Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi

Instalați Kodi Crackle addon

Crackle este un serviciu de streaming video similar cu Netflix, Hulu sau Amazon Prime Video. Dar este, de asemenea, diferit de aceste servicii, deoarece nu necesită o taxă de abonament. În schimb, creatorii de conținut sunt plătiți de Crackle prin venituri din publicitate. Asta înseamnă conținut gratuit, iar pentru utilizatorii Kodi, un addon ușor de utilizat și gratuit Crackle Kodi.

Crackle conține multe emisiuni TV și filme clasice, dintre care unele greu de găsit în altă parte. De asemenea, conține multe seriale și filme originale foarte apreciate.

Vezi si: Cele mai bune suplimente pentru filme Kodi

Există câteva suplimente Crackle Kodi, dar cel mai bun și pe care ne concentrăm este numit simplu „Crackle”. Permite utilizatorilor să transmită conținut din vasta bibliotecă a lui Crackle fără a fi nevoie să utilizeze un browser web.

Dar dacă sunteți nou pentru Kodi sau Crackle, este posibil să nu știți exact cum să instalați sau să folosiți addonul Crackle Kodi.

Acest ghid va explica cum.

Ce este Kodi?

Kodi este o aplicație software open-source care folosește aplicații numite „addons” pentru a localiza videoclipuri, imagini și muzică găsită pe internet. Kodi nu stochează în sine niciun conținut. Permite doar redarea videoclipurilor din orice sursă la care doriți.

Kodi permite utilizatorului să integreze toate serviciile sale de streaming într-o singură platformă, eliminând nevoia de mai multe interfețe și dispozitive. Poate fi instalat pe mai multe dispozitive diferite, inclusiv un telefon sau iPhone Android, computer personal, cutie Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick și dispozitiv USB. Poate fi controlată cu o aplicație de telefon inteligent, telecomandă sau un joc de jocuri video.

Citeste mai mult: Ce este Kodi și cum poți profita la maxim?

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat.

Kodi are multe utilizări, dar este cel mai popular utilizat ca un media player de streaming. Mulți utilizatori Kodi apelează la streaming de conținut protejat de drepturi de autor și descarcă și rulează o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a-și masca identitatea. Cu toate acestea, toți utilizatorii Kodi pot beneficia și de o VPN.

Toate suplimentele Kodi sunt dezvoltate de dezvoltatori individuali, iar majoritatea sunt găzduite pe servere relativ nesigure. În plus, addon-urile Kodi își pot ușor coda codul și pot fi încărcate în locații cu aspect oficial, ceea ce duce la atacuri periculoase ale lui Man-in-the-Middle (MitM). Datele dvs. ar putea fi furate fără cunoștința dvs., chiar și prin suplimente oficiale.

ISP-urilor nu le pasă dacă streamingul dvs. este în scopuri legitime. Uneori, mulți vor reduce viteza de internet a clienților care transmit video. Unii furnizori de servicii Internet văd servicii de streaming precum Crackle ca concurenți la pachetele lor de cablu TV și vor încetini datele de la aceste servicii pentru a împiedica mai mulți utilizatori să se înscrie la ele. Dacă găsiți că Kodi este tamponant, aceasta ar putea fi cauza.

Utilizarea unei VPN este utilă în prevenirea atacurilor Man-in-the-Middle și în evitarea accelerării vitezei ISP, printre multe alte utilizări. Prin criptarea conexiunii dvs., nici hackerii, nici ISP-ul dvs. nu pot determina ce faceți sau chiar cine sunteți cu adevărat.

Pentru utilizatorii Kodi, în special, faptul că un videoclip de calitate este extrem de important, ceva pe care un VPN îl poate ajuta să te asiguri. Credem că cel mai bun VPN pentru această utilizare este IPVanish, un serviciu care utilizează propriul hardware fizic. Acest lucru ajută la menținerea vitezei ridicate, ceea ce duce la reducerea bufferării video. 

Ofertă pentru cititor:  Puteți obține IPVanish pentru 60% din prețul obișnuit cu acest link.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Ghid de instalare Crackle Kodi addon

Adăugarea Crackle Kodi se regăsește în repoziția lui eracknaphobia. Pentru instalare, urmați acești pași.

 • Accesați această adresă URL pentru a găsi fișierul repo zip de eracknaphobia: https://github.com/eracknaphobia/repo.eracknaphobia
 • Localizați și faceți clic pe butonul repository.eracknaphobia.zip fişier. Amintiți-vă unde ați salvat acest fișier
 • Din meniul principal Kodi, faceți clic pe pictograma roată
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Faceți clic pe „Setări sistem”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Treceți mouse-ul peste „Addons”
 • Dacă „Surse necunoscute” este activat, lăsați-l în pace. Dacă este dezactivat, faceți clic pe el pentru a activa instalarea depozitelor din surse necunoscute
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Dacă trebuia să activați surse necunoscute, va apărea un mesaj de avertizare. Faceți clic pe „da”. Dacă sursele necunoscute au fost deja activate, treceți la pasul următor
 • Din meniul principal, faceți clic pe „Addons”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Faceți clic pe pictograma care arată ca o casetă deschisă
 • Faceți clic pe „Instalare din fișierul zip”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Căutați în locația în care ați salvat fișierul zip de la pasul 1. Faceți clic pe fișier
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Reveniți la meniul suplimentelor de instalare făcând clic pe colțul din stânga sus al ecranului până când se spune „Adăugări / browser suplimentar”
 • Faceți clic pe „Instalare din depozit”
 • Dați clic pe „eracknaphobia's Repo”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Dați clic pe „Componente video”
 • Faceți clic pe „Crackle”
 • Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi
 • Faceți clic pe „Instalare”. De obicei, nu este nevoie de mai mult de câteva secunde pentru a termina instalarea

Cum se utilizează addonul Crackle Kodi

După ce ați instalat Crackle, îl puteți configura făcând clic pe addon și apoi făcând clic pe „configura”.

Din păcate, tot acest lucru vă permite să modificați raportul ecranului și să activați sau dezactivați comentariile audio. Nu există nicio modalitate de a introduce ID-ul de crack și parola pentru a primi recomandări de programe bazate pe obiceiurile de vizualizare. Sperăm că o actualizare va permite acest lucru în viitor.

Pentru a reda un program, faceți clic pe addon, apoi faceți clic pe „Deschideți”. Vi se va oferi opțiunea de a privi lista de filme sau lista de emisiuni TV..

Faceți clic pe opțiunea dorită. Vi se va oferi o listă cu titluri. Încă o dată, acestea sunt listate alfabetic. Faceți clic pe titlul pe care doriți să îl urmăriți.

Crackle Kodi addon: cum să instalați și să folosiți Crackle pe Kodi

Titlul va începe să joace.

Prezentare generală a Kodi Crackle

Cea mai bună caracteristică a addonului Crackle este că este complet gratuit și total legal.

Puteți obține o mulțime de conținut nou și trending de la alte suplimente. Însă majoritatea sunt costisitoare sau transmit videoclipuri piratate. Crackle se află în afară de alte suplimente, prin faptul că nu are niciunul dintre aceste dezavantaje.

Și totuși, Crackle are și o mulțime de videoclipuri de înaltă calitate.

Poartă emisiuni clasice de televiziune în rețea Scutul, Eroii, Eroii Renașți, Seinfeld, și Blue Mountain State, precum și unele originale foarte apreciate de tip Crackle Startup, Super Mansion și Party Boat.

Când vine vorba de filme, addonul Crackle are câteva titluri cunoscute precum: Frica și deznădăjduirea în Las Vegas, Easy Rider, și House of Flying Daggers.  De asemenea, are originale superbe de film, cum ar fi Extracție, Dead Rising: Watchtower, și The Throwaways.

Singurul tip de conținut care îi lipsește Crackle sunt emisiile TV și filmele mai noi din rețelele principale și studiourile de film. Așadar, un utilizator interesat în special de conținut mai nou va trebui să obțină alte servicii care să completeze Crackle. Dar pentru un serviciu gratuit, catalogul este cu siguranță impresionant.

Crackle are dezavantajul transportului publicitar. Uneori acest lucru poate fi enervant. Dar, dacă programul pe care doriți să îl vedeți nu este disponibil în altă parte, vizionarea câtorva reclame poate merita adesea să îl vedeți.

În general, Crackle este un plus excelent la colecția de addon-uri a oricărui utilizator Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 84

Adblock
detector