Cele mai bune 7 addon-uri Kodi pentru copii în 2020

thomas și prietenii kodi addon

Căutați suplimente Kodi prietenoase pentru copii? În acest articol, explorăm unele dintre cele mai bune suplimente Kodi cu desene animate și emisiuni TV pentru copii.

Kodi este o aplicație de centru media extrem de personalizabilă, foarte portabilă. Poate fi instalat pe aproape toate platformele populare, inclusiv dispozitivele Nvidia Shield, Roku și Amazon Fire TV. Mai bine, nu există aproape nici o diferență funcțională între platforme. Dacă un addon funcționează pe computerul de desktop, este probabil să funcționeze și pe telefonul mobil sau tableta.

Kodi este complet legal de utilizat, dar a cunoscut o presă negativă considerabilă din cauza suplimentelor terțe care oferă acces la conținut nelicențiat. Toate suplimentele pe care le recomandăm mai jos furnizează conținut licențiat corespunzător și încurajăm cititorii să utilizeze numai surse oficiale atunci când transmitem online.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii oameni se conectează la rețelele private virtuale (VPN-uri) pentru a ascunde transmisiile fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Cu toate acestea, VPN-urile au multe aplicații legitime care pot beneficia de cele care circulă doar din surse oficiale.

VPN-urile funcționează prin dirijarea traficului de rețea printr-un tunel criptat. Acest lucru face ca datele dvs. să nu poată fi citite de terți rău intenționate și, de asemenea, împiedică ISP-ul dvs. să utilizeze activitățile dvs. online pentru a justifica limitarea vitezei rețelei..

Fiecare VPN vă va încetini conexiunea într-un anumit grad, dar unii au un impact mai mare asupra vitezei de navigare decât alții. În cele mai grave cazuri, ați putea constata că devine aproape imposibil să utilizați internetul atunci când sunteți conectat. Mai rău, unii furnizori VPN păstrează jurnalele de trafic detaliate care vă pot urmări activitățile. Din aceste motive, alegerea VPN potrivită este de cea mai mare importanță.

Vă recomandăm IPVanish. Are un impact minim asupra vitezei de conectare și vă permite să vă conectați la servere din mai mult de 50 de țări. Mai mult, IPVanish este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de instalat datorită vastului său suport multi-platformă. IPVanish are versiuni dedicate pentru cele mai populare sisteme de operare și este unul dintre singurele major VPN incluse în magazinul de aplicații Amazon Fire Stick.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Care sunt cele mai bune suplimente Kodi pentru copii?

Kodi are numeroase suplimente care oferă divertisment pentru copii. Unele dintre aceste adonamente oferă o varietate de conținut atât pentru copii, cât și pentru adulți, în timp ce altele sunt pur și simplu centrate pe puști. Următoarele suplimente sunt gratuite pentru utilizare și conțin o mulțime de conținut potrivit pentru copii.

Iată lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi pentru copii:

1. FilmRise-YouTube

Instalare FilmRise Kodi addon

FilmRise este un distribuitor independent de filme și emisiuni TV. Există de fapt două suplimente FilmRise, dar FilmRise-YouTube are o bibliotecă mai mare. Acest lucru se datorează faptului că extrage conținut din canalele YouTube oficiale ale companiei.

FilmRise se mândrește cu o colecție impresionantă de titluri gratuite de vizionat, toate clasificate după gen. Există câteva probleme organizatorice ușoare, cum ar fi categoriile duplicate, însă biblioteca este suficient de ușor de navigat în ciuda lipsei unei funcții de căutare.

Sunt suficiente aici pentru a-i distra pe copii timp de ore întregi. Desigur, nu există multe titluri cunoscute disponibile, dar există sezoane complete pentru mai multe spectacole, inclusiv Tânărul Dracula și Mecanica populară pentru copii.

Adăugatorul FilmRise-YouTube este disponibil din depozitul oficial de adăugare Kodi.

2. Thomas și Prietenii

thomas și prietenii kodi addon

Dacă copilul tău îi place Thomas motorul rezervorului, addon Thomas și Friends Kodi ar fi o alegere minunată. Acum, acest supliment nu include niciun episod complet al emisiunii, dar oferă sute de clipuri și videoclipuri de compilare.

Acest addon suferă de o structură confuză de meniu. Clipurile sunt grupate ușor în funcție de personajul principal sau de filmul din care provin, dar nu există nicio modalitate de a găsi nimic specific. Drept urmare, acest supliment ar fi cel mai potrivit pentru copiii care nu pot sta liniștiți fără să se joace ceva la televizor.

Thomas and Friends este disponibil din depozitul TVAddons.co.

3. PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Componenta PBS Kids are o bibliotecă de peste 40 de emisiuni TV pentru copii. Fiecare emisiune are în jur de patru episoade, dar există o varietate suficientă pentru a menține copiii ocupați o perioadă. Spre deosebire de majoritatea altor suplimente gratuite, concentrate pentru copii, PBS Kids vă permite să vizionați în HD.

PBS Kids are un design foarte simplu. Toate titlurile disponibile sunt afișate într-o singură pagină și făcând clic pe ele vă permite să alegeți un episod specific de vizionat. Nu există opțiuni de configurare, iar videoclipurile se încarcă foarte repede. Trebuie menționat că va trebui să fiți în America sau să aveți o adresă IP americană înainte de a putea urmări orice.

Componenta PBS Kids este disponibilă din depozitul oficial de completări Kodi.

4. Snagfilme

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms este o platformă de streaming care colectează filme și documentare independente. În prezent, sunt disponibile peste 5000 de titluri gratuite pentru a urmări. Deși nu există nicio funcție de căutare, Snagfilms se referă în mare parte la filme mai puțin cunoscute, astfel încât această funcție nu va ajuta în mare măsură..

Biblioteca media a Snagfilms este grupată pe categorii. Acestea fiind spuse, există câteva probleme cu organizația sa de care ar trebui să fiți conștienți. În primul rând, atât categoriile „Animație”, cât și „Copii și familie” conțin filme specifice care nu sunt potrivite pentru copii mici.

Adăugarea Snagfilms poate fi găsită în depozitul oficial de addon Kodi.

5. YouTube

bule de completare de kodi

Toată lumea știe despre YouTube, dar cu povești despre canale presupuse pentru copii cu conținut perturbator, este mai important ca niciodată să știe că ceea ce urmăresc este potrivit vârstei. Din fericire, există mii de canale perfect sigure și distractive pentru copiii dvs. de urmărit și am enumerat câteva dintre acestea mai jos.

strada Sesame

Oficialul strada Sesame Canalul YouTube oferă mii de clipuri și videoclipuri muzicale din spectacol.

TVOKids

TVOKids este un canal educațional care oferă, de asemenea, episoade complete de emisiuni TV de copii precum Arthur și Echipa ciudată.

Club de gâscă mamă

Acest canal este orientat mai mult către copii foarte mici. Conține sute de videoclipuri care îi ajută pe copii să învețe să numere și să scrie, precum și câteva videoclipuri muzicale de lungă durată pentru a adormi.

Adăugarea YouTube Kodi păstrează cea mai mare parte a funcționalității site-ului. Încă puteți „să vă place” videoclipurile și să vizualizați conținutul recomandat, dar nu puteți vedea sau adăuga comentarii. Acestea fiind spuse, având în vedere notorietatea secțiunii de comentarii YouTube, aceasta poate fi de fapt o binecuvântare deghizată.

Adăugarea YouTube este disponibilă din depozitul oficial de adăugări Kodi.

6. TV Binky

binky tv kodi addon

Complexul TV Binky oferă peste 50 de emisiuni diferite destinate copiilor mici. Addon-ul în sine este foarte simplu, cu un folder pentru fiecare spectacol și fără opțiuni de configurare. Există câteva cazuri în care o sursă are propriul său folder, dar acest lucru nu complică prea mult lucrurile.

Trebuie menționat că nu fiecare secțiune conține episoade complete. De exemplu, folderul Cartoon Network oferă clipuri scurte de emisiuni mai lungi. Cu toate că cea mai mare parte a conținutului Binky TV este destinată preșcolarilor, este probabil să nu fie o problemă.

Binky TV oferă un amestec bun de divertisment și conținut orientat spre educație. În timp ce unele dintre titluri sunt destul de puțin cunoscute, există și clasici precum Barney, Patru poștaș, și Citind curcubeul. Deși nu există nicio emisiune TV în limbi străine, există o secțiune plină de videoclipuri care să vă ajute copilul să învețe engleza.

Binky TV este de obicei disponibil de la reparatia DandyMedia, cu toate acestea, în prezent, este redus. O versiune de lucru mai veche este disponibilă din depozitul SuperRepo.

7. TV Tubi

TubiTV Kodi addon

Adăugarea Tubi TV Kodi este versiunea suplimentară pentru serviciul de streaming cu același nume. Descărcând și conectat la Tubi TV prin Kodi, puteți chiar să ocoliți și reclamele. Tubi TV este complet gratuit, așa că nu va trebui să plătiți niciodată un ban pentru multitudinea de programe TV și filme disponibile pentru copii.

Și ne referim la încărcături! Tubi TV are sute de emisiuni TV și filme pentru copii de toate vârstele și pentru nopți de filme în familie.

Tubi TV impune anumite restricții de conținut geografic, așa că veți obține conținut diferit dacă accesați din SUA, Canada sau S.U.A. Cu toate acestea, dacă utilizați un VPN în timpul conectării, puteți debloca întreaga bibliotecă Tubi TV.

Cum să-l faci pe Kodi prietenos pentru copii

Dacă folosești Kodi pe un dispozitiv dedicat de streaming, s-ar putea să fii un pic îngrijorat de tipul de conținut pe care îl pot accesa copiii în timp ce îl folosești. Având în vedere că unele dintre suplimentele pe care le-ați instalat pot oferi acces la conținut tematic pentru adulți, este posibil să căutați să blocați Kodi pentru a ajuta copiii să fie departe de anumite emisiuni TV și filme.

Există câteva modalități de a parcurge acest lucru, pe care le vom detalia mai jos.

Opțiunea 1: creează un profil separat pentru copii și adulți

În versiunile Kodi 17+, puteți crea profiluri separate pentru utilizatori diferiți. De asemenea, puteți proteja parola cu diferite profiluri, astfel încât copiii să nu poată schimba profiluri.

Pentru a crea un profil pentru copiii dvs., faceți următoarele:

Mai întâi, faceți clic pe butonul simbol angrenaj în partea stângă sus a ecranului de pornire.

Apoi, faceți clic pe Profiluri

profiluri kodi

Acum, selectați Adăugați un profil, și creează-ți un profil nou pentru copiii tăi. Numiți orice doriți (cum ar fi „Copii”)

profiluri kodi

Apoi, faceți clic pe O.K în următoarele două ecrane. Vom schimba unele dintre setări după crearea profilului

În cele din urmă, selectați Începeți proaspăt pe următoarele două ferestre pop-up

Profiluri Kodi

Acum, selectează profilul tău nou creat și alege Preferințe de blocare

De acolo, selectați Dezactivat și schimbați-o selectând un tip de parolă. Apoi, asigurați-vă că toate opțiunile sunt blocate

kodi copii

Profilul dvs. Copii ar trebui acum blocat, astfel încât setările sale să nu poată fi modificate. Asta înseamnă că doar cineva cu parola poate schimba setările sau, mai important, să adauge sau să șteargă suplimente noi.

De asemenea, veți dori să vă asigurați că profilul Master este de asemenea blocat. Pur și simplu urmați aceiași pași, făcând clic pe profilul Master din ecranul profilurilor și reglând setările de blocare.

Acum, reveniți la ecranul de profiluri principale și selectați General. De acolo, veți dori să activați „Afișați ecranul de conectare la pornire”.

Kodi pentru copii

Apoi, ieșiți complet din Kodi și apoi reporniți aplicația. Acum ar trebui să vedeți un ecran de conectare cu profilurile dvs. diferite:

Kodi copii

Puteți crea mai multe profiluri în scopuri diferite, utilizând această metodă și este o modalitate simplă de a vă asigura aplicația Kodi pentru a vă feri copiii de conținutul pentru adulți.

Concluzie

Kodi are multe de oferit în ceea ce privește divertismentul pentru familie. Acestea fiind spuse, dacă căutați ceva de vizionat de dvs., puteți fi interesat de ghidurile noastre pentru a găsi cele mai bune suplimente pentru sport, filme și anime. Putem chiar să vă arătăm cum să urmăriți automat istoricul vizionărilor cu ajutorul addonului Trakt.

Kodi este extrem de personalizabil, dar asta înseamnă că poate fi destul de descurajant pentru noii veniți. Dacă vă luptați pentru ca Kodi să funcționeze corect, este posibil să doriți să consultați ghidurile noastre pentru depanarea Kodi și reducerea bufferiei.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

Adblock
detector