Cum să dezinstalați un Kodi build pe Amazon Fire Stick sau FireTV

sigla kodi 17

Ai o construcție Kodi pe care nu o mai poți suporta? Acest ghid vă va arăta cum să dezinstalați un Kodi build pe Amazon Fire TV și pe orice alt dispozitiv.

Kodi este un pachet software gratuit, open source, care vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea cu ușurință un sistem home theater. În timp ce configurația inițială Kodi este foarte rapidă, localizarea și instalarea mai multor suplimente poate deveni mult timp, mai ales dacă instalați Kodi pe mai multe dispozitive.

Pentru a simplifica lucrurile, puteți instala versiuni preconfigurate ale build-urilor numite Kodi. Acestea nu numai că scad timpul necesar pentru a vă pune în funcțiune centrul de media, dar pot adăuga și funcții suplimentare sau modifica modul în care arată Kodi. În timp ce Kodi poate fi instalat pe o gamă vastă de dispozitive, inclusiv Roku și Apple TV, build-urile pot fi instalate doar pe anumite platforme, cum ar fi Amazon Firestick sau Fire TV, iPhone, Raspberry Pi, PC sau Nvidia Shield.

Uneori, veți vedea că o anumită construcție nu este pe placul dvs. Aceasta nu este o problemă: în acest articol, vă vom arăta cum să dezinstalați un Kodi build pe orice sistem pe care îl utilizați. Vom discuta, de asemenea, unele dintre riscurile care apar cu instalarea oricărei versiuni Kodi.

Din păcate, Kodi a primit multă presă negativă recent. Acest lucru se datorează suplimentelor terțe care oferă acces fără restricții la conținutul licențiat și există mai multe compilări Kodi care includ aceste suplimente. Îi încurajăm pe cititorii noștri să cerceteze legile cu privire la streamingul de conținut online înainte de a utiliza orice astfel de addon pentru a minimiza riscul de a se supăra legislației privind dreptul de autor.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice addon, flux sau depozit Kodi.

Cum să folosiți Kodi în siguranță

Oamenii din aceste zile folosesc internetul pentru orice, de la socializare la afaceri. Drept urmare, confidențialitatea dvs. online este extrem de importantă. Mulți utilizatori Kodi folosesc un serviciu de rețea privată virtuală (VPN) pentru a se anonimiza online, iar în timp ce presa ar crede că VPN-urile sunt umbroase, există o serie de motive complet inocente pentru care o persoană ar putea folosi unul..

  Sports World Kodi Addon: Ce este, ar trebui să-l instalați și este sigur?

Un terț rău intenționat poate utiliza un atac Man-in-the-Middle (MitM) pentru a vă intercepta traficul pe internet. Calculatorul dvs. nu trebuie nici măcar să fie infectat cu un virus; acest lucru se poate întâmpla de la ceva la fel de simplu ca conectarea la o rețea WiFi publică. Odată ce acest atacator vă compromite sistemul, toate activitățile dvs. online, datele de autentificare și datele salvate le sunt vizibile.

Chiar și propriul dvs. furnizor de servicii de internet (ISP) este interesat de obiceiurile dvs. de navigare. Au existat mai multe cazuri în care ISP-urile au limitat intenționat viteza de internet a clienților lor pentru a descuraja transmisia video online. Acest lucru se poate întâmpla chiar dacă plătiți pentru o lățime de bandă nelimitată și transmiteți doar conținut din surse oficiale, așa că plătiți efectiv pentru un serviciu subpar.

Un VPN previne aceste probleme criptând tot traficul către și de pe computer. Odată criptat, orice observator va vedea doar un șir de informații fără sens în locul site-urilor pe care le vizitați. Deoarece ISP-ul dvs. nu vă poate spune dacă transmiteți un videoclip, este mai puțin probabil să vă accelereze automat viteza rețelei. Acest lucru poate ajuta la prevenirea bâlbâirii și a tamponării interminabile a videoclipurilor, ceea ce îmbunătățește experiența dvs. generală Kodi.

Recomandăm cititorilor noștri să utilizeze IPVanish. Este una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi, deoarece funcționează cu fiecare supliment pe care l-am testat și oferă o conexiune stabilă și rapidă la servere din peste 50 de țări. Mai bine, nu păstrează jurnalele traficului dvs. online, astfel încât afacerea dvs. rămâne doar așa: afacerea dvs..

În plus, IPVanish este în prezent singurul serviciu VPN cu profil înalt care oferă o aplicație dedicată pentru Amazon Fire TV și Firestick. Acest lucru vă permite să rămâneți protejat oricând și oriunde doriți să utilizați Kodi.  

  Kodi nem működik? Hogyan javíthatjuk a leggyakoribb Kodi problémákat

Ofertă pentru cititor: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Kodi construiește și riscurile lor

Instalarea unui build Kodi este mai convenabilă decât instalarea mai multor suplimente individual, dar există un risc crescut în acest sens. Când instalați o construcție Kodi, nu există nicio garanție că suplimentele pe care le conține provin dintr-un depozit bine întreținut, pot fi de încredere sau că nu au fost editate în niciun fel. Aceasta nu este doar o conjectură: există cazuri documentate de adonamente care ascund codul rău intenționat. De exemplu, Exodus, unul dintre cei mai populari addoni terți, a fost folosit pentru a transforma calculatoarele utilizatorilor săi într-o botnet.

Tot software-ul este vulnerabil la atac, iar acesta include suplimente Kodi. Deși suplimentele oficiale sunt în general create cu teste mai amănunțite și proceduri de asigurare a calității în vigoare, suplimente terțe (inclusiv toate compilările Kodi) nu sunt de obicei.

Aceasta înseamnă că există un potențial număr mai mare de vulnerabilități nepatrimate pe care un hacker să le exploateze. Există foarte puține lucruri pe care un atacator nu le poate face odată ce sistemul tău a fost compromis și, din acest motiv, este important să vă asigurați că oricare dintre actualizările pendulare ale addon-urilor dvs. au fost verificate și aprobate în mod corespunzător de către comunitate înainte de a le instala.

Dezinstalarea unui build Kodi

Dezinstalarea unui build Kodi cu ajutorul Expertului Ares

Majoritatea oamenilor vor instala Kodi pe computerul lor, dar vestea bună este că cea mai simplă modalitate de a elimina o construcție este aceeași pe toate platformele, inclusiv Raspberry Pi, Amazon Fire TV și iPhone.

Va trebui să instalați suplimentul pentru Ares Wizard, dar acest lucru vă scutește de la ștergerea manuală a fișierelor specifice care se află în locații diferite pentru diferite platforme.

După instalarea expertului Ares, deschideți-l. Poate dura până la un minut, așa că aveți răbdare. Când se deschide, faceți clic pe butonul Mai Mult fila din dreapta sus.

ares pasul 1 de vrăjitor

Apoi, selectați tasta Ștergeți toate datele / Fresh Start opțiune în pagina următoare.

Ares wizard pasul 2

Vi se va cere să confirmați selecția. Acest instrument readuce instalarea Kodi la setările din fabrică, astfel încât toate addonurile și sursele instalate vor fi șterse, dacă nu alegeți să le păstrați pe pagina următoare. Clic da, apoi apasa Continua.

  Как перенести Kodi build на Fire Stick и другие устройства

ares wizard pasul 3
Kodi va încerca acum să se închidă și atunci când îl reporniți, veți vedea că construirea instalată a fost eliminată.

Dezinstalarea manuală a unui Kodi build manual

Dacă nu preferați să utilizați un addon de la terți pentru a elimina o construcție Kodi, există o altă modalitate. Resetarea instalării Kodi prin meniul de setări interne elimină adesea suplimentele, dar lasă o construcție intactă, astfel încât, pentru a o elimina complet, trebuie să ștergeți un folder specific care conține toate datele referitoare la suplimentele, setările și compilările dvs. Kodi..

Înainte de a începe, poate fi necesar să instruiți exploratorul de fișiere să afișeze fișiere ascunse. Pentru Windows, trebuie să faceți clic pe butonul Vedere fila și asigurați-vă că Obiecte ascunse caseta este bifată. Deoarece nu puteți vedea fișierele ascunse direct pe iOS, va trebui să vă conectați iPhone-ul la un computer pentru a accesa folderul pe care trebuie să îl ștergeți.

vizualizați fișierele ascunse în WIndows
În Android, va trebui să deschideți aplicația implicită File Manager, apăsați butonul meniu (acesta este situat în partea stângă sus pentru File Commander, dar locația sa poate fi diferită în funcție de managerul de fișiere pe care îl utilizați) și atingeți butonul Setări opțiune.

vizualizați fișierele ascunse în Android
În continuare, asigurați-vă că Afișați fișiere și foldere ascunse opțiunea este bifată. După ce te întorci din aplicație, vei putea vizualiza toate fișierele și folderele ascunse de pe dispozitiv.

Vizualizați fișierele ascunse în pasul 2 cu Android

După ce puteți vedea fișierele și folderele ascunse, găsiți platforma dvs. în lista de mai jos, navigați la locație și ștergeți pur și simplu fiecare fișier și folder prezent.

Windows 7, 8, 8.1: În caseta de rulare din meniul de început, lipiți „% APPDATA% \ kodi \ userdata” fără ghilimele.

Windows 10: În caseta de rulare din meniul de pornire, lipiți „% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ LocalCache \ Roaming \ Kodi \ userdata” fără ghilimele.

Mac: / Utilizatori // Biblioteca / Asistență pentru aplicații / Kodi / userdata /

Linux (inclusiv Raspberry Pi): Deschideți un terminal și lipiți „~ / .kodi / userdata /” fără ghilimele.

Android: Pentru Android, trebuie să ștergeți atât dosarele „userdata”, cât și „addon-urile” găsite în Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /

iOS: / Private / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / userdata /

Dacă instalați o construcție Kodi care nu vă place, nu trebuie să rămâneți blocată cu ea pentru totdeauna. În timp ce Kodi nu are niciun fel de încredere de a elimina o încorporare încorporată, instrumentele potrivite pentru a elimina o construcție Kodi este o lucrare relativ simplă care poate fi făcută în doar câteva minute.

About the author

Comments

  1. ormații aparent fără sens. În plus, un VPN vă poate ajuta să accesați conținutul geo-restricționat și să vă protejați împotriva atacurilor cibernetice. În ceea ce privește Kodi, un VPN poate ajuta la protejarea confidențialității și la evitarea limitărilor ISP-ului. În general, este important să utilizați Kodi în siguranță și să respectați legile privind drepturile de autor. Kodi poate fi o unealtă excelentă pentru streamingul legal de conținut online, dar trebuie să fiți atenți la riscurile asociate cu utilizarea suplimentelor terțe și a construcțiilor Kodi. În ceea ce privește dezinstalarea unei construcții Kodi, există mai multe metode disponibile, inclusiv utilizarea Expertului Ares sau dezinstalarea manuală. În orice caz, este important să urmați instrucțiunile cu atenție și să fiți atenți la orice mesaje de eroare sau probleme care pot apărea în timpul procesului.

  2. ar doar o serie de date aleatoare, ceea ce face imposibilă interceptarea sau monitorizarea activităților dvs. online. În plus, un VPN vă permite să accesați conținutul geo-restricționat, ceea ce înseamnă că puteți viziona filme și emisiuni TV care nu sunt disponibile în țara dvs. de origine. În general, utilizarea unui VPN este o modalitate excelentă de a vă proteja confidențialitatea online și de a vă bucura de conținutul preferat fără restricții.

    În concluzie, Kodi este o platformă excelentă pentru a vă crea propriul sistem home theater, dar trebuie să fiți atenți la riscurile asociate cu instalarea suplimentelor terțe și să respectați legile privind drepturile de autor. Dacă aveți o construcție Kodi pe care nu o mai puteți suporta, acest ghid vă va arăta cum să o dezinstalați în mod corespunzător. În plus, utilizarea unui VPN vă poate proteja confidențialitatea online și vă poate permite să accesați conținutul geo-restricționat.

  3. r nu va putea să vă intercepteze traficul și să vă urmărească activitățile online. De asemenea, un VPN vă poate ajuta să accesați conținutul geo-restricționat și să vă protejați împotriva amenințărilor cibernetice, cum ar fi hackerii și malware-ul. Înainte de a utiliza Kodi, vă recomandăm să instalați un VPN de încredere și să îl activați înainte de a începe să utilizați Kodi. Kodi construiește și riscurile lor Construcțiile Kodi sunt versiuni preconfigurate ale Kodi, care includ suplimente și teme preinstalate. Acestea pot fi utile pentru cei care doresc să își personalizeze experiența Kodi, dar există și riscuri asociate cu utilizarea lor. Unele construcții Kodi includ suplimente terțe care oferă acces la conținutul protejat de drepturi de autor, ceea ce poate fi ilegal în anumite țări. De asemenea, construcțiile Kodi pot fi instabile și pot cauza probleme de performanță sau de securitate. Înainte de a utiliza o construcție Kodi, vă recomandăm să faceți cercetări și să verificați recenziile altor utilizatori pentru a vă asigura că este sigură și legală. Dezinstalarea unui build Kodi Dacă ați instalat o construcție Kodi și nu sunteți mulțumit de ea, puteți să o dezinstalați și să reveniți la versiunea originală a Kodi. Există două metode principale pentru a dezinstala o construcție Kodi: utilizând Expertul Ares sau manual. Dezinstalarea unui build Kodi cu ajutorul Expertului Ares Expertul Ares este un program de dezinstalare automată pentru construcțiile Kodi. Pentru a utiliza Expertul Ares, urmați acești pași: 1. Deschideți Kodi și navigați la Sistem> Setări> Add-ons> Instalare din fișier zip. 2. Selectați fișierul zip pentru Expertul Ares și instalați-l. 3. Navigați la Program Add-ons și deschideți Expertul Ares. 4. Selectați opțiunea Dezinstalare și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a dezinstala construcția Kodi. Dezinstalarea manuală a unui Kodi build manual Dacă doriți să dezinstalați manual o construcție Kodi, urmați acești pași: 1. Deschideți Kodi și navigați la Sistem> Setări> Add-ons> Instalare din fișier zip. 2. Selectați fișierul zip pentru construcția Kodi pe care doriți să o dezinstalați și instalați-l. 3. Navigați la Sistem> Setări> Add-ons> Add-on Browser și selectați opțiunea Toate add-on-urile. 4. Găsiți construcția Kodi pe care doriți să o dezinstalați și selectați-o. 5. Selectați opțiunea Dezinstalare și confirmați acțiunea. În concluzie, utilizarea Kodi poate fi o experiență excelentă de home theater, dar trebuie să fiți atenți la riscurile asociate cu utilizarea suplimentelor terțe și a construcțiilor Kodi. Înainte de a utiliza Kodi, vă recomandăm să faceți cercetări și să instalați un VPN de încredere pentru a vă proteja confidențialitatea online. Dacă doriți să dezinstalați o construcție Kodi, puteți utiliza Expertul Ares sau să o dezinstalați manual.

Comments are closed.