Crtani Ludi Kodi addon: Je li crtani lud zakonit? Da li je sigurno?

Crtani ludi


Ako u kući imate malu djecu, važno je održavati ih okupiranim nečim u čemu uživaju. Ako ste rezač kablova koji pokušava izbjeći račune za visoko kablovsku televiziju, ponekad može biti teško pronaći kvalitetan dječji program iz samo internetskih izvora.

Zbog ovog problema mnogi se roditelji obraćaju dodatku Crtanog ludog Kodija. Crtani film Ludi vrlo je popularan dodatak koji omogućava roditeljima da pronađu crtane filmove i druge dječje programe. Izvodi se u popularnom medijskom centru Kodi, Cartoon Crazy može se reproducirati na gotovo svim uređajima, uključujući Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick, Macintosh PC, Windows PC i mobilne uređaje sa sustavom Android ili iOS

Uz sav sadržaj koji Crtani film Ludi stavlja na raspolaganje, možda se pitate je li zakonit ili siguran. Ovaj će članak objasniti kako Cartoon Crazy radi i koji su rizici prilikom njegove instalacije.

Možda će vam biti i vodič za gledanje filmova na Kodiju.

Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Među brojnim načinima korištenja za Kodi, streaming je najpopularniji. Međutim, strujanje kroz Kodi dolazi s značajnim rizicima privatnosti i sigurnosti. Neki od tih rizika jedinstveni su za strujanje kroz neslužbene dodatke, a nešto se često rješava korištenjem virtualnih privatnih mreža ili VPN-a. Međutim, VPN-ovi su potrebni Kodijev dodatak, čak i za one koji aplikaciju koriste iz potpuno opravdanih razloga i struji kroz službene dodatke.

Čak i dodaci koji su dio službenog spremišta mogu se hakirati i koristiti za zarazu korisničkog računala zlonamjernim softverom. Ti napadi Man-in-Middle (MitM) omogućuju hakerima da ukradu vaše privatne podatke putem vaše internetske veze tako što dobiju pristup vašem sustavu. 

Uz rizike povezane s dodavanjima, davatelji internetskih usluga uhvaćeni su u brzini interneta brzih rezača koji struju online video zapisima. Tvrtke za širokopojasni Internet vide streaming video kao konkurenciju svojim paketima kabelske televizije. Također im se ne sviđa činjenica da streaming videa zauzima puno propusnosti i košta novac, utječući na njihovu krajnju liniju.

Većina dugogodišnjih Kodi korisnika sada struji sadržaj putem VPN usluge. VPN kriptira sve vaše podatke dok se kreću putem interneta. Kao rezultat, Vašem davatelju internetskih usluga i svim potencijalnim napadačima je vrlo teško, ako ne i nemoguće, odrediti tko ste ili što radite. VPN zaustavlja i davanje vašeg davatelja internetskih usluga na vaše mrežne aktivnosti i punjenje Kodi-ja.

Za Kodi korisnike IPVanish je VPN usluga koju najviše preporučujemo. Koristi vlastite poslužitelje i infrastrukturu kako bi mogao održavati visoke brzine podataka. To vam omogućuje neprekinuti video i visoke rezolucije. Također se ne bilježe vaše aktivnosti, što je bitno ako se brine privatnost. IPVanish radi sa svim popularnim uređajima i jedinim VPN-om za Firestick koji ima namjensku aplikaciju.

Deo čitatelja: Naši čitatelji mogu uštedjeti 60% na IPVanish-u ovdje mogu uštedjeti 60%.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva. Uvijek napravite vlastito istraživanje prije nego što pristupite bilo kojem Kodi dodatku, streamu ili spremištu.

Što je dodatak Crtani ludi Kodi?

Cartoon Crazy je dodatak koji putem interneta pretražuje videozapise koje korisnik traži. Nije dio službenog skladišta Kodi. Da bi ga instalirali, korisnici moraju prvo instalirati spremište treće strane pod nazivom "Lucifer's Repo."

Iako se mnogi Kodijevi dodatci fokusiraju na pronalaženje filmova i TV emisija za odrasle, Cartoon Crazy posebno traži izvore za koje je poznato da struju sadržaj za djecu. Iz tog razloga postala je vrlo popularna među roditeljima.

Međutim, roditelji moraju biti svjesni da postoje značajni rizici za instaliranje Cartoon Crazy-a. Crtani Ludi tokovi iz izvora za koje se zna da sadrže piratske sadržaje. Ovisno o državi u kojoj se nalazite, reprodukciju videozapisa iz ovih izvora može biti protuzakonito.

Pored toga, dodaci trećih strana ne prolaze kroz strogi postupak provjere kao službeni. To znači da postoji veći rizik od zlonamjerne verzije Crtanog ludog nego što postoji kod programskih dodataka druge djece.

Iz tih razloga ne preporučujemo instaliranje Cartoon Crazy-a. Umjesto toga, preporučujemo uporabu alternativnih dodataka navedenih u nastavku.

Alternativa za crtani dodatak Crazy Kodi

Za razliku od Cartoon Crazy-a, sljedeći dodaci poznati su samo da bi strujali sadržaj iz izvora koji kompenziraju tvorce sadržaja za njihov rad. Ako ih nije drugačije navedeno, možete ih pronaći u službenom spremištu Kodi.

PBS Kids

PBS Kids

PBS Kids je dječje programsko krilo javne televizije u Sjedinjenim Državama. Financira se uglavnom putem privatnih donacija, a mali dio troškova osigurao je Kongres.

PBS Kids Kodi addon omogućava djeci gledanje velikog broja popularnih dječjih emisija s ove mreže, uključujući Arthura, Boba graditelja, Cailloua, Clifforda Velikog crvenog psa i mnoge druge.

Ovaj je dodatak dostupan besplatno, a programiranje nema reklama.

TV Ontario Kids

Ontario Kids

TV Ontario Kids je dječje programsko krilo javne televizije na engleskom jeziku u Kanadi. Kao i njegov američki kolega, on se financira kombinacijom državnih subvencija i privatnih donacija.

Prenosi mnoge zabavne i zabavne kanadske crtane filmove i dječje emisije, od kojih su neke poznate i izvan granica Kanade. Bing, Alfred Jež, Paw Patrol i Floogals samo su neki od dostupnih naslova.

Dodatak za TV Ontario Kids možete pronaći u službenom spremištu Kodi.

Igraj dalje

Igraj dalje

PlayOn ne nosi sadržaj. Međutim, dopušta pretplatnicima Netflix, Hulu, HBO Now, Amazon Prime Video i mnogim drugim uslugama za strujanje sadržaja putem Kodija. Također korisnicima omogućuje snimanje videozapisa iz bilo koje pretplate.

Gotovo sve usluge kompatibilne s PlayOnom imaju ogromnu zbirku dječjih naslova. I većina rezača kabela već ima pretplatu na jedan ili više njih. Dodavanje PlayOna u vaš Kodi može značajno povećati vaš katalog dječjih emisija i filmova.

Jedini nedostatak PlayOna je taj što on košta 30 dolara godišnje. Zauzvrat, ne samo da vam omogućuje korištenje ovih usluga s Kodi-om, već ih možete i legalno preuzeti i nastaviti igrati za svoje dijete dugo nakon što ih pružatelj sadržaja oduzme.

OBAVIJEST: Isprobajte Playon besplatno 7 dana

SnagFilms

Snag film

Snagfilms je web stranica posvećena neovisnim filmovima. Ima odjeljak "djeca i obitelj" koji uključuje obilje klasičnih dječjih filmova. Također ima odjeljak "animacija" koji uključuje neke filmove koje bi djeca zanimala, poput Fantoons, Lovci na zmajeve, i Putovanja mladog doktora Doolittlea.

Dodatak Snagfilms Kodi omogućava vam pristup ovoj web stranici iz Kodi-ja. Nema pretplate, ali prikazuje neke oglase.

FilmRise

FilmRise

FilmRise je TV i filmska kompanija za distribuciju. Većina njihovog sadržaja dostupna je na drugim platformama uz naknadu. Međutim, tvrtka također održava web stranicu ispunjenu filmovima koje posjeduju i spremni su je dati besplatno.

Dodatak FimRise Kodi omogućava vam pristup svim tim besplatnim filmovima, koji uključuju zabavne dječje filmove poput Moj brat Svinja i Operacija Dalmatinska: Velika avantura.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi Addon

BBC iPlayer internetska je usluga British Broadcasting Corporation. Omogućuje pristup svim programima koje biste pronašli na televiziji uživo na bilo kojem od BBC-jevih kanala.

S posebnom pažnjom roditeljima, pruža pristup i CBBC-u i CBeebies-u. CBBC ima programiranje za djecu u dobi od 6 do 15 godina dok CBeebies ima programe namijenjene djeci 6 i mlađima.

BBC iPlayer Kodi addon omogućava vam pristup sadržaju s oba ova kanala putem vaše Kodi, uvelike povećavajući broj zabavnih videozapisa koje možete pružiti svojoj djeci.

BBC iPlayer dostupan je samo stanovnicima Ujedinjenog Kraljevstva.

YouTube

YouTubeov dodatak Kodi

YouTubeov Kodi dodatak omogućuje vam pristup 1,2 milijarde videozapisa na YouTubeu.

Postoje stotine YouTube kanala posvećene dječjoj zabavi, uključujući ABCKid TV, Little Baby Bum, Blippi, Ryan Toys Pregled, i mnogi drugi.

Filmovi o velikim zvijezdama

Filmovi o velikim zvijezdama Kodi Addon

Slično kao SnagFlim, Big Star Movies strujni je neovisni filmski kanal. Sadrži odjeljak s djecom i obitelji s više od 40 naslova. Priče o džungli, Gusarski pas, i Zmajeva oštrica samo su neki od programa na raspolaganju.

Roditelji koji traže sadržaj za svoju djecu trebali bi se držati podalje od odjeljka "animacija" o filmovima Big Star, jer je gotovo sve napravljeno za odrasle.

Kodi dodatak Big Star filmova može se naći u skladištu SuperRepo.

DisneyJunior

Disney Junior Kodi Addon

Disney Junior je dječja televizijska postaja namijenjena djeci osmoj i mlađoj. Proizvodi brojne popularne emisije poput Doktor McStuffins, Sofija prva, i Mickey Mouse Clubhouse.

Web stranica omogućuje korisnicima da besplatno emitiraju glazbene videozapise s tih emisija, kao i neke isječke i čitave epizode. Dodatak DisneyJunior Kodi omogućava vam pristup svim tim sadržajima iz pogodnosti vašeg Kodi-ja. Može se pronaći u spremištu Noobsandnerds.

Pregled i brige o privatnosti

Nema sumnje da je dodatak Crtani ludi Kodi učinkovit u pronalaženju dječjih emisija i filmova. Ali sadržaj koji emitiraju pružaju izvori koji ne plaćaju autorima za djelo koje su učinili zabavljajući djecu. Ako želite samo licencirani, autorizirani sadržaj, Cartoon Crazy nema puno toga za ponuditi.

Pored toga, Cartoon Crazy je dodatak treće strane koji nije dio službenog skladišta Kodi. To znači da nije prošao isti postupak provjere kao i drugi dodaci. To ga čini rizičnijim u usporedbi s ostalim opcijama.

Iz tih razloga Cartoon Crazy nije najbolji način za pribavljanje crtanih filmova i dječjih programa putem Kodija.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 64