Complementele K2 P2P: Ce sunt? Ar trebui să le folosești?

Vă explicăm care sunt suplimentele Kodi P2P, cum funcționează și dacă ar trebui să le instalați și să le utilizați. Vom parcurge unele dintre cele mai populare suplimente P2P pentru Kodi și vom explica unele dintre riscurile de confidențialitate și securitate asociate acestora și cum le puteți evita.


p2p1

Kodi este una dintre cele mai ușoare metode de a-ți configura propriul centru media. Este un software open source care poate fi instalat pe o mare varietate de dispozitive, fie că este vorba de un iPhone, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Windows PC, unitatea USB Flash sau altele. Fie că doriți să utilizați un supliment K2 P2P, un supliment muzical sau orice alt tip de media Kodi, acesta poate fi redat cu ușurință prin aproape orice dispozitiv.

Legate de: Ce este Kodi și cum poți începe să-l folosești?

Kodi le permite utilizatorilor săi să acceseze conținut în două moduri. Acestea pot vizualiza orice fișiere media stocate local pe computerul lor, dar majoritatea oamenilor nu au biblioteci media extinse salvate în acest fel. Pentru o selecție mai largă, utilizatorii pot instala pachete software suplimentare numite suplimente. Acestea oferă acces la vaste biblioteci de conținut găzduite online.

În cea mai mare parte, suplimentele care conțin fluxul funcționează prin răzuirea de linkuri de pe mai multe site-uri web diferite. Cu toate acestea, există unele care funcționează diferit folosind un sistem de partajare a fișierelor peer-to-peer (P2P) pentru a oferi acces la conținut.

În loc să descarce computerul dvs. dintr-o singură sursă, acesta preia datele de la alți utilizatori care au fișierul pe care îl căutați. Cu cât mai mulți oameni încarcă fișierul, cu atât mai rapid se va descărca pe măsură ce diferitele părți ale fișierului sunt descărcate de la un număr mai mare de oameni. În esență, aceste suplimente oferă o modalitate prin care Kodi poate accesa torentele fără a fi nevoie de un client extern.

Torrenting vine cu o pungă mixtă de pozitive și negative, în special peste Kodi. Explorăm ce înseamnă asta mai detaliat mai jos.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

Cum să vă protejați atunci când utilizați suplimente P2P Kodi

Înainte de a intra în detaliile suplimentelor P2P, un cuvânt de prudență. Torrenting-ul nu este inerent ilegal. Cu toate acestea, legea din țara dvs. poate face ca utilizarea acesteia să vizualizeze ilegal material protejat de drepturi de autor. Datorită prevalenței schimbului de fișiere P2P, distribuitorii au început să acorde mai multă atenție persoanelor care își descarcă conținutul fără să plătească.

Dacă s-a constatat că ați făcut acest lucru, există șansa să primiți o scrisoare amenințătoare sau chiar să aveți viteze de rețea de către furnizorul de servicii de internet (ISP). Mai rău, acesta nu este singurul risc pe care îl au aceste suplimente.

Când contribuiți la o rețea P2P, fie că o încărcați sau o descărcați, adresa dvs. IP este vizibilă pentru oricine. Acest lucru face foarte ușor să afli cine este ISP-ul tău și chiar o aproximare a locului în care locuiești.

Cu toate riscurile suplimentare pe care le adaugă suplimentele P2P, este mai important ca niciodată să faci măsuri pentru a te proteja. Puteți face acest lucru prin instalarea și utilizarea unui serviciu de rețea virtuală virtuală (VPN) de renume. Aceasta nu numai că va masca adresa dvs. IP adevărată, ci va împiedica ISP-ul să vă monitorizeze activitățile. Un VPN poate chiar ajuta la prevenirea atacurilor Man-in-the-Middle (MitM) de la persoanele care doresc să vă fure datele private. Atacurile MitM sunt ușor de realizat prin suplimente Kodi, deoarece chiar și add-on-urile oficiale pot fi hackate de terți sau folosite pentru acte nefaste de către propriii lor creatori.

Favorizăm o VPN numită IPVanish. Până în prezent, nu am găsit încă un supliment Kodi cu care nu funcționează. În cazul în care ISP-ul îți accelerează viteza rețelei, acesta poate opri acest lucru și poate chiar îmbunătăți calitatea fluxurilor la care ai acces. Este, de asemenea, unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile cu servere în mai mult de 60 de țări.

Cel mai bine, echipa de la IPVanish are grijă de confidențialitatea ta. Chiar dacă cineva ar solicita activități de navigare de la ei, acesta nu va putea ajuta, deoarece nu păstrează jurnalele de trafic. Puteți chiar să instalați acest VPN pe un Amazon Firestick, astfel încât să nu fiți niciodată protejat.

Ofertă pentru cititor: economisiți până la 60% pe un IPVanish aici.

IPVanish este topul nostru recomandat, dar dacă doriți să consultați alte alte opțiuni, consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Care sunt suplimentele P2P Kodi?

p2p2De Scott Martin [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], prin Wikimedia Commons În scurt, suplimentele P2P pentru Kodi oferă o modalitate de a accesa conținut mai rezistent decât un răzuitor de legătură tradițional.

Cu un supliment de razuire a legăturilor, dacă mulți utilizatori doresc să vizualizeze același conținut în același timp, există șansa ca serverul care îl găzduiește să fie supraîncărcat. Acest lucru determină coborârea serverului, ceea ce înseamnă că nimeni nu ajunge să acceseze conținutul până când nu există mai puțin trafic.

În schimb, gazdele dintr-o rețea P2P sunt utilizatorii înșiși. Chiar dacă o gazdă șterge fișierul sau oprește computerul său, atâta timp cât un alt utilizator are fișierul completat, conținutul rămâne accesibil. Utilizatorii care continuă să partajeze fișierul după descărcarea acestuia sunt cunoscuți ca semănători. Cu cât un fișier are mai multe semințe cu atât mai rapid îl va descărca.

Problema principală cu suplimentele și torrenturile P2P, în general, este că marea majoritate a fișierelor disponibile nu sunt licențiate. Complementele Kodi tind să acceseze doar torenții din surse umbroase și, deseori, nu există nicio modalitate de a adăuga unele dintre cele mai de renume depozite de torrent, cum ar fi Internet Archive.

Complementele P2P au probleme de securitate, pe lângă vulnerabilitățile pe care le adaugă toate suplimentele Kodi. Pentru ca acestea să funcționeze, trebuie să permiteți altor dispozitive să acceseze direct versiunea dvs. de Kodi. Aceasta este doar o altă deschidere pentru exploatarea unui terț rău intenționat. Chiar dacă utilizați un VPN, acest lucru nu vă va proteja dacă informațiile personale și datele de autentificare sunt compromise.

Componente populare neoficiale P2P Kodi

Există mai multe suplimente Kodi care utilizează rețele P2P pentru a furniza conținut. În timp ce îndemnăm cititorii să găsească surse oficiale de conținut, este posibil ca alte forumuri sau utilizatori să recomande anumite suplimente care oferă conținut nelegitim. Ca atare, am găsit unele dintre cele mai populare suplimente P2P și am discutat despre unele dezavantaje pe care le au.

Quasar

p2p3

Ce este? Quasar este un supliment terț care localizează fișierele de pe unele dintre cele mai mari site-uri de torentare din lume, inclusiv The Pirate Bay și RARBG. Furnizorii nu sunt adăugați manual, ci necesită instalarea unui supliment suplimentar: Quasar Burst sau Magnetic.

De ce ar trebui să o evitați? Faptul că nu pot fi adăugați furnizori specifici face ca această completare să fie aproape inutilă pentru utilizatorii care caută conținut legitim. În plus, fiecare supliment pe care îl instalați crește riscul de deturnare; nu există niciun motiv pentru care lista furnizorilor să nu fi fost instalată direct cu Quasar.

Utilizatorii Kodi care caută acces la filme și emisiuni TV ar fi mai bine deserviți de unele dintre suplimentele oficiale pe care le recomandăm în acest articol.

SportsDevil

p2p 4

Ce este? Kodi SportsDevil este un supliment care adună conținut sport live și la cerere. Deși nu este tehnic un supliment P2P, se bazează pe unul numit Plexus pentru a furniza unele dintre caracteristicile sale de streaming.

De ce ar trebui să o evitați? În primul rând, conținutul ofertelor SportsDevil nu este licențiat. Dacă nimeni nu plătește să se uite la sportivi, posturile de televiziune vor avea un stimulent mai puțin pentru a arăta sport. În al doilea rând, acest supliment necesită Plexus să funcționeze. Plexus necesită, la rândul său, SopCast, ceea ce înseamnă că va trebui să crești riscul de a deturna trei ori doar pentru a urmări sport.

Există modalități mult mai ușoare de a face acest lucru. Am scris în trecut despre o serie de suplimente sportive Kodi care oferă acces la o gamă largă de sporturi și care nu necesită să vă deschideți sistemul la dispozitive externe.

P2P fluxuri

p2p 5

Ce este? Streams P2P este un supliment terț care găsește fișiere torrent de pe diverse site-uri web și permite utilizatorilor Kodi să le acceseze. S-a concentrat mai ales pe sport, cu toate că există o serie de alte categorii din care să alegeți.

De ce ar trebui să o evitați? Din nou, conținutul pe care îl oferă acest supliment este fără licență. În plus, doar aproximativ jumătate din aceasta este în engleză. Chiar și punând problema asta, fluxurile P2P au alte probleme. Nu este ușor de utilizat: ecranul principal al suplimentului este plin de opțiuni confuze și dacă nu sunteți familiarizat cu Acestream sau Sopcast, este posibil să nu vă fie clar pentru ce sunt.

Pe scurt, fluxurile P2P oferă o experiență secundară în timp ce crește cantitatea de risc cu care te confrunți ca utilizator Kodi. Găsirea unei surse bune de conținut sportiv este simplă și am mai acoperit mai multe dintre cele mai bune suplimente pentru sport.

Pulsar

p2p 6

Ce este? Pulsar este un alt supliment Kodi care folosește protocoale P2P pentru a găsi și livra conținut. Acesta caută mai multe dintre cele mai mari site-uri de torrent și alege automat cel mai bun torrent pentru utilizator.

De ce ar trebui să o evitați? Pulsar nu are furnizori legitimi de conținut și nu există nicio modalitate de a adăuga niciunul. În plus, acest add-on necesită instalarea altuia, numită Pulsar MC Provider Manager. Complementele P2P au deja un risc ridicat și fiecare supliment suplimentar pe care îl instalează terți crește riscul de deturnare. Pur și simplu, de ce să ai o șansă? Există o mulțime de surse legitime de conținut care nu vă solicită să vă faceți sistemul cât mai vulnerabil.

Dacă folosiți suplimente P2P pentru Kodi?

Dacă doriți să accesați media autorizată folosind Kodi, nu este necesar să utilizați un supliment P2P. Complementele oficiale de acces surse de conținut, care sunt validate de organizații profesionale și care pot face față unui trafic uriaș.

În cele din urmă, deși suplimentele P2P pot oferi conținut rezistent la stresul cauzat de traficul intens, acestea nu oferă suficientă protecție utilizatorilor lor. Cert este că orice supliment pentru Kodi poate fi deturnat, lăsând datele confidențiale și fișierele afișate unui intrus.

Acest lucru este destul de îngrijorător, dar se agravează. Complementele P2P sunt create de terți și este posibil să nu fi avut aceleași procese tehnice de verificare prin care adițiile oficiale trec, făcându-le mai deschise să fie atacate în primul rând.

În plus, faptul că suplimentele P2P necesită să permiteți accesul la distanță la instalare înseamnă că sunteți chiar mai puțin sigur decât cu un supliment tradițional. Pur și simplu, există modalități mai bune, mai ușoare și mai sigure de acces la conținut decât prin utilizarea unui supliment P2P pentru Kodi.

Din motivele de mai sus, NU recomandăm cititorilor noștri să utilizeze suplimente P2P pentru a transmite sau partaja conținut.

Alternative la suplimentele K2 P2P

Complementele P2P vă solicită să tranzacționați securitatea pentru comoditate, dar faptul este că site-urile la care accesul accesorizării tradiționale de răzuire a linkurilor sunt capabile să gestioneze o cantitate imensă de trafic și prezintă un risc mult mai mic. Acest lucru înseamnă că nu este absolut necesar să folosiți suplimente P2P. Mai jos, veți găsi câteva suplimente legitime care furnizează conținut similar fără a utiliza torrent-uri.

Browser PlayOn

p2p 7

Browserul PlayOn este un add-on oficial Kodi care vă permite să vizualizați conținutul de la mai multe servicii de abonare diferite într-un singur loc pentru un acces mai ușor. Unele dintre cele mai populare servicii precum Netflix și Hulu sunt acceptate. Deoarece nu există niciun supliment oficial oficial Netflix, Browser-ul PlayOn vă împiedică să instalați soluții de soluționare ale unor terțe părți.

Costă câțiva dolari pe lună, dar vă permite, de asemenea, să înregistrați imagini dacă utilizați un computer Windows. În plus, vine cu o caracteristică care vă permite să săriți automat anunțurile.

Puteți găsi browserul PlayOn în depozitul oficial suplimentar Kodi.

Vimeo

p2p 8

Vimeo este un site web de partajare video similar cu YouTube. Cu toate acestea, în timp ce YouTube are milioane de videoclipuri de calitate scăzută, Vimeo conține conținut creat în mare parte de artiști, cineaști indie și muzicieni..

Acest lucru face ca Vimeo să fie o platformă cu mult superioară dacă sunteți interesat de documentare premiate, film experimental sau arte în general. Are o bibliotecă de conținut mai mică, dar videoclipurile oferite de Vimeo tind să aibă valori de producție mai mari.

O parte din conținutul de pe Vimeo trebuie plătit, dar marea majoritate a acestuia nu. În general, utilizatorii plătesc doar pentru conținutul încărcătorilor pe care le place cu adevărat, astfel încât să îi puteți ajuta pe creatori dacă doriți, dar este complet opțional.

Suplimentul Kodi Vimeo poate fi găsit în depozitul oficial de adăugare Kodi.

VEVO

p2p 9

Dacă căutați muzică, Vevo este unul dintre cele mai bune locuri pentru ao găsi. Vevo conține videoclipuri muzicale de la unii dintre cei mai mari muzicieni din lume și, cel mai bine, este complet oficial și mai sus.

Va trebui să creați un cont Vevo înainte de a putea utiliza acest supliment, dar acest lucru durează doar un minut. După ce ați făcut acest lucru, puteți răsfoi videoclipuri după genul muzical, artist sau pur și simplu vizualizați videoclipuri recent lansate direct. Vevo vă permite, de asemenea, să creați liste de redare, ceea ce este excelent pentru acele perioade în care nu doriți să selectați fiecare melodie individual.

Componenta suplimentară Kodi Vevo este disponibilă din depozitul oficial suplimentar Kodi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3