Cum să urmăriți BBC iPlayer pe Kodi (din orice locație)

BBC iPlayer este un tezaur de mare conținut britanic. Lucrul nefericit pentru aceia dintre noi în afara Regatului Unit este însă că iPlayer este oferit doar persoanelor din Regatul Unit. Cu toate acestea, BBC iPlayer Kodi addon (iPlayer WWW), vă permite să accesați iPlayer pe Kodi aproape oriunde puteți obține o conexiune la internet.

BBC iPlayer este disponibil numai pentru cei care au o licență BBC TV validă. Cu toate acestea, chiar și cu o licență valabilă, dacă sunteți un rezident din Marea Britanie care călătorește în străinătate, nu veți putea accesa conținut. BBC folosește blocarea conținutului geografic pentru a împiedica accesul oricui fără o adresă IP din Marea Britanie.

Acestea fiind spuse, dacă aveți licența TV valabilă și sunteți un rezident din Marea Britanie care călătorește în străinătate, puteți accesa BBC iPlayer cu un VPN precum ExpressVPN. Dacă ați uitat informațiile de conectare, puteți accesa în continuare iPlayer deoarece se solicită informații de conectare, dar nu sunt necesare.

Kodi v17.6 „Krypton” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare

Instalați BBC iPlayer Addon (iPlayer WWW) în Kodi

Înainte de a putea debloca complementul iPlayer, va trebui mai întâi să-l instalăm. Adăugarea BBC iPlayer, iPlayer WWW, este disponibilă prin intermediul depozitului oficial Kodi addon.

Pentru a-l localiza, selectați mai întâi Add-on-uri apoi selectați tasta Simbolul pachetului în stânga sus.

bbc iplayer www

De acolo, selectați Instalați din depozit.

Kodi17 Krypton se instalează din depozit

Apoi, localizați Depozitul Kodi addon și selectați-l. Apoi, selectați Componente video. Derulați în jos pentru a localiza suplimentul WWW iPlayer. Cum să urmăriți BBC iPlayer pe Kodi (din orice locație)

De acolo, faceți clic pe butonul Instalare. Buton. Veți vedea un mesaj de instalare de succes în partea dreaptă sus a ecranului.

Pentru a găsi suplimentul WWW BBC iPlayer, accesați Adaosuri > Componente video de pe ecranul dvs. de pornire Kodi.

Utilizați ExpressVPN pentru a evita restricționarea Regatului Unit

Dacă încercați să jucați un show cu iPlayer WWW în afara Regatului Unit, veți primi un mesaj de eroare care vă avertizează că programele TV BBC iPlayer sunt disponibile doar în Marea Britanie..

iplayer mesaj de eroare www

Din fericire, puteți utiliza ExpressVPN pentru a vă ocoli. Pe lângă faptul că este o soluție eficientă pentru a urmări BBC iPlayer, ExpressVPN funcționează un număr mare de servicii, inclusiv Netflix, și îți va păstra activitatea criptată și anonimă de la ochii indepărtați.

Cum să urmăriți BBC iPlayer pe Kodi (din orice locație)

Selectați Obțineți ExpressVPN, care este evidențiat în imaginea de mai sus și parcurgeți toți pașii următori.

iplayer expressvpn

După finalizarea procesului de înscriere, descărcați clientul ExpressVPN pentru Windows.

Puteți descărca clientul corect din pagina contului dvs. de utilizator.

Expressvpn iplayer

După descărcarea software-ului, instalați-l și apoi lansați clientul ExpressVPN. Conectați-vă cu detaliile utilizatorului pe care le-ați creat la prima înregistrare pentru acest serviciu.

Odată conectat, veți găsi o interfață simplă cu opțiuni de meniu disponibile cu ajutorul butonului de meniu din partea stângă (liniile orizontale)

Expressvpn iplayer

Pentru a vă conecta la un server din Marea Britanie, accesați „Alegeți locația”.

locații expresvpn

Faceți dublu clic pe locația dorită. Veți fi conectat automat Interfața principală a utilizatorului din aplicație nu va indica faptul că VPN este „ON” și vă va afișa locația în partea de jos a ecranului.

serverele Expressvpn uk

Acum du-te la iPlayer WWW  din nou și selectați o emisiune pe care doriți să o vizionați.

bbc iplayer www

Voila! Acum puteți fi la curent cu episoadele preferate din emisiunea The Graham Norton!

BBC iPlayer Kodi Addon nu funcționează? Iată câteva sfaturi

Este posibil să găsiți că BBC iPlayer Addon nu se conectează corect. Există câteva motive notabile pentru care vom parcurge aici.

1. Utilizați un VPN care nu funcționează cu iPlayer

Nu spuneți că nu v-am avertizat în prealabil! Am constatat că testând că BBC blochează efectiv majoritatea VPN-urilor acolo. Așadar, dacă utilizați un VPN gratuit (pe care vă recomandăm să nu-l folosiți din motive de siguranță și securitate), veți avea probabil probleme de conectare. De asemenea, multe servicii VPN plătite nu funcționează cu addonul iPlayer Kodi sau cu nicio versiune a iPlayer. IPVanish este un exemplu notabil aici.

Dacă primiți un eșec la conectarea mesajului, încercați să vă înscrieți pentru un cont gratuit cu ExpressVPN și testați din nou.

2. Adăugarea dvs. WWW pentru iPlayer este depășită

Există mai multe versiuni de iPlayer WWW plutind în jurul, precum și alte versiuni ale addon BBC BBC iPlayer Kodi. Vă recomandăm iPlayer WWW, deoarece este versiunea pe care am găsit-o, dar va trebui să vă asigurați că ați descărcat cea mai recentă versiune din sursa recomandată mai sus.

3. Credențele dvs. nu funcționează

Dacă ați introdus numele de utilizator și parola BBC iPlayer în addon, verificați dacă ambele sunt corecte. Pentru a introduce numele de utilizator și parola, faceți următoarele:

  • Faceți clic dreapta sau apăsat lung pe placa de completare WWW iPlayer
  • Click pe Configurare
  • Introduceți sau reparați datele de autentificare

4. Setările dvs. sunt incorecte

În mod alternativ, puteți utiliza addonul BBC iPlayer Kodi fără a introduce datele de autentificare. Cu toate acestea, va trebui doar să vă asigurați că ambele Activați BBC iD și Conectați-vă automat sunt întoarse pe în setările de configurare.

Gânduri finale

Deși acest tutorial include Windows 8 și 10, ExpressVPN poate fi utilizat și pe multe alte dispozitive în combinație cu Kodi, cum ar fi cele care rulează Mac OSX și Android.

Atâta timp cât dispozitivul poate rula Kodi și ExpressVPN, această metodă va funcționa. Vă puteți face o idee despre ce dispozitive puteți descărca ExpressvPN pe aici și puteți vedea pe ce dispozitive puteți obține Kodi aici. Vă rugăm să rețineți că procesul de configurare pentru ExpressVPN poate varia în mod diferit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 19

Adblock
detector