Cele mai bune suplimente de televiziune prin cablu Kodi care funcționează de fapt

Cele mai bune suplimente pentru televiziune prin cablu Kodi_ Adăugări pentru TV prin cablu pe Kodi

Kodi este o aplicație de centru media extrem de personalizabilă. A înregistrat o creștere a popularității recent, în parte datorită cât de ușor este să instalați pe mai multe platforme. Kodi poate fi instalat pe cele mai populare dispozitive, inclusiv computere desktop, tablete Android, Amazon Fire TV și unități flash USB. Întrucât există doar diferențe foarte mici între versiunile mobile și cele desktop pentru Kodi, este posibil ca suplimentele dvs. să funcționeze pe ambele platforme.

Mulți oameni au abonamente la televiziune prin cablu, dar majoritatea nu își dau seama că pot viziona prin Kodi. Acest articol va evidenția unele dintre cele mai bune suplimente Kodi TV TV, va explica avantajele pe care le oferă și vă va arăta cum să le instalați.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii oameni se conectează la rețelele private virtuale (VPN) pentru a ascunde transmisia neautorizată de la furnizorul de servicii de internet (ISP). În ciuda acestui fapt, VPN-urile au multe utilizări legitime și pot beneficia chiar și de cele care circulă doar din surse oficiale.

VPN-urile criptează traficul dvs. de internet, împiedicând citirea acestuia de către orice observator extern. Acest lucru împiedică majoritatea atacurilor Man-in-the-Middle și oprește ISP-ul dvs. să vândă obiceiurile dvs. de navigare către terți. Deoarece ISP-ul dvs. nu vă poate spune ce faceți, nu vă pot folosi activitățile pentru a justifica accelerarea vitezei dvs. de rețea..

Nu orice VPN oferă același nivel de serviciu. Unii păstrează jurnalele detaliate ale site-urilor pe care le vizitați, ceea ce face ușor să vă urmăriți activitățile înapoi. Alții ar putea include malware sau, pur și simplu, încetinește-ți conexiunea în așa fel încât difuzarea devine dificilă. Din aceste motive, alegerea celui mai bun furnizor VPN este crucială.

Vă recomandăm IPVanish. Oferă conexiuni rapide și stabile la servere din mai mult de 50 de țări. În plus, IPVanish este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de instalat pe mai multe platforme, cu aplicații dedicate pentru iOS, Android și Amazon Fire Stick..

STREAMING NO-FUSS: IPVanish oferă viteze mari, caracteristici excelente de securitate și nu păstrează jurnalele.

Cele mai bune suplimente TV prin cablu pentru Kodi

Mulți furnizori de televiziune prin cablu au început să creeze platforme online, unde puteți urmări conținutul lor. Cu toate acestea, Kodi simplifică răsfoirea conținutului dacă aveți mai multe abonamente la TV prin cablu. Uneori, suplimentele oficiale oferă un control mai mare asupra conținutului. Este posibil să puteți rămâne conectat o perioadă mai lungă de timp sau să schimbați tipul de rezultate pe care le vedeți când căutați. Kodi oferă, de asemenea, un control mai mare asupra videoclipului în sine decât majoritatea jucătorilor online. Puteți mări, modifica luminozitatea sau chiar urmări 3D. Mai jos, am enumerat unele dintre cele mai bune suplimente Kodi TV TV disponibile.

USTVNow

Meniul suplimentar USTVNow Kodi

USTVNow este un serviciu de streaming conceput inițial pentru a permite membrilor forțelor armate americane să privească televiziunea americană în timp ce peste mări. În ciuda acestui fapt, nu există un sistem de verificare în loc și oricine se poate înscrie. Deoarece USTVNow este destinat utilizării în afara SUA, nu este necesară VPN pentru a urmări fluxurile.

Adăugarea USTVNow Kodi oferă o selecție bună de știri, sport și canale de divertisment. O abonament gratuit este disponibil, dar aceasta oferă doar șase canale (ABC, PBS, CW, Fox, My9 și CBS). Planurile plătite încep de la 19 dolari pe lună și deblochează încă 18 canale. De asemenea, vă permit să vizualizați fluxuri HD și să utilizați funcțiile DVR.

Adăugarea USTVNow poate fi găsită în depozitul SuperRepo.

iPlayer WWW

iplayer bob kodi suplimentar

IPlayer este platforma de streaming online a BBC. Oferă conținut live și la cerere de la mai multe canale BBC, cu conținut nou adăugat la câteva ore după difuzare. IPlayer este gratuit să folosească atâta timp cât aveți o licență TV UK valabilă, cu toate acestea, va fi necesară o VPN dacă nu sunteți în afara Regatului Unit.

Odată instalat, iPlayer WWW va apărea atât ca un videoclip cât și ca un addon muzical. Acest lucru se datorează faptului că oferă acces la radio în direct, precum și fluxuri TV. Conținutul este bine organizat, căutabil și poate fi vizualizat în format HD.

Adăugarea WWW iPlayer poate fi găsită în depozitul oficial de adăugări Kodi.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Dacă aveți un abonament prin cablu și primiți unul sau mai multe dintre canalele Fox Sports, puteți utiliza suplimentul Fox Sports Go pentru a urmări prin Kodi.

Trebuie menționat că nu există niciun fel de gratuit pentru a viziona conținut, dar după ce vă conectați, veți putea vedea o acoperire recentă pentru o gamă largă de sporturi. Anumite jocuri sunt supuse unor blocaje regionale și nu pot fi vizualizate fără o adresă IP din zona corespunzătoare.

Ca și addon-ul CBS, Fox Sports Go vă permite să selectați calitatea fluxului preferat. De asemenea, are opțiunea de a activa sau dezactiva programele Fox Deportes în cazul în care nu vorbiți spaniolă.

Componenta Fox Sports Go este disponibilă din depozitul oficial de completări Kodi.

NBC Sports Live Extra

nbc sport în plus

Adaosul NBC Sports Live Extra Kodi vă permite să vizionați sporturi în direct de pe canalele sportive ale NBC. Există o mică selecție de conținut gratuit pentru a urmări, inclusiv replici, evidențieri și clipuri cu caracteristici, dar pentru a urmări jocuri live, va trebui să vă conectați folosind detaliile furnizorului de cablu..

Acest addon are o personalizare peste medie. Vă permite să vizualizați doar conținut gratuit, să schimbați calitatea fluxurilor și să excludeți ca anumite sporturi să fie afișate în întregime.

NBC Sports Live Extra este disponibil din depozitul oficial Kodi addon.

Componente TV de cablu pentru a evita

Unele suplimente Kodi terțe oferă acces gratuit la sute de canale TV în direct. La prima vedere, acest lucru poate părea ispititor, dar dacă ceva pare prea bun pentru a fi adevărat, de obicei este. Aceste suplimente de mai jos folosesc fluxuri neautorizate, care sunt mai puțin fiabile și, în general, de calitate mai mică decât cele utilizate de suplimentele oficiale. Ca atare, suplimentele de mai jos ar trebui evitate cu orice preț.

Bennu

răzbunare

Realizat în IPTV Canada

Halow TV live

PAC 12 Pro

Judecata IPTV

Concluzie

Kodi face mai ușor ca niciodată vizionarea TV prin cablu în mișcare. Dacă doriți să vizionați conținut la cerere, puteți fi interesat de ghidurile noastre pentru cele mai bune suplimente pentru filme, desene animate sau anime.

Folosind Kodi pe un Amazon Fire Stick? Vă putem arăta cum să transferați o construcție de pe unul dintre celelalte dispozitive, cum să instalați furcile Kodi și să actualizați Kodi. Dacă Kodi nu funcționează corect, consultați ghidurile noastre pentru creșterea vitezei și rezolvarea problemelor de pe Amazon Fire Stick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 12 =

Adblock
detector