Covenant Addon a Kodi számára: Telepítenie kellene? Biztonságos?

A Covenant Kodi kiegészítő használatát akarja használni? Ez az útmutató lebontja a Szövetség fogalmát, és részletesebben ismerteti a Szövetség lehetséges alternatíváit.

Covenant Addon a Kodi számára: Telepítenie kellene? Biztonságos?

A Kodi ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, amely gyors és egyszerűvé teszi a saját otthoni médiaközpont beállítását. Csak néhány percig tart a telepítés, és szinte végtelenül testreszabható.

A Kodi egyik legnagyobb vonzereje a sokoldalúság: sokféle platformon telepíthető, beleértve a Windows, Mac és Linux PC-kat, iPhone-t., Apple TV, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi, USB flash meghajtó és Android.

A Kodi telepítését követően létre kell hoznia egy médiakönyvtárat; ennek két módja van. Először is importálhat minden olyan video- vagy audiofájlt, amelyet a készüléken tárolt. Ez lehetővé teszi, hogy internetkapcsolat nélkül megnézhesse őket, de gyorsan felhasználhatja az eszköz összes tárhelyét. Ehelyett lehetősége van kiegészítők telepítésére is. Ezek a Kodi pluginok, amelyek az online tárolt média összegyűjtésével hozzák létre saját tartalom könyvtáraikat. Ezek a könyvtárak gyakran sokkal több tartalmat tartalmaznak, mint amennyit az eszköz képes tárolni, de működésükhöz internetkapcsolat szükséges.

A szövetség az egyik ilyen kiegészítő. Ez a népszerű Exodus kiegészítő villája, ám van néhány jelentős probléma ezzel. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi is pontosan a Szövetség, hogyan működik, és felfedezzük azokat a kockázatokat, amelyeket minden Kodi kiegészítés megoszt, legyen szó akár hivatalos, akár harmadik féltől..

Kodi a közelmúltban sok negatív sajtó fogadó végén áll. Ennek nagy része abból a tényből származik, hogy néhány harmadik féltől származó bővítmény korlátlan hozzáférést biztosított a felhasználók számára az engedélyezett tartalomhoz. Maga a Kodi teljesen törvényesen használható, azonban a szerzői jogi törvények helytől függően különböznek egymástól, és ennek eredményeként alapvető fontosságú, hogy az internetes streaming-re vonatkozó törvényeket kutatja meg ott, ahol éppen ehhez a célhoz telepít egy kiegészítőt..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja. Mindig végezzen kutatást saját magával, mielőtt bármilyen Kodi kiegészítőhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Fontos: Hogyan kell biztonságosan és magánkézben használni a Kodi-t

Mivel a világ minden országa növeli felügyeleti hatásköreinek erejét és terjedelmét, nem meglepő, hogy egyre többen fordulnak virtuális magánhálózatokhoz (VPN), hogy magukat és adataikat magántulajdonban tartsák. Egyesek azonban a VPN-ket valamilyen titokzatos eszköznek tekintik, amelyet csak a hackerek vagy az elrejteni kívánt emberek használnak. Az igazság az, hogy számos oka van annak, hogy egy törvénytisztelő állampolgár VPN-t használhat, különösen, ha Kodi-felhasználó.

Tudta, hogy internetszolgáltatója (ISP) megengedheti, hogy eladja vagy tárolja böngészési előzményeit? Ha valaha online keresett egy terméket, és e-mailt kapott erről, ez lehet miért. Ha ez nem volt elég rossz, több internetszolgáltatót szándékosan fogtak el, és korlátozták a felhasználók internetes sebességét. Ez általában azért történik, hogy visszatartsa Önt a videó online streamingjétől, és óriási hatással lehet a megtekintési élményre.

Az internetszolgáltató azonban nem az egyetlen, akit érdekli a böngészési szokások. A hackerek a Man-in-the-Middle (MitM) támadásnak nevezett technikát használhatják az összes webes forgalom lehallgatására. Ezt felhasználhatják online banki adatainak vagy bejelentkezési adatainak megismerésére, sőt arra is kényszeríthetik Önt, hogy töltsön le rosszindulatú programokat, amelyek jobban ellenőrzik a számítógépet..

VPN segítségével megvédheti magát mindkét fenyegetéstől. Mivel a VPN az összes hálózati forgalmat egy titkosított alagúton továbbítja, a MitM támadások többsége egyszerűen nem fog működni. Ha sikerrel jár, a támadó továbbra sem láthatja a tevékenységeit a VPN titkosításának megszakítása nélkül. Az internetszolgáltató csak azt látja, hogy csatlakozik egy VPN-hez, és nem az, amit csinál. Mivel nem tudják, hogy videót streaming, kevésbé valószínű, hogy automatikusan fojtják a kapcsolatot. Ez a hálózati sebességet nem érinti, és segíthet megoldani a pufferolással vagy dadogással kapcsolatos problémákat, amelyekkel a Kodi felhasználók szembesülnek, és ez lelassítja az internetkapcsolatot..

Az IPVanish használatát javasoljuk. Ez egy nagyon népszerű VPN a Kodi felhasználók között, mert a leggyorsabb sebességet és a nagyon stabil kapcsolatot kínálja. Ennek oka az, hogy a versenytársak többségével ellentétben az IPVanish saját szerverinfrastruktúrát épít és tart fenn. A földrajzilag korlátozott tartalom szintén már nem jelent problémát. A korlátozott adathordozókhoz való hozzáférés az IPVanish segítségével ugyanolyan egyszerű, mint a szerverhez való csatlakozás az 55 támogatott ország egyikében.

Az IPVanish minden tesztelt Kodi-kiegészítővel működik, és az alapértelmezett Amazon Firestick alkalmazás-áruházban is elérhető. Ezenkívül dedikált Android és iOS alkalmazásokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy védelme alatt álljon még utazás közben is.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi a Kven szövetségi kiegészítő??

Szövetségi menü

A szövetség az Exodus Kodi kiegészítésének villája. Mivel az Exodust már nem fejlesztik az alkotók, a Szövetség ténylegesen helyettesíti azt. Ez a kiegészítő úgy működik, hogy összegyűjti a különféle webhelyeken tárolt tartalomra mutató linkeket, és ezeket a felhasználóhoz továbbítja a könnyebb hozzáférés érdekében.

Ennek a kiegészítőnek a fő problémája az, hogy tartalmának döntő többsége engedély nélküli. Noha kikapcsolhatja az egyes szolgáltatókat, csak maroknyi hivatalos forrásból származik. Ez a fejlesztői csapat tudatos döntése volt, és azt jelenti, hogy az engedély nélküli médiát nagyon könnyű megtalálni, ám a jogszerű tartalmat nézni kívánó felhasználóknak minden tételt külön-külön meg kell vizsgálniuk, mielőtt megnéznék.

Van a közszféra tartalma, például a 1932-es évek a Covenant révén Paradicsom madár. Bár filmeket kereshet a megjelenés éve szerint, nem garantáljuk, hogy még a legrégebbi filmek is legálisan nézhetők meg. Ennek oka az, hogy a köztulajdonban levő tartalomnak nincs kimerítő listája. Kár, hogy egy ilyen jól szervezett médiakönyvtárhoz kiegészítőt látj, amely elsősorban az engedély nélküli címeket szolgál fel. Erős kategorizálása és kiterjedt könyvtára felhasználható lett volna egy teljesen jogi forrás létrehozására a nehezen megtalálható közkincsek címeiben.

Alternatívák a Szövetség kiegészítéséhez

A Szövetség némi közkincsű tartalmat kínál, azonban az engedély nélküli címek sokkal nagyobb választékát kínálja. A filmeket és TV-műsorokat néző Kodi-felhasználókat jobban kiszolgálnák a következő hivatalos kiegészítők valamelyike. Ezek csak hivatalos forrásokat használnak, olyan médiakönyvtárakkal rendelkeznek, amelyek versengnek vagy meghaladják a Szövetség könyvtárait, és teljesen törvényesen használhatók.

FilmRise - Youtube

filmrise

A FilmRise társaság független filmeket és TV-műsorokat forgalmaz. Két FilmRise Kodi kiegészítés érhető el, de a FilmRise nevű - a Youtube sokkal kiterjedtebb könyvtárakkal rendelkezik.

Tartalma műfaj szerint van csoportosítva, és a régóta futó sorozatoknak „vannak saját lejátszási listái, így nem kell navigálnia az eredmények több oldalán. Noha ez a kiegészítő felépítése jobb lehet (például létezik például a „TV” és a „Televízió” kategóriák is), nagyrészt elég egyszerű ahhoz, hogy megnézzen valamit. A legtöbb film meglehetősen alacsony költségvetéssel rendelkezik, de vannak olyan klasszikusok, mint például Irvine Welsh 1998-as adaptációja A savház, valamint néhány ésszerűen népszerű TV-műsor, például Törvényszéki fájlok és Amerika legbájosabb bűnözői.

A FilmRise - Youtube Kodi kiegészítő megtalálható az Indigo kiegészítő telepítőjével vagy a MetalChris tárolóban..

Vimeo

Vimeo info

Amikor a legtöbb ember online videoplatformokra gondol, akkor a YouTube-ra ugrik. Ha önálló filmeket, dokumentumfilmeket vagy zenét érdekel, a Vimeo valóban jobb választás lehet.

A Vimeo Kodi kiegészítővel megnézheti a díjnyertes tartalmat, amelyet az emberek készítettek. A Vimeo tartalma általában magasabb produkciós értékekkel rendelkezik, mint a YouTube, és bár kevesebb videó érhető el, ellentétben a Youtube-val, nagyon kevés olyan videót tartanak, amelyek „alacsony erőfeszítéssel” tekinthetők.

Néhány alkotó a Vimeo-nál úgy dönt, hogy pénzt számít fel videóikért, ám a legtöbb nem. Ha nagyon szereti egy adott felhasználó munkáját, a Vimeo lehetőséget kínál arra, hogy megmutassa támogatását, de ez teljesen opcionális. Még ha nem is akar fizetni pénzt, több ezer videó érhető el, szinte minden műfajra kiterjed, így mindig találhat valamit, ami érdekli.

A Kodi Vimeo addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

FilmOn.TV

filmon

Ha jobban érdekli a tévéműsorokat, mint a filmeket, akkor a FilmOn.TV megfelelő lehet. Ez egy szolgáltatás, amely élő TV-közvetítéseket biztosít a világ minden csatornájából, és bónuszként sokuk ingyenesen nézhető. Szüksége lesz egy prémium FilmOn előfizetésre, ha HD formátumban szeretne nézni, de ha a szabványos felbontás nem zavarja Önt, akkor az összes csatorna SD-ben ingyenes..

A FilmOn médiakönyvtára jól szervezett. A tartalom a műfaj és a származási ország alapján mappákba van osztva. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja az érdeklődő csatornákat anélkül, hogy több eredményoldalt kellene görgetnie. Vannak csatornák az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Afrikából, a Közel-Keletről és Európából, így függetlenül attól, ahonnan jöttél, be tudod hangolni a saját országod csatornáira..

Ez a kiegészítő nem tökéletes. Nincs mód arra, hogy egy adott csatornát közvetlenül keressen, és hiányzik az igény szerinti tartalom kiválasztása. Azt mondta: a FilmOn az egyik legegyszerűbb és ingyenes módja annak, hogy a Kodi segítségével legálisan nézhessék élő TV-t.

A FilmOn.TV Kodi addon a SuperRepo kategória videó lerakatában található.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Covenantnek nagyméretű médiakönyvtára van, de mivel a szolgáltatók többsége elsősorban nem engedélyezett tartalmat tárol, kevés lehetőséget kínál azoknak a Kodi felhasználóknak, akik legálisan szeretnének adatfolyamot közvetíteni..

Az összes Kodi-kiegészítő, akár hivatalos, akár harmadik fél, ki van téve az eltérítésnek. A hivatalos kiegészítések általában szigorúbb ellenőrzési és tesztelési eljárásuknak köszönhetően biztonságosabbak, de a harmadik felek által létrehozott kiegészítőket, mint például a Covenant általában a fejlesztés során nem ellenőrzik annyira alaposan. Ennek eredményeként a Covenant több nem feltáratlan biztonsági rést tartalmazhat, amelyeket a támadó kihasználhat, mint egy legitim tartalomforrás..

Lehet, hogy a paktum népszerű, ám a Kodi-on filmek és tévénézés sokféle biztonságosabb, legálisabb módja van. A fentiek néhányával már foglalkoztunk, de számos más lehetőség is rendelkezésre áll. Tekintettel arra, hogy oly sok alternatíva biztosít hasonló szintű tapasztalatot engedély nélküli tartalom biztosítása nélkül, nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat a Covenant segítségével.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 24

Adblock
detector