Cele șase cele mai bune suplimente pentru a viziona filme legale, gratuite, pe Kodi

Filme gratuite pe KodiDacă căutați filme gratuite pe Kodi, este ușor să găsiți informații despre cum să le scoateți din fluxuri neoficiale. Este mult mai greu să găsești informații despre suplimente legal filme pe Kodi. Cu toate acestea, există o mulțime de suplimente Kodi care transmit în mod legal filme gratuite. Acest articol va enumera cele șase cele mai bune suplimente pentru a viziona filme gratuite, gratuite pe Kodi și unde pot fi găsite. Vă rugăm să rețineți că acest articol se bazează pe cercetarea autorului și nu constituie consultanță juridică.

Kodi este un player video de streaming gratuit, open-source. Poate fi instalat pe un PC, Mac, Android sau telefon iOS, versiuni noi și vechi ale Apple TV sau în orice versiune a Amazon Fire TV.

Articol conex: Cele mai bune 105 Kodi suplimente.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt adesea privite ca o poartă de transmisie video privată, fără licență. Cu toate acestea, toți utilizatorii Kodi ar trebui să utilizeze un VPN, inclusiv persoanele care circulă numai din surse oficiale.

Un VPN vă permite să mențineți viteza Internet mare și să preveniți tamponarea dacă ISP-ul dvs. se angajează în accelerarea vitezei. De asemenea, deblochează conținutul că serviciile de streaming pot fi ascunse în spatele unui bloc geografic. În plus, poate ajuta la prevenirea atacurilor omului în mijloc.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt la fel de eficiente pentru a face față acestor probleme. Unele VPN păstrează jurnalele datelor utilizatorilor care ar putea fi furate de hackeri. Alții sunt prea lent pentru a gestiona video-ul de înaltă definiție solicitat de utilizatorii Kodi. Încă altele sunt greu de instalat, neavând aplicații native pentru dispozitive TV populare.

Din aceste motive, recomandăm utilizatorilor Kodi să profite de IPVanish. IPVanish are peste 950 de servere, menținând viteze mari și videoclipuri fără buffer. Are o aplicație nativă pentru Amazon Fire TV și Nvidia Shield și nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe IPVanish

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru filme juridice gratuite

Următoarele suplimente provin din surse total legale și niciunul nu costă o bană.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este un site video de difuzare TV și filme plătit cu publicitate. Nu are taxe de abonament. A lovit filme de genul Sherlock Holmes: Un joc de umbre (cu Robert Downey, Jr.), Profesorul Nutty (cu Eddie Murphy) și Hobbit-ul: O calatorie neasteptata (cu Elijah Wood și Ian McKellan), printre mulți alții.

Există câteva suplimente diferite pe care le puteți utiliza pentru a accesa Crackle de la Kodi, dar cel care funcționează cel mai bine este din repozarea lui eracknaphobia. Pentru a instala, descărcați mai întâi fișierul repo zip de eracknaphobia de pe această pagină github. Apoi, faceți următorii pași:

 • Accesați meniul „addons” și selectați pictograma „instalator de pachete” (cea care arată ca o casetă deschisă)
 • Faceți clic pe „instalați din fișierul zip” și selectați fișierul zip descărcat mai devreme
 • Reveniți la programul de instalare a pachetelor și selectați „instalați din depozit”
 • Navigați la addonul Crackle din repo-ul lui eracknaphobia și dați clic pentru a deschide butonul „instala”
 • Faceți clic pe „instalați”

Iată instrucțiuni de instalare și sfaturi mai detaliate despre cum se utilizează Crackle pentru Kodi.

Tubi TV

Tubi TV Kodi addon

Tubi TV este un alt site TV și film plătit cu publicitate. Are peste 20.000 de emisiuni TV și filme autorizate, toate gratuite pentru vizionare fără taxe de abonament. Pentru a accesa toate cele 20.000, totuși, va trebui să utilizați un VPN pentru regiunea hop, deoarece Tubi TV are conținut diferit în regiuni diferite. Colecția sa de filme include Jeepers Creepers, Bandits (cu Bruce Willis și Billy Bob Thornton), Totul este pierdut (cu Robert Redford), Afterlife (cu Christina Ricci), și multe altele.

Adăugarea Tubi TV Kodi este disponibilă pe pagina Github repo Kodi1. Numele fișierului începe cu plugin.video.tubi. După ce ați descărcat fișierul, urmați acești pași pentru a-l instala.

 • Selectați addons din meniul principal al lui Kodi
 • Faceți clic pe pictograma care arată ca o casetă deschisă
 • Alege instalați din fișierul zip
 • Localizați plugin.video.tubi fișier și faceți clic pentru a instala.

VEZI SI: Cele mai bune suplimente Kodi pentru a urmări anime

YouTube Kodi addon

Mulți oameni cred că YouTube este un loc unde să găsească videoclipuri scurte, cum ar fi clipuri amuzante și trailere de filme. Cu toate acestea, există de fapt multe filme de lung metraj pe YouTube. Unele dintre aceste filme sunt de domeniu public, în timp ce în alte cazuri, proprietarii de drepturi de autor le-au oferit pe YouTube în schimbul veniturilor din distribuirea de reclame. Indiferent care este motivul, există multe filme care pot fi vizionate gratuit pe YouTube.

Iată câteva dintre cele mai bune canale YouTube pentru a găsi filme gratuite:

 • PopcornFlix
 • Regii de groază
 • FilmRise
 • MyFlix
 • Filme Maverick
 • Canal de filme clasice
 • FilmTube

Pentru a instala suplimentul YouTube Kodi, trebuie doar să faceți clic pe instalați din depozit din meniul instalatorului addons și alegeți oficialul Depozitul Kodi addon. Nu este nevoie să descărcați alte fișiere în afară de Kodi în sine.

Pentru mai multe informații despre cum să instalați și configurați YouTube pentru Kodi, citiți acest articol.

FilmRise

filmrise

Am menționat deja canalul YouTube FilmRise drept unul dintre cele mai bune locuri pentru a găsi filme gratuite, dar nu trebuie să folosiți addonul YouTube pentru a-l accesa. Există un addon Kodi dedicat, creat special pentru canalul YouTube al FilmRise. Acest addon are conținutul FilmRise clasificat în meniuri ușor de navigat, permițând mai mult confort atunci când răsfoiți filmele sale.

FilmRise este o companie de distribuție TV și filme cu drepturi la mii de filme. Canalul său YouTube conține filme cu vedete populare cum ar fi P.U.N.K.S. (în care joacă Jessica Alba) și Grădinile nopții (cu John Malkovich).

Adăugarea FilmRise Kodi face parte din depozitul oficial Kodi. Pentru a o instala, efectuați următorii pași:

 • Din meniul principal, alegeți addons
 • Faceți clic pe pictograma care arată ca o casetă deschisă.
 • Selectați instalați din depozit
 • Dacă este listat mai mult de un depozit, alegeți Depozitul Kodi addon
 • Clic suplimente video
 • Alege FilmRise - YouTube
 • Selectați instalare

Articol conex: Mai multe despre cum să instalați, configurați și utilizați addonul FilmRise Kodi.

Filme Internet Archive

video de arhivă internet

Vrei filme gratuite fără reclame? Puteți găsi peste 5.300 dintre acestea în Arhiva Internet. Acestea sunt filme cu domenii publice ale căror drepturi de autor au expirat, astfel încât acestea tind să fie clasice din anii 1920 până în 1940. Multe dintre ele au avut mari hituri când au fost lansate pentru prima dată și sunt și astăzi plăcute.

De exemplu, Arhiva Internet conține adaptarea din 1950 Cyrano De Bergerac, un film pe care mulți fani ai cărții îl consideră a fi cel mai precis. De asemenea, conține O stea se naște (1939), Ultimul dintre mohicani (1920), Salvare de pe insula Gilligan, Dick Tracy se întâlnește groaznic, și Noaptea mortilor vii (1968), printre multe altele.

Arhiva Internet Filme Kodi addon poate fi găsită în depozitul SuperRepo. Pentru instalare, urmați acești pași:

 • Accesați http://srp.nu
 • Faceți clic pe versiunea Kodi pe care o aveți
 • Alege toate
 • Faceți clic pe numele fișierului zip, care ar trebui să înceapă cu ceva de genul superrepo.kodi.krypton.all
 • Odată descărcat fișierul, accesați addons meniu din Kodi
 • Faceți clic pe pictograma casetei deschise din colțul din stânga sus al ecranului
 • Clic instalați din fișierul zip
 • Navigați la fișierul salvat anterior și faceți clic pentru a instala
 • Reveniți la meniul „instalator de pachete” făcând din nou clic pe pictograma casetei deschise
 • Clic instalați din depozit
 • Alege Depozitul SuperRepo
 • Selectați Filme Internet Archive
 • Clic instalare

Internet Archive Movies este un complet complet legal. Totuși, SuperRepo conține și alte suplimente care curg din surse neoficiale. Vă recomandăm să evitați aceste alte suplimente.

VEZI SI: Două modalități de instalare a depozitului SuperRepo

MovieZoot

MovieZoot Kodi addon

La fel ca Internet Archive Films, MovieZoot este un site web care transmite filme cu domenii publice. Conține multe clasice, cum ar fi Prințul și spectacolul (cu Marilyn Monroe), Adio armelor (cu Gary Cooper și Helen Hayes) și Conspiratie araba (cu rolul lui Sean Connery).

Componenta MovieZoot Kodi poate fi găsită în depozitul SuperRepo. Pentru instalare, urmați instrucțiunile pentru instalarea filmelor Internet Archive (de mai sus), dar faceți clic pe MovieZoot și instalare în ultimii doi pași.

Articol conex: Cele mai bune reparații Kodi

Concluzie

Există multe suplimente Kodi pe care le puteți utiliza pentru a obține filme gratuite, legale. În cele din urmă, care suplimentul pe care ar trebui să îl instalați sau să îl utilizați depinde de filmele pe care doriți să le vedeți. În unele cazuri, este posibil să instalați suplimente care necesită o taxă de abonament decât să utilizați un serviciu gratuit. Acesta este cel mai adesea cazul când doriți să vizionați filme mai noi, care sunt foarte populare.

Cu toate acestea, chiar dacă decideți să utilizați un serviciu bazat pe taxe, cel puțin aceste suplimente gratuite sunt disponibile ca rezervă. Pentru mai multe informații despre cele mai bune suplimente Kodi pentru a viziona filme, sport, emisiuni TV și alt conținut, consultați ghidurile noastre care acoperă filme de pe Kodi, unde puteți găsi filme Bollywood, TV în direct pe Kodi sau cele mai bune suplimente pentru sport.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector