Cum să urmărești Premier League pe Kodi și fără Cable

Cum să urmărești Premier League pe Kodi și fără Cable

Premier League englezesc, sau EPL, pot fi copleșitor de populare și cresc într-un ritm rapid în afara Regatului Unit, dar asta nu înseamnă că accesul este ușor. Din fericire, puteți urmări online Premier League folosind diverse metode.

Opțiunile excelente includ servicii de tăiere a cablurilor care transmit EPL-ul pe Kodi și o varietate de alte modalități de a urmări online. Kodi este un player de media și un hub de divertisment gratuit și open source. Kodi poate fi folosit pe orice, de la Amazon Firestick, iPhone, Mac, cutii Android TV, Apple TV și multe altele. Puterea reală a lui Kodi provine de la suplimentele sale instalate de utilizator, care transmit conținut direct către vizualizator.

Când selectați un supliment Kodi pentru a urmări jocul din Premier League, este important să fiți conștienți de care suplimente oferă conținut oficial și care furnizează fluxuri neoficiale. Astfel, ghidul nostru nu numai că vă va recomanda suplimentele oficiale Kodi, dar vă va oferi o imagine de ansamblu asupra suplimentelor terțe, pe care ar trebui să le îndepărtați, pentru a evita problemele legale și malware..

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Cum să urmăriți Premier League online în siguranță și în mod privat

Cu atât de multe moduri diferite de a urmări Premier League, există anumite riscuri de securitate și siguranță, în special pentru cele care apelează la Kodi. O rețea privată virtuală, sau VPN, este adesea recomandată atât celor care urmăresc Premier League prin Kodi, cât și celor din afara care încearcă să obțină acces la jocurile din Premier League blocate geografic..

Cu o rețea privată virtuală, traficul dvs. web este criptat și redirecționat printr-un server într-o locație la alegere, care în cele din urmă vă ascunde locația și identitatea. Indiferent dacă utilizați suplimente Kodi oficiale sau neoficiale, difuzarea surselor TV în direct prin Kodi este posibil să nu fie permisă de furnizorul de servicii de internet. Furnizorii de servicii Internet au chiar posibilitatea de a accelera viteza pentru clienții care utilizează servicii de streaming video.

Când descărcați și executați un supliment Kodi, faceți acest lucru deseori prin conexiuni nesecurizate. Complementul poate fi amenințat de un pirat și folosit pentru a vă monitoriza datele de pe internet, pentru a fura parolele și numele de utilizator și chiar pentru a accesa hard disk-ul computerului. Pentru a evita aceste amenințări, este recomandat un VPN atunci când utilizați Kodi.

Un VPN vă va păstra datele în siguranță și nu sunt expuse la streaming. Și deoarece fluxul necesită o cantitate mare de lățime de bandă, vă recomandăm să utilizați un furnizor VPN fiabil, rapid și sigur, cum ar fi IPVanish.

IPVanish este o alegere populară alături de comunitatea Kodi și oferă o conexiune robustă, o cantitate mare de capacitate și o protecție de confidențialitate superioară, astfel încât ISP-ul dvs. să nu vă poată păcăli. Funcționează cu toate suplimentele Kodi pe care le-am testat și este unul dintre puținele VPN-uri suficient de rapid pentru a preveni problemele de tamponare.  

Ofertă pentru cititor: economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici.

În afara Kodi, un VPN vă poate ajuta să obțineți acces la servicii și site-uri de streaming blocate geografic. În special cu jocurile din Premier League, serviciile de streaming blochează adesea conținutul în anumite regiuni. Utilizând un VPN puteți deschide aceste servicii geo-blocate și puteți viziona mai ușor videoclipurile live. Dacă nu doriți să utilizați IPVanish, avem o serie completă a celor mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Premier League online fără cablu

Există multe alternative la care puteți apela dacă nu aveți acces la cablu. Aceste alternative sunt sigure de utilizat și oferă acces la jocurile dvs. de fotbal legal și fără a fi nevoie de cablu.

FuboTV

fubo live jocuri din liga premieră

FuboTV este o aplicație video player care oferă utilizatorilor streaming în direct de pe orice dispozitiv, inclusiv telefoane Android, tablete, iPhone și multe altele. Puteți viziona sporturi live direct online cu această aplicație, deoarece are acces la multe canale sportive, cum ar fi NBC Sports Network, unde puteți urmări meciuri din Premier League. Aplicația este disponibilă pe Roku și orice magazin Apple sau Google Play. Există un proces gratuit de FuboTV aici.

Sling TV

sling tv Premier League online

Adesea numit „A la carte TV”, Sling TV este un serviciu de internet, creat de Dish Network, care transmite aproape orice canal doriți. Dacă doriți să evitați să pierdeți vreodată un joc, acesta este serviciul pentru dvs. Cu Sling TV, utilizatorii pot alege canalele pe care doresc să le transmită, ceea ce înseamnă că puteți selecta canale precum NBCSN și NBC care oferă jocuri în Premier League și să le transmite pe ecranul televizorului, toate cu o taxă lunară mică..

PlayStation Vue

ps vue Premier League

PlayStation Vue este serviciul de televiziune în direct al Sony, care vă oferă posibilitatea de a viziona orice sport, emisiune TV sau transmisiuni de știri. Cu PlayStation Vue, puteți urmări toate jocurile din Premier League pe care le doriți, deoarece acest serviciu live stream vine cu un DVR digital. Serviciul poate fi achiziționat contra unei taxe lunare mici, fără angajamentul unui contract anual. Este important să rețineți că, în prezent, dacă doriți să vizionați jocurile din Premier League prin PlayStation Vue, atunci va trebui să plătiți o taxă suplimentară pentru un pas din Premier League în partea de sus a abonamentului pentru acest serviciu de streaming.

Sportsnet Acum

liga Premier Sportsnet

Disponibil pe Kodi, acest serviciu de streaming oferă acces în direct la orice joc sportiv pe care doriți să îl vizionați. Puteți live stream Premier League, FA Cup, Bundesliga, AVIVA, NHL, MLB, NBA și multe altele! Diferența dintre suplimentul Kodi și serviciul Sportsnet constă în faptul că puteți accesa versiunea de serviciu pe mai multe dispozitive, cum ar fi un Apple TV, un Xbox sau un smartphone. Totuși, acest serviciu este exclusiv pentru rezidenții canadieni.

NBC Sports Gold

NBC Sports Gold Premier League

Aplicația NBC Sports Gold oferă o acoperire live a diferitelor organizații sportive, în principal meciurile din Premier League. Conectat direct cu NBC, pe această aplicație utilizatorii pot avea acces exclusiv la 130 de jocuri din Premier League. Această aplicație poate fi descărcată și folosită cu orice telefon sau aplicație TV, inclusiv magazinul Apple, Google Play, Xbox One și Amazon FireTV. Tot ce va trebui să faceți este să vă creați un cont și să achiziționați un permis pentru Premier League cu doar 50 de dolari și puteți transmite un flux de programe din Premier League direct din aplicație.

DIRECTV ACUM

directv acum prima ligă

Un pachet de streaming similar cu televiziunea prin cablu, dar fără cheltuieli mari și contracte anuale. DIRECTV ACUM oferă streaming live plus funcții la cerere pe care le puteți accesa pe televizor, computer sau smartphone. Pentru fanii din Premier League, serviciul vă permite să urmăriți toate jocurile din NBCSN, CNBC și SUA. Puteți selecta toate canalele sportive pe care doriți să le transmiteți în direct și anulați pachetul în orice moment.

HULU Live

hulu live Premier League

HULU Live este un serviciu de streaming care vă permite să vizionați TV în direct și să transmiteți streaming la cerere oricând. Puteți accesa serviciul HULU Live de pe orice dispozitiv, iar serviciul este disponibil ca aplicație pe telefonul dvs. Cu HULU Live, fanii Premier League pot transmite instantaneu și urmăriți online Barclays Premier League. Cel mai bine, puteți viziona Premier League oriunde doriți și oricând doriți pentru o taxă lunară rezonabilă.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Hulu.

Complementele oficiale ale Kodi pentru Premier League 

Dacă doriți să prindeți un joc din Premier League pe Kodi, puteți căuta suplimente conexe prin intermediul Depozitului oficial Kodi Add-On, precum și în alte locații. Vă recomandăm următoarea selecție de suplimente, deoarece acestea sunt mult mai puțin riscante decât unele dintre alternative. Aceste suplimente sunt legale și nu oferă conținut piratat.

USTVNow Plus

kodi_ustvnow_install

USTVNow Plus este un serviciu IPTV (Internet Protocol Television) conceput pentru expatriații americani și membrii militari, care oferă utilizatorilor mai multe canale americane live care pot fi vizionate pe dispozitive precum Roku, dispozitive iOS, dispozitive Android și computer. După instalarea suplimentului, utilizatorii vor trebui să se înscrie pentru un cont și apoi să selecteze planul pe care îl doresc (care stabilește câte canale ajungeți să faceți flux și cât de mult sau dacă trebuie să plătiți). Utilizatorii pot instala acest add-on din Depozitul oficial Kodi Add-on. Complementul poate oferi o acoperire live a diferitelor organizații sportive, inclusiv Premier League, NBA, MLB, NFL și multe altele. Pur și simplu asigurați-vă că selectați planul cu cele mai multe canale sportive live, pentru a putea urmări meciurile din Premier League!

Puteți citi ghidul nostru de instalare USTVNow aici.

BBC iPlayer

iPlayer

Cu suplimentul BBC iPlayer, utilizatorii pot urmări în direct jocurile din Premier League, prinde acces la alte programe TV și chiar pot asculta conținut radio. Acest supliment este disponibil prin intermediul Depozitului oficial Kodi Add-on. Este disponibil numai în Marea Britanie și necesită o licență BBC TV validă. În plus, este necesară o adresă IP din Marea Britanie pentru a vizualiza conținutul pe iPlayer și, prin extensie, suplimentul WWW iPlayer. Dacă sunteți rezident în Marea Britanie, dar călătoriți în străinătate, atunci se recomandă VPN să schimbați adresa dvs. IP la una din Regatul Unit.

Vezi si: Cum se utilizează BBCiPlayer pe Kodi.

Sportsnet Acum

Sportsnet liga premieră

După ce s-au înscris la serviciu, utilizatorii Kodi pot accesa acest add-on popular, care transmite fluxuri acces în direct la toate feedurile Sportsnet 24/7 în Kodi, din Depozitul SuperRepo. Deși nu veți putea vizualiza jocul din Premier League, utilizatorii pot fi prinși cu toate detaliile jocului, cu acest add-on de știri, care prezintă evidențieri, câștiguri și pierderi și statistici ale jucătorilor. Acest supliment este disponibil doar în Marea Britanie.

Componente neoficiale Kodi pentru Premier League

Deși pot fi populare și lăudate pozitiv de alte site-uri, suplimentele terță parte care nu se regăsesc în Depozitul oficial Kodi sau alte biblioteci legitime conțin adesea conținut piratat care nu este sigur pentru vizualizare. Menționăm mai jos câteva câteva completări pe care le-am găsit care conțin piratate pe care le recomandăm, fiind evitate.

cCloud TV

ccloud TV

Ce este: cCloud TV este un supliment care oferă utilizatorilor Kodi acces la diferite tipuri de conținut, inclusiv sport. Totuși, majoritatea conținutului sunt răzuite dintr-o serie de surse online diferite, majoritatea fiind piratate.

De ce ar trebui să o evitați:  Deși cCloud TV are câteva opțiuni legale, acestea sunt limitate în mod special la țările care nu limitează redistribuirea. Cu toate acestea, cele mai populare fluxuri sportive, precum cele din SUA, Marea Britanie și Canada, nu sunt redistribuite legal. cCloud TV se concentrează mai mult pe streamingul piratat, motiv pentru care nu recomandăm acest supliment pentru utilizatorii Kodi.  

GoodFellas 2.0

goodfellas 2.0

Ce este: Goodfellas 2.0 este un add-on IPTV Kodi care își primește fluxurile live dintr-o varietate de canale sportive. Totuși, aceste fluxuri sunt achiziționate prin intermediul site-urilor web care obțin conținutul din surse schițate.

De ce ar trebui să o evitați: Ca un complement IPTV, aproape niciunul din conținutul Goodfellas nu este conținut piratat. Acest complement oferă strict fluxuri piratate și nu are drepturi pentru niciun fel de difuzare oficială de la deținătorii de drepturi de autor. Vă recomandăm să utilizați un supliment oficial, cum ar fi cele enumerate mai sus.

Cuantic

cuantă premieră

Ce este: Quantum este un complement uriaș Kodi, format din diferite alte suplimente. Dezvoltatorii din spatele Quantum caută și ridică alte suplimente care și-au pierdut suportul pentru dezvoltatori. Deși cea mai mare difuzare în Quantum este TV live, suplimentul are capacitatea de a efectua streaming la cerere, ceea ce înseamnă că utilizatorii au opțiunea de a viziona jocuri de fotbal în direct sau „la cerere”.

De ce ar trebui să o evitați: Quantum nu este recomandat din aceleași motive ca suplimentele terță parte menționate anterior. Deși Quantum conține câteva opțiuni legale, specialitatea ei se bazează pe streamingul piratat. În Quantum există aproape fluxuri disponibile care sunt transmise cu drepturi de retransmisie corespunzătoare. Din aceste motive, vă recomandăm să apelați la un alt supliment sportiv fără conținut piratat.

SportsDevil

Ce este: Sports Devil este un add-on popular pentru Kodi, care este mai mult un furnizor de streaming. Complementul vă oferă acces la mai multe site-uri web de streaming și la linkuri pe categorii. De exemplu, dacă vă uitați în secțiunea „Sports TV” din supliment, vi se vor oferi mai multe link-uri către diferite site-uri web care vă vor oferi acces la un joc din Premier League. Conținutul transmis prin acest supliment este adesea nefuncțional, cu link-urile sale care duc la același site și conținut.

De ce ar trebui să o evitați: Acest supliment, cu link-urile sale de difuzare defecte, transmite, de asemenea, conținut piratat. Nu vă recomandăm să utilizați acest supliment pentru acest motiv și, de asemenea, pentru că veți întâmpina multe probleme încercând să vedeți jocurile din Premier League, deoarece multe dintre link-uri sunt rupte.

SportsAccess

sportsaccess

Ce este: SportsAccess este un add-on de streaming care oferă utilizatorilor acces la sporturi premium live (cum ar fi jocurile Premier Leagues), programări ale evenimentelor sportive, Pay-Per-Views și multe altele. Pentru acest supliment, este necesară o taxă lunară, iar utilizatorii pot plăti pentru acest serviciu doar prin Bitcoin.

De ce ar trebui să o evitați: Faptul că acest serviciu poate fi achiziționat doar prin Bitcoin este suficient pentru a trimite steaguri roșii. Când achiziționați prin Bitcoin, este o tranzacție peer-to-peer fără niciun intermediar, motiv pentru care multe piețe negre folosesc Bitcoin. SportsAccess se implică de asemenea în streaming piratat, majoritatea conținutului său „premium” provenind din surse piratate. Din acest motiv, vă recomandăm să nu utilizați acest supliment pentru a urmări meciurile din Premier League.  

Bennu

bennu 1

Ce este: Denumit anterior Phoenix, Bennu este un add-on popular care acceptă o multitudine de site-uri de streaming numite „Playlisters”. Fiecare playlist are propria sa nișă de conținut, de la jocuri sportive la secțiuni de filme și specialități TV la documentare și muzică. Utilizatorii pot selecta playlist-ul potrivit pentru a urmări jocurile din Premier League.

De ce ar trebui să o evitați: La fel ca Sports Devil și Sports Access, suplimentul Bennu are probleme cu conținutul său. Utilizatorii au descoperit că majoritatea site-urilor de streaming au probleme de funcționare corectă, nu furnizează conținut deloc și transmite fluxuri piratate. Vă recomandăm să nu utilizați acest supliment pentru a evita vizionarea Premier League printr-un flux piratat. Cel mai bine este să mergeți cu un supliment sportiv alternativ care să nu-i pirateze conținutul. Puteți citi mai multe aici despre suplimentul Kodi Bennu și unele alternative oficiale de adăugare Kodi.

Știm cât de important este să urmăriți un meci din Premier League și cât de interesant este să urmăriți jocul de fotbal chiar de pe ecranul televiziunii dvs. acasă sau de pe dispozitivul dvs. inteligent. Cu Kodi, spectatorii care nu au acces prin cablu sunt liberi să vizioneze sport, atât timp cât au accesorii Kodi corecți. Pentru a obține cea mai bună experiență din Kodi și jocul dvs., este recomandat să selectați și să instalați doar suplimentele sportive care oferă conținut legal și sunt disponibile direct de la depozitele de încredere de pe Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector