Cele mai bune alternative de exod pentru utilizatorii Kodi

Alternative exodus Kodi

Aveți probleme să găsiți addonul Exodus Kodi? Începând cu luna mai 2018, Exodus este rupt dincolo de reparații - addon nu mai este acceptat de creatorul său original sau de alți dezvoltatori. Ca atare, veți avea nevoie de o alternativă bună și solidă pentru Exodus. Din fericire, sunteți la locul potrivit! 

Exodul a fost unul dintre cele mai populare adăugări ale unor terți, dar nu și-a răzuit conținutul din surse oficiale. Avem o listă lungă de suplimente excelente pentru televizoare și filme care vă vor îndeplini nevoile TV.

În acest articol, vă dezvăluim cele mai bune suplimente oficiale care să rivalizeze cu addonul Kodi Exodus pentru mai multe tipuri diferite de conținut. În timp ce Exodus și unii dintre omologii săi (Gurzil, Legământ, Creșterea Neptunului, etc.) nu sunt suplimente pe care le recomandăm, există multe opțiuni oficiale care pot oferi o multitudine de conținut de streaming gratuit pe Kodi.

Kodi este un software open source care face instalarea unui sistem de home theater mai ușor ca niciodată. Este extrem de versatil și poate fi instalat pe o gamă largă de platforme, inclusiv PC, Android, iPhone, Roku, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Amazon Fire TV și Firestick și USB thumb drive.

Kodi este complet legal de utilizat, dar unele adații terțe precum Exodus au dus la ca acesta să fie maltratat pe nedrept în mass-media. Îi îndemnăm pe cititorii noștri să găsească surse oficiale de conținut ori de câte ori este posibil și să cerceteze legile țării lor cu privire la streamingul de conținut înainte de a încerca să utilizeze Kodi în acest scop.

VEZI SI: Cele mai bune suplimente Kodi pentru TV și filme

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Deși unii utilizatori Kodi utilizează rețele virtuale private (VPN) pentru a ascunde transmisia neoficială de la furnizorul de servicii de internet (ISP), există multe moduri în care un utilizator Kodi care respectă legea ar putea beneficia de o VPN.

Un VPN oprește ISP-ul dvs. să vă aglomereze viteza rețelei în funcție de istoricul traficului dvs. și să provoace probleme de buffering Kodi. Deoarece tot traficul dvs. de rețea este criptat, o VPN poate preveni, de asemenea, majoritatea atacurilor de tip Man-in-the-Middle și crește securitatea sistemului..

În timp ce toate VPN-urile îți vor încetini viteza de internet, unii fac acest lucru până la punctul în care utilizarea internetului este dificilă, în timp ce altele ar putea include malware sau vor păstra jurnalele detaliate ale obiceiurilor tale de navigare. Din acest motiv, este important să găsiți un furnizor VPN de încredere care să vă păstreze datele în siguranță și anonime.

Vă recomandăm IPVanish. Are un impact minim asupra vitezei dvs. de internet, nu păstrează jurnalele activităților dvs. și oferă conexiuni la servere din mai mult de 50 de țări. De asemenea, este foarte portabil, capabil să fie instalat pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish aici. IPVanish oferă o garanție de returnare de șapte zile pentru a putea fi încercată fără riscuri.

De ce trebuie evitat Exodul?

Motivul principal pentru care trebuie evitat Exodul este acela că transmite conținut din surse neoficiale. Deși furnizorii individuali pot fi dezactivați, Exodus nu conține deloc surse legitime și este imposibil să vă adăugați dvs. Aceasta face o alegere slabă pentru utilizatorii Kodi care doresc să urmărească conținut licențiat corespunzător.

De asemenea, deoarece Exodus este atât de popular, a atras atenția deținătorilor de drepturi de autor. În trecut, Motion Picture Association a susținut că Exodus și suplimente similare sunt în fruntea unei noi valuri de încălcare a dreptului de autor. Acest lucru face ca Kodi să fie un țap ispășitor ușor pentru organizații și ar putea duce la o reglementare mai strictă a software-ului în viitor.  

De asemenea, este important să rețineți că Exodus este un adaos de la terți. Acest lucru înseamnă că este puțin probabil să fi fost testat riguros în timpul dezvoltării și probabil conține mai multe vulnerabilități nepatrimate decât addonurile oficiale pe care le recomandăm mai jos.

În plus, Exodus nu mai este sprijinit de dezvoltatori, astfel încât va deveni mai vulnerabil doar pe măsură ce trece timpul. De fapt, cea mai recentă actualizare a lui Exodus a venit dintr-o sursă nesigură.

În trecut, Exodus a inclus codul care a transformat calculatoarele utilizatorilor Kodi într-o botnet. De atunci, acest cod a fost eliminat, dar vorbește despre gândirea dezvoltatorilor că a fost inclus vreodată.

Vezi si: Este KONTS SALTS addon sigur de utilizat?

Cele mai bune alternative de exod

Deși Exodus nu folosește surse oficiale, există multe addon-uri Kodi. Acestea sunt mai puțin vulnerabile la deturnare și adesea oferă biblioteci de conținut de dimensiuni similare. Drept urmare, acestea pot fi utilizate pentru a înlocui suplimentul Exodus, pentru a arăta suportul creatorilor de conținut și pentru a elimina pericolul de notificare a încălcărilor din ISP..

Cele mai bune alternative oficiale pentru filme

Browser PlayOn

Addion Playon Kodi

PlayOn este un serviciu care vă permite să conectați conturi de la mai multe servicii de streaming și să afișați întregul conținut disponibil într-un singur loc.

Addon-ul Browser PlayOn este cel mai simplu și mai sigur mod de a viziona Netflix, Amazon Prime Video și conținutul Hulu cu Kodi, deoarece niciunul dintre acești furnizori nu are un supliment oficial. Pentru a adăuga aceste surse este necesar un cont premium, dar la 2,50 USD pe lună este foarte accesibil.

Browserul PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise - addon-ul YouTube scarcă legături de pe canalele YouTube ale editorului independent FilmRise.

Acest addon conține mii de filme, dintre care majoritatea sunt disponibile în format HD. Deoarece există puțin în biblioteca media FilmRise care a avut succes comercial, acest addon este un loc minunat pentru a descoperi filme noi sau pentru a găsi titluri care nu sunt disponibile nicăieri.

Adăugarea FilmRise - YouTube este disponibilă din depozitul oficial de adăugare Kodi.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este o platformă de streaming video deținută de Sony. Oferă filme mai cunoscute decât majoritatea altor suplimente oficiale și este complet liber de utilizat.

Trebuie menționat că conținutul Crackle este disponibil numai în SUA, astfel încât utilizatorii de peste mări vor trebui să-și conecteze VPN-ul la un server american înainte de a putea urmări orice.

Adăugarea oficială Crackler a repoziției Kodi nu mai funcționează, dar această versiune actualizată, Crackle, poate fi găsită în depozitul eracknaphobia. Aflați cum să instalați Crackle în ghidul nostru de instalare Crackle.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms este o platformă de streaming care colectează filme independente. Acestea pot fi vizualizate prin Kodi folosind addonul oficial Snagfilms.

Snagfilms oferă peste 5000 de titluri din care puteți alege, care acoperă totul, de la sci-fi până la politică. Conținutul său este grupat pe categorii și, în ciuda lipsei unei funcții de căutare, este de obicei destul de simplu să găsești ceva interesant de urmărit.

Adăugarea Snagfilms este disponibilă din depozitul oficial Kodi addon.

Cele mai bune alternative oficiale pentru emisiunile TV la cerere

Viewster

Viewster Kodi addon

Viewster este o platformă de streaming online care, spre deosebire de mulți dintre concurenții săi, nu-și blochează conținutul. Addon-ul oficial Viewster conține o selecție puternică de emisiuni TV și anime, clasificate după gen. Ceea ce este deosebit de impresionant este faptul că unele dintre titlurile lui Viewster (inclusiv clasice de cult Sunetul cerului) nu sunt disponibile din nicio altă sursă oficială online.

Adăugarea Viewster este disponibilă din depozitul oficial de completări Kodi.

iPlayer WWW

Cele mai bune alternative de exod pentru utilizatorii Kodi

BBC își pune la dispoziție conținutul prin intermediul platformei sale de streaming iPlayer. Adăugarea iPlayer WWW Kodi oferă o colecție actualizată regulat de emisiuni TV britanice, deși veți avea nevoie de o licență TV britanică valabilă pentru vizionare.

Episoadele sunt adăugate la doar câteva ore de la difuzare, dar iPlayer vă permite, de asemenea, să vizionați în direct dacă doriți. De asemenea, regiunea BBC își blochează conținutul, astfel încât utilizatorii străini vor trebui să-și conecteze VPN-ul la un server din Marea Britanie.

Adăugarea WWW iPlayer este disponibilă din depozitul oficial de adăugare Kodi.

ITV

ITV Kodi addon

Adăugarea ITV Kodi este similară cu iPlayer WWW. Oferă acces la programarea ITV și la fluxurile TV în direct. Ca și BBC, ITV regionează blocarea conținutului lor, deci este necesară o adresă IP britanică.

Nu există funcționalitate de căutare, deși titlurile sunt clasificate pe genuri, apoi în ordine alfabetică, astfel încât este ușor să găsești ceva de urmărit. Majoritatea conținutului acestui addon este disponibil în format HD, cu unele excepții pentru titlurile mai vechi.

Adăugarea ITV este disponibilă în depozitul noobsandnerds. Acest repo conține multe suplimente terțe, așa că nu recomandăm instalarea niciunui altul.

Crunchyroll

Adăugarea oficială a Crunchyroll Kodi

Crunchyroll este o platformă de streaming anime și addon-ul oficial Crunchyroll vă permite să vă conectați contul și să vizionați direct prin Kodi.

Acest addon oferă sute de serii de anime diferite, cu noi episoade adăugate în aceeași zi în care sunt difuzate în Japonia. Este demn de remarcat faptul că marea majoritate a titlurilor lui Crunchyroll sunt subtitrate, așa că dacă sunteți interesat de anime-ul poreclit, puteți fi mai bine servit de addonul Funimation.

Adăugarea Crunchyroll poate fi găsită în depozitul oficial de addon Kodi.

NBC Live Sports Extra

NBC Sports Live Kodi addon

Componenta NBC Sports Live Extra aduce o selecție largă de conținut sportiv de înaltă definiție pentru Kodi.

Clipurile prezentate și cele mai importante pot fi vizionate gratuit, dar pentru jocurile complete, veți avea nevoie de un abonament NBC Sports Gold. NBC Sports poate fi vizualizat doar în America, astfel încât dacă sunteți peste mări, va trebui să vă conectați la un server american.

NBC Sports Live Extra poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Legate de: Cele mai bune 5 addon-uri Kodi Sports din 2017

Cele mai bune alternative oficiale pentru TV live

Exodul nu conține fluxuri TV în direct, dar multe suplimente similare. Problema este că folosesc link-uri către site-uri de streaming neoficiale care sunt adesea nesigure. Cu toate acestea, există mai multe opțiuni legitime disponibile care oferă o calitate mult mai înaltă a videoclipului.

USTV Acum

USTV Acum Kodi addon

USTV Now este un serviciu care permite utilizatorilor de peste mări să privească televiziunea americană. Are trei planuri disponibile, unul dintre ele fiind gratuit și oferă șapte canale. Planurile plătite deblochează încă 21 de canale și funcționalitate DVR.

USTV Acum spune că serviciul lor este disponibil numai americanilor care trăiesc peste mări, dar nu există controale în loc să împiedice accesul. Drept urmare, poate fi folosit de oricine, oriunde s-ar afla în lume sau de rezidenții americani care se conectează printr-un VPN.

USTV Now este disponibil din depozitul oficial Kodi addon.

FilmOn.TV

Instalați FilmOn pentru Kodi

Adăugarea FilmOn.TV Kodi oferă link-uri către peste 600 de canale TV în direct din întreaga lume. Un cont gratuit permite utilizatorilor să urmărească definiția standard, dar sunt disponibile conturi plătite care cresc calitatea videoclipului și numărul de canale oferite..

Fluxurile sunt grupate în funcție de țara de origine, precum și de gen, astfel încât este simplu să găsești conținut din țara de origine, fără a căuta prin mai multe pagini cu rezultate în limbi străine.

Adăugarea FilmOn.TV poate fi găsită în depozitul SuperRepo.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue este un serviciu care este destinat să înlocuiască abonamentul prin cablu. Planurile încep de la 39,99 USD pe lună și includ cel puțin 50 de canale, inclusiv Disney Channel, FX și ESPN.

Adăugarea PS Vue Kodi necesită un cont pe care să-l folosească, deoarece nu include conținut gratuit. Deși există aplicații PS Vue pentru diverse dispozitive, Kodi addon vă permite să vizionați o gamă și mai mare de dispozitive, inclusiv Raspberry Pi, și oferă un control mai mare (zoom, contrast, suport 3D) asupra videoclipului în sine.

Adăugarea PS Vue este disponibilă din depozitul oficial de adăugare Kodi.

Concluzie

Exodul poate părea atrăgător la prima vedere, dar are mai multe probleme care îl fac o alegere slabă pentru utilizatorii Kodi care caută să urmărească conținut licențiat oficial. Acest articol a arătat că există mai multe alternative viabile disponibile. Mai bine, aceste suplimente au biblioteci mari de conținut în timp ce au mai puține dintre vulnerabilitățile de securitate pe care le are Exodus.

Orice ați căuta, fie că este vorba de filme, emisiuni TV, anime, sport sau TV în direct, există un supliment oficial care s-ar potrivi mai bine nevoilor dvs..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 53

Adblock
detector