Cele mai bune suplimente WWE Kodi care funcționează de fapt

WWE pe YouTube Kodi addonDacă sunteți un fan al luptei care caută suplimente WWE Kodi, poate fi greu să le găsiți pe cele care funcționează. Multe suplimente care erau populare purtau legături piratate și erau închise de procese. Alții circulă din surse legale, dar nu produc decât mesaje de eroare. Deci, unde poate merge un fan de lupte pentru a urmări WWE prin Kodi?

Acest articol va enumera cele mai bune suplimente pentru utilizatorii Kodi pentru a urmări WWE. De asemenea, va enumera câteva suplimente WWE despre care credem că sunt riscante și sunt cel mai bine lăsate în pace.

Ce este Kodi?

Kodi este un player multimedia gratuit, descărcabil de la fundația Kodi. Permite utilizatorilor să urmărească emisiuni TV și filme online folosind un computer, Mac, Android sau telefon iOS, dispozitive Amazon Fire Stick sau cutii de streaming Apple TV. Kodi este uneori acuzat că a fost folosit în pirateria online. Cu toate acestea, există multe suplimente legitime pentru Kodi, inclusiv opțiunile WWE recomandate în acest articol.

De ce trebuie folosit întotdeauna un VPN cu Kodi

De fiecare dată când transmiteți video, ar trebui să utilizați o rețea privată virtuală (VPN) pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Dacă nu utilizați un VPN, ISP-ul dvs. poate afla cu ușurință de pe ce site-uri transmiteți. Acest lucru poate duce la încetinirea vitezei Internetului dvs. dacă credeți că site-ul folosește prea multă lățime de bandă. Serviciile de streaming video vă pot de asemenea să vă blocați de la conținut în funcție de locul în care vă aflați, iar hackerii vă pot fura informațiile personale prin atacuri de la mijloc, dacă nu sunt criptate.

Un VPN vă ajută să preveniți toate aceste probleme criptând datele dvs. și ascunzându-vă locația geografică schimbând adresa IP. În acest fel, ISP-ul dvs. nu știe din ce site-uri transmiteți, site-urile de streaming nu știu unde vă aflați, iar hackerii sunt mai puțin susceptibili să știe nimic..

Din păcate, nu toate VPN-urile sunt eficiente. Unii păstrează jurnalele activităților clienților, ceea ce duce la mai multe date care pot fi furate. Alții nu au servere în suficiente țări, ceea ce îngreunează accesul la conținut geoblocat. Majoritatea nu au aplicații native pentru dispozitive populare, cum ar fi Amazon Fire Stick.

Recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. Nu păstrează jurnalele, nu are servere în peste 60 de țări și are o aplicație nativă pentru Amazon Fire TV și Fire Stick.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cele mai bune suplimente WWE Kodi

Toate suplimentele următoare au fost toate testate și s-au dovedit că funcționează începând cu 19 decembrie 2017. Ele provin din surse licențiate, permițându-le să ofere o imagine și sunet grozav, fără niciun fel de legături moarte. De asemenea, acestea sunt mai puțin riscante din punct de vedere al confidențialității, în comparație cu suplimentele care furnizează fluxuri fără licență. Credem că oricare dintre aceste suplimente ar fi un plus excelent la colecția de fani WWE.

WWE YouTube

WWE pe YouTube Kodi addon

Adăugarea YouTube Wodi Kodi transmite conținut de pe canalul oficial oficial al WWE. Acest lucru este excelent pentru a găsi cele mai recente știri WWE, interviuri cu pro-luptători și alte conținut bonus care nu se regăsesc în emisiunile WWE obișnuite. Puteți obține același conținut folosind suplimentul YouTube obișnuit menționat mai jos, dar opțiunile de meniu din acel addon nu sunt la fel de convenabile pentru accesarea conținutului oficial WWE. Așadar, addon YouTube WWE este plăcut să ai, chiar dacă ai deja addon YouTube.

Componenta YouTube WWE se găsește în depozitul SuperRepo. Nu trebuie confundat cu un alt addon numit „WWE pe YouTube”, care este, de asemenea, în SuperRepo, dar nu funcționează.

VEZI SI: Cum se instalează SuperRepo

YouTube

YouTube Kodi addon

După cum s-a menționat anterior, suplimentul YouTube Kodi vă permite să accesați conținut din pagina oficială YouTube a WWE, dar cu opțiuni de meniu mai puțin convenabile. Totuși, folosirea principalului addon YouTube vă permite, de asemenea, să vizionați conținut de la alte canale, cum ar fi podcast-urile de la WrestleTalk TV, Aaron Rift (din NoDQ.com) și Noahmania. Dacă vă place WWE, aceste podcast-uri pot fi foarte distractive. Din această cauză, YouTube Kodi addon este o alegere excelentă pentru fanii de lupte.

Articol conex: Cum se instalează addonul YouTube Kodi

USTVNow

USTVNow Kodi addon

Evident, urmărirea conținutului bonus și a podcasturilor nu este foarte satisfăcătoare dacă nu puteți vedea unele meciuri. Iată unde USTVNow poate fi de ajutor. USTVNow este un serviciu TV online pentru membrii militari americani aflați în străinătate și expați americani. Dar oricine se poate înscrie, chiar dacă locuiți în Statele Unite sau nu sunteți deloc afiliat cu S.U.A..

Mulți utilizatori Kodi adoră USTVNow, deoarece le oferă gratuit următoarele canale de rețea: ABC, CBS, Fox, CW, PBS și My9. Cititorii acestui articol vor fi probabil mai interesați de faptul că transportă și rețeaua SUA ca parte a unui pachet cu 24 de canale care costă 19,99 USD. Acest lucru este semnificativ mai ieftin decât PS Vue sau DIRECTV ACUM. SUA este singurul canal care poartă Luni seară Raw și Smackdown: Live, deci accesul la acesta este obligatoriu pentru fanii WWE.

Singurul mare dezavantaj al USTVNow pentru fanii de lupte este că nu îl poartă pe E! Rețea, deci nu o puteți folosi pentru a urmări Total Divas sau Total Bellas. Dacă sunteți un mare fan al acestor emisiuni, veți dori să utilizați unul dintre celelalte suplimente de mai jos în loc de USTVNow.

Citeste mai mult: Cum se instalează USTVNow pentru Kodi

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue este un serviciu TV de top. Poartă un pachet de 47 de canale pentru 39,99 USD care include atât SUA cât și E! Reţea. Acest lucru este semnificativ mai scump decât USTVNow, așa că va trebui să decideți dacă merită bani în plus pentru a vedea Total Divas, Total Bellas, și tot conținutul non-wrestling pe care îl oferă.

O caracteristică bonus a PS Vue de care trebuie să țineți cont este că vă permite să adăugați emisiuni în lista „emisiunilor preferate” și să le înregistrați automat pentru dvs. și să fie stocate în cloud. Acest lucru este util dacă programul dvs. nu vă permite să vizionați Brut sau Bătaie când aeriseste.

Adăugarea PS Vue Kodi se află în depozitul oficial Kodi.

Articol conex: Cele mai bune suplimente TV live Kodi

DIRECTV ACUM și PlayON

DIRECT ACUM prin PlayOn

DIRECTV ACUM este un serviciu TV de top, similar cu PS Vue. Cu toate acestea, este puțin mai scump la 35 USD / lună pentru 71 de canale, inclusiv SUA și E! Cea mai mare problemă cu DIRECTV ACUM pentru utilizatorii Kodi este că nu există un addon Kodi autonom pentru acesta. Singura modalitate de a viziona DIRECTV ACUM prin Kodi este să obțineți un abonament la PlayOn pentru 30 de dolari / an și să utilizați suplimentul PlayOn Kodi pentru a viziona televizorul.

PlayOn este un serviciu DVR online care vă permite să înregistrați legal programe dintr-o mare varietate de servicii de streaming, inclusiv Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, DIRECTV ACUM și multe altele. După ce ați înregistrat aceste programe, le puteți păstra pentru totdeauna, chiar dacă anulați serviciul de streaming sau PlayOn în sine. Dacă doriți copii permanente ale emisiunilor dvs. de lupte preferate, poate merita să utilizați combinația DIRECTV NOW / PlayOn în loc să folosiți PS Vue sau USTVNow.

PlayOn poate fi instalat din depozitul oficial de addon Kodi. Meniul DIRECTV ACUM este accesibil din interior.

VEZI SI: Cele mai bune suplimente sportive Kodi

WWE Network Kodi addon?

Înainte de a discuta lista de suplimente care ar trebui nu pentru a fi instalat, ar trebui să luăm mai întâi în considerare afirmațiile recente potrivit cărora există un addon Kodi Network WWE. Dacă ar exista un astfel de addon, ar fi un mare beneficiu pentru fanii de lupte care folosesc Kodi. Rețeaua WWE oferă de departe cel mai mult conținut WWE al oricărui serviciu legal de streaming video. Ar fi minunat dacă utilizatorii ar putea accesa acest conținut prin Kodi.

Cu toate acestea, nu există un addon Kodi care să poată fi utilizat pentru a accesa rețeaua WWE. Deși există un addon în mjpbaywolf repo care susține că oferă acces la rețea WWE abonaților, testarea mea cu abonament de probă a constatat că a produs doar „unul sau mai multe articole care nu au reușit să joace”.

Sperăm că un viitor dezvoltator va rezolva această problemă. Între timp, suplimentele enumerate mai sus sunt în continuare singurele pe care le recomandăm pentru vizionarea conținutului WWE.

Componentele WWE pentru a nu sta departe

Următoarele suplimente sunt adesea recomandate pe alte site-uri. Cu toate acestea, acestea oferă acces la conținutul piratat și sunt riscante din perspectiva confidențialității și securității. Nu recomandăm aceste suplimente WWE. Amintiți-vă că, deși Kodi este legal, utilizarea lui pentru a accesa conținut piratat este ilegală în majoritatea țărilor.

WWE la cerere

WWE on Demand a fost un supliment popular Kodi înainte de noiembrie 2017. Acesta a oferit acces la fluxurile piratate ale multora WWE Raw și Bătaie episoade și o mulțime de evenimente plătite. Unii fani ai luptei le-au plăcut, de asemenea, datorită imaginilor sale fundalante de fundal cu logo-uri WWE.

Cu toate acestea, WWE on Demand a făcut parte din reprezentanța Ares care a fost închisă recent prin acțiune în justiție. Nu mai sunt disponibile copii oficiale ale repo Ares. Aceasta înseamnă că orice copie a WWE la cerere găsită pe web ar fi putut fi modificată și ar trebui considerată un risc de securitate.

Nu recomandăm instalarea WWE pe Demand Kodi addon.

AllWrestling

AllWrestling a fost un addon popular care a oferit link-uri către fluxuri neoficiale de ligi WWE, TNC, RoH și alte ligi de luptă, precum și unele evenimente UFC. A făcut parte din vechiul repo fusion.tvaddons.ag, care a fost închis în vara lui 2017, după ce TVAddons a fost trimisă în judecată de către proprietarii de drepturi de autor de la Hollywood.

TVAddons a creat de atunci un nou site web la TVAddons.co, după ce a eliminat AllWrestling și toate celelalte suplimente care încalcă. AllWrestling nu mai este actualizat și este riscant de instalat. Nu vă recomandăm să instalați AllWrestling Kodi addon.

Phoenix și Bennu

Phoenix a fost un addon Kodi care a furnizat fluxuri nelicențiate din multe sporturi diferite. Când era încă actualizat, conținea adesea link-uri către evenimente de plată pe viziune WWE. Cu toate acestea, atunci când vechiul repo TVAddons a fost închis În vara anului 2017, dezvoltatorul a încetat actualizarea și a renunțat să funcționeze.

Dezvoltatorul a creat apoi un nou addon numit „Bennu” care avea să fie înlocuit pentru Phoenix. Bennu a fost ținut în Colossus repo în loc de TVAddons. De asemenea, aceasta a fost închisă când repoziția Colossus a fost lovită cu o scrisoare de încetare și dezistare de la Motion Picture Association.

Deși există încă copii vechi ale lui Phoenix și Bennu, care pot fi găsite pe Internet, acestea nu mai sunt actualizate și este posibil să fi fost modificate. Instalarea suplimentelor Phoenix și Bennu Kodi nu este recomandată.

Concluzie

Fanii de lupte WWE au multe opțiuni pentru vizionarea conținutului WWE pe Kodi, inclusiv interviuri și știri de la WWE - YouTube, podcast-uri de pe YouTube și Brut și Bătaie de la USTVNow, PS Vue sau DIRECTV ACUM / PlayOn. De asemenea, există Total Divas și Total Bellas, care poate fi urmărit fie pe PS Vue, fie pe DIRECTV ACUM / PlayOn.

Din păcate, în prezent, nu există o modalitate legală sau sigură de a viziona conținutul rețelei WWE pe Kodi, inclusiv evenimente cu plată pe WWE, precum Rumble regal și WrestleMania.

Dacă informațiile din acest articol sunt utile, este posibil să doriți să citiți celelalte ghiduri pentru conținutul Kodi, cum ar fi Cum să urmăriți jocurile NFL pe Kodi, Cum să vizionați jocurile MLB pe Kodi și cele mai bune suplimente anime Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 60

Adblock
detector