Cum să urmărești Cupa Mondială a Rusiei 2018 pe Kodi

vizionați cupa mondială pe kodi

Ați dori să vizionați Cupa Mondială 2018 pe Kodi? În acest articol, vom vorbi despre suplimentele pe care le puteți folosi pentru a urmări fiecare meci așa cum se întâmplă.

Cupa Mondială a dat startul pe 14 iunie, iar Rusia a învins Arabia Saudită 5-0. În timp ce acest turneu este acoperit puternic de rețelele TV din întreaga lume, nu aveți nevoie de un abonament prin cablu pentru a melodiza. În schimb, puteți urmări fiecare joc în înaltă definiție online sau cu Kodi.

Kodi este o aplicație de centru media extrem de personalizabilă, care poate fi descărcată gratuit. Unul dintre motivele pentru care este atât de popular este că este extrem de personalizabil; există suplimente care să se potrivească fiecărui scop și se integrează bine cu servicii precum Trakt sau IMDb. Kodi are, de asemenea, un suport excepțional pentru mai multe platforme, cu versiuni dedicate pentru cele mai populare dispozitive, inclusiv stick-uri Amazon Fire TV, iPhone și Shield NVIDIA. Mai bine, versiunile mobile ale Kodi își mențin cea mai mare parte a funcționalității lor, permițând o experiență mai consistentă pe platforme.

Cu suplimentele potrivite, Kodi vă va permite să urmăriți întreaga Cupă Mondială 2018. Este important să reținem că nu vom sugera niciun fel de suplimente care utilizează fluxuri fără licență. Deoarece acesta va fi unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale anului, vor exista numeroase modalități legitime de vizionat. Ca atare, nu există niciun motiv să recurgeți la fluxuri nelicențiate, instabile și nesatisfăcătoare.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii utilizatori Kodi se conectează la o rețea privată virtuală (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii Internet (ISP). Cu toate acestea, VPN-urile au multe utilizări legitime și sunt un instrument vital pentru protejarea confidențialității dvs. online, chiar dacă vă transmiteți doar din surse oficiale.

VPN-urile criptează traficul de rețea și îl direcționează printr-un server într-o altă locație. Acest lucru împiedică citirea datelor dvs. de către oricine, inclusiv de ISP-ul dvs. sau de persoanele care folosesc atacuri Man-in-the-Middle. ISP-urile au cunoscut că accelerează viteza rețelei utilizatorilor lor dacă detectează streaming, dar dacă utilizați un VPN, nu vor putea spune.

Fiecare VPN este diferit, așa că este important să îl alegeți pe cel potrivit. De exemplu, unii au un impact mai mare asupra vitezei rețelei dvs., unii păstrează jurnalele detaliate ale activităților dvs., iar altele nu vă criptează deloc datele. Furnizorul dvs. VPN are acces la informațiile dvs. private, de aceea este esențial să alegeți una care poate fi de încredere.

Iti recomandam IPVanish. Este o VPN rapidă cu sute de servere auto-întreținute răspândite în mai mult de 50 de țări. IPVanish folosește criptarea pe 256 biți și nu vă înregistrează nicio activitate. Mai bine, are versiuni dedicate pentru iOS, Android și Amazon Fire Stick.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Cum să urmărești Cupa Mondială 2018 pe Kodi

Credeți sau nu, puteți viziona gratuit fiecare meci al Cupei Mondiale fără cablu. Cel mai bine, este complet legal. Mai jos, vom vorbi despre serviciile care vor transmite turneul, suplimentele lor Kodi și unde le puteți găsi.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC oferă o selecție uriașă de conținut live și la cerere prin intermediul platformei sale de streaming online, iPlayer. Adăugarea iPlayer WWW Kodi își păstrează cea mai mare parte a funcționalității sale, deși dacă doriți să utilizați subtitrări, va trebui să le descărcați singur. Tot conținutul este disponibil în definiție înaltă, iar fluxurile se încarcă foarte repede.

Acest addon este foarte bine organizat. Puteți căuta un anumit titlu sau răsfoi întreaga bibliotecă alfabetic. Există 31 de fluxuri live disponibile, însă multe dintre acestea sunt pur și simplu variante regionale ale principalelor canale BBC.

BBC și ITV au drepturi comune pentru a arăta Cupa Mondială 2018 din Marea Britanie. Ca atare, aproximativ jumătate din jocurile turneului vor fi transmise în direct pe iPlayer.

Adăugarea WWW iPlayer poate fi găsită în depozitul oficial de adăugări Kodi.

ITV

instalați playerul itv

Adăugarea ITV Kodi este minimalistă, dar nu este întotdeauna un lucru rău. Acesta plasează fluxurile live ITV direct pe pagina principală, alături de numele show-ului difuzat în prezent. Această completare se limitează la videoclipurile cu definiție standard, dar este singura modalitate gratuită de a urmări meciurile selectate la Cupa Mondială din Marea Britanie.

Utilizatorii nu pot căuta direct un anumit spectacol, dar pot sorta titluri după gen sau pot vedea tot ceea ce este disponibil. Pe lângă numele său, fiecare emisiune are numărul de episoade disponibile, ceea ce elimină nevoia de a verifica manual dacă cel mai recent a fost adăugat la biblioteca la cerere sau nu.

Adăugarea ITV a fost descărcată în principal din repertoriul Kodil, dar canalele live ale acestei versiuni nu mai funcționează. O versiune actualizată, de lucru, poate fi descărcată de pe Github de la catchup4kodi.

Vezi si: Cum să urmărești Cupa Mondială pe BBC în străinătate

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Acest addon oferă acces la Fox Sports Go, un serviciu care acoperă totul, de la NASCAR până la fotbalul internațional. Reperele și jocurile selectate pot fi urmărite din afara SUA, dar va trebui să vă conectați la un server american pentru a viziona majoritatea celor disponibile.

Fox Sports Go necesită un abonament pentru a fi folosit. Acestea încep de la 19,99 USD pe lună și vin cu o perioadă de încercare de șapte zile. Dacă abonamentul dvs. TV prin cablu sau internet include Fox Sports, puteți accesa totul pe playerul online și Kodi addon fără costuri suplimentare.

Componenta Fox Sports Go poate fi găsită în repo-ul oficial Kodi addon.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Kodi addon

NBC Sports oferă o gamă largă de conținut sportiv, inclusiv fluxuri live de hochei, baschet colegiu și meciuri de fotbal. Trebuie menționat că, deoarece jocurile din Cupa Mondială sunt transmise din punct de vedere tehnic de Telemundo Deportes, comentariul va fi în limba spaniolă.

Cu toate acestea, fiecare meci al Cupei Mondiale va fi disponibil. În prezent, nu există detalii despre o trecere la Cupa Mondială, dar acest lucru va fi probabil anunțat în săptămâna precedentă primei partide. Reperele și reluările pot fi vizualizate gratuit, dar va trebui să vă conectați la un server american, deoarece conținutul NBC este blocat în regiune.

NBC Sports Live Extra poate fi instalat din depozitul oficial Kodi.

RTP Play

RTP Play Kodi addon

RTP va prezenta opt dintre cele 64 de jocuri ale Cupei Mondiale, cu comentarii portugheze, gratuit. Adaosul RTP Play Kodi este la fel de simplu pe cât vin: permite utilizatorului să aleagă între opt canale RTP diferite și să urmărească în direct. Există o singură opțiune, folosită pentru depanare, astfel încât nu este necesară nicio configurație.

Fluxurile se încarcă rapid, deși sunt disponibile numai în definiție standard. De fapt nu este necesar să utilizați un VPN pentru a le urmări, dar oricum vă recomandăm să utilizați unul pentru securitatea suplimentară pe care o oferă.

Adaosul RTP Play este disponibil din depozitul oficial Kodi.

SRF Play TV

SRF Play TV Kodi addon

SRG Elveția va transmite fiecare meci al turneului pe canalele sale SRF, RTS și RSI. Puteți să vă conectați prin Kodi folosind suplimentul oficial SRF Play TV.

Acest addon oferă o gamă largă de conținut la cerere, precum și fluxuri live pentru SRF 1, SRF zwei și informații despre SRF. Rețineți că, în timp ce SRF4 va afișa potriviri în 4K, acest canal nu este disponibil în supliment. Utilizatorii pot ascunde anumite tipuri de conținut, pot activa subtitrări și treci la nivel de fluxuri de definiție standard din meniul de configurare.

Adăugatorul SRF Play TV se află în depozitul Kodi addon.

SVT Play

SVT Play Kodi addon

SVT va prezenta aproximativ jumătate din jocurile din Cupa Mondială 2018 pe SVT1. Acestea pot fi vizualizate în limba suedeză fie la televizor, online, fie cu ajutorul addonului SVT Play Kodi.

SVT Play are o gamă decentă de conținut la cerere, care poate fi sortat în funcție de popularitate, recență sau titlu. Biblioteca sa este însă ciudat organizată; nu selectați un spectacol și apoi episodul pe care doriți să îl vizionați. În schimb, SVT Play listează pur și simplu numele show-ului și trebuie să vă stabiliți care este episodul. În mod similar, nu puteți alege să urmăriți direct SVT1 - trebuie să știți mai întâi ce transmite momentan pe canalul respectiv.

SVT Play poate fi instalat din repo Kodi oficial.

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi addon

ORF arată toată Cupa Mondială 2018 din Austria. Puteți urma împreună cu ORF TVthek Kodi addon, care furnizează fluxuri live pentru ORF1, ORF2, ORF3 și ORF Sport+.

Acest addon oferă și o selecție bună de conținut la cerere. Fiecare meniu este bine organizat, iar conținutul poate fi filtrat după gen. Videoclipurile se încarcă aproape instantaneu și există o opțiune de a reduce calitatea la definiția standard în cazul în care viteza dvs. de internet nu este suficient de rapidă.

În timp ce cea mai recentă versiune a ORF TVthek poate fi găsită în depozitul oficial Kodi, unii utilizatori au raportat probleme legate de fluxurile live. Acest lucru poate fi rezolvat prin retrogradarea la versiunea 0.8.2, disponibilă aici (faceți clic pe fișierul care se termină cu .zip). Trebuie să rețineți, însă, că videoclipurile la cerere nu sunt prezente în această versiune.

NRK Nett-TV

NRK Nett-TV Kodi addon

NRK și TV2 au drepturi comune de difuzare a Cupei Mondiale în Norvegia. Pe lângă o bibliotecă extinsă de titluri la cerere, suplimentul NRK Nett-TV oferă acces la toate canalele principale NRK și la peste o duzină de posturi de radio în direct.

Acest addon are doar nume de folder norvegiene, dar, în ciuda acestui fapt, este destul de ușor să ajungeți în secțiunea live stream. Doar faceți clic pe prima opțiune („direkte) și selectați canalul pe care doriți să îl vizionați. Jocurile Cupei Mondiale sunt programate pe NRK1.

NRK Nett-TV poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Mediathek

Mediathek Kodi addon

În Germania, ZDF și ARD vor prezenta fiecare meci din Cupa Mondială din 2018 pe platformele de streaming respective. Adăugarea Mediathek Kodi vă permite să urmăriți conținutul selectat din ambele rețele, deși are doar un flux live pentru ZDF.

Utilizatorii pot viziona și videoclipuri din rețelele ARTE și KiKa, dar niciuna dintre acestea nu va afișa meciuri în direct la Cupa Mondială. Opțiunile suplimentului sunt minime, cu un tip de flux preferat și selectori de calitate.

Suplimentul Mediathek poate fi instalat din repo Kodi oficial.

DR TV

DR TV Kodi addon

DR este unul dintre emisiunile oficiale ale Cupei Mondiale din Danemarca din 2018. În timp ce nu și-au actualizat încă listele pentru a reflecta pe ce canal vor afișa meciurile, veți putea urmări utilizând suplimentul DR TV Kodi.

Oferă șase canale live DR, precum și o cantitate decentă de conținut la cerere. Acest addon este foarte ușor de utilizat, cu meniuri bine organizate și puține opțiuni schimbabile; utilizatorii pot activa subtitrările sau pot alege să sară direct la un anumit canal atunci când se deschide suplimentul.

DR TV se află în depozitul oficial Kodi addon.

PS Vue

PSVue Kodi addon

PlayStation Vue este un serviciu de streaming de top care începe de la 39,99 USD pe lună. Acest plan de bază include atât FOX, cât și FS1, ceea ce îl face o modalitate ușoară de a urmări Cupa Mondială 2018. Mai bine, există un addon oficial numit PS Vue, astfel încât să puteți urmări toate acțiunile cu Kodi.

Acest addon nu poate fi utilizat fără abonament PlayStation Vue, dar majoritatea planurilor vin cu o probă gratuită de cinci zile. Este important să rețineți că nu aveți nevoie de o PlayStation pentru a utiliza acest serviciu.

PS Vue poate fi găsit în depozitul Kodi addon.

Suplimente alternative de evitat

Uneori poate fi dificil să spunem care sunt suplimentele legitime. O căutare rapidă pe Google returnează zeci de forumuri și site-uri web care recomandă suplimente neoficiale pentru sport și, adesea, acestea apar suficient de nevinovate la prima vedere. Mai jos, am enumerat câteva suplimente neoficiale recomandate în mod obișnuit - nu ca o aprobare, ci pentru a clarifica orice îndoială pe care o puteți avea cu privire la legitimitatea lor.

  1. SportsDevil
  2. Fotbal astăzi
  3. Sport TV live
  4. Playlists din Marea Britanie Turk
  5. Sportie
  6. Sport365

De ce ar trebui să eviți aceste suplimente? În primul rând, aceste suplimente nu folosesc surse oficiale. Aceasta înseamnă că jucătorii și organizațiile implicate în Cupa Mondială nu pot face bani. Având în vedere că unele platforme arată gratuit întregul eveniment, utilizarea surselor neoficiale dăunează doar consumatorului și face mai puțin probabil ca acest lucru să se repete în viitor.

În timp ce radiodifuzorii oficiali dispun de resurse și licențe pentru a găzdui acest conținut, serviciile terților nu pot fi eliminate sau supraîncărcate parțial printr-un meci. În plus, aceste fluxuri sunt adesea disponibile numai în definiție standard.

În cele din urmă, suplimentele Kodi de la terți nu sunt create la aceleași standarde tehnice ca suplimentele oficiale. Aceasta înseamnă că pot prezenta vulnerabilități neatinse pe care un atacator le-ar putea folosi pentru a vă compromite sistemul.

Din aceste motive, nu vă recomandăm să instalați unul dintre suplimentele de mai sus.

Gânduri finale

În timp ce precedentele Cupe Mondiale au solicitat abonamente prin cablu pentru a le urmări, aceasta va fi disponibilă gratuit în mai multe țări din întreaga lume. Cu toate acestea, dacă aterizați aici înainte de începerea turneului, de ce nu folosiți acest timp pentru a vă ocupa de sporturile, filmele sau anime-urile dvs. preferate?

Aveți probleme să începeți cu Kodi? Consultați ghidurile noastre pentru remedierea celor mai frecvente probleme ale lui Kodi, configurarea subtitrărilor și reducerea timpului de memorare.

Disclaimer:

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 43

Adblock
detector