Ce este suplimentul Seren Kodi? Este sigur și există alternative?

Kodi_Seren_Main_Image

Ce este Kodi?

Kodi este un media player gratuit, open-source. Permite utilizatorilor să se bucure de conținutul lor de divertisment acasă și nu necesită eforturi semnificative pentru configurare. Acest player multimedia este disponibil pentru mai multe dispozitive diferite, cum ar fi Windows, Linux și Mac PC-uri, dispozitive Android, iPhone-uri, Roku streaming TV Box, Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Firestick and Fire TV, Raspberry pi și multe altele . Una dintre caracteristicile deosebite ale Kodi este că suplimentele sale sunt uniforme, majoritatea fiind schimbabile între platforme.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Avertisment: ISP-ul dvs. vă poate vedea streamingul

ISP ai acces la toate datele dvs. de streaming. În unele țări, ISP-urile pot chiar să împărtășească datele dvs. de streaming și de navigare cu companii terțe pentru a face un efect rapid. Riscurile pentru confidențialitatea dvs. necesită protejarea și mascarea identității dvs. online. Puteți face acest lucru cu un VPN.

VPN-urile vă orientează conexiunea la internet prin servere sigure, protejându-vă în cele din urmă activitatea și identitatea online.

ISP-urile au fost, de asemenea, cunoscute pentru a accelera viteza de conectare a utilizatorilor care transmit o mulțime de conținut video. Dacă utilizați un VPN, ISP-ul dvs. nu va ști dacă ați transmis video sau nu. Acest lucru înseamnă că puteți transmite cât mai mult conținut HD și 4K.

VPN-urile oferă, de asemenea, protecție împotriva unor tentative de hacking de conexiune, cum ar fi atacurile de tip Man-in-the-Middle (MitM) și pot ajuta utilizatorii să ocolească blocurile de conținut geografic.

Am testat mai multe opțiuni și recomandăm IPVanish pentru utilizare cu Kodi. Oferă viteze de conectare rapide, este compatibil cu mai multe dispozitive, cum ar fi PC-urile Windows, Amazon Firesticks și dispozitivele Android și este o soluție sigură.

CITITEA CITITULUI: Cititorii noștri pot economisi 60% din planurile IPVanish aici

Care este suplimentul Seren Kodi?

Kodi_Seren_Main_Image

Adrenul Seren Kodi oferă filme, emisiuni TV și acceptă integrarea cu Trakt, Real-Debrid și Premiumize. Acesta oferă o gamă largă de conținut atractiv la cerere, inclusiv emisiuni TV și filme populare. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că acest conținut este difuzat în cea mai mare parte prin intermediul site-urilor web cu conținut piratat. Astfel de site-uri sunt ilegale în multe țări precum SUA, Franța, Marea Britanie și Australia. Din acest motiv, vă sugerăm să utilizați suplimente Kodi oficiale pentru a satisface nevoile dvs. de conținut.

Alternative Seren

Seren are o bibliotecă mare, dar conținutul acestui addon al unei terțe părți este în mare parte fără licență. Deși există mai multe suplimente terțe care sunt legitime, au existat cazuri în care suplimente terțe au expus utilizatorii la pericol din cauza dezvoltatorilor nocivi. Mai recent, cercetătorii în domeniul securității au găsit programe malware care se ascund în depozitele Bubbles, Gaia și XvBMC, utilizate pe scară largă. din fericire, aceste depozite sunt acum offline. Cu toate acestea, software-ul noștri de minerit a monedelor a fost nedetectat luni întregi, afectând zeci de mii de utilizatori.

Alegeți precauția cu suplimente terțe. S-ar putea să poți accesa filme și emisiuni TV, dar îți vei crește, de asemenea, riscul de a instala software-ul rău intenționat din surse neverificate. În plus, unele suplimente precum Seren nu furnizează fluxuri legale. O modalitate bună de a detecta dacă conținutul este furnizat pentru a fi transmis în mod legal este de a vedea ce este oferit. Dacă sunt cele mai bune și mai recente filme și emisiuni, cum ar fi cele care sunt încă în teatre sau sunt disponibile doar prin servicii plătite, cum ar fi HBO Now, atunci completarea este, probabil, încălcând legile privind drepturile de autor.

Completele oficiale trebuie să urmeze orientări stricte și sunt o opțiune excelentă pentru accesarea de conținut de înaltă calitate, care respectă legile privind drepturile de autor. Multe dintre aceste suplimente sunt, de asemenea, complet liber. Aruncați o privire la alternativele noastre sugerate la adrenul Seren sau vedeți aspectul nostru al celor mai bune suplimente de film Kodi.

Cea mai bună alternativă Seren: Tubi TV

Tubi_TV_main

Tubi TV este un depozit de mii de filme și filme. Tot acest conținut este complet gratuit și poate fi accesat prin intermediul suplimentului Tubi TV Kodi. Mai mult, când vizionați un film sau o emisiune folosind addonul Kodi, toate reclamele vor fi filtrate.

Deși o mare parte din conținutul disponibil nu are cele mai mari evaluări, veți găsi sute de titluri de cea mai bună calitate, evaluate Fresh on Rotten Tomatoes și cu note bune IMDb. Filme precum Bud Bud din 1997 și Sange de lup din 2013 sunt disponibile. Puteți găsi, de asemenea, spectacole de genul A 3-a stâncă din soare și Motivat pentru viață. Filmele și spectacolele sunt bine organizate cu secțiuni de gen, cum ar fi Foarte evaluat pe roșiile putrede, Filme Indie, Docuseries, și Dramele TV prezent.

De asemenea, puteți accesa Tubi TV direct din browserul dvs. web, pe Apple TV de generația a 4-a, pe dispozitivele Amazon Firestick și Fire TV și chiar și pe televizoarele Samsung Smart.

Unele conținuturi sunt limitate la SUA, Canada și Marea Britanie. Dacă doriți să deblocați acest conținut, puteți utiliza o VPN pentru a ocoli geo-restricțiile.

Adăugarea Tubi TV Kodi este disponibilă direct de la Github.

Alte alternative Seren

Viewster

cel mai bun vizualizator de coduri addon

Viewster este un serviciu de streaming gratuit care vă permite să vizionați emisiuni TV și filme în întreaga lume. Are un addon Kodi care vă permite să accesați tot conținutul disponibil.

Deși conținutul nu este cel mai recent, veți putea găsi categorii de conținut, cum ar fi Drama koreana, Festival Darlings, Halloween, thrillere, Sport, și Arte martiale. Există, de asemenea, câteva selecții animate disponibile.

Viewster este disponibil din depozitul oficial de addon Kodi.

pârâi

Crackle Kodi Addon

Crackle este un serviciu VOD gratuit, deținut de Sony (De asemenea, dețin Tubi TV). Este acceptat de anunțuri, dar dacă urmăriți folosirea addonului Crackle Kodi, anunțurile vor fi filtrate.

Există un amestec de conținut nou și vechi pe Crackle. Există o mulțime de conținut la nivel B, dar există și câteva titluri grozave. În ceea ce privește filmele, există titluri de genul 30 de minute sau mai puțin, și ingerul mortii. Puteți găsi, de asemenea, emisiuni TV Profesor rau și Între frați.

Adăugarea Crackle Kodi poate fi găsită în depozitul eracknophobia sau în Depozitul oficial Kodi addon.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

Popcornflix este un serviciu acceptat de anunțuri care oferă spectatorilor acces la o selecție mare de filme și emisiuni TV. Are un addon Kodi însoțitor care oferă același conținut. Anunțurile sunt filtrate atunci când urmăriți conținut prin intermediul addonului Kodi.

Cu toate că există o mulțime de titluri disponibile, care nu sunt blocaje, există filme de cea mai bună calitate Punct de aprindere și Monkey King: Hero is Back. Există, de asemenea, emisiuni TV de genul Criminalele Dumbest din America și Viața pe linie.

În timp ce Popcornflix este disponibil numai în Canada și SUA, acesta poate fi accesat conectându-se la un server VPN din una dintre aceste țări dacă nu locuiești acolo.

Popcornflix este disponibil din depozitul oficial Kodi addon.

Filme cu Big Star & televizor

filme de stele mari și cele mai bune suplimente kodi tv

Big Star Movies este o platformă de streaming al cărei conținut este disponibil prin filme Big Star & TV Kodi addon.

Deși nu există multe titluri principale, puteți găsi emisiuni solide, cum ar fi Anonim și Castaway Canada. În plus, există filme precum Petrecere de Halloween, și Evadarea închisorii Alcatraz: Mărturisirea patului de moarte.

Filme și televizoare Big Star este disponibilă de la Depozitul MetalChris.

Aveți o selecție largă

Seren vă oferă mult conținut prin Kodi, dar acest conținut încalcă legile privind drepturile de autor. Vă recomandăm să nu utilizați acest addon.

Adăugări precum Tubi TV, Viewster, Crackle, Popcornflix și Big Star Films vă pot oferi mai multe titluri grozave prin fluxurile oficiale. Există conținut modern disponibil, iar unele dintre acestea sunt chiar în definiție înaltă. Dacă sunteți îngrijorat de limitările unui addon, pur și simplu aruncați o imagine de ansamblu asupra tuturor suplimentelor despre care am vorbit aici. Dacă utilizați toate aceste suplimente, veți putea accesa o bibliotecă mare de conținut, care este mai probabil să conțină o mulțime de conținut pe care doriți să îl urmăriți.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 17

Adblock
detector