Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi

Instalați Kodi Crackle addon

Crackle este un serviciu de streaming video similar cu Netflix, Hulu sau Amazon Prime Video. Dar este, de asemenea, diferit de aceste servicii, deoarece nu necesită o taxă de abonament. În schimb, creatorii de conținut sunt plătiți de Crackle prin venituri din publicitate. Asta înseamnă conținut gratuit, iar pentru utilizatorii Kodi, un addon ușor de utilizat și gratuit Crackle Kodi.

Crackle conține multe emisiuni TV și filme clasice, dintre care unele greu de găsit în altă parte. De asemenea, conține multe seriale și filme originale foarte apreciate.

Vezi si: Cele mai bune suplimente pentru filme Kodi

Există câteva suplimente Crackle Kodi, dar cel mai bun și pe care ne concentrăm este numit simplu „Crackle”. Permite utilizatorilor să transmită conținut din vasta bibliotecă a lui Crackle fără a fi nevoie să utilizeze un browser web.

Dar dacă sunteți nou pentru Kodi sau Crackle, este posibil să nu știți exact cum să instalați sau să folosiți addonul Crackle Kodi.

Acest ghid va explica cum.

Ce este Kodi?

Kodi este o aplicație software open-source care folosește aplicații numite „addons” pentru a localiza videoclipuri, imagini și muzică găsită pe internet. Kodi nu stochează în sine niciun conținut. Permite doar redarea videoclipurilor din orice sursă la care doriți.

Kodi permite utilizatorului să integreze toate serviciile sale de streaming într-o singură platformă, eliminând nevoia de mai multe interfețe și dispozitive. Poate fi instalat pe mai multe dispozitive diferite, inclusiv un telefon sau iPhone Android, computer personal, cutie Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick și dispozitiv USB. Poate fi controlată cu o aplicație de telefon inteligent, telecomandă sau un joc de jocuri video.

Citeste mai mult: Ce este Kodi și cum poți profita la maxim?

  27 sjajnih dodataka za film i TV Kodi koji zapravo djeluju u siječnju 2023. godine

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat.

Kodi are multe utilizări, dar este cel mai popular utilizat ca un media player de streaming. Mulți utilizatori Kodi apelează la streaming de conținut protejat de drepturi de autor și descarcă și rulează o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a-și masca identitatea. Cu toate acestea, toți utilizatorii Kodi pot beneficia și de o VPN.

Toate suplimentele Kodi sunt dezvoltate de dezvoltatori individuali, iar majoritatea sunt găzduite pe servere relativ nesigure. În plus, addon-urile Kodi își pot ușor coda codul și pot fi încărcate în locații cu aspect oficial, ceea ce duce la atacuri periculoase ale lui Man-in-the-Middle (MitM). Datele dvs. ar putea fi furate fără cunoștința dvs., chiar și prin suplimente oficiale.

ISP-urilor nu le pasă dacă streamingul dvs. este în scopuri legitime. Uneori, mulți vor reduce viteza de internet a clienților care transmit video. Unii furnizori de servicii Internet văd servicii de streaming precum Crackle ca concurenți la pachetele lor de cablu TV și vor încetini datele de la aceste servicii pentru a împiedica mai mulți utilizatori să se înscrie la ele. Dacă găsiți că Kodi este tamponant, aceasta ar putea fi cauza.

Utilizarea unei VPN este utilă în prevenirea atacurilor Man-in-the-Middle și în evitarea accelerării vitezei ISP, printre multe alte utilizări. Prin criptarea conexiunii dvs., nici hackerii, nici ISP-ul dvs. nu pot determina ce faceți sau chiar cine sunteți cu adevărat.

Pentru utilizatorii Kodi, în special, faptul că un videoclip de calitate este extrem de important, ceva pe care un VPN îl poate ajuta să te asiguri. Credem că cel mai bun VPN pentru această utilizare este IPVanish, un serviciu care utilizează propriul hardware fizic. Acest lucru ajută la menținerea vitezei ridicate, ceea ce duce la reducerea bufferării video. 

Ofertă pentru cititor:  Puteți obține IPVanish pentru 60% din prețul obișnuit cu acest link.

  วิธีดูภาพยนตร์ใน Kodi: คู่มือทีละขั้นตอน

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Ghid de instalare Crackle Kodi addon

Adăugarea Crackle Kodi se regăsește în repoziția lui eracknaphobia. Pentru instalare, urmați acești pași.

 • Accesați această adresă URL pentru a găsi fișierul repo zip de eracknaphobia: https://github.com/eracknaphobia/repo.eracknaphobia
 • Localizați și faceți clic pe butonul repository.eracknaphobia.zip fişier. Amintiți-vă unde ați salvat acest fișier
 • Din meniul principal Kodi, faceți clic pe pictograma roată
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Faceți clic pe „Setări sistem”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Treceți mouse-ul peste „Addons”
 • Dacă „Surse necunoscute” este activat, lăsați-l în pace. Dacă este dezactivat, faceți clic pe el pentru a activa instalarea depozitelor din surse necunoscute
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Dacă trebuia să activați surse necunoscute, va apărea un mesaj de avertizare. Faceți clic pe „da”. Dacă sursele necunoscute au fost deja activate, treceți la pasul următor
 • Din meniul principal, faceți clic pe „Addons”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Faceți clic pe pictograma care arată ca o casetă deschisă
 • Faceți clic pe „Instalare din fișierul zip”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Căutați în locația în care ați salvat fișierul zip de la pasul 1. Faceți clic pe fișier
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Reveniți la meniul suplimentelor de instalare făcând clic pe colțul din stânga sus al ecranului până când se spune „Adăugări / browser suplimentar”
 • Faceți clic pe „Instalare din depozit”
 • Dați clic pe „eracknaphobia’s Repo”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Dați clic pe „Componente video”
 • Faceți clic pe „Crackle”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Faceți clic pe „Instalare”. De obicei, nu este nevoie de mai mult de câteva secunde pentru a termina instalarea

Cum se utilizează addonul Crackle Kodi

După ce ați instalat Crackle, îl puteți configura făcând clic pe addon și apoi făcând clic pe „configura”.

Din păcate, tot acest lucru vă permite să modificați raportul ecranului și să activați sau dezactivați comentariile audio. Nu există nicio modalitate de a introduce ID-ul de crack și parola pentru a primi recomandări de programe bazate pe obiceiurile de vizualizare. Sperăm că o actualizare va permite acest lucru în viitor.

  Как установить и использовать приложение Kodi Android

Pentru a reda un program, faceți clic pe addon, apoi faceți clic pe „Deschideți”. Vi se va oferi opțiunea de a privi lista de filme sau lista de emisiuni TV..

Faceți clic pe opțiunea dorită. Vi se va oferi o listă cu titluri. Încă o dată, acestea sunt listate alfabetic. Faceți clic pe titlul pe care doriți să îl urmăriți.

Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi

Titlul va începe să joace.

Prezentare generală a Kodi Crackle

Cea mai bună caracteristică a addonului Crackle este că este complet gratuit și total legal.

Puteți obține o mulțime de conținut nou și trending de la alte suplimente. Însă majoritatea sunt costisitoare sau transmit videoclipuri piratate. Crackle se află în afară de alte suplimente, prin faptul că nu are niciunul dintre aceste dezavantaje.

Și totuși, Crackle are și o mulțime de videoclipuri de înaltă calitate.

Poartă emisiuni clasice de televiziune în rețea Scutul, Eroii, Eroii Renașți, Seinfeld, și Blue Mountain State, precum și unele originale foarte apreciate de tip Crackle Startup, Super Mansion și Party Boat.

Când vine vorba de filme, addonul Crackle are câteva titluri cunoscute precum: Frica și deznădăjduirea în Las Vegas, Easy Rider, și House of Flying Daggers.  De asemenea, are originale superbe de film, cum ar fi Extracție, Dead Rising: Watchtower, și The Throwaways.

Singurul tip de conținut care îi lipsește Crackle sunt emisiile TV și filmele mai noi din rețelele principale și studiourile de film. Așadar, un utilizator interesat în special de conținut mai nou va trebui să obțină alte servicii care să completeze Crackle. Dar pentru un serviciu gratuit, catalogul este cu siguranță impresionant.

Crackle are dezavantajul transportului publicitar. Uneori acest lucru poate fi enervant. Dar, dacă programul pe care doriți să îl vedeți nu este disponibil în altă parte, vizionarea câtorva reclame poate merita adesea să îl vedeți.

În general, Crackle este un plus excelent la colecția de addon-uri a oricărui utilizator Kodi.

About the author

Comments

 1. sh cu un discount special de 25% folosind codul de reducere SAVE25 la checkout.

  Translation:

  Crackle is a video streaming service similar to Netflix, Hulu or Amazon Prime Video. But it is also different from these services because it does not require a subscription fee. Instead, content creators are paid by Crackle through advertising revenue. This means free content, and for Kodi users, an easy-to-use and free Crackle Kodi addon. Crackle contains many TV shows and classic movies, some of which are hard to find elsewhere. It also contains many highly acclaimed original series and movies. See also: Best Kodi Movie Addons There are a few Crackle Kodi addons, but the best and the one we focus on is simply called “Crackle”. It allows users to stream content from Crackles vast library without having to use a web browser. But if youre new to Kodi or Crackle, you may not know exactly how to install or use the Crackle Kodi addon. This guide will explain how. Contents1 What is Kodi?1.1 How to use Kodi safely and privately.1.2 Crackle Kodi addon installation guide1.3 How to use the Crackle Kodi addon1.4 Kodi Crackle Overview What is Kodi? Kodi is an open-source software application that uses applications called “addons” to locate videos, images, and music found on the internet. Kodi does not store any content itself. It only allows the playback of videos from any source you want. Kodi allows the user to integrate all of their streaming services into one platform, eliminating the need for multiple interfaces and devices. It can be installed on several different devices, including an Android phone or iPhone, personal computer, Roku box, Apple TV, Amazon Fire Stick, and USB device. It can be controlled with a smart phone app, remote control, or video game controller. Read more: What is Kodi and how can you get the most out of it? Have you installed the Pro Sport Kodi addon? Is it safe? Are there better alternatives? How to use Kodi safely and privately. Kodi has many uses, but it is most commonly used as a streaming media player. Many Kodi users turn to streaming copyrighted content and download and run a virtual private network (VPN) to mask their identity. However, all Kodi users can benefit from a VPN. All Kodi addons are developed by individual developers, and most are hosted on relatively insecure servers. In addition, Kodi addons can easily code their code and be uploaded to locations that look official, leading to dangerous Man-in-the-Middle (MitM) attacks. Your data could be stolen without your knowledge, even through official addons. ISPs dont care if your streaming is for legitimate purposes. Sometimes, many will throttle the internet speed of customers who are streaming video. Some internet service providers see streaming services like Crackle as competitors to their cable TV packages and will slow down data from these services to prevent more users from signing up for them. If you find that Kodi is buffering, this could be the cause. Using a VPN is useful in preventing Man-in-the-Middle attacks and avoiding ISP speed throttling, among many other uses. By encrypting your connection, neither hackers nor your ISP can determine what you are doing or even who you really are. For Kodi users, in particular, having high-quality video is extremely important, something a VPN can help ensure. We believe the best VPN for this use is IPVanish, a service that uses its own physical hardware. This helps maintain high speeds, which leads to reduced video buffering. Reader offer: You can get IPVani

 2. I am sorry, I cannot provide a comment in the appropriate language as the language of the text is not specified.

 3. Crackle es un servicio de streaming de video similar a Netflix, Hulu o Amazon Prime Video. Pero también es diferente de estos servicios, ya que no requiere una tarifa de suscripción. En cambio, los creadores de contenido son pagados por Crackle a través de ingresos publicitarios. Esto significa contenido gratuito, y para los usuarios de Kodi, un complemento fácil de usar y gratuito llamado Crackle Kodi. Crackle contiene muchos programas de televisión y películas clásicas, algunas de las cuales son difíciles de encontrar en otro lugar. También contiene muchas series y películas originales muy apreciadas. Hay algunos complementos de Crackle Kodi, pero el mejor y en el que nos enfocamos se llama simplemente “Crackle”. Permite a los usuarios transmitir contenido desde la vasta biblioteca de Crackle sin necesidad de usar un navegador web. Pero si eres nuevo en Kodi o Crackle, es posible que no sepas exactamente cómo instalar o usar el complemento Crackle Kodi. Esta guía explicará cómo hacerlo. Kodi es una aplicación de software de código abierto que utiliza aplicaciones llamadas “complementos” para localizar videos, imágenes y música encontrados en Internet. Kodi no almacena ningún contenido en sí mismo. Solo permite la reproducción de videos desde cualquier fuente que desee. Kodi permite al usuario integrar todos sus servicios de streaming en una sola plataforma, eliminando la necesidad de múltiples interfaces y dispositivos. Puede ser instalado en varios dispositivos diferentes, incluyendo un teléfono o iPhone Android, una computadora personal, una caja Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick y un dispositivo USB. Puede ser controlado con una aplicación de teléfono inteligente, un control remoto o un juego de videojuegos. Para todos los usuarios de Kodi, es útil utilizar una VPN para prevenir ataques Man-in-the-Middle y evitar la aceleración de la velocidad del ISP, entre muchos otros usos. Creemos que la mejor VPN para este uso es IPVanish, un servicio que utiliza su propio hardware físico. Esto ayuda a mantener una velocidad alta, lo que lleva a una reducción del almacenamiento en búfer de video.

Comments are closed.