Cele mai bune depozite Kodi, 6 pe care le iubim și unii de care trebuie să ne ferim

6 Cel mai bun pentru Kodi Repos

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Kodi este versatilitatea sa. Poate fi instalat cu ușurință pe un număr foarte mare de dispozitive, inclusiv PC, iPhone, Android, Nvidia Shield, Roku, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Apple TV și chiar o unitate flash USB. Deoarece nu există nicio diferență între platforme, toate documentele despre care vom discuta vor funcționa pe orice dispozitiv pe care doriți să îl utilizați.

Avem două criterii pentru evaluarea Kodi repos. În primul rând, verificăm dacă repo-ul are suplimente care nu sunt disponibile în altă parte și apoi considerăm popularitatea suplimentelor pe care le deține un repo. Când sunt contabilizați acești factori, valoarea unui depozit dat devine rapid clară.

Trebuie menționat că unele dintre depozitele de mai jos conțin suplimente care oferă acces fără restricții la conținutul licențiat. Acestea le-am inclus datorită popularității lor, dar recomandăm cu încredere să folosim surse oficiale, acolo unde este posibil. Acest lucru vă permite să susțineți persoanele și organizațiile care creează conținutul și reduce riscul oricăror repercusiuni legale. Utilizarea depozitelor oficiale reduce semnificativ riscul instalării de programe malware sau suplimente modificate în mod greșit.

Asigurați-vă că studiați legile țării dvs. cu privire la streamingul de conținut online înainte de a încerca să utilizați Kodi în acest scop. Dacă doriți să dezinstalați un addon terță parte infracțională dintr-un repo, faceți clic dreapta pe accesoriu, accesați pagina de informații și selectați butonul „Dezinstalare”.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Înainte de a începe: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii utilizatori Kodi circulă printr-o rețea privată virtuală (VPN) pentru a-și ascunde activitățile de la furnizorul de servicii de internet (ISP). În ciuda acestui fapt, există multe moduri în care un utilizator Kodi care respectă legea ar putea beneficia de utilizarea unei VPN.

Deoarece un VPN criptează traficul dvs. de rețea, un observator extern nu poate vedea ce faceți. Acest lucru împiedică majoritatea atacurilor Man-in-the-Middle (MitM) și împiedică ISP-ul să vă aglomereze viteza de internet.

Toate VPN-urile încetinesc oarecum conexiunea la internet, dar unele oferă o reducere a vitezei mai mică decât altele. Acest lucru este deosebit de important pentru utilizatorii Kodi, deoarece este necesară o viteză rapidă pentru a transmite video. De asemenea, unii furnizori VPN păstrează jurnalele activităților dvs., înfrângând complet scopul serviciului.

Vă recomandăm IPVanish. Este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat și oferă conexiuni stabile la servere din mai mult de 50 de țări. IPVanish nu păstrează jurnalele traficului dvs. și poate fi instalat cu ușurință pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv Amazon Firestick.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Cele mai bune depozite Kodi: iunie 2019

Depozitele de mai jos conțin adesea suplimente oficiale. Deoarece suplimentele oficiale sunt create cu proceduri de testare și validare mai stricte, acestea sunt de obicei mai sigure decât suplimentele terțe. Completele oficiale transmit video din surse autorizate corespunzător și, ca atare, conținutul lor este disponibil gratuit sau necesită o autentificare pentru a urmări.

Republica oficială Kodi Addon

Logo Kodi

Adonul oficial Kodi este singurul depozit care este preinstalat cu Kodi și oferă o selecție largă de suplimente legitime. Unele dintre cele mai populare suplimente Kpo repo includ YouTube, iPlayer WWW și PlayOn Browser, dar există și câteva utilități utile, cum ar fi Trakt și Log Viewer pentru Kodi..

Acest depozit este foarte bine documentat, iar echipa Kodi este foarte activă pe rețelele de socializare. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care unul dintre suplimentele oficiale ale repo-ului va fi deturnat, există numeroase surse de informații de încredere și probabil veți fi informați înainte de a-l actualiza. Totuși, nu există nicio garanție că veți primi avertismentul înainte de deteriorarea acestora făcând ca protejarea conexiunii dvs. să fie importantă și dezactivarea actualizărilor automate de adăugări să fie și un pas necesar..

Reprezentarea lui Eracknaphobia

Reprezentarea lui Eracknaphobia

Rapoartele lui Eracknophobia găzduiesc mai multe addonuri sportive și versiunea actualizată a addonului Crackle Kodi. Acest repo conține mai multe suplimente sportive, inclusiv suplimentele MLB.TV, NHL TV și suplimentele NBC Sports Live Extra, care ascund majoritatea videoclipurilor lor în spatele unui plan de plată, dar suplimentul March Madness Live oferă conținut sportiv de înaltă calitate gratuit.

Deși dezvoltatorul nu își folosește cu adevărat contul de Twitter, repo-ul este frecvent întreținut și actualizat. Din cauza angajamentului lui Eracknaphobia cu politica anti-piraterie a lui Kodi, există mai multe surse de informații de renume dacă ar trebui să întâmpinați dificultăți în instalarea oricărui supliment.

Repoziția lui Eracknaphobia poate fi găsită aici.

Kodinerds.net repo

Repoziția lui Kodinerd

Repertoriul Kodinerds.net este orientat în primul rând către utilizatorii germani, dar există multe aici și pentru vorbitorii care nu sunt germani. Luați suplimentele YouTube Music, Dailymotion și Eurosport. În plus, această repo oferă o selecție largă de suplimente IPTV, inclusiv unele pentru ZDF, ARD și 7TV.

Acest repo are propriul forum dedicat și contul de Twitter, cu toate acestea ambele sunt în germană. Acest lucru înseamnă că, dacă dezvoltatorii nu fac un anunț în mai multe limbi, utilizatorii Kodi vorbitori de engleză vor trebui să se bazeze pe instrumente de traducere nesigure dacă repoziția este compromisă.

Repoziția Kodinerds.net poate fi găsită aici.

TVAddons repo

TVAddons repo

Depozitul TVAddons include mai multe suplimente utile, inclusiv LiveTube, USTVNow și Indigo. Indigo este deosebit de util, deoarece vă permite să efectuați întreținerea instalării dvs. Kodi, să restaurați Kodi la setările din fabrică și să instalați noi depozite direct de la GitHub, printre altele.

TVAddons are propriul forum, iar echipa de dezvoltare este foarte activă pe rețelele de socializare, astfel că există mai multe modalități de a afla dacă vreunul dintre addon-urile din această reprezentare a fost deturnat..

Puteți găsi reportajul TVAddons aici.

Depozitul MetalChris

metalchris repo

Dacă sunteți în căutarea de suplimente de înaltă calitate, pe care nici nu le-ați dat seama că aveți nevoie până azi, instalați Depozitul MetalChris, stat. Acest repo are peste 30 de suplimente unice, dintre care unele veți dori cu siguranță.

Cu toate acestea, suplimentele disponibile care ne interesează cel mai mult sunt: BigStar Filme și TV, CBC Sports și rețea TV CW.

Filmele și televiziunile BigStar vă conectează direct la BigStar, un site de streaming bazat pe cerere din Australia. BigStar este foarte similar cu serviciile gratuite la cerere precum Tubi TV, Yahoo View, Viewster și Crackle. Are o mulțime de conținut gratuit, unele dintre ele fiind bine apreciate și foarte apreciate.

CBC Sports este un canal de sport canadian care acoperă o gamă uriașă de conținut, inclusiv atletism, curse de cai și fotbal. CW TV Network oferă acces la episoade complete de emisiuni CW precum Arrow, The Flash și iZombie, așa că veți avea întotdeauna ceva de vizionat.

Tot conținutul găsit în Reprezentatorul MetalChris este gratuit. Cu toate acestea, o parte din acestea este blocată în regiune, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o VPN pentru a o urmări în străinătate. Puteți descărca și instala Depozitul MetalChris de pe github.

Pur și simplu Caz repo

Pur și simplu Caz repo

Acest depozit a conținut mai multe suplimente care au răzuit conținut din surse neoficiale, dar după ce a fost amenințat de MPA, creatorul a decis să elimine tot astfel de conținut. Repoziția Simply Caz include doar suplimente oficiale precum FilmOn Simple, USTV Catchup și YouTube.

Cele mai bune depozite neoficiale de adăugare Kodi de evitat

Următoarele depozite conțin suplimentar suplimente neoficiale și, ca întotdeauna, sfătuim cititorii noștri să găsească surse oficiale acolo unde este posibil. Dorim să subliniem că prezența unei reprezentanțe în această listă nu constituie o aprobare a acesteia. Mai degrabă, sunt enumerate pentru că sunt populare în comunitatea Kodi, în bine sau mai rău.

LazyKodi

Reprezentantul LazyKodi găzduiește Exodus Redux, 13 Clovni și Ride Tides, care sunt, printre altele, unele dintre cele mai populare addon-uri de streaming fără licență. În plus, dezvoltatorii nu au conturi de social media dedicate, ceea ce înseamnă că nu există nicio modalitate de a ști cu siguranță dacă repo-ul va fi deturnat în viitor. Din acest motiv, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze repo LazyKodi.

Kodi Bae

Repertoriul Kodi Bae conține supliment Indigo, dar oferă și o selecție de surse nelegitime pentru filme și emisiuni TV. Printre acestea se numără addomele Yoda, Exodus și SportsDevil. Acest lucru face clar că repo Kodi Bae nu este destinat utilizatorilor Kodi care caută surse oficiale.

Kodil / Kodisrael

Repo-ul Kodil (Kodi Israel) conține peste 500 de suplimente, inclusiv FilmOn.TV, ITV și Indigo. Cu toate acestea, acesta găzduiește, de asemenea, multe suplimente care nu zgârie link-uri de la furnizorii autorizați corespunzător. Printre acestea se numără Goodfellas 2.0, playlist-urile turcilor din Marea Britanie și Planet MMA.

Multe dintre suplimentele incluse în acest repo nu mai funcționează și, având în vedere că contul de Twitter al dezvoltatorului este în ebraică și nu a fost folosit din 2016, nu va fi de niciun folos pentru majoritatea utilizatorilor Kodi. Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze Kodil repo.

9Anime repo

Există mai multe depozite care conțin suplimentul 9Anime, însă singurul care are o versiune funcțională este 9Anime repo de DxCx. Această repetare conține doar 9Anime, un addon care zgârie legăturile din mai multe surse nelicențiate.

Deoarece pare să existe un singur dezvoltator, acest addon prezintă un risc mai mare de deturnare decât alții. De asemenea, contul de Twitter al dezvoltatorului nu a fost postat din iulie 2017. Fără altă prezență în rețelele de socializare și având în vedere numeroasele versiuni ale addon-ului 9Anime disponibile, poate fi foarte dificil să găsiți informații relevante pentru versiunea dvs. sau repo. Din aceste motive, nu recomandăm cititorilor noștri să instaleze 9Anime repo.

Iisus Cutie

Repoziția Jesus Box a fost încă o sursă a addon-ului oficial YouTube. Cu toate acestea, a conținut și mai multe suplimente care au strâns legături de la furnizori neoficiali. Acestea au inclus FlixNet, Jesus Box IPTV și renumitul Genesis Reborn. În ciuda popularității acestei repo, dezvoltatorul său a anunțat în 2018 că se va deconecta permanent, probabil din cauza amenințărilor legale din partea MPA.

Proiectul Ares

Proiectul Ares Project conține mai multe suplimente utile, cum ar fi Expertul Ares, Plexus și YouTube. Cu toate acestea, găzduiește, de asemenea, mai multe suplimente care folosesc surse neoficiale, inclusiv SportsDevil și Planet MMA.

Expertul Ares este util dacă sunteți interesat să vă reglați instalarea Kodi, dar există alternative mult mai bune. Din motivele de mai sus, recomandăm utilizatorilor Kodi să evite repetarea proiectului Ares, cu excepția cazului în care este exclusiv pentru expertul Ares.

Mucky Ducks

Republica Mucky Ducks este casa vrăjitorului Mucky Ducks, un supliment pentru instalarea construcțiilor și efectuarea întreținerii pe instalația dvs. Kodi. De asemenea, conține zeci de suplimente care încalcă drepturile de autor, neexistând surse legitime între ele.

Având în vedere că Ares Wizard și Indigo au o funcționalitate similară și depozitele lor conțin cel puțin un supliment oficial fiecare, această repo are foarte puțin de oferit. Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze repoția Mucky Ducks.

Depozitele pe care le iubim nu mai sunt active

Repo de la Gracie

Repo Gracie

Actualizați: Din păcate, Repo-ul lui Gracie nu mai este activ. Este nefericit, deoarece acest depozit avea multe piese de calitate în el, dar, din păcate, Gracie a decis să închidă magazinul.

Repoziția lui Gracie nu este foarte cunoscută, ceea ce este păcat, deoarece conține mai multe suplimente excelente. Există Bestii fantastice, HammerTime și Polaris, dacă vă plac documentarele, cinematograful de aur, filmele Tempus și High Noon pentru filmele de film și Kidz Corner pentru desene animate clasice. Trebuie remarcat faptul că unele suplimente, precum Serendipity, oferă conținut nelicențiat, așa că recomandăm să le evităm și să le folosim doar pe cele legitime.

Noobsandnerds repo

Noobsandnerds repo

Actualizați: Din cauza presiunilor legale, echipa din spatele Noobsandnerds a decis să închidă magazinul. Aceasta a fost cu siguranță o pierdere tragică. În timp ce Noobsandnerds a avut câteva suplimente populare care încalcă, acestea au oferit, de asemenea, multe opțiuni legitime și au fost o echipă cheie în spatele ajutării noilor veniți care învață să codeze în Python. 

Să fim clar: repoziția Noobsandnerds conține mai multe suplimente precum Elysium, care oferă acces neautorizat la conținut licențiat. Acestea fiind spuse, deține și mai multe suplimente legitime precum ITV și versiuni alternative ale iPlayer și FilmOn.

Este demn de remarcat faptul că, din cauza numărului de adonamente ilegitime pe care le are acest repo, multe forumuri Kodi nu permit utilizatorilor să discute acest lucru. Cu toate acestea, pentru că este o repoziție atât de populară, există o mulțime de asistență disponibilă pe forumurile neoficiale.

Concluzie

Pentru a găsi cele mai bune suplimente Kodi, trebuie să găsiți mai întâi cele mai bune depozite. Acest articol a arătat că există o mulțime de repos-uri de înaltă calitate care oferă surse oficiale de conținut. Acest lucru respinge ideea că Kodi este o platformă slabă pentru streaming și evidențiază potențialul pe care îl are pentru serviciile de streaming în viitor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 40

Adblock
detector