Cele 15 cele mai bune skinuri Kodi pentru 2020 și modul de instalare a acestora

Piei de Kodi

Dacă te-ai săturat să vezi aceleași imagini și icoane vechi pe Kodi-ul tău, poți dori să-l încerci un pic prin instalarea unei alte piele. Iată un ghid cu privire la modul de instalare a pieilor Kodi, care sunt cele mai bune skinuri și care pot să nu fie.

Din cercetările noastre, unele dintre cele mai bune piei Kodi includ:

 1. Aeon Nox
 2. Chroma
 3. Transparenţă
 4. Fenomenal
 5. Horizon
 6. Imita
 7. FTV
 8. și multe altele!

Din fericire, puteți găsi cele mai multe dintre aceste piese grozave Kodi chiar din depozitul oficial.

Ce este Kodi?

Kodi este un media player video open-source de la Fundația Kodi. În mod implicit, acesta poate reda fișiere păstrate pe hard disk-ul dispozitivului. Cu suplimente Kodi, acesta poate transmite și videoclipuri de la diverse servicii de pe Web. Videoclipurile Kodi pot fi transmise unui Roku folosind un telefon Android sau iOS. Poate fi instalat și pe PC, Mac sau Nvidia Shield.

Kodi este adesea acuzat în mass-media că a fost folosit pentru piraterie. Deși este adevărat că poate fi utilizat în acest scop, există și o mulțime de servicii de streaming legitime care funcționează cu acesta. Între timp, toate piesele Kodi sunt sigure pentru a fi descărcate și utilizate, deși nu toate sunt sigure de instalat.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Atunci când oamenii folosesc Kodi pentru a vizualiza fluxuri video licențiate, de obicei folosesc un VPN pentru a-și păstra secretul activitățile. Cu toate acestea, toți utilizatorii Kodi pot beneficia de confidențialitatea și securitatea oferite de un VPN, indiferent de conținutul pe care îl urmăresc.

VPN-urile protejează utilizatorii împotriva tamponării Kodi cauzate de accelerarea vitezei ISP. Acestea pot preveni atacurile MiTM ale hackerilor. Acestea deblochează conținut blocat de servicii de streaming bazate pe geografia utilizatorului, inclusiv Netflix. În general, VPN-urile sunt un instrument excelent pentru a face streamingul video o experiență mai sigură și mai plăcută.

Din păcate, unele VPN-uri nu sunt la fel de eficiente ca altele. Unii invadează confidențialitatea utilizatorilor lor prin păstrarea jurnalelor, au o capacitate limitată a serverului și viteze lente sau sunt o durere de cap pentru instalare. Din cauza acestor probleme, recomandăm IPVanish pentru toți utilizatorii Kodi. Are peste 950 de servere în locații din întreaga lume, are o aplicație nativă atât pentru Amazon Firestick cât și pentru Nvidia Shield și are o politică strictă fără jurnaluri.

LECTURĂ DE CITIRE: Economisiți 60% pe IPVanish

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum se instalează piei pe Kodi

Pentru a schimba pielea Kodi „estuară” albastru-neagră în ceva diferit, faceți următorii pași:

 • Din meniul principal Kodi, faceți clic pe pictograma roată din colțul din stânga sus
 • Pictograma roată Kodi
 • Alege setări de interfață
 • Setări de interfață selectate Kodi
 • Selectați piele
 • Clic piele din nou în partea dreaptă a ecranului
 • Kodi selectează pielea
 • Dacă nu ați instalat niciodată o piele înainte, veți vedea doar „Estuary” și „Estouchy” a lua mai mult să-i vezi pe alții
 • Cele 15 cele mai bune skinuri Kodi pentru 2020 și modul de instalare a acestora
 • Selectați pielea pe care doriți să o instalați. Kodi se va schimba pe noua piele și apoi întreabă dacă vrei să păstrezi schimbarea
 • Confirmarea pielii Kodi
 • Clic da să accepte schimbarea pielii

Este tot ce trebuie să instalați o nouă piele Kodi. Pentru a reveni la pielea implicită „Estuary”, pur și simplu repetați procesul.

Cele mai multe skins disponibile sunt preinstalate odată cu descărcarea aplicației dvs. Kodi. Cu toate acestea, alte piei pot fi disponibile numai după ce au luat măsuri suplimentare. Mai jos vă explicăm dacă fiecare piele este disponibilă direct din depozitul oficial de adăugare Kodi sau dacă trebuie descărcată și încărcată separat pe Kodi.

VEZI SI: Cele mai bune 105 Kodi suplimente

Cele mai bune 15 piele Kodi

Care piei pentru Kodi sunt cele mai bune? Răspunsul la această întrebare este oarecum subiectiv. Pielea pe care o persoană o consideră atrăgătoare vizual poate fi considerată urâtă pentru altcineva. Cu toate acestea, există încă câteva principii pe care ne putem baza pe care toată lumea ar fi de acord. De exemplu, o piele nu ar trebui să se prăbușească Kodi, să creeze un meniu confuz sau să interzică accesul utilizatorului la funcțiile pe care majoritatea utilizatorilor Kodi le utilizează.

Având în vedere aceste principii, iată o listă cu ceea ce am considerat că sunt cele 15 cele mai bune piei de Kodi. Mai jos, am enumerat și câteva piei de care să stau departe.

Fenomenal

Piele fenomenală Kodi

Fenomenul are o schemă de culori portocaliu, gri și negru, cu câteva imagini foarte atrăgătoare. Elementele de meniu sunt dispuse pe verticală, ceea ce face ușor de adaptat pentru cei obișnuiți cu pielea Kodi implicită. În plus, Fenomenal creează un mini-meniu în partea dreaptă jos a ecranului pe baza poziției cursorului în partea stângă. Dacă cursorul se mută la „videoclipuri”, de exemplu, apare în partea dreaptă jos o listă de suplimente video. Această listă poate fi accesată apăsând tasta săgeată dreaptă sau (pe un computer) mutând mouse-ul spre dreapta. Acest lucru vă permite să accesați rapid suplimentul de care aveți nevoie.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Horizon

Piele orizont Kodi

Horizon are o schemă de culori roz și gri, cu un meniu vertical. Utilizează pictograme din meniul principal, cum ar fi o notă muzicală pentru a semnifica muzică și un ciocan și șurubelniță pentru a semnifica suplimente. Dar trecerea peste pictograme produce text care vă spune ce înseamnă pictograma, ceea ce face ușor să determinați ce face.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Imita

Kodi imită pielea

Schema de culori a lui Mimic este albastră și negru gri, producând o senzație rece, orientată spre tehnologie. Are un meniu vertical, ceea ce facilitează navigarea utilizatorilor estuarului. Nu are imagini de fundal, respingând blițul în favoarea simplității.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Citeste mai mult: Cum să obțineți subtitrări pentru a funcționa pe Kodi

FTV

Piele Kodi Ftv

Ftv are un fundal negru, cu elemente de meniu gri care se îngălbenesc atunci când este plătit. Meniul său este vertical. Elementul de meniu „addons” a fost înlocuit cu un element „app” care afișează doar suplimente pentru programe. Pentru a găsi suplimentele video, trebuie să faceți clic pe video mai întâi, apoi suplimente video. Cu toate acestea, este relativ ușor să te obișnuiești.

Unul mare defect al Ftv vine atunci când îl folosești pe un computer. Când este folosit pe un computer, cursorul este un mesaj uriaș care spune „Avertisment: mouse-ul nu este acceptat, vă rugăm să îl dezactivați”, chiar dacă mouse-ul funcționează perfect. Dacă utilizați Kodi pe un dispozitiv de streaming set-top care nu are niciun mouse, această problemă nu ar trebui să apară.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Metropolă

Pielea Kodi metropolis

Metropolis are o schemă de culori albastru închis asemănătoare cu cea a lui Mimic, dar conține câteva imagini cu lucruri mecanice, cum ar fi aparate foto, unelte și camere de film vechi, păstrând astfel tema unei lumi reci și robotizate. Are un meniu vertical cu submeniuri care apar în partea dreaptă a ecranului. Spre deosebire de Fenomenal, submeniurile din Metropolis nu pot fi accesate direct. Pentru a ajunge la ele, trebuie să faceți mai întâi clic pe meniul principal. Dar cel puțin aceste submeniuri vă oferă o previzualizare a ceea ce se află în fiecare meniu, ușurând navigarea în sistemul Kodi.

Metropolis are de asemenea icoane colorate în meniul de setări, inclusiv tablouri cu eroi de benzi desenate, o benzinărie, un televizor și alte obiecte..

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Eminenţă

Piele de eminență Kodi

Eminence are un fundal negru cu pictograme albe care se deschid albastru atunci când este selectat. Meniul său este orizontal, ceea ce îl face mai familiar pentru utilizatorii pielii vechi Confluence care a fost implicit pentru Kodi Jarvis. Cu toate acestea, toate elementele din meniu se pot potrivi pe un ecran, deoarece sunt atât de mici. Acest lucru face mai ușor să vă obișnuiți cu utilizatorii mai familiarizați cu meniurile verticale.

Eminence are, de asemenea, un text foarte detaliat în meniurile sale, ceea ce face simplă navigarea.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Articol conex: Rezolvați-vă Kodi-ul cu ajutorul suplimentului Indigo

Bello 6

Kodi bello 6 piele

Cu un negru & culoare albă și fără imagini, Bello 6 oferă utilizatorilor Kodi simplitatea și ușurința de utilizare. Meniul său este orizontal și nu are pictograme, doar text care explică clar unde vă vor duce elementele. La fel ca Ftv, folosirea lui Bello 6 pe un computer va crea un cursor enervant care vă avertizează că un mouse nu va funcționa, chiar dacă îl face. Cu toate acestea, acest cursor este un cerc roșu mic, cu o zgură prin el și un mouse în el, deci nu este totuși atât de distractiv ca și cel pe care îl folosește Ftv. Când este utilizat pe un dispozitiv de streaming set-top, această problemă nu trebuie să apară.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Zefirul arctic

Kodi Arctic Zefir

Arctic Zephyr are o schemă de culori albă și gri, cu o simplă imagine a unui nor în meniul principal, oferind o senzație foarte luminoasă, primitoare. Are un meniu orizontal format doar din cuvinte, care permite o navigare fără efort. La fel ca Ftv, Arctic Zephyr va produce un avertisment enervant ca un cursor atunci când este folosit cu un mouse.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Grilă

Piele de grilă Kodi

Spre deosebire de majoritatea celorlalte skinuri enumerate aici, Grid are o senzație stupidă de „desene animate” datorită fontului folosit. Meniul principal are un text mare, ușor de citit. Meniul addon este defalcat în submeniuri pentru fiecare tip de addon (video, muzică etc.) și fiecare submeniu din acesta listează câte suplimente aveți în acea categorie. Acest lucru poate fi util atunci când încercați să găsiți rapid addon-ul potrivit.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Citeste mai mult: Cel mai bun și cel mai rău repertoriu Kodi

Confluenţă

Kodi Confluence skin

Dacă utilizați Kodi de ceva vreme, puteți prefera pielea implicită pentru Kodi Jarvis, versiunea anterioară a lui Kodi. Confluența este această piele. Are un meniu orizontal cu un text imens, ceea ce înseamnă că va trebui să derulați de la stânga la dreapta pentru a vedea toate elementele. Dar cu siguranță arată uimitor, așa că poate munca în plus merită.

Confluența are o imagine de albastru și negru cu cercuri albastre ca imagine de fundal.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Chihlimbar

Piele de chihlimbar Kodi

Chihlimbar are icoane galbene și negre, cu imagini în culori galbene cu tambururi, un delfin, un erou de acțiune și alte obiecte în fundal. Ca și Confluență, Amber are text mare într-un meniu orizontal.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Aeon Nox

Kodi Aeon piele Nox

Aeon Nox este una dintre cele mai populare piei de Kodi. Există, de asemenea, multiple variante ale acestui ten, inclusiv Aeon NoQ, Aeon Nox 5: Destiny, Aeon Nox 5: Dragon, Aeon Nox LEGO și popularul Aeon Nox Silvo.

Aspectul Aeon Nox este similar cu cel al Confluence și al chihlimbarului, cu un meniu orizontal și un text mare. Imaginea de fundal este a unui astronaut care și-a pierdut legătura cu nava sa spațială și zbură în spațiu, creând un sentiment de emoție. Are albastru și negru pentru culorile sale primare. La fel ca Ftv, Aeon Nox are un element de meniu „aplicație” în loc de un „addon”, așa că trebuie să găsiți suplimentele video făcând clic pe video urmat de suplimente video.

Majoritatea versiunilor Aeon Nox sunt disponibile prin intermediul depozitului oficial Kodi addon. Cu toate acestea, dacă doriți să vă ocupați de versiunile Silvo ale Aeon Nox, va trebui să descărcați depozitele sale Aeon Nox.

Vă recomandăm să folosiți browserul Git de la TVAddons, apoi să căutați „mikesilva164”. De acolo, descărcați și instalați depozitele Aeon Nox. Ulterior, pieile sale vor fi disponibile la Interfață > Meniu Skins.

VEZI SI: Cele mai bune suplimente sportive Kodi

Chroma

Piele Kodi ChromaChroma are o schemă de culori verde-negru și negru cu imagini fulguratoare. Are un meniu orizontal cu text mare. Imaginea de fundal se schimbă pe măsură ce cursorul se mișcă.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Transparenţă

Piele Kodi Transparență

Transparența are un meniu vertical, cu imagini artistice uimitoare, care se schimbă în funcție de ce element se deplasează cursorul. Culorile sale principale sunt negru și albastru. Meniul de setări este foarte ușor de navigat, având o imagine diferită pentru fiecare element din meniu și un text mare care vă spune ce face elementul. Din păcate, meniul „addon” nu conține toate addon-urile, dar seamănă mai mult cu meniul „aplicații” de pe Ftv și Aeon Nox. La fel ca aceste alte skinuri, Transparency vă permite să găsiți suplimentele video printr-un submeniu.

Sursa: Depozitul oficial Kodi Addon

Piei de Kodi de evitat

adonic

Piele Kodi Adonic

Adonic are un fundal alb, negru. Are pictograme care reprezintă diferitele elemente de meniu din partea de jos a ecranului. Multe dintre aceste pictograme deschid submeniuri pline de pictograme noi repetitive. De exemplu, atunci când instalați pentru prima dată pielea și Kodi vă solicită dacă păstrați modificarea, există mărci de control și X-uri care se întind pe ecran pe orizontală, în loc de o singură bifă și o X.

La fel, atunci când deschideți meniul video, există mai multe opțiuni, dar doar două pictograme: un fișier și un tambur. Acest lucru este confuz deoarece implică faptul că există doar două opțiuni atunci când există de fapt mai multe. În general, aceasta este o piele foarte confuză. Nu l-aș recomanda decât dacă doriți cu adevărat o provocare.

Cutie

Kodi Box piele

Cutia are un fundal frumos, simplu, albastru, cu icoane, dar fără imagini. Din păcate, însă, nu are deloc meniu suplimentar. De fapt, nu pare să existe nicio modalitate de a utiliza caseta decât pentru a reda fișiere pe propriul dispozitiv. Deoarece majoritatea utilizatorilor Kodi redă cel puțin unele fișiere de pe Internet, acest lucru îl face inutil pentru majoritatea oamenilor. Nu aș recomanda Box decât dacă joci exclusiv de pe propriul dispozitiv.

Xperian 180

În testarea mea, această piele a făcut ca Kodi să se prăbușească. Nu l-aș recomanda decât dacă sunteți dispus să vă riscați să reporniți Kodi după ce îngheață.

Siguranță (Neau)

La fel ca Xperian 180, această piele a făcut ca Kodi să se prăbușească în testarea mea. Nu l-aș recomanda decât dacă sunteți dispus să vă asumați acest risc.

Instalați numai piele Kodi din surse de renume

Un lucru de reținut este faptul că pieile pot fi hackate la fel cum pot fi suplimentele. Din acest motiv, cel mai bine este să stați departe de pielea care nu se găsește în colecția oficială decât dacă cunoașteți și aveți încredere în dezvoltator. Majoritatea pieilor enumerate în acest articol provin din colecția oficială de piele Kodi.

Concluzie

Dacă te-ai săturat de aceeași piele veche Estuary Kodi, urmați instrucțiunile din acest ghid pentru a instala cele mai bune piei Kodi și pentru a le evita pe cele mai rele.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Adblock
detector