurge aceste funcții.

Sincronizarea istoricului ceasului dvs. cu Trakt

Trakt este un serviciu bazat pe web care vă permite să urmăriți automat titlurile vizionate. Ca și în cazul addonului Kodi pentru Trakt, acesta este utilizat în principal pentru a sincroniza biblioteca locală în loc de conținutul transmis.

Mai întâi va trebui un cont Trakt, așa că creați unul aici. Apoi, faceți clic pe butonul pictograma roții în Stremio și faceți clic Autoriza sub Trakt Scrobbling poziție. Veți fi redirecționat către site-ul web Trakt, unde puteți confirma că Stremio este permis să vă acceseze contul. Încercați acum să redați ceva din media media. Dacă totul funcționează așa cum intenționează, ar trebui să vezi filmul sau emisiunea TV să apară în istoricul vizionărilor Trakt. Această caracteristică este însă destul de nesigură și poate să nu funcționeze cu anumite surse.

Utilizarea calendarului Stremio

Stremio are un calendar încorporat care poate fi utilizat pentru a urmări emisiunile TV în derulare. Cu toate acestea, înainte de ao putea utiliza, va trebui să-i spui ce arată că ești interesat. Există câteva modalități de a face acest lucru. Puteți importa biblioteca Trakt existentă, importa emisiuni stocate local, selectați titluri din fila Descoperiți sau puteți permite lui Stremio să găsească emisiuni TV care v-au plăcut pe Facebook.

Utilizarea calendarului Stremio

De dragul simplității, vom selecta conținut din fila Descoperire. Dacă adăugăm SImpsons la biblioteca noastră, apoi verificați calendarul, putem vedea toate datele când a difuzat sau va fi difuzat. Desigur, pentru titlurile inedite, datele finale pot fi modificate și Stremio poate oferi doar o dată estimată de lansare.

Dacă doriți să integrați acest calendar în rutina dvs. zilnică, puteți face clic pe butonul pictograma roții și selectați Abonează-te la calendar. Acest lucru vă va permite să sincronizați datele viitoare de lansare TV și film cu aplicația dvs. de e-mail sau calendarul implicit.

Concluzie

Stremio oferă o experiență redusă în contrast cu alte pachete de centre media. De exemplu, acesta nu poate fi instalat pe un Firestick Amazon cum poate Kodi. În ciuda acestui fapt, acesta are încă un potențial mulțumită bibliotecii sale uriașe de mass-media autorizate oficial.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 38 =

Adblock
detector