Cum să urmărești March Madness 2019 pe Kodi

Cum să urmărești NCAA March Madness 2019 pe Kodi

Pregătește-ți parantezele! March Madness se desfășoară în perioada 19 martie - 8 aprilie a acestui an, cu echipe cu nume mari precum Tennessee, Duke, Michigan, Marquette și altele gata să vă supere complet pachetele de birou și să vă facă să pierdeți o mulțime de bani în bazinele de pariuri. Există mai multe modalități de a urmări ca echipele tale favorite să fie înfrânate în acest an și chiar poți urmări NCAA March Madness 2019 gratuit pe Kodi.

Notă importantă: Ghidul nostru recomandă doar surse oficiale pentru NCAA March Madness. March Madness este unul dintre cele mai populare evenimente sportive la TV din SUA și are baze de fani notabile în întreaga lume. Drept urmare, unele site-uri web pot încerca să ofere fluxuri fără licență. Cu toate acestea, site-urile și aplicațiile care oferă aceste fluxuri sunt adesea o problemă de confidențialitate și securitate, deoarece mulți poartă malware și colectează datele utilizatorului. În plus, fluxurile fără licență sunt mult mai susceptibile să tamponeze și să eșueze în timpul jocurilor pe care doriți să le vizionați. Din fericire, mai multe suplimente Kodi vă vor oferi acces la unele sau la fiecare flux NCAA în acest an.

Dacă sunteți în afara SUA și doriți să urmăriți gratuit jocurile March Madness, poate fi necesar să vă conectați la un server VPN din SUA.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Serviciul are o rețea mare de servere rapide, necongestionate. IPVanish oferă caracteristici puternice de securitate, confidențialitate și anonimat, care îl fac să ocolească viteza ISP de accelerare și de suspinare pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

LEGATE DE: Dacă nu sunteți un utilizator Kodi, avem un ghid pentru vizionarea March Madness online în afara SUA aici.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să urmărești NCAA March Madness 2019 pe Kodi cu un VPN

Puteți obține blocuri de conținut regional NCAA March Madness și conținut de viteză ISP în regim video video HD cu un VPN. Urmați acești pași pentru a urmări NCAA March Madness prin Kodi din orice parte a lumii:

  1. În primul rând, înscrie-te la un VPN la alegere. Vă recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi, deși ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost sunt și opțiuni relativ bune..
  2. Apoi, descărcați aplicația VPN pe dispozitivul dorit (asigurați-vă înainte de a vă înscrie că face o aplicație pentru dispozitivul dvs.)
  3. Acum, conectați-vă VPN-ul la un server din țara dorită. Cea mai bună opțiune dvs. este un server din SUA, deoarece majoritatea opțiunilor de difuzare gratuite și plătite, cum ar fi CBS, vor veni din SUA.
  4. Deschide videoclipul în Kodi și începe fluxul!

În cele din urmă, asigurați-vă că testați opțiunea de streaming înainte de jocurile pe care doriți să le vizionați. În acest fel, vă puteți asigura că aveți acces și vă veți oferi timp pentru a găsi alternative dacă suplimentele dvs. Kodi nu funcționează. Vă recomandăm să testați opțiunile de îndată ce vă înscrieți și să încercați mai multe servere VPN pentru a vă asigura că găsiți una rapidă, fiabilă și care funcționează cu fluxurile dorite.

Drepturile difuzate de NCAA March Madness sunt împărțite în mai multe rețele diferite. Unele dintre acestea vor fi disponibile gratuit pe Kodi, dar altele sunt rețele TV prin cablu cu încercări gratuite prin diverse servicii. În special, emisiile CBS vor fi disponibile gratuit pe unele servicii, dar cele difuzate pe TBS, TruTV și TNT nu sunt disponibile gratuit nicăieri (dar pot fi accesate în continuare prin câteva adonamente Kodi).

Cum să vizionezi NCAA March Madness 2019 gratuit pe Kodi

Kodi va fi o opțiune excelentă, deoarece este disponibil pe mai multe dispozitive, inclusiv pe Amazon Firestick. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, totuși, mai multe aplicații vă vor fi acoperite pentru March Madness. USTVnow, în special, va putea oferi oricui din întreaga lume acces gratuit la un număr mare de jocuri March Madness, datorită emisiunilor sale gratuite CBS.

Pentru sezonul de nebunie din martie 2019, CBS va transmite în jur de 20 de partide (majoritatea în turul doi), toate din Final Four, vor duce jocul final al Campionatului Național. TBS, TruTV și TNT vor avea majoritatea jocurilor, dar va trebui să utilizați o probă gratuită de la servicii precum Sling TV sau PlayStation Vue pentru a le accesa.

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Cu USTVnow, veți putea urmări toate jocurile CBS March Madness gratuit. USTVnow este un serviciu TV live care oferă cinci canale gratuite și 25 de canale contra cost. Este conceput în principal pentru membrii militari americani care trăiesc peste mări, dar nu există restricții cu privire la cine se poate înscrie. De asemenea, nu aveți nevoie de un VPN pentru a urmări dacă sunteți în afara SUA, și chiar și acei stări vii pot viziona adesea și fără VPN, deși traficul video este în continuare supus accelerației ISP..

Puteți plăti 25 de dolari pe lună pentru până la 25 de canale, dar serviciul nu poartă TBS, TNT sau TruTV, așa că este posibil să nu merite costurile pentru fanii NCAA.

A instala USTVnow, du-te la Depozitul oficial Kodi addon, apoi la Componente video secțiune. De acolo, selectați USTVnow și faceți clic pe instalare.

Sling TV

Sula TV kodi forumula 1

În sfârșit, Sling TV este în sfârșit disponibil pe Kodi ca un addon descărcabil. Sling TV este un serviciu OTT din SUA, care transportă TBS, TNT, TruTV. Din păcate, CBS nu este disponibil pe Sling TV, dar, dacă este combinat cu un cont gratuit USTVnow, veți putea urmări în fiecare joc din martie Madness 2019 în direct pe Kodi.

Punctul de preț al lui Sling TV este destul de ieftin, la doar 25 de dolari pe lună. Serviciul execută ocazional oferte și reduceri, astfel încât să puteți obține un preț mai mic, în funcție de momentul când verificați. Există, de asemenea, o probă gratuită de 7 zile, astfel încât să vă puteți înscrie și să prindeți un număr mare de jocuri, apoi să vă anulați contul. La urma urmei, March Madness durează doar 3 săptămâni!

Pentru a instala dispozitivul Sling TV addon pe Kodi, accesați depozitul oficial Kodi addon, găsiți Componente video secțiune, faceți clic pe Sling TV și instalați de acolo. Adăugarea necesită un cont activ, așa că va trebui să aveți un cont de încercare configurat înainte de a vă putea conecta și începe fluxul.

PS Vue addon

PSVue Kodi addon

Spre deosebire de addon Sling TV, PlayStation Vue are fiecare canal de care ai nevoie pentru a urmări NCAA March Madness 2019 pe Kodi. Și printr-o probă gratuită, puteți urmări procesul gratuit de la Sling TV cu proba gratuită de 5 zile de la PS Vue pentru a obține aproape două săptămâni în jocuri NCAA March Madness gratuite și în streaming de înaltă calitate.

PlayStation Vue are patru pachete de streaming începând de la 44,99 USD pe lună. Pachetul „Core” cu costuri mai mici este cel pe care ar trebui să vă înscrieți pentru a obține toate canalele necesare pentru a urmări March Madness anul acesta, deși nu va trebui să plătiți asta dacă anulați după proba gratuită este peste.

Puteți găsi PS Vue Kodi addon în depozitul oficial Kodi addon Componente video secțiune. Această completare necesită, de asemenea, un cont la care să vă conectați înainte de a putea utiliza.

DAZN

Instalați DAZN Kodi addon

DAZN este un caz interesant. Acest serviciu de streaming sportiv va oferi toate jocurile de martie nebunie de care aveți nevoie, dar numai dacă vă aflați în Austria, Elveția sau Germania. Acestea fiind spuse, serviciul DAZN este disponibil în mai multe țări diferite, inclusiv în SUA și Canada. Acesta oferă diferite biblioteci de streaming în funcție de locația adresei dvs. IP, care poate fi modificată cu un VPN. De asemenea, este relativ ieftin în majoritatea locurilor, la doar 9,99 USD pe lună, cu o probă gratuită de o lună.

Am testat mai multe VPN-uri cu DAZN, iar ocolirea blocării conținutului este necompletată, în cel mai bun caz. Cu toate acestea, dacă puteți obține un VPN care lucrează cu DAZN Austria, Elveția sau Germania, aceasta este cea mai bună opțiune. Nu numai că există un addon de înaltă calitate DAZN Kodi, dar combinat cu o probă gratuită de o lună, veți putea urmări gratuit toate jocurile NCAA March Madness, inclusiv jocurile Final Four și Campionatul Național.

Puteți instala DAZN Kodi addon direct din depozitul oficial Kodi addon Componente video secțiune.

Addon YouTube

YouTube Kodi addon

Căutați doar o selecție de aspecte importante și replici? Adăugarea YouTube v-a acoperit. Există o pagină oficială YouTube Madness Madness pe care o puteți accesa direct de pe YouTube Kodi.

Veți găsi Addon YouTube este disponibil în depozitul oficial Kodi addon Componente video secțiune.

NCAA are o programare completă a datelor, programelor și surselor de difuzare ale lui March Madness pentru 2019, sau din graficul nostru de mai jos.

DataarmăturăOra de pornire (PST / EST)
19 martie Prairie View vs. Fairleigh Dickinson 15:30 / 18:30
Templul vs. Belmont 18:00 / 9PM
20 martie Carolina de Nord Centrală vs. statul Dakota de Nord 15:30 / 18:30
St John's vs. Arizona State 18:00 / 9PM
21 martie Minnesota vs. Louisville 9:00 / 12PM
Yale vs. LSU 9:30 AM / 12:30 PM
New Mexico State vs. Auburn 10:20 AM / 1:20 PM
Vermont vs. Florida State 10:50 AM / 1:50 PM
Bradley vs. Michigan State 11:30 / 14:30
Belmont sau Temple vs. Maryland 12:00 / 15:00
Nord-Est vs. Kansas 12:50 PM / 15:50
Murray State vs. Marquette 1:20 PM / 16:20
Florida vs. Nevada 15:45 / 18:45
Abilene Christian vs. Kentucky 16:00 / 7PM
Saint Mary’s vs. Villanova 16:15 / 19:15
Fairleigh Dickinson sau Prairie View vs. Gonzaga 16:15 / 19:15
Montana vs. Michigan 18:15 / 21:15
Seton Hall vs. Wofford 18:30 / 21:30
Old Dominion vs. Purdue 18:45 / 21:45
Baylor vs. Syracuse 18:55 / 21:55
22 martie Iowa vs. Cincinnati 9:00 / 12PM
Oklahoma vs. Mississippi 9:30 AM / 12:30 PM
Northern Kentucky vs. Texas Tech 10:30 AM / 13:30
UC Irvine vs. Kansas State 10:50 AM / 1:50 PM
Colgate vs. Tennessee 11:30 / 14:30
Gardner-Webb vs. Virginia 12:00 / 15:00
Arizona State sau St. John's Buffalo 12:50 PM / 15:50
Oregon vs. Wisconsin 1:20 PM / 16:20
Washington vs. statul Utah 15:45 / 18:45
Carolina de Nord Central sau North Dakota State vs. Duke 16:00 / 7PM
Georgia State vs. Houston 16:15 / 19:15
Libertatea vs. statul Mississippi 16:15 / 19:15
Iona vs. Carolina de Nord 18:15 / 21:15
UCF vs. VCU 18:30 / 21:30
Statul Ohio vs. statul Iowa 18:45 / 21:45
Saint Louis vs. Virginia Tech
23 martie TBD 9:00 / 12PM
TBD 9:30 AM / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00 / 7PM
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
24 martie TBD 9:00 / 12PM
TBD 9:30 AM / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 18:00
TBD 16:00 / 7PM
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
28-31 martie Regională de Sud 15:00 / 18:00
Regiunea de Vest 15:00 / 18:00
Regiunea estică 15:00 / 18:00
Regiunea Midwest 15:00 / 18:00
6 aprilie Final Four 15:00 / 18:00
Final Four 17:30 / 20:30
8 aprilie Campionatul Național 18:00 / 9PM

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 87

Adblock
detector