Cum să remediați eroarea „Nu a reușit să instalați o dependență” în Kodi

Aveți probleme cu instalarea unei erori de dependență în Kodi? Cu închiderea recentă a mai multor suplimente și depozite Kodi, există șanse ca multe suplimente pe care încercați să le instalați să nu funcționeze corect. În acest ghid, vom explica care este cauza acestei erori și cum puteți remedia erorile de dependență nereușite la instalarea pe orice dispozitiv.

Vizualizatorul jurnal pentru addon kodi nu a reușit să instaleze eroarea de dependență

Kodi este un software gratuit, open-source centre de media. A devenit extrem de popular în parte datorită cât de personalizabil este, dar și datorită portabilității sale ridicate. Kodi poate fi instalat pe aproape orice dispozitiv popular, inclusiv iPads, Amazon Firesticks și telefoane sau tablete Android. Mai mult, versiunile mobile ale Kodi păstrează cea mai mare parte a funcționalității versiunilor desktop.

De obicei, instalarea suplimentelor Kodi este destul de simplă. Cu toate acestea, este posibil să întâmpinați probleme care împiedică instalarea suplimentară a addonului. În acest articol, vom discuta despre „Nu a reușit să remediați o eroare de dependență”, vom examina factorii care o provoacă și vă vom ajuta să rezolvați instalarea Kodi pentru a preveni apariția ei în viitor..

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii oameni se conectează la rețelele private virtuale (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP). În ciuda acestui fapt, există numeroase avantaje pentru utilizarea unui VPN, chiar dacă transmiteți numai din surse oficiale.

VPN-urile criptează traficul dvs. de rețea, astfel încât acesta să nu poată fi citit de niciun observator extern. Acest lucru împiedică majoritatea tipurilor de atacuri de tip Man-in-the-Middle (MitM) și, de asemenea, oprește ISP-ul să vă vândă obiceiurile de navigare. De asemenea, deoarece ISP-ul dvs. nu poate vedea ce faceți, nu vă pot folosi activitățile pentru a justifica accelerarea vitezei rețelei dvs..

Fiecare VPN este diferit, iar alegerea celui potrivit este crucială. Unii păstrează jurnalele detaliate ale activităților dvs. care vă pot fi identificate destul de ușor. Se știe că alte VPN includ codul rău intenționat sau fac computerele utilizatorului lor parte dintr-o botnet.

Vă recomandăm IPVanish. Are un impact minim asupra vitezei de navigare, vă permite să vă conectați la servere în mai mult de 50 de țări și este extrem de portabil. În plus, IPVanish este singurul VPN major disponibil în magazinul de aplicații Amazon Firestick, ceea ce înseamnă că puteți rămâne protejat chiar și acasă..

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Ceea ce determină eroarea „Nu a instalat o dependență”?

Kodi are o comunitate de dezvoltare a unor terțe părți înfloritoare. Aceasta înseamnă că există zeci de plugin-uri disponibile liber pe care dezvoltatorii le pot integra în propriile lor addonuri. Acestea sunt de obicei instalate alături de addon în sine, dar dacă ceva împiedică acest lucru să se întâmple, veți vedea eroarea „Nu a instalat o dependență” în partea dreaptă sus a ecranului.

De obicei, aceasta înseamnă doar că depozitul din care încercați să descărcați este offline. Acestea fiind spuse, întrucât acesta este un mesaj de eroare destul de vag, există de fapt alte câteva cauze potențiale. De exemplu, problemele cu cache-ul sau anumite fișiere deteriorate pot provoca, de asemenea, Kodi să returneze această eroare.

Cum să remediați eroarea Kodi „Nu a instalat o dependență”

Chiar dacă cauza acestei erori nu este întotdeauna evidentă, este relativ simplu de rezolvat. Cu toate acestea, va trebui să facem un pic de depanare pentru a găsi problema rădăcină. Cele mai multe erori ale lui Kodi spun utilizatorului să verifice jurnalele de erori pentru mai multe informații, dar de fapt nu există nicio modalitate de a face acest lucru din Kodi în mod implicit. Având în vedere acest lucru, haideți să începem prin instalarea Log Viewer pentru Kodi addon.

Legate de: Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Instalarea Log Viewer pentru Kodi addon

Adăugatorul Vizualizator jurnal este disponibil din depozitul oficial de adăugare Kodi. Acest lucru simplifică procesul de instalare, deoarece nu este nevoie să instalați depozite suplimentare.

Din ecranul de pornire al lui Kodi, faceți clic pe butonul Fila suplimente pe stanga. Pe pagina următoare, faceți clic pe butonul pictograma casetei în partea stângă sus a ecranului. Selectați Instalați din depozit și derulați în jos lista până găsiți Depozitul Kodi Add-on. Acum veți vedea o listă de categorii suplimentare - selectați Completarea programelor. Lista este în ordine alfabetică, astfel că veți găsi vizualizatorul de jurnal pentru Kodi aproximativ la jumătatea paginii. Faceți clic pe ea, apoi faceți clic pe butonul buton instalare.

instalați vizualizatorul jurnalului pentru kodi

Există o setare care trebuie modificată înainte de a putea începe soluționarea corectă a problemei. Faceți clic dreapta (apăsați lung dacă utilizați un dispozitiv cu ecran tactil sau Amazon Fire Stick) pe View View Log pentru Kodi addon și alegeți Setări opțiune. Apasă pe Jurnal inversat (cel mai recent primul) opțiune astfel încât butonul de lângă acesta să devină alb. Dacă este gri, faceți clic din nou pentru a o activa. Această setare arată primele intrări cele mai recente și economisește o mulțime de defilare. Deoarece probabil că veți încerca mai multe soluții diferite și consultați jurnalul de fiecare dată, acest lucru poate accelera considerabil procesul.

Verificarea jurnalelor de eroare ale lui Kodi

În primul rând, încercați să reinstalați suplimentul care a returnat eroarea. Acum deschideți Log Viewer pentru Kodi addon și faceți clic pe Arată jurnal. Veți vedea o mulțime de informații tehnice, dar dacă ceva nu a mers bine, ar trebui să fie destul de evident. Dacă nu s-a găsit un anumit fișier sau nu s-a scurs conexiunea, iar dvs. sunteți conectat cu siguranță la internet, acesta este un indiciu bun că sursa pe care încercați să o instalați s-a mutat sau a fost deconectată.

Instalarea unui Kodi cu dependență nu a reușit

În această situație, suplimentul ar trebui să se instaleze corect după ce găsiți o sursă alternativă. Este important să utilizați doar surse de încredere, cu toate acestea, ca în trecut, dezvoltatorii necinstiți au reîncărcat suplimente populare și le-au folosit pentru a lansa actualizări nesigure..

Efectuați o căutare pe Google pentru dependența care lipsește

Puteți afla ce dependență nu a reușit să instalați, consultând fereastra pop-up din partea dreaptă sus sau consultând jurnalele de eroare ale lui Kodi. După ce ați identificat pluginul sau suplimentul care lipsește, încercați să efectuați o căutare Google pentru a găsi o sursă de încredere.

Vom folosi pluginul Resolver URL ca exemplu. Căutând online, veți vedea că Resolver-ul URL este găzduit în prezent de TVAddons. Când instalați depozitul TVAddons, instalează sau actualizează și anumite instrumente, inclusiv Resolver URL.

Uneori, veți vedea că dependența este disponibilă doar ca fișier zip. În acest caz, îl puteți instala în același mod în care ați face un addon. Apasă pe Fila suplimente pe pagina principală a lui Kodi, apoi selectați pictograma casetei. Clic Instalați din fișierul zip și navigați la locația fișierului de pe hard disk. Când faceți clic pe el, ar trebui să se instaleze. Acum încercați să instalați suplimentarul original pentru a vedea dacă problema dvs. a fost rezolvată.

Dacă descoperiți că lipsește mai multe dependențe, puteți repeta acest proces pentru fiecare fișier sau reinstalați Kodi. Această opțiune poate părea drastică, dar este adesea cea mai rapidă modalitate de a rezolva aceste tipuri de probleme.

Ștergerea memoriei cache a lui Kodi cu ajutorul addonului Indigo

Notă: deși nu putem verifica dacă acest lucru va rezolva problema dvs., ștergerea memoriei cache a lui Kodi este o soluție propusă în mod obișnuit pe diverse alte site-uri și forumuri..

Cache-ul este locul în care Kodi stochează datele care trebuie accesate rapid. De obicei, cache-ul se presupune că se golește, dar ocazional apar probleme și cache-ul se umple în întregime. În aceste cazuri, Kodi poate începe să lupte și poate întoarce erori precum cea pe care încercăm să o rezolvăm.

Vestea bună este că, dacă o memorie cache completă este cauza principală, este foarte ușor de remediat. Kodi nu include nicio soluție ușoară și multiplă pentru eliminarea memoriei cache, dar suplimentul Indigo conține instrumente de întreținere care pot face acest lucru pentru dvs. Apasă pe pictograma roții pe pagina principală a lui Kodi și selectați Manager de fișiere opțiune.

adăugarea fuziunii ca sursă nu a reușit să instaleze remedierea dependenței

Veți vedea o listă cu toate sursele adăugate până acum. Apasă pe Adăugați sursa opțiunea din partea de jos a listei și introduceți următoarele fără ghilimele „http://fusion.tvaddons.co”. Apoi, reveniți la ecranul de start și faceți clic pe Add-on-uri, apoi pictograma casetei, apoi Instalați din fișierul zip. Găsiți sursa pe care tocmai ați adăugat-o în listă și selectați-o. Apasă pe începe aici folderul și instalează suplimentul Indigo în interiorul său.

Prima dată când conduci Indigo, este posibil să dureze un minut pentru a începe. După ce face, faceți clic Instrumente de întreținere, apoi Ștergeți memoria cache. Vi se va solicita să confirmați ștergerea, așa că faceți clic clar apoi reporniți Kodi. Dacă memoria cache a cauzat problema dvs., acum ar trebui să puteți instala addonul fără probleme.

Instalarea sau actualizarea dependenței URLResolver

Dacă aveți dificultăți la instalarea de suplimente terțe, problema poate fi că pluginul URLResolver nu funcționează corect sau lipsește. Acest plugin a fost mutat recent, astfel încât dacă nu ați utilizat sau actualizat Kodi într-o perioadă, acesta poate fi motivul pentru care vedeți eroarea de dependență.

Dacă ați adăugat sursa în pasul anterior, obținerea celei mai recente versiuni a addonului URLResolver este foarte simplă. Întoarceți-vă la pagina browserului suplimentar Kodi și alegeți Instalați din fișierul zip. Faceți clic pe sursă, apoi alegeți următoarele opțiuni: Kodi-operațiuni repo > Engleză > repository.xbmchub-3.0.0.zip.

Dezactivați actualizarea automată Pasul 4 remedierea nu a reușit să instaleze o eroare de dependență

Dacă aveți actualizări automate, URLResolver ar trebui să se actualizeze singur. Cu toate acestea, vă sfătuim împotriva acestei setări, datorită potențialului de instalare a actualizărilor dăunătoare înainte de a conștientiza problemele. Puteți dezactiva actualizările automate făcând clic pe butonul pictograma roții pe pagina principală a lui Kodi, apoi selectați Setarile sistemului. Acum treceți peste Fila suplimente, treceți la dreapta și faceți clic pe butonul Actualizări opțiune. Vă recomandăm să o setați la Notificați, dar nu instalați actualizări; în acest fel, veți avea opțiunea de a cerceta actualizările disponibile înainte de a le instala manual.

Reinstalarea Kodi

Dacă soluțiile anterioare nu au rezolvat eroarea „Nu a instalat o dependență”, cea mai ușoară soluție ar putea fi reinstalarea Kodi. Puteți face acest lucru prin dezinstalarea Kodi, apoi accesând https://kodi.tv/download și alegând versiunea potrivită pentru sistemul dvs. de operare. După ce se descarcă și se instalează, veți avea o ardezie curată de la care să porniți.

Puteți reseta, de asemenea, Kodi la setările implicite, folosind suplimentul Indigo. Pentru a face acest lucru, deschideți Indigo și faceți clic pe butonul Restaurare fabrică opțiune. Vi se va solicita să confirmați că doriți acest lucru. Este important să rețineți că ambele soluții de mai sus vă vor face să pierdeți toate suplimentele, pluginurile și build-urile instalate în prezent..

Concluzie

Eșecul la instalarea unei erori de dependență poate fi enervant, dar de obicei este destul de ușor de rezolvat. Dacă întâmpinați alte probleme, poate doriți să citiți ghidul nostru pentru remedierea celor mai frecvente probleme ale lui Kodi. De asemenea, am scris articole care vă vor ajuta să profitați la maxim de instalarea dvs. Kodi. Acestea acoperă totul, de la reducerea timpului de tamponare la instalarea unui VPN sau găsirea celor mai bune suplimente. Nu vă faceți griji dacă sunteți nou la Kodi; toate tutorialele noastre sunt scrise cu minții începători.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector