Cele mai bune suplimente Kodi pentru Mac și cum se instalează Kodi pe un Mac

Kodi pentru MacDacă vă place să vizionați filme și emisiuni TV pe computerul dvs. Mac, vă puteți întreba ce suplimente Kodi vă vor oferi cea mai mare varietate de conținut fără a vă risca confidențialitatea și siguranța. Dacă da, acest articol este pentru tine. Vom explica cele mai bune suplimente Kodi pentru utilizatorii de Mac pentru a obține filme gratuite și emisiuni la cerere, precum și ce suplimente puteți utiliza pentru a obține conținut premium. Vom sugera, de asemenea, unele suplimente Kodi să rămână departe din cauza riscurilor de confidențialitate și securitate.

Ce este Kodi?

Kodi este un media player software gratuit. Puteți să-l utilizați pentru a reda videoclipuri sau muzică stocată pe dispozitivul dvs. sau transmis în flux de aproape oriunde pe Internet. Este ușor de instalat pe un Mac, așa cum este explicat în acest articol. Poate fi instalat și pe Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Fire TV sau Windows sau Linux PC.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Dacă utilizați Kodi pentru a transmite video, ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Furnizorii de servicii de internet vor accelera de multe ori viteza de internet a utilizatorilor care transmit video, provocând o tamponare enervantă. Acestea fac acest lucru pentru a preveni congestionarea în rețea, întrucât streamerele video sunt adesea văzute de către ISP-uri ca lățime de bandă „hogging”. Folosirea unui VPN vă poate ajuta să preveniți acest buffering, deoarece împiedică ISP-ul dvs. să știe că vizionați un videoclip.

Utilizarea unei VPN poate ajuta, de asemenea, la protejarea utilizatorilor împotriva atacurilor provocate de hackeri. În plus, vă poate ascunde adresa IP, astfel încât site-urile de streaming video nu vă vor putea împiedica să vizionați conținut bazat doar pe locația dvs..

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. Majoritatea nu au aplicații pentru dispozitive TV compatibile Kodi, cum ar fi Amazon Fire Stick. Deși toate VPN-urile îți vor încetini oarecum viteza, mulți nici măcar nu sunt suficient de rapizi pentru a transmite video HD fără tamponare. Unele VPN păstrează și jurnalele, creând un nou risc de confidențialitate în locul celor vechi.

Din aceste motive, la Comparitech recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. În testarea noastră, am constatat că transmite video 1080p fără buffering. Are o aplicație nativă pentru Amazon Fire TV și Nvidia Shield. Serviciul menține o politică strictă „fără jurnale” pentru confidențialitate și securitate maximă în timp ce transmite.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Cum se instalează Kodi pe un Mac

Dacă nu ați făcut-o deja, va trebui să instalați aplicația Kodi pe Mac. Iată cum se face asta.

 • Accesați pagina oficială de descărcare pentru Kodi
 • Derulați în jos și faceți clic pe butonul Mac OS icoană
 • Apăsați instalare buton
 • Când fișierul termină descărcarea, faceți dublu clic pe el
 • Când vi se solicită, trageți și plasați fișierul Kodi în folderul aplicației. Acum sunteți gata să încărcați Kodi

Prima dată când încărcați Kodi, este posibil să primiți un mesaj care să spună că nu aveți voie să deschideți aplicații de la dezvoltatori necunoscuți. Dacă da, faceți clic pe pictograma Apple, apoi selectați preferințele sistemului → securitate și confidențialitate → deblocare → permite aplicațiilor descărcate de pe → oriunde. Acum ar trebui să poți încărca Kodi.

Legate de: Cum se instalează Kodi pe un iPad sau iPhone

Cele mai bune suplimente gratuite Kodi pentru Mac: filme și emisiuni la cerere

Dacă doriți să utilizați Kodi pentru a vedea filme și emisiuni gratuite, iată care sunt cele mai bune suplimente pentru a face asta.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Se raportează că Tubi TV are al doilea cel mai mare catalog de titluri de streaming pe Internet în spatele Netflix. Este un site complet gratuit, iar Kodi addon blochează reclame care ar putea fi redate în mod normal, dacă ar fi să îl vizualizați printr-un browser web. Tubi TV poartă o mare varietate de lungmetraje, inclusiv filme horror, drame, comedii romantice și alte genuri. De asemenea, poartă multe emisiuni TV populare.

Tubi TV face parte din repo Kodi1. După ce ați instalat Kodi pe Mac, urmați aceste instrucțiuni pentru a descărca și utiliza Tubi TV pe Kodi.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon principal

Popcornflix este un alt addon minunat pentru filme și emisiuni gratuite. Site-ul are înțelegere cu distribuitorul independent de film Screen Media, oferindu-i acces la multe dintre titlurile companiei. Are peste 50 de emisiuni TV, inclusiv The Weird Al Show, Legende urbane, The Legend of Zelda, Traieste la New York Comedy Club, și altele. De asemenea, poartă sute de lungmetraje, inclusiv Promisiunea Națională Lampoon, Tabără Sleepaway, Un bărbat cel mai dorit, Strigăt îndepărtat, si altii.

Popcornflix se află în depozitul oficial Kodi. Iată cum puteți instala Popcornflix pe Kodi după ce ați instalat Kodi pe Mac.

Filme cu Big Star

Filme cu Big Star Kodi

Big Star Movies este un furnizor de filme și emisiuni gratuite la cerere pentru fanii studiourilor de film independente. Poartă filme de acțiune și aventuri, biografii, drame premiate, documentare, film noir, filme de știință și fantezie și multe alte genuri de film. De asemenea, poartă câteva seriale TV, inclusiv Doodles cu vele, Somn roșu, Underbelly, Nerușinat U.K., și Îndrăgostiți ca oameni populari, printre altii.

Big Star Movies face parte din repertoriul de completare MetalChris. Pentru instalare, deschideți un browser de pe Mac și navigați la pagina oficială MetalChris repo. Clic clonă sau descărcare, urmat de Descarcă ZIP.

După ce faceți acest lucru, încărcați Kodi și faceți clic addons, apoi faceți clic pe pictograma instalator de pachete (casetă deschisă). De acolo, selectați instalați din fișierul ZIP. Navigați până la locul în care ați salvat fișierul și faceți clic pe acesta. Aceasta va instala MetalChris repo. Acum faceți clic pe instalați din depozit → MetalChris repo → suplimente video → Filme Big Star → instalați.

Vezi si: Cele mai bune suplimente Kodi pentru filme

FilmRise

Instalare FilmRise Kodi addon

FilmRise este o companie independentă de distribuție de filme și TV, cu drepturi la mii de titluri. Acesta oferă gratuit sute de titluri pe diferite canale YouTube, inclusiv filme FilmRise, detective medicale, FilmRise Horror, FilmRise True Crime, FilmRise History și altele. Componenta FilmRise Kodi vă oferă acces la întregul conținut printr-un sistem de meniu simplu.

Urmați acest ghid pentru a obține FilmRise pentru Kodi pe Mac.

YouTube

YouTube Kodi addon

YouTube este cunoscut mai ales pentru video-uri despre cum se face, videoclipuri pentru pisici amuzante și alte conținuturi scurte. Dar are și o colecție mare de lungmetraje. Acestea pot fi găsite pe canale precum Kings of Horror, Filme Maverick, Classic Movies Channel, Film Tube și alte canale YouTube dedicate furnizării de filme grozave.

YouTube face parte din depozitul oficial Kodi. Pentru a o instala pe Mac, faceți clic pe suplimente → descărcare → suplimente video → YouTube → instalare, începând din meniul principal al lui Kodi.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este un site TV gratuit și de filme deținut de Sony. Poartă multe filme populare, inclusiv Prieteni cu beneficii, Casa de sticla, Hostel: partea a III-a, Jarhead, Resident Evil: Retribution, si multe altele. De asemenea, poartă seriale originale de tip Crackle Lansare și Cleaners, precum și spectacole de genul Eroii și Seinfeld.

Crackle este în repoziția lui eracknaphobia. Pentru a instala Crackle for Kodi pe Mac, urmați acest ghid.

Programe WNBC Kodi addon

Programele WNBC Kodi addon

Adonul WNBC Kodi vă oferă acces la conținut gratuit de la NBC.com. Aceasta include cele mai recente episoade de emisiuni TV populare cum ar fi Chicago Fire și Lista neagra, precum și seriale NBC clasice precum Battlestar Galactica și cavaler.

Adonul WNBC Kodi se află în depozitul oficial Kodi. Pentru instalare, încărcați Kodi pe Mac și faceți clic pe suplimente → descărcare → suplimente video → Programe WNBC → instalare.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru Mac pentru a primi TV live gratuit

Dacă doriți să utilizați Kodi pentru a vedea TV live pe Mac gratuit, iată care sunt cele mai bune suplimente pentru a face acest lucru.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv oferă peste 100 de canale de televiziune live, gratuite. Aceasta include canale dedicate jocurilor, bârfelor de celebritate, sporturilor, filmelor și multor alte interese. Pluto.tv este cunoscut în special pentru canalele sale de știri, inclusiv RT America, CBS News, Newsy, MSNBC, Cheddar TV și Bloomberg.

Pluto.tv face parte din depozitul oficial Kodi. Pentru un ghid complet pentru instalarea și utilizarea addonului Pluto.tv Kodi, faceți clic aici.

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow este un serviciu TV de ultimă generație care se adresează militarilor americani staționați de peste mări. Oferă fluxuri live cu toate canalele din rețelele americane în mod gratuit, inclusiv NBC, ABC, FOX, The CW, CBS, PBS și My 9.

USTVnow este în repoziția oficială Kodi Addon. Iată un ghid complet pentru instalarea și utilizarea USTVnow pentru Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn este un serviciu TV gratuit, cu mii de canale din care să alegeți. Are canale dedicate mașinilor, celebrităților, religiei, emisiilor și filmelor clasice, educației, televiziunii grecești, televiziunii rusești, mâncării și vinului, emisiuni pentru copii și multe altele.

Adăugarea FilmOn Kodi se numește „FilmOn Simple.” Iată un ghid complet pentru instalarea FilmOn Simple pentru Kodi.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru Mac pentru a obține conținut premium

În timp ce toate addonurile de mai sus curg din surse complet gratuite, poate doriți uneori să vizionați conținut care necesită abonament. Iată câteva dintre cele mai bune suplimente Kodi care transmit conținut premium.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Playstation Vue este un serviciu TV de top care este destinat să înlocuiască complet televizorul prin cablu. Oferă un pachet de bază pentru 39,99 dolari format din peste 40 de canale, inclusiv canale populare de televiziune prin cablu precum Discovery, Disney Jr., Fox Sports, NBCSN, HLN și TBS. Pachetele cu nivel superior sunt de asemenea disponibile, care oferă mai multe canale sportive sau filme precum HBO și Showtime.

Playstation Vue oferă un proces gratuit timp de șapte zile pe site-ul său oficial. Dacă decideți să vă înscrieți, puteți viziona toate canalele sale prin intermediul addonului PS Vue Kodi.

Adăugarea PS Vue Kodi se află la repo oficial Kodi addon. Pentru a instala, faceți clic pe addon-uri → descărcare → suplimente video → PS Vue → instalare. După ce ați terminat instalarea, faceți clic dreapta pe addon și selectați setări pentru a introduce numele de utilizator și parola.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Addon Fox Sports Go Kodi oferă evenimente sportive din diversele canale sportive Fox. Cea mai mare parte a conținutului său nu poate fi vizualizat fără abonament la aceste canale, astfel încât va trebui să aveți nevoie de servicii Playstation Vue, Sling TV sau servicii de cablu sau satelit pentru ao utiliza..

După ce ați accesat aceste canale, puteți instala addonul Fox Sports Go Kodi din depozitul oficial Kodi. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe addon-uri → descărcare → suplimente video → Fox Sports Go → instalare. Atunci când încercați să redați un videoclip cu ajutorul addonului, vi se va solicita să deschideți un browser și să vă conectați la furnizorul de televiziune pentru a vă înregistra Mac-ul pentru a fi utilizat cu addon. După efectuarea acestui lucru, tot conținutul suplimentului ar trebui să fie disponibil.

NBC Sports Live Extra

nbc sport în plus

Adăugarea NBC Sports Kodi vă oferă acces la evenimente sportive purtate de canalele NBC. Pentru a-l utiliza, va trebui să vă abonați la aceste canale prin intermediul unui furnizor TV de top sau al unui serviciu TV prin cablu / satelit..

După ce v-ați abonat la aceste canale, puteți găsi NBC Sports Live Extra în depozitul oficial Kodi. Pentru a instala, faceți clic pe addon-uri → descărcare → suplimente video → NBC Sports Live Extra → instalare. După ce încercați să redați un videoclip, veți fi redirecționat către NBC.com pentru a introduce un cod și conectați-vă la furnizorul TV..

Juca pe

Browserul PlayOn Kodi addon

PlayOn este un serviciu DVR care vă permite să înregistrați în mod legal emisiile și filmele pe computer și să le păstrați pentru totdeauna. Costă 30 USD / an. În plus, PlayOn nu va funcționa cu canale premium decât dacă aveți și un abonament la aceste canale.

Adăugarea PlayOn Kodi vă va permite să transmiteți Kodi orice canal sau serviciu acoperit de PlayOn, inclusiv Netflix, Hulu, HBO, Showtime, NBC, Fox și multe altele.

Adăugarea PlayOn Kodi se află în depozitul oficial al addon-urilor Kodi. Pentru a o instala pe Mac, urmați aceste instrucțiuni.

Componente suplimentare Kodi pentru utilizatorii de Mac să stea departe

În timp ce recomandăm toate suplimentele Kodi de mai sus pentru cel puțin unii utilizatori Kodi, următoarele recomandări Kodi nu sunt recomandate.

Fiecare dintre aceste suplimente este cunoscut pentru a purta link-uri către fluxuri piratate de emisiuni și filme. În plus, multe dintre aceste suplimente sunt din depozite care au fost închise prin acțiune în justiție sau au fost misterioase deconectate. Cu toate că unele copii din aceste suplimente pot fi încă disponibile, acestea ar putea conține cod rău intenționat. Listăm aceste suplimente aici pur și simplu pentru a vă informa ce să evitați.

 • 9Anime
 • Nonconformist, hoinar, ratacitor
 • Joshua
 • Exod
 • Ccloud
 • Openload
 • Răscumpărare
 • Uranus
 • Elizeu
 • Bob Unlimited
 • Popcorn Time
 • Animetoon
 • Pelisalacarta
 • FilmCube
 • Bennu
 • 1Channel
 • Haită de lupi
 • DeathStreams
 • Proiectul Cypher
 • SportsAccess
 • SportsMania
 • Pro Sport
 • Naufragiat
 • Fluxuri MMA
 • Lumea sportului
 • Planeta MMA
 • Cartoon Crazy
 • Piramida
 • Supremaţie
 • Smoothstreams

Sperăm că v-a plăcut acest ghid pentru suplimentele Kodi pentru calculatoarele Macintosh. Dacă doriți mai multe informații despre cum puteți găsi cele mai bune suplimente pentru emisiuni TV, filme, sporturi în direct și alte conținuturi, consultați unele dintre celelalte ghiduri ale noastre Kodi, inclusiv cele mai bune 114 Kodi suplimente, Cele cinci cele mai bune suplimente pentru Kodi, Cele mai bune suplimente Kodi pentru desene animate și altele.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

Adblock
detector