Cum să instalați și să utilizați aplicația Kodi Android

Cum să instalați și să utilizați aplicația Kodi Android

Dacă vă place să vizionați emisiuni și filme pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android, poate doriți să știți cum să instalați și să utilizați aplicația Kodi Android.

Kodi este un media player gratuit de la Fundația Kodi. Vă permite să redați videoclipuri sau muzică stocată pe dispozitivul dvs. Android sau transmisă de pe aproape oriunde pe Internet. Kodi poate fi instalat și pe Windows și Macintosh PC, Amazon Fire Stick, Nvidia Shield și Apple TV.

Acest articol vă va explica cum să instalați și să folosiți Kodi pentru Android.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Dacă decideți să utilizați Kodi pentru a transmite filme și emisiuni de pe Internet, ar trebui să utilizați întotdeauna o rețea privată virtuală (VPN) pentru a vă proteja confidențialitatea. Rețelele WiFi sunt adesea ținta hackerilor care folosesc atacuri omenești pentru a fura informațiile personale ale utilizatorilor. Un VPN vă poate ajuta să vă protejați împotriva acestui lucru prin criptarea datelor dvs., făcându-l imposibil de citit pentru un hacker.

În plus, un VPN vă va permite să alegeți o adresă IP dintr-o altă țară decât cea în care vă aflați fizic. Aceasta vă va oferi mai multe opțiuni de streaming prin deblocarea blocurilor de conținut geografice puse de site-urile de streaming.

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. În special pentru utilizatorii de Android, un număr mare de VPN-uri disponibile pe Google Play Store s-a dovedit a fi de încredere și chiar a transportat malware care spionează utilizatorii. Mulți nu pot ascunde în mod adecvat locația unui utilizator, deoarece nu au servere în suficiente țări. Există, de asemenea, VPN-uri care păstrează jurnalele comportamentului utilizatorilor, creând un risc pentru confidențialitate.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. Are o aplicație pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield. Pentru utilizatorii de Android, acesta poate fi instalat cu ușurință din Magazinul Google Play. IPVanish are servere în peste 60 de țări. Are o politică strictă împotriva păstrării jurnalelor. Este o modalitate excelentă pentru utilizatorii Kodi să se bucure de streaming fără să fie nevoiți să-și facă griji cu privire la încălcarea vieții private.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Cum se instalează Kodi pe Android

Instalarea aplicației Kodi Android este simplă. Navigați până la intrarea Google Play Store pentru Kodi și faceți clic pe instalare.

Dacă din anumite motive nu puteți accesa Kodi în Google Play Store, îl puteți descărca de pe site-ul oficial Kodi. Dacă îl descărcați de pe site-ul oficial, va trebui să vă deschideți setările pentru Android și să selectați Securitate -> surse necunoscute pentru a rula fișierul de instalare. În mod implicit, surse necunoscute sunt dezactivate. Activarea surselor necunoscute vă permite să instalați aplicații din afara magazinului Google Play.

Pe lângă acest ușor dezavantaj, instalarea de pe site-ul web este la fel de bună ca și descărcarea de pe Google Play.

Dacă instalați Kodi de pe site-ul oficial, asigurați-vă că schimbați surse necunoscute revenind la oprire dacă doriți să vă împiedicați să instalați accidental software rău intenționat în viitor. Deoarece descărcați Kodi de pe site-ul oficial, este puțin probabil să obțineți o versiune dăunătoare. Însă este posibil să doriți această protecție în cazul în care vizitați alte site-uri care sunt mai puțin de încredere.

Vezi si: Ce este Kodi? Cum pot să încep?

Folosind Kodi pentru a reda videoclipuri stocate pe telefonul sau tableta dvs. Android

După ce ați instalat Kodi, îl puteți utiliza pentru a viziona majoritatea videoclipurilor stocate pe dispozitiv. Pentru a începe să vizionați videoclipuri imediat, urmați acești pași:

Din meniul principal, faceți clic pe Videoclipuri

Videoclipuri Kodi 2

Selectati fisierele

fișiere kodi

Alege Adăugați videoclipuri ...

Kodi adaugă videoclipuri

În colțul din dreapta sus, faceți clic pe naviga

Kodi adăuga videoclipuri răsfoite

Navigați la folderul care conține videoclipurile dvs.

Clic O.K

Dați un nume colecției dvs. video și introduceți acest nume acolo unde se spune introduceți un nume pentru această sursă media

sursa numelui kodi

Clic O.K din nou

Dacă colecția dvs. conține filme, faceți clic pe acest director conține și selectați filme din lista de opțiuni

kodi conține acest director

kodi acest director conține filme

Dacă colecția dvs. conține emisiuni TV, faceți clic pe acest director conține și selectați seriale TV din lista de opțiuni

kodi acest director conține emisiuni tv

Clic O.K din nou. Kodi va folosi informațiile de la IMDb pentru a vă clasifica videoclipurile și a le face ușor de găsit. Acest proces poate dura câteva minute

Filme de scanare Kodi 2

După ce Kodi a terminat scanarea dosarului pentru videoclipuri, faceți clic pe Videoclipuri din meniul principal

Alege fișiere. Acum ar trebui să vedeți colecția de videoclipuri listată ca o opțiune

Kodi videoclipurile mele

Faceți clic pe titlul colecției

Parcurgeți colecția de videoclipuri până când o găsiți pe cea pe care doriți să o jucați. Faceți clic pentru a începe să jucați

Articol conex: Cum să descărcați filme pe Kodi legal și în siguranță

Transmiterea de filme sau emisiuni cu Kodi

Dacă nu aveți videoclipuri pe dispozitiv sau dacă doriți pur și simplu să vizionați ceva nou, puteți utiliza Kodi pentru a transmite filme și emisiuni de pe Internet. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați mai întâi un addon Kodi pentru fiecare site de streaming pe care doriți să-l utilizați.

Instalarea de suplimente folosind repo Kodi oficial

Cel mai sigur loc pentru a găsi suplimente Kodi este în depozitul oficial Kodi. Iată cum se instalează un addon din repo oficial.

Din meniul principal, faceți clic pe addons

Adoni Kodi

Selectați Descarca

descărcare addonuri kodi

Alege suplimente video

Kodi descarcă suplimente video

Parcurgeți lista în jos până găsiți suplimentul dorit

Kodi alege addon

Faceți clic pe titlul suplimentului. Aceasta va afișa ecranul de informații

Clic instalare

instalați crackle pentru kodi

Iată o listă cu unele dintre cele mai bune suplimente pe care le puteți utiliza din repo Kodi oficial

  • YouTube - Vă permite să redați videoclipuri YouTube prin Kodi și să blocați toate reclamele
  • Programe WNBC - Se conectează la NBC.com și transmite fluxuri de episoade fără reclame
  • PopcornFlix- Oferă sute de filme gratuite de la PopcornFlix.com
  • SnagFilms - Transmite peste 5.000 de titluri de filme și TV de pe SnagFilms.com
  • Cutie Zattoo - U.K. și televiziune germană în direct din Zattoo din Elveția (necesită un VPN în afara Elveției)
  • USTVnow - Vă permite să vizionați gratuit canale de rețea americane în direct
  • pârâi - Filme și emisiuni gratuite din serviciul Sony Crackle. Fără publicitate pe Kodi. Aceasta făcea parte din repoziția eracknaphobiei (necesită o VPN dacă nu se află în afara S.U.A.)
  • Pluto.tv - Peste 100 de canale live, inclusiv canale de știri precum CBSN și Newsy
  • PBS Kids - Oferă spectacole populare pentru copii precum Curious George, Caillou și SciGirls (necesită un VPN în afara S.U.A.).

Instalarea de suplimente folosind Kodi repos neoficiale

După ce ați instalat și utilizat câțiva suplimente oficiale Kodi, puteți constata că doriți mai mult conținut decât este disponibil în documentația oficială. Dacă da, puteți obține mai multe opțiuni instalând un repo terț la Kodi.

Dacă decideți să faceți acest lucru, este important să înțelegeți că nu toate depozitele terțe sunt sigure sau legale. Unele adăugări de repertorii Kodi reiau conținut piratat. Unele dintre acestea conțin suplimente care ar putea dăuna dispozitivului. Pentru a împiedica instalarea accidentală a unui addon dăunător, setările implicite de securitate ale Kodi vă împiedică să instalați suplimente terțe.

Aceste setări pot fi ocolite, așa cum vom explica mai jos. Rețineți însă că ar trebui să instalați suplimente numai din surse de încredere. Mai jos, vom sugera unele suplimente ale unor terțe părți pe care le considerăm sigure, precum și unele pe care credem că ar trebui evitate.

Instalați un addon Kodi de la un terț repo pe Android

Iată cum se instalează un addon Kodi de la un terț repo pe Android.

Găsiți adresa URL a unui terț repo. De exemplu, aici este URL-ul pentru o repetare pe care o recomandăm, numită „eracknaphobia repo”

Apasă pe Descarca buton pe pagina

Alege descărcați ZIP. Aceasta va descărca fișierul ZIP al repo

Din meniul principal al lui Kodi, atingeți pictograma roată

Pictograma roată Kodi

Alege setarile sistemului

Setări de sistem Kodi 17

În partea stângă a ecranului, atingeți addons pentru a afișa submeniul cu setările addonurilor

Suplimente pentru setările sistemului Kodi

În partea dreaptă a ecranului, atingeți surse necunoscute. Va apărea un avertisment care vă va spune că instalarea din surse necunoscute vă poate dăuna dispozitivului

surse necunoscute de kodi

Clic da pentru a permite surse necunoscute

surse kodi necunoscute da

Reveniți la meniul principal al lui Kodi și atingeți addons

Atingeți pictograma „instalator de pachete”, cea care arată ca o casetă deschisă în colțul din stânga sus

Selectați instalatorul de pachete Kodi

Selectați instalați din fișierul zip

Kodi se instalează din fișierul zip

Navigați la Descarca dosarul din sistemul dvs. de fișiere Android

Selectați fișierul ZIP pe care l-ați descărcat mai devreme. Aceasta va instala depozitul la Kodi

Când depozitul termină instalarea, atingeți instalați din depozit

Kodi17 Krypton se instalează din depozit

Alegeți depozitul pe care tocmai l-ați instalat

alege eracknaphobias repo

Selectați suplimentul pe care doriți să îl instalați. Aceasta va deschide ecranul cu informații

alegeți simpsons world kodi addon

Atingeți instalare. Addon-ul ar trebui să se instaleze în câteva secunde

instalați simpsons world 2

Articol conex: Șapte depuneri de Kodi ne plac și unii de care ne ferim

Câteva suplimente extraordinare pentru terți pentru aplicația Android Kodi

Iată o listă cu unele dintre cele mai bune suplimente terțe pentru Kodi. Toate aceste addonuri provin din surse licențiate și provin din depozite care au politici stricte împotriva programelor malware.

  • Tubi TV (Kodi1 repo) - Un alt addon gratuit cu mii de filme și emisiuni TV, dintre care sute sunt foarte apreciate la Rotten Tomatoes. Are și anunțuri blocate în timpul jocului prin Kodi. Conținutul este diferit în S.U.A., U.K. și Canada, astfel încât un VPN este necesar pentru a debloca întreaga bibliotecă
  • CW TV Network (MetalChris repo) -  Vă permite să urmăriți programele CW la cerere
  • Indigo (TV Addons repo) - Instrument de depanare și întreținere pentru Kodi
  • USTVCatchup (TVAddons) - Episoade la cerere de la Cooking Channel, ABC și alte canale din SUA (necesită VPN dacă nu se află în afara S.U.A.)
  • UKTV Play (TVAddons) - Redă televiziunea în direct din U.K. (necesită VPN dacă nu se află în afara U.K.)
  • BigStar Filme și TV (MetalChris) - Lungmetraje și emisiuni TV din studiouri independente
  • Internet Archive (Video) (MetalChris) -  Filme clasice din anii 1920-1940

Vezi si: Kodi nu funcționează? Cum să rezolvi problemele obișnuite Kodi

Componente terțe pentru a evita

Iată o listă a unor suplimente care sunt cunoscute pentru a transmite conținut piratat. Multe dintre aceste suplimente sunt de la dezvoltatori anonimi, dintre care unii s-au retras sau au renunțat la comunitatea Kodi de frica acțiunilor legale ale deținătorilor de drepturi de autor. Cele mai multe dintre depozitele care dețin aceste suplimente au fost închise, dar este posibil ca unele copii să fi apărut în alte documente care au reputație scăzută. Considerăm că aceste suplimente Kodi sunt un risc pentru utilizatori și nu recomandăm aceste suplimente. Le enumerăm aici doar pentru ca cititorii să știe de ce să stea departe.

 • Legământ
 • Exod
 • Kodi Durex Build
 • 9Anime
 • Nonconformist, hoinar, ratacitor
 • Joshua
 • cCCloud TV
 • Openload
 • Răscumpărare
 • Uranus
 • Elizeu
 • Bob Unlimited

Sperăm că v-a plăcut acest ghid pentru instalarea și utilizarea aplicației Android Kodi. Dacă doriți mai multe informații despre cum să obțineți la maxim Kodi, citiți câteva dintre celelalte articole ale noastre despre acest subiect, inclusiv cum să instalați suplimentul YouTube Kodi, cum să instalați suplimentul Tubi TV Kodi și cum să utilizați FilmRise pentru Kodi, printre multe altele.

Înrudit: Cel mai bun VPN pentru Android

Imagini:

„Android Robot” de Google, Inc., licențiat sub CC BY 3.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 58

Adblock
detector