Ce trebuie să faceți dacă Kodi continuă repornirea

Ce să fac dacă Kodi se prăbușește

Kodi continuă repornirea sau repornirea? În acest ghid, vă vom arăta cum să remediați această problemă enervantă în doar câteva minute, indiferent de cauza inițială.

Kodi poate fi instalat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv Android, iPhone și Amazon Firestick. Buclele de repornire sunt o problemă care afectează în egală măsură toate platformele. Repornirile Kodi constante sunt perturbatoare și frustrante, dar vestea bună este că, deși există câteva cauze potențiale, toate acestea pot fi rezolvate destul de rapid.

Acest ghid vă va arăta cum să rezolvați problemele de repornire și să luați măsuri pentru remedierea acesteia. Cu excepția cazului în care întâmpinați probleme suplimentare Kodi, odată ce bucla de repornire este întreruptă, nu va mai rămâne nimic care să vă oprească să vizionați emisiunile TV preferate, filmele și acoperirea sportivă..

Înainte de a începe, este important să reținem că suplimentele terțe părți și formările personalizate Kodi provoacă prăbușiri mult mai frecvent decât suplimentele oficiale. Din acest motiv, sfătuim cititorii noștri să utilizeze doar surse oficiale de conținut și să se abțină de la instalarea unor versiuni fără o înțelegere corectă a modului de funcționare a acestora.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Înainte de a începe: Un cuvânt despre VPN-uri și Kodi

Utilizatorii Kodi utilizează adesea rețele virtuale private (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP). În ciuda acestui fapt, VPN-urile oferă multe avantaje suplimentare și pentru utilizatorii legitimi Kodi.

Tot traficul de rețea VPN este criptat și nu poate fi văzut de ISP-ul dvs. sau de o terță parte folosind un atac Man-in-the-Middle. De asemenea, VPN-urile împiedică ISP-ul dvs. să limiteze automat viteza rețelei dvs. pe baza obiceiurilor de navigare.

Fiecare VPN va afecta viteza rețelei dvs., dar unele servicii încetinesc conexiunea dvs. la un crawl. În plus, unii furnizori de VPN păstrează jurnalele detaliate ale traficului dvs. de internet și au intenția de a oferi mai mult anonimat decât în ​​realitate. Din acest motiv, este important să alegeți cu atenție furnizorul dvs. VPN.

Vă recomandăm IPVanish. Este un VPN rapid și stabil, cu servere în mai mult de 50 de țări. IPVanish nu păstrează jurnalele activităților dvs. și este cel mai ușor VPN de instalat pe mai multe dispozitive, inclusiv iPhone și Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici. IPVanish are o perioadă de înapoiere de șapte zile și poate fi încercată fără riscuri sau angajamente pe termen lung.

De ce Kodi continuă repornirea?

Există mai multe lucruri care ar putea determina Kodi să repornească la nesfârșit, dar vestea bună este că această problemă apare foarte rar de la sine. De obicei, vinovatul este un addon sau o instalare recent instalată și este destul de evident care este cauza problemei. Acestea fiind spuse, am creat un ghid pas cu pas pentru rezolvarea buclelor de repornire a Kodi atunci când nu aveți idee ce le-a cauzat.

Kodi cache este plin

La fel ca majoritatea software-ului, Kodi stochează cantități mici de date în cache-ul său pentru acces rapid. Această memorie cache se golește de obicei, dar din când în când apar probleme care împiedică acest lucru. De obicei, această problemă se manifestă printr-un video lent, bâlbâie, dar în cazuri extreme poate provoca o blocare / repornire.

cum să ștergeți cache-ul lui Kodi

Pentru a șterge manual cache-ul Kodi, vei avea nevoie de suplimentul Indigo. După instalare, deschideți-l și faceți clic pe butonul Instrumente de întreținere opțiune urmată de Ștergeți memoria cache. În dreapta acestei opțiuni, veți vedea dimensiunea curentă a memoriei cache. Dacă este mare, acesta este un indicator care a greșit ceva, dar chiar și cache-urile mici pot conține fișiere corupte.

Adăugări sau build-uri rele

Ați instalat recent completări noi sau versiuni noi? Dacă da, încercați mai întâi să le dezinstalați. Puteți dezinstala un addon individual făcând clic dreapta pe pictograma acestuia (sau deschizând meniul de setări din interiorul suplimentului), alegând informație, apoi faceți clic pe butonul Dezinstalați butonul din extrema dreaptă.

Restabiliți Kodi la setările din fabrică

Eliminarea unei construcții este puțin mai complexă. Kodi nu are nicio modalitate de a face acest lucru, așa că începeți prin instalarea suplimentului Indigo. Deschideți Indigo apoi faceți clic pe butonul Restaurare fabrică articol din meniu. Acest lucru va elimina orice build-uri și addon-uri instalate, restabilind Kodi la starea sa inițială. Acest proces poate dura câteva minute, așa că aveți răbdare. După ce Kodi a fost restabilit, verificați dacă problema a fost rezolvată și, dacă nu, încercați să dezinstalați Kodi înainte de a-l descărca din nou.

Dependența URLResolver este depășită

URLResolver este un addon care rulează în fundal și decodează gazdele de fișiere. În termeni simpli, este ceea ce găsește fișierele specifice pe care doriți să le accesați. Dacă acest addon este depășit, poate provoca diverse probleme, inclusiv instalări de addon eșuate și, desigur, repornirile Kodi constante.

Deoarece dezvoltatorul responsabil cu URLResolver a încetat să mai funcționeze la orice suplimente Kodi, acesta este acum întreținut de echipa TVAddons. Pentru a obține cea mai recentă versiune, faceți clic pe butonul pictograma roții pe pagina principală a lui Kodi, apoi selectați Manager de fișiere. În partea de jos a listei, faceți clic pe Adăugați sursa și introduceți următoarele (fără ghilimele) în caseta de sus: „http://fusion.tvaddons.co”.

Adăugarea TVAddons ca sursă

Apoi, reveniți la ecranul de pornire și faceți clic pe butonul Add-on-uri tab, urmată de pictograma casetei în stânga sus. Clic Instalați din fișierul zip, apoi alegeți sursa TVAddons care tocmai a fost adăugată. În interiorul Scripturi Kodi dosar, veți găsi un fișier numit „script.module.urlresolver-X.X.X.zip” unde X se referă la numărul actual de versiune. Doar faceți clic pe acest lucru pentru a instala cea mai recentă versiune.

Probleme cu baza de date KOD sau folderele UserData.

Kodi permite utilizatorilor săi avansați să creeze și să răsfoiască propriile lor baze de date. Marea majoritate a utilizatorilor Kodi nu fac acest lucru, dar toată lumea se confruntă cu probleme de script din când în când și este întotdeauna util să știe cum să remediați eventualele erori care pot apărea ca urmare..

Soluția la această problemă este foarte simplă. Dacă ștergeți folderul Baza de date, Kodi va crea unul nou și codul care a determinat-o să se prăbușească va fi eliminat. Acum, locația acestui folder se schimbă în funcție de ce platformă utilizați. Găsiți sistemul dvs. de operare în lista de mai jos, navigați la locația specificată și ștergeți folderul Baza de date.

Dacă problema persistă, poate doriți să încercați să ștergeți și folderul UserData, deoarece toate fișierele editate incorect aici pot provoca, de asemenea, blocări frecvente..

ferestre

Folderul bazei de date: Faceți clic pe pictograma Windows și introduceți „% APPDATA% \ kodi \ userdata” fără semnele de vorbire.

Dosarul UserData:  Faceți clic pe pictograma Windows și tastați „% APPDATA% \ kodi \ userdata \ Database” fără semnele de vorbire.

Linux

Folderul bazei de date:  ~ / .Kodi / userdata / Baza de date

Dosarul UserData: ~ / .Kodi / userdata

Mac

Folderul bazei de date:  / Utilizatori / DUMNEAVOASTRĂ USERN-HERE / Bibliotecă / Asistență pentru aplicații / Kodi / userdata / Baza de date

Dosarul UserData: / Utilizatori / DUMNEAVOAREA DUMNEAVOASTRĂ / HERE / Bibliotecă / Asistență pentru aplicații / Kodi / userdata /

Android

Folderul bazei de date: Android / date / org.xbmc.kodifiles / .kodi / userdata / Baza de date

Dosarul UserData: Android / date / org.xbmc.kodifiles / .kodi / userdata

Firestick

(Va trebui să activați afișarea fișierelor și folderelor ascunse înainte ca acestea să apară. Această opțiune poate fi găsită în secțiunea „Afișare” din meniul de setări al ES File Explorer)

Folderul bazei de date: Android / date / org.xbmc.kodi / files / .kodi / userdata / Baza de date

Dosarul UserData: Android / date / org.xbmc.kodi / files / .kodi / userdata

iOS

Folderul bazei de date: / Private / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / userdata / Baza de date

Dosarul UserData: / Private / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / userdata

LibreELEC / OpenELEC

Folderul bazei de date: depozitare / .kodi / userdata / Baza de date

Dosarul UserData: /storage/.kodi/userdata/

Probleme de alimentare

Aceasta este o problemă care, de obicei, afectează numai dispozitivele portabile precum Raspberry Pi și care poate fi adesea trecut cu vederea datorită capacității sale de a se manifesta doar în condiții specifice. Alimentarea cu energie insuficientă nu este o problemă tehnică Kodi, dar poate fi adesea clasificată greșit ca fiind una, deoarece s-ar putea întâmpla doar atunci când Kodi rulează.

Dacă sursa de alimentare nu este suficient de puternică, este posibil ca Kodi să poată porni și poate chiar să funcționeze un timp înainte ca întregul dispozitiv să se oprească și să repornească. Acest lucru se datorează faptului că, deși este posibil să ai suficientă putere pentru a menține dispozitivul, este prea slab pentru a furniza energia necesară atunci când dispozitivul este sub sarcină mare.

Din fericire, soluția este simplă. Ai nevoie de o sursă de alimentare mai bună. Pentru zmeura Pi 3, aveți nevoie de o alimentare capabilă să furnizeze 2,5A la 5V. Încărcătoarele de telefon mobil se pot reduce, de aceea, dacă folosiți unul dintre acestea cu dispozitivul dvs., este probabil motivul pentru care repornește.

Sperăm că până acum problema dvs. de repornire a Kodi a fost rezolvată și veți fi liber să vă bucurați în liniște de emisiile TV preferate, filmele și acoperirea sportivă. Dacă întâmpinați alte probleme Kodi, vă rugăm să consultați ghidul nostru de soluționare a celor mai frecvente probleme Kodi și articolul nostru despre reducerea redării video clipe..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 54 =

Adblock
detector