Covenant Addon pentru Kodi: Ar trebui să-l instalați? Este sigur?

Vrei să folosești suplimentul Kodi Covenant? Acest ghid dezvăluie ce este Pactul și oferă mai multe detalii despre posibile alternative de adăugare a Pactului.

Covenant Addon pentru Kodi: Ar trebui să-l instalați? Este sigur?

Kodi este un software gratuit, open source, care facilitează instalarea rapidă și ușoară a propriului centru media. Este nevoie de doar câteva minute pentru a fi configurat și este aproape interminabil personalizabil.

Una dintre cele mai mari atracții ale lui Kodi este versatilitatea sa: poate fi instalată pe o gamă uriașă de platforme, inclusiv PC-uri Windows, Mac și Linux, iPhone, Apple TV, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi, unitate flash USB și Android.

După ce ați instalat Kodi, va trebui să creați o bibliotecă media; există două moduri de a face acest lucru. În primul rând, puteți importa toate fișierele video sau audio care sunt stocate pe dispozitiv. Acest lucru vă permite să le urmăriți fără o conexiune la internet, dar puteți utiliza rapid tot spațiul de stocare al dispozitivului. În schimb, aveți și opțiunea de a instala suplimente. Acestea sunt plugin-uri Kodi care își creează propriile biblioteci de conținut prin strângerea de media găzduite online. Aceste biblioteci conțin adesea mult mai mult conținut decât ar putea stoca dispozitivul dvs., dar necesită o conexiune la internet pentru a funcționa.

Legământul este un astfel de addon. Este o furculiță a popularului addon Exodus, dar există unele probleme semnificative cu acesta. În acest articol, vom explica ce este exact Pactul, cum funcționează și vom explora unele dintre riscurile pe care le au toți addonții Kodi, fie că sunt oficiali sau terți.

Kodi a fost recent la recepția multor prese negative. O mare parte din acest lucru rezultă din faptul că unii aditivi terți au oferit utilizatorilor acces fără restricții la conținutul licențiat. Kodi în sine este complet legal de utilizat, cu toate acestea, legile privind drepturile de autor diferă de la locație la locație și, prin urmare, este esențial să cercetați legile cu privire la streamingul de conținut online unde vă aflați înainte de a încerca să instalați un addon în acest scop..

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

Important: Cum să folosiți Kodi în siguranță și în mod privat

Cu țările din întreaga lume crescând puterea și sfera de aplicare a puterilor lor de supraveghere, nu este de mirare că tot mai mulți oameni apelează la rețelele private virtuale (VPN) pentru a-și păstra personalul și datele. Cu toate acestea, unii oameni văd VPN-urile ca un fel de instrument misterios folosit doar de hackeri sau oameni cu ceva de ascuns. Adevărul este că există multe motive pentru care un cetățean care respectă legea ar putea folosi o VPN, mai ales dacă este un utilizator Kodi.

Știați că furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) are voie să vândă sau să stocheze istoricul de navigare? Dacă ați căutat vreodată un produs online și ați primit mail despre acesta, acesta ar putea fi motivul. Dacă acest lucru nu a fost suficient de rău, mai multe ISP-uri au fost surprinse limitând intenționat viteza de internet a utilizatorilor lor. Acest lucru se face, în general, pentru a vă descuraja să transmiteți video online și poate avea un impact imens asupra experienței dvs. de vizionare.

Totuși, ISP-ul dvs. nu este singurul interesat de obiceiurile dvs. de navigare. Hackerii pot folosi o tehnică numită atac Man-in-the-Middle (MitM) pentru a intercepta tot traficul web. Acestea le pot utiliza pentru a afla detaliile dvs. bancare online sau datele de autentificare de conectare și chiar vă pot obliga să descărcați malware care le oferă un control mai mare al computerului dvs..

Vă puteți proteja de aceste două amenințări folosind un VPN. Deoarece un VPN vă orientează întregul trafic de rețea printr-un tunel criptat, majoritatea atacurilor MitM pur și simplu nu funcționează. În cazul în care cineva reușește, atacatorul nu va putea încă să vă vadă activitățile fără a rupe criptarea VPN. ISP-ul dvs. va putea vedea doar că v-ați conectat la un VPN și nu ceea ce faceți. Deoarece nu știu că transmiteți videoclipuri, este mai puțin probabil să vă accelerați automat conexiunea. Acest lucru lasă vitezele rețelei dvs. intacte și vă poate ajuta la rezolvarea problemelor de buffering sau bâlbâială care se întâlnesc de către utilizatorii Kodi va încetini conexiunile la internet.

Vă recomandăm IPVanish. Este o VPN foarte populară cu utilizatorii Kodi, deoarece oferă unele dintre cele mai rapide viteze și o conexiune foarte stabilă. Acest lucru se datorează faptului că spre deosebire de majoritatea concurenților lor, IPVanish își construiește și menține propria infrastructură de server. De asemenea, conținutul cu restricții geografice nu mai este o problemă. Accesarea media restricționată cu IPVanish este la fel de simplă ca conectarea la un server dintr-una dintre cele 55 de țări acceptate.

IPVanish funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat și chiar intră în magazinul prestabilit de aplicații Amazon Firestick. În plus, a oferit aplicații pentru Android și iOS pentru a vă permite să rămâneți protejat chiar și atunci când sunteți în mișcare.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Care este legământul Kodi Covenant?

Meniul pactului

Legământul este o furculiță a addonului Exodus Kodi. Deoarece Exodus nu mai este actualizat de creatorii săi, Covenant este înlocuitor efectiv. Acest addon funcționează prin strângerea de link-uri către conținut găzduit pe diverse site-uri web și livrându-le utilizatorului pentru un acces mai ușor.

Problema principală cu acest addon este că marea majoritate a conținutului său este fără licență. În timp ce puteți opri furnizori specifici, există doar o serie de surse oficiale. Aceasta a fost o decizie conștientă a echipei de dezvoltare și înseamnă că este foarte ușor să găsești un suport fără licență, dar utilizatorii care doresc să urmărească conținut legitim vor trebui să cerceteze fiecare titlu individual înainte de a viziona.

Există un anumit conținut de domeniu public disponibil prin Pact, cum ar fi 1932 Pasarea paradisului. Deși puteți căuta filme după anul lansării lor, nu există nicio garanție că nici măcar cele mai vechi filme vor fi legal vizionate. Acest lucru se datorează faptului că nu există o listă exhaustivă de conținut de domeniu public. Este păcat să vezi un addon cu o astfel de bibliotecă media bine organizată care se ocupă în principal de titluri fără licență. Categorizarea puternică și biblioteca extinsă ar fi putut fi folosite pentru a crea o resursă complet legală pentru găsirea titlurilor de domeniu public greu de găsit.

Alternative la addon-ul Pactului

Pactul oferă un anumit conținut de domeniu public, cu toate acestea are o selecție mult mai mare de titluri fără licență. Utilizatorii Kodi care doresc să vizioneze filme și emisiuni TV ar fi mai bine deserviți de unul dintre următoarele addonamente oficiale. Acestea folosesc doar surse oficiale, au biblioteci media care rivalizează sau o depășesc pe cea a Pactului și sunt complet legale de utilizat.

FilmRise - Youtube

filmrise

FilmRise este o companie care distribuie filme independente și emisiuni TV. Există două suplimente FilmRise Kodi disponibile, dar cel numit FilmRise - Youtube are o bibliotecă de titluri mult mai extinsă.

Conținutul său este grupat în funcție de gen, iar seriile de lungă durată ”au propriile lor liste de redare, astfel încât nu trebuie să navigați prin mai multe pagini de rezultate. Deși structura acestui addon ar putea fi mai bună (există atât categorii „TV”, cât și „televiziune”, de exemplu), în cea mai mare parte, este suficient de simplu să găsești ceva de urmărit. Majoritatea filmelor au un buget destul de scăzut, dar există unele clasice, cum ar fi adaptarea lui Irvine Welsh din 1998 Casa Acidă, precum și câteva emisiuni TV destul de populare precum Dosare criminalistice și Criminalele Dumbest din America.

FilmRise - suplimentul Youtube Kodi poate fi găsit cu ajutorul programului de instalare Indigo addon sau în depozitul MetalChris.

Vimeo

Vimeo info

Când majoritatea oamenilor se gândesc la platforme video online, ei sar la YouTube. Cu toate acestea, dacă vă interesează filmele, documentarele sau muzica independentă, Vimeo poate fi o alegere mai bună.

Cu ajutorul addonului Vimeo Kodi puteți viziona conținut premiat încărcat de persoanele care l-au creat. Conținutul de pe Vimeo tinde să aibă valori de producție mai mari decât YouTube și, deși există mai puține videoclipuri disponibile, spre deosebire de Youtube, există foarte puține care ar putea fi considerate „efort redus”.

Unii creatori de pe Vimeo aleg să încarce bani pentru videoclipurile lor, însă majoritatea nu. Dacă vă place foarte mult munca unui anumit utilizator, Vimeo oferă o modalitate de a vă prezenta asistența, dar aceasta este complet opțională. Chiar dacă nu doriți să plătiți bani, există mii de videoclipuri disponibile, care acoperă aproape fiecare gen, astfel încât să veți putea găsi întotdeauna ceva care vă interesează..

Suplimentul Kodi Vimeo poate fi găsit în depozitul oficial de adăugări Kodi.

FilmOn.TV

FilmOn

Dacă sunteți mai interesat de emisiuni TV decât de filme, FilmOn.TV poate fi o potrivire bună. Este un serviciu care oferă fluxuri TV în direct de la canale din întreaga lume și ca bonus, multe dintre ele sunt gratuite pentru vizionare. Veți avea nevoie de un abonament premium la FilmOn dacă doriți să vizionați în HD, dar dacă definiția standard nu vă deranjează, toate canalele sunt gratuite în SD..

Biblioteca media a filmului FilmOn este bine organizată. Conținutul este separat în dosare în funcție de genul și țara de origine. Acest lucru vă permite să găsiți rapid canalele care vă interesează, fără a fi nevoie să parcurgeți mai multe pagini de rezultate. Există canale din SUA, Marea Britanie, Africa, Orientul Mijlociu și Europa, deci, indiferent de locul în care vă aflați, veți putea să accesați canalele din țara dvs. de origine.

Acest addon nu este perfect. Nu există nicio modalitate de a căuta direct un canal specific, iar selecția acestuia de conținut la cerere lipsește. Acestea fiind spuse, FilmOn este una dintre cele mai ușoare și gratuite metode de a viziona TV live în mod legal folosind Kodi.

Adaosul FilmOn.TV Kodi poate fi găsit în depozitul video SuperRepo Category.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Pactul are o mare bibliotecă media, dar, întrucât majoritatea furnizorilor săi găzduiesc în principal conținut fără licență, oferă puțin utilizatorilor Kodi care doresc să difuzeze legal.

Toate suplimentele Kodi, fie ele oficiale sau terțe, sunt vulnerabile la deturnare. Completele oficiale tind să fie mai sigure datorită procedurilor riguroase de verificare și testare, dar suplimentele terțe precum Covenant nu sunt de obicei verificate atât de amănunțit în timpul dezvoltării. Drept urmare, Pactul poate conține mai multe vulnerabilități neatacate pe care un atacator le-ar putea exploata decât o sursă legitimă de conținut.

Legământul poate fi popular, dar există o mulțime de moduri mai sigure, legale, de a viziona filme și TV pe Kodi. Am acoperit unele dintre cele de mai sus, dar există alte câteva opțiuni disponibile. Având în vedere că există atât de multe alternative care oferă un nivel similar de experiență, fără a furniza conținut nelicențiat, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să redea conținut cu Covenant.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector