Cele mai bune suplimente Stremio pentru 2020

Cum se utilizează Stremio

Încercați să găsiți cele mai bune suplimente pentru Stremio? În acest articol, vom evidenția cele mai bune suplimente Stremio. Vă vom explica de ce acestea sunt foarte recomandate și sugerează și unele suplimente de evitat.

Stremio are o selecție foarte limitată de suplimente din care să alegeți. Acest lucru poate părea un dezavantaj, dar poate fi de fapt o binecuvântare deghizată. Noile suplimente Kodi, de exemplu, sunt adesea lansate, actualizate sau relocate săptămânal. Există adesea foarte puține informații disponibile despre noile versiuni, în special în urma celor mai recente retrageri de suplimente populare și dezvoltatori. Stremio oferă în mare parte suplimente oficiale pentru platforme de streaming bine consacrate și bine documentate.

Cu toate acestea, Stremio face greșeala de a include suplimente potențial periculoase peer-to-peer (P2P) alături de cele inofensive. Acest ghid va explica care dintre suplimentele Stremio sunt sigure de utilizat și de ce ar trebui să le alegeți. Vă vom arăta, de asemenea, cum să instalați aceste suplimente și vă vom explica unele dintre riscurile care apar cu suplimente terțe.

Marea majoritate a suplimentelor Stremio oferă conținut licențiat oficial, dar există unele care nu. Vă sugerăm cititorii noștri să utilizeze surse oficiale și să cerceteze legile de streaming ale țării lor înainte de a încerca să utilizeze Stremio în acest scop.

Înainte de a începe

Unii oameni se conectează la rețelele private virtuale (VPN-uri) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Acestea fiind spuse, există multe utilizări legitime pentru software-ul VPN. Majoritatea oamenilor ar putea beneficia de o VPN, chiar dacă transmit doar conținut din surse oficiale.

VPN-urile criptează traficul de rețea al utilizatorului, ceea ce îl face ilizibil pentru observatorii externi. Aceasta include hackerii care încearcă să folosească un atac Man-in-the-Middle, dar și propriul ISP. Un VPN împiedică ISP-ul dvs. să vândă datele dvs. sau să vă folosească obiceiurile de navigare pentru a justifica accelerarea vitezei dvs. de rețea.

Alegerea VPN-ului potrivit este crucială. Unii încetinesc conexiunea la o rampă, în timp ce alții pot include programe dăunătoare. Unii furnizori VPN păstrează chiar și jurnalele detaliate ale traficului dvs., reducându-vă foarte mult anonimatul online.

Vă recomandăm IPVanish. Spre deosebire de majoritatea altor furnizori VPN, IPVanish își construiește și menține propriile servere, ceea ce îi permite să rezolve rapid problemele de rețea. Acest lucru asigură, de asemenea, că IPVanish are un impact minim asupra vitezei dvs. de internet. În cele din urmă, este una dintre cele mai portabile VPN-uri, cu aplicații dedicate pentru Android, iOS și Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Ce este Stremio?

captură de ecran stremio

Stremio este o platformă foarte simplă de centru media. În timp ce rivali precum Kodi sau Plex oferă experiențe profund personalizabile, Stremio își propune să fie cât mai ușor de utilizat. Acest lucru înseamnă că Stremio are mai puține opțiuni configurabile, dar vă asigură că nu trebuie să fiți bun cu computerele pentru a-l instala.

Există o altă diferență fundamentală în modul în care funcționează Stremio. Cu Kodi, suplimentele sunt instalate direct pe computerul utilizatorului. Dacă un addon este compromis de un atacator, programul malware poate fi instalat data următoare când este actualizat. Cu toate acestea, Stremio nu „instalează” suplimente tehnice. În schimb, permite doar rularea codului unui addon pe un server web. Acest lucru îmbunătățește securitatea, deoarece addon-urile nu au acces la computerul utilizatorului, dar, de asemenea, ușor de creat noi.

În ciuda simplității sale, Stremio include mai multe caracteristici pe care Kodi nu le are. De exemplu, vine cu un sistem calendaristic destul de robust care vă permite să știți când difuzează anumite emisiuni. De asemenea, îi poate spune utilizatorului de unde să cumpere titluri care nu sunt disponibile gratuit.

Cele mai bune suplimente pentru Stremio

Următoarele suplimente sunt cele mai bune pe care Stremio le oferă. Toate acestea oferă conținut licențiat corespunzător din surse oficiale și pot fi utilizate fără niciun risc. Instalarea suplimentelor este foarte simplă: pur și simplu faceți clic pe butonul pictogramă pictogramă în partea dreaptă sus, găsiți suplimentul pe care doriți și faceți clic Instalare.

1. YouTube

Addon YouTube Stremio

YouTube este cea mai mare platformă de streaming din lume, așa că nu este de mirare să o vezi pe Stremio. YouTube s-a schimbat foarte mult în ultimii ani; nu mai este doar pentru vizionarea videoclipurilor virale. Există milioane de ore de conținut care acoperă fiecare subiect imaginabil. YouTube are totul, de la critici de film la tutoriale de codificare cu conținut nou adăugat aproape în fiecare secundă.

Există totuși anumite limitări. De exemplu, suplimentul YouTube nu afișează conținut live streaming și nu permite utilizatorului să comenteze videoclipuri. totuși, permite utilizatorului să urmărească direct din Stremio în loc să le redirecționeze către site-ul web ca în alte surse.

2. Twitch

Twitch Stremio addon

Dacă sunteți în eSports, probabil știți deja despre Twitch. Este casa jocurilor de noroc competitive, dar s-a ramificat recent și în alte tipuri de conținut. Evenimente majore de jocuri precum E3 și Overwatch Cupa Mondială este transmisă live pe Twitch, așa că, dacă căutați să surprindeți cele mai noi evoluții din lumea jocurilor, această platformă este aproape o necesitate.

Spre deosebire de addon-ul YouTube, addon-ul Twitch al Stremio permite utilizatorului să urmărească conținut la cerere și în direct. Videoclipurile pot fi vizionate chiar din Stremio și nu este necesară autentificarea.

3. Netflix

Netflix Stremio addon

Netflix este una dintre cele mai bune platforme de streaming disponibile și spre deosebire de Kodi, Stremio are un supliment oficial pentru acesta. Puteți naviga gratuit în conținutul Netflix, dar veți avea nevoie în continuare de abonament. De asemenea, utilizatorul este redirecționat către site-ul Netflix odată ce un titlu a fost selectat, astfel încât nu trebuie să aveți încredere în Stremio cu informațiile de conectare.

Există o problemă foarte mică cu addonul Netflix. Când utilizatorul caută un anumit film, acesta poate fi afișat chiar dacă Netflix nu a făcut-o disponibilă în regiunea utilizatorului. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales având în vedere obiceiul Netflix de a preveni răspândirea regiunii VPN. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor pot accesa în continuare mii de filme și conținutul original premiat al serviciului.

4. Vodo

Vodo addon oferă o mică selecție de filme indie care abordează subiecte precum supravegherea și groaza. Interesant este că conținutul disponibil prin adaosul Stremio reprezintă doar o mică parte din ceea ce este disponibil gratuit pe site-ul web. Nu există titluri blockbuster disponibile, dar dacă sunteți interesat de filme independente de nișă, puteți găsi biblioteca de conținut a lui Vodo pe gusturile dvs..

Componente cu stremio de evitat

Stremio are mai multe suplimente care permit majoritatea utilizatorilor să găsească cu ușurință conținut interesant de înaltă calitate din surse oficiale. Cu toate acestea, există câteva care apar în lista de suplimente ale comunității pe care nu recomandăm instalarea.

FilmOn.TV-VOD

Există de fapt două suplimente FilmOn.TV pentru Stremio, FilmOn.TV și FilmOn.TV-VOD. Acestea sunt în întregime legale de utilizat și recomandăm suplimentele Kodi de multe ori în trecut. Cu toate acestea, din iunie, versiunile Stremio ale FilmOn nu mai funcționează. Stremio afișează în continuare rezultatele acestor suplimente, dar niciunul nu joacă de fapt.

RARBG

RARBG este un site care găzduiește torrente, similar cu The Pirate Bay. Deși torrenting-ul nu este inerent ilegal, acest tip de site este notoriu pentru a permite utilizatorilor să descarce conținut protejat de drepturi de autor. De asemenea, din cauza naturii rețelelor P2P, atunci când utilizați acest addon pentru a descărca filme, permiteți și altcuiva să îl descarce de la dvs. În timpul acestui proces, adresa dvs. IP poate fi văzută de către oricine are grijă să privească.

Pentru a reduce la minimum riscul pentru dvs. și pentru sistemul dvs., nu vă recomandăm să instalați suplimentul RARBG.

Juan Carlos 2

Juan Carlos 2 este un alt addon care permite utilizatorilor să adauge legături de torrent dintr-o varietate de surse neoficiale. Partajează aceleași riscuri ca și addonul RARBG și utilizatorii Stremio ar fi mai bine deserviți de unul dintre suplimentele oficiale enumerate mai sus. Aceste suplimente oficiale vă permit să susțineți persoanele care au făcut ca conținutul dvs. preferat să fie disponibil în primul rând, crescând probabilitatea ca videoclipuri similare să fie produse în viitor.

Popcorn Time

Deși nu este disponibil direct de pe pagina completărilor Stremio, Popcorn Time este un addon popular. Cu toate acestea, există două probleme majore. În primul rând, Popcorn Time a avut o istorie juridică colorată datorită accentului său pe conținutul care încalcă drepturile de autor. Utilizând acest addon, îi privești pe creatorii de conținut de fondurile de care au nevoie pentru a continua să lucreze.

În al doilea rând, adaosul Popcorn Time pentru Stremio nu este găzduit pe un site web și trebuie să fie găzduit local pe sistemul utilizatorului. Aceasta necesită o înțelegere în profunzime a cadrelor precum Node.js, fără de care utilizatorul se deschide la scripturi dăunătoare create. de către utilizatorii de pe forumuri de încredere.

Concluzie

Stremio priorizează ușurința de utilizare mai presus de toate celelalte. Cu un singur clic, acesta permite utilizatorilor să acceseze unele dintre cele mai mari biblioteci video oficiale din lume. Nu este nevoie să utilizați puținele suplimente terțe din cauza gamei pure de conținut legitim oferite..

Când luați în considerare cât de ușor este de instalat și cât de avansate sunt unele dintre caracteristicile sale, devine clar că Stremio are un potențial ridicat. Dacă nu aveți timp sau energie pentru a cheltui configurarea fiecărui ultim aspect al configurației home theater, Stremio poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 45

Adblock
detector