Complementul Kodi Gurzil: Ar trebui să-l instalați? este sigur de utilizat?

Suplimentul Gurzil Kodi

Vrei să folosești addon Gurzil Kodi? Am aruncat o privire în acest addon pentru a descoperi mai multe despre ce oferă, precum și pentru a oferi câteva alternative decente. Citiți mai multe pentru mai multe.

Kodi este un software open source care necesită munca grea din crearea propriului sistem de home theater. Este ușor de utilizat, extrem de versatil și capabil să fie instalat pe tot felul de dispozitive, inclusiv iPhone, Raspberry Pi, Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick sau chiar o simplă unitate flash USB.

Citeste mai mult: Ce este Kodi și cum să începeți.

Kodi oferă utilizatorilor săi două opțiuni pentru vizualizarea conținutului. În primul rând, pot accesa fișiere de muzică și video care sunt stocate local pe computerul lor. Există, de asemenea, opțiunea de a instala componente software cunoscute sub numele de suplimente. Acestea oferă utilizatorului acces la cantități uriașe de conținut care este găzduit online.

Gurzil este un astfel de supliment Kodi. În acest articol, vom aborda exact ce este Gurzil și cum funcționează. Deși fiecare supliment pentru Kodi este ipotetic vulnerabil la atac, alte terțe componente, precum Gurzil, prezintă riscuri suplimentare. Vom explica, de asemenea, unele dintre problemele de confidențialitate și securitate pe care le adaugă toate suplimentele, indiferent dacă sunt oficiale sau terțe.

Kodi a fost recent la recepția multor prese negative. Deși software-ul este complet legal de utilizat, anumite suplimente au oferit acces la conținut nelicențiat sau altfel neoficial. Din acest motiv, este important să înțelegeți legile cu privire la streamingul de conținut online în țara dvs. Acest lucru vă va ajuta să reduceți la minimum riscul de a vă confrunta cu probleme din cauza streamingului online.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Important: utilizați un VPN cu Kodi

Mulți utilizatori Kodi angajează serviciile unei rețele private virtuale (VPN) pentru a-și ascunde activitățile de streaming. Cu toate acestea, există mai multe motive pentru care un utilizator Kodi să utilizeze un VPN, chiar dacă accesează doar conținut licențiat oficial.

În timp ce orice suplimente Kodi sunt expuse riscului de deturnare, suplimente terțe precum Gurzil sunt mai susceptibile la hacking. VPN-urile vă protejează rețeaua și activitățile de streaming împotriva multor amenințări comune pentru streamingul Kodi addon, cum ar fi atacurile Man-in-the-Middle.

Este important să folosiți un serviciu VPN care este proiectat să funcționeze cu Kodi. Deși fiecare VPN vă va încetini conexiunea datorită modului de funcționare, unele nu sunt destinate să se ocupe de transmisia video de înaltă definiție. Și, din păcate, unele VPN promit confidențialitate, dar mențin jurnalele de activitate ale navigării clienților lor.

Pentru a asigura confidențialitate, securitate și viteze mari, vă recomandăm IPVanish. Serviciul își menține serverele și infrastructura proprie, oferă o conexiune mult mai rapidă și mai stabilă decât majoritatea concurenților și nu păstrează jurnalele activităților dvs. În plus, îl puteți instala pe un Amazon Fire Stick pentru a rămâne protejat când utilizați Kodi departe de casă.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe planurile IPVanish aici.

Care este suplimentul Gurzil pentru Kodi?

Complementul Kodi Gurzil: Ar trebui să-l instalați? este sigur de utilizat?

Gurzil este o furculiță a popularului add-on Exodus al terților. Are aceeași funcționalitate, dar un aspect ușor diferit. Gurzil scoate link-uri de la mai mulți furnizori pentru a livra conținut în mai multe limbi și genuri diferite.

Există câteva probleme mari cu acest add-on. În primul rând și în primul rând, niciunul dintre site-urile din care nu adună link-uri nu oferă doar conținut licențiat. De asemenea, nu există nicio modalitate de a adăuga furnizori legitimi. Pentru utilizatorii Kodi care nu doresc să urmărească conținut piratat, acest supliment nu are nimic de oferit.

În al doilea rând, în timp ce îi sfătuim pe cititorii noștri să caute surse legitime de conținut, trebuie să recunoaștem că unele persoane nu o fac. Cert este că există deja mai cunoscute furci Exodus, care, deși sunt la fel de rele pe frontul pirateriei, au o urmărire mai mare.

Aceasta înseamnă că, în cazul în care sunt deturnate sau încetate să funcționeze, este mai probabil să primiți un avertisment timpuriu. Pe scurt, există multe riscuri și nu se poate obține nimic prin instalarea unei clone Exodus puțin cunoscute dintr-un depozit și dezvoltator relativ mic.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut cu Gurzil.

Alternative la suplimentul Gurzil

Deși Gurzil și celelalte furci Exodus oferă acces la o gamă vastă de conținut, cea mai mare parte este piratată. Pentru utilizatorii care doresc să acceseze mass-media legitime, există mai multe suplimente Kodi care ar răspunde mai bine nevoilor lor, iar mai jos le vom acoperi..

iPlayer WWW Addon

iPlayer

BBC iPlayer este popular în Marea Britanie, așa că nu este de mirare că există un supliment oficial Kodi pentru el. Oferă acces la conținut la cerere și în direct de la posturile de televiziune și radio ale BBC și include atât emisiuni TV cât și filme.

Acest supliment este complet gratuit. Cu toate acestea, dacă sunteți localizat în Marea Britanie, veți avea nevoie de o licență TV pentru a urmări legal. În prealabil, a existat o lacună care le-a permis utilizatorilor să urmărească conținut fără licență atâta timp cât nu a fost în direct, dar aceasta a fost abordată anul trecut. Acum vi se va cere dacă aveți o licență TV înainte de a avea permisiunea de a utiliza iPlayer, dar nu vă solicită detalii de autentificare specifice.

În plus, dacă sunteți în afara Regatului Unit, conținutul iPlayer vă va fi inaccesibil. Pentru a evita acest lucru, trebuie doar să vă conectați VPN-ul la un oraș din Regatul Unit. După conectare, veți avea acces fără restricții la unele dintre fluxurile legitime de cea mai bună calitate disponibile.

iPlayer WWW este disponibil din depozitul oficial suplimentar Kodi.

YouTube Addon

bule de completare de kodi

Nu există niciun alt supliment, oficial sau altfel, care să concureze cu dimensiunea scăzută a bibliotecii de conținut YouTube. În prezent are atât de multe videoclipuri, încât ar fi nevoie de câteva mii de ani pentru a le urmări pe toate, și mai multe sunt adăugate în fiecare zi.

Acest lucru înseamnă că, indiferent de gusturile dvs., va fi întotdeauna ceva de urmărit. YouTube dispune de la toate, de la turnee în direct eSports la reportaje de 24 de ore până la scurtmetraje independente. Partea cea mai bună este că marea majoritate a conținutului disponibil este complet legal. Videoclipurile care conțin conținut fără drept de autor neautorizat sunt, de regulă, preluate rapid de către deținătorii de drepturi de autor, astfel încât șansele de a te împiedica cu orice greșeală sunt mici.

Acest supliment recomandă chiar videoclipuri care v-ar putea plăcea în funcție de istoricul vizionărilor. Puteți evalua anumite videoclipuri pentru a crește sau pentru a reduce șansa ca un conținut similar să vă fie recomandat. YouTube nu numai că are mai mult conținut decât Gurzil, dar face și videoclipurile bune mai ușor de găsit.

Adăugarea YouTube este disponibilă din depozitul oficial de adăugare Kodi.

FilmOn Addon

FilmOn

Gurzil oferă o mică selecție de fluxuri TV live, dar una dintre cele mai bune surse de canale TV live este un complet complet legitim numit FilmOn.TV.

Acest add-on preia toate fluxurile de pe www.filmon.tv și le permite să fie vizualizate direct prin Kodi. Există o singură atenție: pentru unele dintre canale, veți avea nevoie de un abonament FilmOn, care costă aproape 20 de dolari pe lună.

Deși acest lucru poate părea un pic abrupt, este destul de rezonabil. FilmOn oferă zeci de fluxuri TV live din întreaga lume în mod gratuit, iar abonamentul este complet opțional. De asemenea, grupează conținut atât pe gen și țară. Aceasta înseamnă că, în prezent, sunteți departe de țara de reședință obișnuită, puteți găsi rapid spectacolele care se joacă înapoi acasă.

De asemenea, vă permite să accesați canalele sale cu mult mai puțin decât ar fi de obicei un pachet de cablu tradițional și, din moment ce Kodi poate fi instalat pe dispozitive mobile, puteți viziona chiar și TV live în mișcare, atât timp cât aveți un plan de date decent.

Componentul FilmOn.TV poate fi găsit în depozitul SuperRepo.

Crackle Addon

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Pentru cei care caută câteva filme și emisiuni TV cu rating AAA gratuit, Crackle seamănă cu un vis devenit realitate. Crackle oferă un serviciu gratuit de streaming de filme de la Sony Entertainment, Crackle oferă filme marca Sony, fără ca seara să ceară vreun ban. Veți găsi chiar și unele filme și emisiuni TV care nu sunt deținute de Sony, dar pe care Sony are permisiunea de a le transmite, cum ar fi succesul anime anime Sword Art Online.

Acest addon extrage toate fluxurile sale de pe site-ul oficial Crackle și le portă prin Kodi. Nu puteți accesa tot conținutul disponibil fără un cont pentru site. Din păcate, nu puteți adăuga în contul dvs. informații prin adăugarea Crackle Kodi, așa că va trebui să recurgeți la câteva zeci de filme și emisiuni TV gratuite disponibile fără cont.

Chiar și așa, Crackle este o opțiune de streaming excelentă, gratuită și complet legală pentru utilizatorii Kodi.

Există mai multe suplimente Crackle de la mai mulți dezvoltatori. Cu toate acestea, vă recomandăm suplimentul Crackle care se găsește în depozitul Addon de eracknaphobia.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Gurzil are o mare bibliotecă de conținut, care este incontestabilă. Cu toate acestea, întrucât este o clonă a Exodului, aceasta împărtășește toate aceleași probleme pe care le-am menționat anterior. Nu există nicio modalitate de a distinge cantitatea minusculă de conținut licențiat de celelalte medii, în mare parte piratate care sunt oferite. Atât Gurzil cât și Exodus plasează întregul risc pe umerii utilizatorului.

Gurzil este un addon terț destul de necunoscut dintr-un depozit relativ mic. De asemenea, are potențialul de a fi mult mai puțin sigur decât un supliment oficial. Echipa de dezvoltare Gurzil nu are prezență în social media. Acesta oferă acces la conținut piratat, forumurile oficiale Kodi au interzis discuțiile despre acesta. Aceasta înseamnă că, dacă ar fi deturnat, nu ar exista nicio modalitate de a ști până nu va fi prea târziu.

Când luați în considerare riscul uriaș pe care îl aduce acest supliment, un lucru devine clar: Gurzil este departe de cea mai bună modalitate de a transmite conținut folosind Kodi. Cu numărul de suplimente oficiale care oferă o experiență comparabilă sau mai bună, este sigur că va fi un supliment mai potrivit pentru dvs. indiferent de gusturile dvs..  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 39

Adblock
detector