Cele mai bune suplimente anime Kodi din 2017 și unele de evitat

Kodi_anime_addons_funimation_now

Deși Anime este de origine japoneză, a devenit destul de popular pe tot globul. Kodi, un software gratuit de redare media, permite utilizatorilor să se bucure de Anime, pe lângă multe alte genuri de streaming.

Indiferent dacă dețineți un Raspberry Pi, Roku, Apple TV, un dispozitiv Android TV sau Amazon Fire TV, veți putea să vă ocupați de episoadele preferate folosind Kodi.

Kodi v17.4 „Krypton” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare.

Dacă doriți să vă bucurați de selecțiile preferate de anime, asigurați-vă că există suplimente Kodi care permit acest lucru. Addon-urile permit utilizatorilor să difuzeze conținut dintr-o varietate de surse. De obicei, acestea necesită instalare înainte de a putea începe streamingul. Este nevoie de puțină răbdare înainte de a te ridica și a alerga.

Acest ghid va evidenția cele mai bune adonamente oficiale Kodi care pot fi folosite pentru a urmări anime-ul inițial. La final, explorăm și câteva suplimente ale unor terțe părți.,

Vă rugăm să rețineți că, deși unele suplimente terțe pot conține conținut gratuit, utilizatorii ar trebui să fie atenți, deoarece acest conținut este provocat în mare parte prin canale neoficiale.

Vezi si: Cele mai bune suplimente Kodi pentru filme.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Înainte de a începe: Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Securitatea și confidențialitatea online sunt extrem de importante. Utilizarea unei rețele virtuale virtuale (VPN) cu Kodi vă poate masca identitatea online și vă poate proteja de atacuri rău intenționate și de diverse riscuri de securitate, cum ar fi atacurile omului în mijloc. Un astfel de atac implică interceptarea conexiunii tale de internet de către o parte nefastă care încearcă să acceseze datele tale prețioase.

În plus, codurile rău intenționate pot fi încorporate în addon-uri Kodi de către părți rău intenționate. Un addon cu cod rău intenționat încorporat în el ar putea provoca rău pe computer dacă nu se oprește imediat. Datorită modului în care o VPN redirecționează traficul, acesta ar putea ajuta la evitarea riscului pe care îl prezintă addonii Kodi cu cod rău încorporat.

Utilizarea unui VPN înseamnă, de asemenea, că vă puteți ascunde activitatea online de Furnizorul de servicii Internet (ISP). Fără VPN, ISP-ul dvs. vă poate monitoriza în mod liber activitățile online care nu sunt ideale din punct de vedere al confidențialității. ISP-urile au încetinit uneori conexiunile clienților care transmit o mulțime de videoclipuri. Au existat, de asemenea, cazuri în care scrisori de avertizare au fost trimise de către ISP-uri clienților care transmit videoclipuri din surse neoficiale. Dacă se utilizează un VPN, activitățile dvs. de pe internet vor fi mascate din ISP-ul dvs., oferindu-vă în cele din urmă mai multă libertate pentru a vă bucura de conținutul dvs..

Este necesar un VPN adecvat pentru a răspunde cerințelor de transmitere a conținutului cu Kodi. Transmiterea videoclipurilor ocupă multă lățime de bandă, deci este necesară o conexiune puternică, stabilă și rapidă, multe VPN-uri vor încetini viteza atât de mult încât Kodi va deveni inutilizabil. Pentru confidențialitate, este recomandat un VPN care nu înregistrează activitatea dvs. Sugestia noastră pentru o VPN care se potrivește criteriilor este IPVanish, care este extrem de popular în rândul comunității Kodi. IPVanish funcționează cu toate dispozitivele populare și este singurul VPN care este simplu de instalat pe un Firestick. IPVanish este recomandarea noastră de top, dar există și alte VPN-uri disponibile pentru utilizatorii Kodi.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Cele mai bune anime-uri Kodi addon: completări oficiale

Dintre numeroasele suplimente anime Kodi disponibile, următoarele nu sunt legale, ci oferă și conținut de înaltă calitate în HD uimitor.

Funimation Acum

anime kodi addons funimation

Funimation Now oferă un acces rapid și ușor la titlurile preferate de anime-uri poreclite în engleză. În timp ce există un pachet abonament gratuit disponibil, pentru a avea acces complet la biblioteca Funimation Now completă, va trebui să plătiți pentru un abonament. Pentru 5,99 USD pe lună puteți obține acces complet. 59,99 USD vă oferă, de asemenea, acces complet pentru un an întreg.

În momentul scrierii, Funimation Now este o opțiune complet legală. Deși suplimentul nu este creat oficial de Funimation, acesta accesează biblioteca Funimation legal și direct pe site-ul web. Acesta oferă episoade cu dubluri în engleză în două și 4 săptămâni după difuzarea originală a unei emisiuni. Abonamentele premium oferă conținut în HD 720P și 1080P.

Crunchyroll

kodi_anime_crunchyroll_main

Crunchyroll este o altă opțiune pentru accesarea unei mari varietăți de titluri anime. Acesta ar trebui să fie opritul dvs. dacă doriți să vizionați subtitrat în engleză mai degrabă decât un anime dublat în engleză. Ca și în cazul Funimation Now, pentru a avea acces la catalogul complet de anime-uri de pe Crunchyroll, va trebui să vă abonați la un pachet premium. Pachetele premium pe Crunchyroll încep de la 6,95 USD pe lună.

În momentul scrierii, Crunchyroll este o opțiune complet legală pentru transmiterea conținutului anime-ului tău. Cu un abonament premium, vă puteți bucura de cele mai noi episoade anime imediat după o oră de la transmisia originală japoneză. Abonamentele premium oferă, de asemenea, conținut în HD 720P și 1080P și să livreze conținut fără reclame.

Daisuki

kodi_anime_daisuki

În prezent Daisuki oferă acces oficial la anime de înaltă calitate. Pentru acces la anime-ul tău preferat cu subtitrare în engleză, Daisuki este o alegere excelentă. Site-ul include, de asemenea, o secțiune comunitară, care este un forum pentru iubitorii de anime și un magazin online, care permite achiziționarea de memorii de anime

Deși recomandăm Daisuki, deoarece oferă acces la anime prin mijloace oficiale, site-ul web va încheia serviciile începând cu 31 octombrie. În timp ce îl puteți verifica acum, vă rugăm să faceți planuri pentru a încerca unul dintre celelalte suplimente oficiale Kodi pentru nevoile dvs. anime în curând.

Cele mai bune anime-uri Kodi de completare: suplimente neoficiale

Următoarele suplimente terțe sunt adesea recomandate în alte locații. Nu recomandăm aceste suplimente datorită folosirii conținutului piratat, dar enumerați-le aici cu o explicație a motivului pentru care ar trebui să le evitați.

AnimeGo

Kodi_anime_go

Ce este? AnimeGo are un catalog extins de episoade anime, precum și filme anime. Conținutul este aranjat pentru a găsi totul ușor de găsit. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea de conținut de calitate HD, atunci Funimation Now și Crunchyroll sunt cel mai bun pariu.

De ce ar trebui să evitați utilizarea acestuia? AnimeGo oferă acces la conținut prin linkuri care nu sunt sancționate de creatorii de conținut original. Din acest motiv, nu vă recomandăm să transmiteți fluxul anime prin AnimeGo.

Legământ

anime kodi addons legământ

Ce este? Deși Covenant nu este un addon dedicat anime-urilor Kodi, are o secțiune dedicată anime-ului cu peste 400 de selecții diferite. În funcție de link-ul ales, este posibil să puteți accesa conținut HD, dar acest lucru nu este garantat. Fiecare anime este însoțit de o secțiune de descriere, care este destul de utilă pentru acele spectacole cu care pur și simplu nu sunteți familiarizați.

De ce ar trebui să evitați utilizarea acestuia? Anime transmise prin Legământ este furnizat prin fluxuri piratate. Datorită încrederii Pactului pe surse fără drepturile de difuzare corespunzătoare, nu recomandăm utilizarea acestuia.

Citiți mai multe aici pe addon-ul Covenant Kodi.

Exod

anime codi addons exodus

Ce este? Exodul oferă acces la o mare varietate de conținut, la fel ca Covenant. Există un dedicat Anime secțiune, sub principal Filme, și Seriale TV secțiuni. Fluxurile HD sunt de asemenea dependente de sursă. Deși nu este dedicat să ofere acces la anime, Exodus are încă o selecție puternică cu peste 400 de titluri diferite disponibile. Fiecare anime este afișat cu o scurtă descriere, care este excelent ca o introducere pentru spectatorii pentru prima dată.

De ce ar trebui să evitați utilizarea acestuia? Exodul se bazează în mare măsură pe fluxurile piratate și din acest motiv, nu vă recomandăm să utilizați acest lucru add-on.

Citiți mai multe aici pe addonul Kodi Exodus.

Ce sunt fanii? Sunt un lucru rău?

Pentru aceia dintre noi care vorbesc engleza, dar iubesc anime-ul japonez, cele două opțiuni pentru vizionare sunt prin serii cu dubluri în engleză sau seriale subtitrate în engleză. Dublurile engleze sunt furnizate de casele media responsabile de distribuția unei serii anime. De asemenea, aceste companii oferă, de asemenea, subtitrări.

Cu toate acestea, subtitrările nu sunt întotdeauna furnizate de casele de presă sancționate. Cu fani, fanii unui serial anime subtitrează episoadele în beneficiul altor fani. Aceste subtitrări neoficiale sunt apoi suprapuse peste diferitele episoade ale unei serii și sunt furnizate prin diferite puncte de vânzare online pentru a vă bucura de comunitatea iubitoare de anime..

Episoadele de anime Fansubbed sunt de obicei lansate la scurt timp după difuzările originale japoneze, în special cu seriale populare. Cu toate acestea, trebuie menționat că fișierele video nu sunt obținute prin canalele oficiale. Aceasta pune o problemă juridică.

Deși accesul la anime-urile fanubbed este convenabil, se bazează pe fișiere video obținute ilegal. Din acest motiv, nu vă recomandăm fanii și vă sugerăm să susțineți canale oficiale, cum ar fi FunimationNow și CrunchyRoll, pentru acces la anime-ul dvs. preferat. Folosind canale oficiale pentru a vizualiza anime, vă asigurați că susțineți creatorii. Acest lucru creează un mediu în care episoadele și anime-urile minunate pot fi lansate continuu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 16

Adblock
detector