Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi

Instalirajte dodatak Kodi Crackle

Crackle je streaming video usluga slična Netflixu, Huluu ili Amazon Prime Video. Ali također je različit od ovih usluga jer ne zahtijeva pretplatu. Umjesto toga, Crackleova tvorca sadržaja plaća putem prihoda od oglašavanja. To znači besplatan sadržaj, a za Kodi korisnike jednostavan za upotrebu i besplatan Crackle Kodi dodatak.

Crackle sadrži mnogo klasičnih TV emisija i filmova, od kojih je neke teško pronaći drugdje. Sadrži i mnogo visoko ocijenjenih originalnih serija i filmova.

Vidi također: Najbolji dodaci Kodi filmova

Postoji nekoliko Crackle Kodi dodataka, ali najbolji i onaj na koji smo fokusirani jednostavno se zove „Crackle“. Korisnicima omogućuje strujanje sadržaja iz Crackleove ogromne biblioteke bez upotrebe web preglednika.

Ali ako ste novi kodi ili Crackle, možda ne znate točno kako instalirati ili koristiti dodatak Crackle Kodi.

Ovaj vodič će objasniti kako.

Što je Kodi?

Kodi je dio softvera otvorenog koda koji koristi aplikacije nazvane "addons" da bi pronašao videozapise, slike i glazbu na Internetu. Kodi ne pohranjuje nikakav sadržaj. Jednostavno omogućuje reprodukciju videozapisa iz bilo kojeg izvora na koji ga ukažete.

Kodi omogućava korisniku da integrira sve svoje streaming usluge u jednu platformu, eliminirajući potrebu za više sučelja i uređaja. Može se instalirati na mnogo različitih uređaja, uključujući Android telefon ili iPhone, osobno računalo, Roku kutiju, Apple TV, Amazon Fire Stick i USB uređaj. Može se kontrolirati aplikacijom za pametni telefon, daljinskim upravljačem ili podloškom za video igre.

Čitaj više: Što je Kodi i kako je možete maksimalno iskoristiti?

Kako koristiti Kodi sigurno i privatno.

Kodi ima mnogostruku upotrebu, ali se najpopularnije koristi kao player za streaming medije. Mnogi se korisnici Kodi-a okreću strujanju sadržaja zaštićenom autorskim pravima te preuzimaju i pokreću virtualnu privatnu mrežu (VPN) kako bi prikrili svoj identitet. Međutim, svi Kodi korisnici mogu imati koristi i od VPN-a.

Sve Kodi dodatke razvili su pojedinačni programeri, a većina se nalazi na relativno nesigurnim poslužiteljima. Uz to, Kodi dodaci lako mogu kôd hakirati i postavljati na službene lokacije, što dovodi do opasnih napada Man-in-the-Middle (MitM). Vaši podaci bi se mogli ukrasti bez vašeg znanja čak i službenim dodacima.

ISP-ovi također ne brinu je li vaš streaming u zakonite svrhe. Mnogi će ponekad smanjiti brzinu interneta kod kupaca koji struju video. Neki davatelji internetskih usluga gledaju usluge strujanja poput Crackle kao konkurente svojim paketima kabelske televizije i usporit će podatke s tih usluga kako bi se spriječilo da se više korisnika prijavi na njih. Ako utvrdite da Kodi puši, to bi mogao biti uzrok.

Korištenje VPN-a korisno je u sprječavanju napada Man-in-the-Middle i izbjegavanju protupožarne internetske brzine, među mnogim drugim uporabama. Šifriranjem vaše veze ni hakeri ni vaš davatelj internetskih usluga ne mogu utvrditi što radite niti čak tko ste zapravo.

Konkretno, za Kodi korisnike izuzetno je važan kvalitetan video, nešto što vam VPN može pomoći da dobijete. Smatramo da je najbolji VPN za ovu upotrebu IPVanish, usluga koja koristi vlastiti fizički hardver. To pomaže u održavanju visokih brzina, što dovodi do manje međusobne međusobne pretvorbe. 

Deo čitatelja:  IPVanish za 60% popusta na redovnu cijenu možete dobiti ovom vezom.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Obrišite vodič za instalaciju Kodi addon-a

Dodatak Crackle Kodi nalazi se u repo-u eracknaphobia. Da biste ga instalirali, slijedite ove korake.

 • Idite na ovaj URL da biste pronašli reppo zip datoteku eracknaphobia: https://github.com/eracknaphobia/repo.eracknaphobia
 • Pronađite i kliknite na repository.eracknaphobia.zip datoteka. Upamtite gdje ste spremili ovu datoteku
 • U glavnom izborniku Kodi kliknite na ikonu zupčanika
 • Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi
 • Kliknite "Postavke sustava"
 • Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi
 • Zadržite pokazivač miša iznad "Addons"
 • Ako je omogućeno "Nepoznati izvori", ostavite ga na miru. Ako je onemogućen, kliknite ga kako bi se omogućila instalacija spremišta iz nepoznatih izvora
 • Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi
 • Ako ste morali omogućiti nepoznate izvore, pojavit će se poruka upozorenja. Kliknite "da". Ako su nepoznati izvori već omogućeni, prijeđite na sljedeći korak
 • U glavnom izborniku kliknite "Addons"
 • Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi
 • Kliknite ikonu koja izgleda kao otvoreni okvir
 • Kliknite "Instaliraj iz zip datoteke"
 • Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi
 • Dođite do mjesta na kojem ste spremili zip datoteku iz koraka 1. Kliknite datoteku
 • Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi
 • Vratite se na izbornik za instaliranje dodataka klikom na gornji lijevi kut zaslona sve dok na njemu ne piše "Dodaci / Preglednik dodataka"
 • Kliknite "Instaliraj iz spremišta"
 • Kliknite "eracknaphobia's Repo"
 • Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi
 • Kliknite "Video dodaci"
 • Kliknite "Crackle"
 • Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi
 • Kliknite "Instaliraj". Instalacija obično traje ne više od nekoliko sekundi

Kako se koristi Crackle Kodi dodatak

Nakon što instalirate Crackle, možete ga konfigurirati klikom na dodatak i zatim kliknite na "konfiguriraj".

Međutim, nažalost, sve to omogućuje vam da promijenite omjer zaslona i uključite ili isključite audio komentare. Ne možete unijeti svoj Crackle ID i lozinku kako biste dobili programske preporuke na temelju vaših navika gledanja. Nadamo se da će ažuriranje to omogućiti u budućnosti.

Za reprodukciju programa kliknite na dodatak, a zatim kliknite na "Otvori". Dobit će vam se mogućnost da pogledate ili popis filmova ili TV emisiju.

Kliknite na bilo koju opciju koju želite. Dat će vam popis naslova. Još jednom, ove su abecedno navedene. Kliknite naslov koji želite gledati.

Crackle Kodi addon: kako instalirati i koristiti Crackle na Kodi

Naslov će početi igrati.

Pregled dodatka Kodi Crackle

Najbolja karakteristika Crackle adona je ta što je on potpuno besplatan i potpuno legalan.

Možete dobiti puno novih i trendi sadržaja iz drugih dodataka. Ali većina njih su ili skupi ili se emitiraju piratski videozapisi. Crackle se izdvaja od ostalih dodataka u tome što nema nijedan od ovih nedostataka.

Ipak, Crackle ima i mnoštvo visokokvalitetnih videozapisa.

Sadrži klasične mrežne TV emisije poput Štit, heroji, preporođeni heroji, Seinfeld, i Plava planinska država, kao i neki visoko ocijenjeni originali Crackle poput Startup, Super Mansion i Party Boat.

Kad je riječ o filmovima, Crackle addon ima neke poznate naslove poput Strah i odbojnost u Las Vegasu, Easy Rider, i Kuća letećih bodeža.  Također ima sjajne filmske originale poput Izvlačenje, ustajanje iz mrtvih: Stražarska kula, i The Throwaways.

Jedina vrsta sadržaja koji Crackle nedostaje jesu novije TV emisije i filmovi iz glavnih mreža i filmskih studija. Tako će korisnik koji je posebno zainteresiran za novije sadržaje morati dobiti druge usluge koje će nadopuniti Crackle. Ali za besplatnu uslugu, katalog je definitivno impresivan.

Crackle ima nedostatak nošenja reklama. To ponekad može biti neugodno. Ali ako program koji želite vidjeti nije dostupan drugdje, gledanje nekoliko oglasa često je vrijedno prikazivanja.

Sve u svemu, Crackle je izvrstan dodatak bilo kojoj kolekciji dodataka Kodi korisnika.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 80

Adblock
detector