Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi

Инсталирайте добавката Kodi Crackle

Crackle е поточна видео услуга, подобна на Netflix, Hulu или Amazon Prime Video. Но той също е различен от тези услуги, тъй като не изисква абонаментна такса. Вместо това създателите на съдържание се плащат от Crackle чрез приходи от реклама. Това означава безплатно съдържание, а за потребителите на Kodi - лесен за използване и безплатен Crackle Kodi addon.

Crackle съдържа много класически телевизионни предавания и филми, някои от които е трудно да се намерят другаде. Той също така съдържа много високо оценени оригинални сериали и филми.

Вижте също: Най-добрите добавки от Kodi Movies

Има няколко добавки Crackle Kodi, но най-добрият и този, върху който се фокусираме, просто се нарича „Crackle“. Тя позволява на потребителите да предават съдържание от огромната библиотека на Crackle, без да се налага да използват уеб браузър.

Но ако сте нови за Kodi или Crackle, може да не знаете как точно да инсталирате или използвате добавката Crackle Kodi.

Това ръководство ще обясни как.

Какво е Коди?

Kodi е парче софтуер с отворен код, който използва приложения, наречени „addons“, за да намира видео, изображения и музика, намерени в интернет. Kodi не съхранява само съдържание. Той просто позволява да се възпроизвежда видео от какъвто и да е източник, на който го насочите.

Kodi позволява на потребителя да интегрира всичките си поточни услуги в една платформа, като елиминира необходимостта от множество интерфейси и устройства. Той може да бъде инсталиран на много различни устройства, включително Android телефон или iPhone, персонален компютър, Roku кутия, Apple TV, Amazon Fire Stick и USB устройство. Може да се управлява с приложение за смарт телефон, дистанционно управление или подложка за видеоигри.

Прочетете още: Какво е Kodi и как можете да се възползвате максимално от него?

Как да използвате Kodi безопасно и насаме.

Kodi има много приложения, но най-популярно се използва като поточен медиен плейър. Много потребители на Kodi се обръщат към поточно съдържание, защитено с авторски права, и изтеглят и стартират Виртуална частна мрежа (VPN), за да маскират своята идентичност. Всички потребители на Kodi обаче могат да се възползват и от VPN.

Всички добавки на Kodi са разработени от отделни разработчици и повечето се помещават на сравнително несигурни сървъри. Освен това Kodi addons лесно може да хакне кода си и да се качи на официално изглеждащи места, което води до опасни атаки на Man-in-the-Middle (MitM). Вашите данни могат да бъдат откраднати без ваше знание чрез дори официални добавки.

Интернет доставчиците също не се интересуват дали вашият стрийминг е за законни цели. Мнозина понякога ще намалят скоростта на интернет на клиентите, които предават видео. Някои интернет доставчици разглеждат стрийминг услуги като Crackle като конкуренти на своите пакети за кабелна телевизия и ще забавят данните от тези услуги, за да не позволяват повече потребители да се регистрират в тях. Ако откриете, че Kodi се буферира, това може да е причината.

Използването на VPN е полезно за предотвратяване на атаки на Man-in-the-Middle и за избягване на заглушаване на скоростта на ISP, сред много други приложения. Чрез криптиране на връзката ви нито хакерите, нито вашият интернет доставчик могат да определят какво правите или дори кой всъщност сте.

По-специално за потребителите на Kodi, качеството на видео е изключително важно, нещо, което VPN може да ви помогне да получите. Смятаме, че най-добрият VPN за тази употреба е IPVanish, услуга, която използва собствен физически хардуер. Това помага да се поддържат скоростите високи, което води до по-малко буфериране на видео. 

Сделка за четене:  Можете да получите IPVanish за 60% отстъпка от редовната му цена с тази връзка.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Направете ръководство за инсталиране на Kodi addon

Добавката на Crackle Kodi се намира в репото на ерачнафобия. За да го инсталирате, следвайте тези стъпки.

 • Отидете на този URL адрес, за да намерите репо пощенския файл на eracknaphobia: https://github.com/eracknaphobia/repo.eracknaphobia
 • Намерете и кликнете върху repository.eracknaphobia.zip файл. Помнете къде запазвате този файл
 • От главното меню на Kodi кликнете върху иконата на зъбно колело
 • Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi
 • Кликнете върху „Настройки на системата“
 • Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi
 • Задръжте курсора на мишката над „Addons“
 • Ако „Неизвестни източници“ е разрешено, оставете го на мира. Ако той е деактивиран, щракнете върху него, за да разрешите инсталирането на хранилища от неизвестни източници
 • Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi
 • Ако трябва да активирате неизвестни източници, ще се появи предупредително съобщение. Щракнете върху „да“. Ако неизвестните източници вече са активирани, преминете към следващата стъпка
 • От главното меню щракнете върху „Добавки“
 • Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi
 • Щракнете върху иконата, която изглежда като отворена кутия
 • Кликнете върху „Инсталиране от zip файл“
 • Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi
 • Прегледайте местоположението, където сте запазили ZIP файла от стъпка 1. Кликнете върху файла
 • Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi
 • Върнете се в менюто за инсталиране на добавки, като щракнете в горния ляв ъгъл на екрана, докато не се изписва „Добавки / браузър за добавки“
 • Кликнете върху „Инсталиране от хранилището“
 • Кликнете върху „Репо“ на eracknaphobia's Repo “
 • Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi
 • Кликнете върху „Видео добавки“
 • Кликнете върху „Crackle“
 • Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi
 • Щракнете върху „Инсталиране“. Обикновено отнема не повече от няколко секунди, за да завършите инсталирането

Как да използвате добавката Crackle Kodi

След като инсталирате Crackle, можете да го конфигурирате, като щракнете върху добавката и след това щракнете върху „конфигуриране“.

За съжаление обаче всичко това ви позволява да промените съотношението на екрана и да включите или изключите аудио коментарите. Няма начин да въведете вашия Crackle ID и парола, така че да получавате програмни препоръки въз основа на вашите навици на гледане. Надяваме се, че актуализация ще позволи това да е възможно в бъдеще.

За да играете програма, щракнете върху добавката и след това щракнете върху „Отваряне“. Ще ви бъде дадена възможност да разгледате или списъка с филми, или списъка с телевизионни предавания..

Кликнете върху коя опция желаете. Ще ви бъде даден списък със заглавия. За пореден път те са изброени по азбучен ред. Кликнете върху заглавието, което искате да гледате.

Crackle Kodi addon: как да инсталирате и използвате Crackle на Kodi

Заглавието ще започне да се играе.

Преглед на добавките на Kodi Crackle

Най-добрата характеристика на Crackle addon е, че той е напълно безплатен и напълно легален.

Можете да получите много ново и актуално съдържание от други добавки. Но повечето от тях са скъпи или поточни пиратски видеоклипове. Crackle стои отделно от другите добавки, тъй като няма нито един от тези недостатъци.

И все пак Crackle има и много висококачествени видеоклипове.

Той носи класически мрежови телевизионни предавания като Щитът, героите, героите се прераждат, Шейнфелд, и Синя планинска държава, както и някои високо оценени Crackle оригинали като Стартиране, Super Mansion и Party Boat.

Когато става въпрос за филми, Crackle addon има известни заглавия като Страх и отвращение в Лас Вегас, Easy Rider, и Къща на летящите кинжали.  Освен това има страхотни филмови оригинали като Добив, мъртво издигане: наблюдателна кула, и The Throwaways.

Единственият вид съдържание, което липсва на Crackle, са по-новите телевизионни предавания и филми от големите мрежи и филмови студия. Така че потребител, който се интересува особено от по-ново съдържание, ще трябва да получи други услуги, които да допълнят Crackle. Но за безплатна услуга, каталогът определено е впечатляващ.

Crackle има недостатък на носенето на реклама. Това може да е досадно на моменти. Но ако програмата, която искате да видите, не е достъпна другаде, гледането на няколко реклами често може да си струва да я видите.

Като цяло Crackle е чудесно допълнение към колекцията за добавки на всеки потребител на Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 45

Adblock
detector