Cum să urmăriți documentare despre Kodi și cele mai bune suplimente de utilizat

Cele mai bune suplimente Kodi pentru documentare

Doriți să vizionați documentare cu Kodi, dar nu știți ce suplimente să instalați? Nici o problema! În acest articol, vom discuta unele dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru documentare, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp cercetând și mai mult timp bucurându-vă.

Ce este Kodi?

Crearea unui sistem de home theater obișnuia să dureze foarte mult timp, dar în aceste zile se poate face în câteva minute. Kodi este un software gratuit care face mai ușor decât oricând să colectezi și să urmărești toate materialele media într-un singur loc. O mare parte din apelul lui Kodi se datorează portabilității sale: poate fi instalat pe aproape orice dispozitiv, inclusiv PC (Windows, Mac și Linux), iPhone, Android, Raspberry Pi, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Nvidia Shield sau chiar doar o unitate flash USB.

În acest articol, vom recomanda mai multe suplimente legale Kodi pe care fiecare le oferă o selecție de documentare pe care să le vizionezi. Vă vom explica, de asemenea, unde puteți găsi aceste suplimente și vom detalia în detaliu punctele tari sau punctele slabe pe care le-ar putea avea..

Deoarece unii suplimenti Kodi terți oferă acces la conținut licențiat fără permisiunea titularului dreptului de autor, Kodi a suferit foarte multă presă negativă recent. În ciuda acestui fapt, Kodi în sine este complet legal de utilizat. Pentru a ilustra potențialul software-ului, toate suplimentele pe care le recomandăm sunt oficiale și nu prezintă niciun risc de probleme legale..

A se vedea, de asemenea: Cele mai bune 105 de add-on-uri Kodi evaluate după popularitate.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice addon, flux sau depozit Kodi.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt adesea folosite pentru a ascunde obiceiurile de streaming neoficiale ale utilizatorilor Kodi. Cu toate acestea, există multe moduri, chiar și utilizatorii legitimi Kodi pot beneficia de utilizarea unui VPN.

Un VPN funcționează prin criptarea traficului de rețea. Acest lucru împiedică furnizorul de servicii de internet (ISP) să vă vândă obiceiurile de navigare sau să vă accelereze viteza rețelei în funcție de activitățile dvs. online. Deoarece traficul dvs. nu poate fi citit de un observator extern, VPN-urile vă protejează de amenințările de securitate, cum ar fi atacurile Man-in-the-Middle (MitM).

Nu toate VPN-urile sunt create egale. Un anumit grad de încetinire a rețelei este inevitabil, dar unele VPN provoacă mai mult decât altele. Pentru a transmite video cu Kodi, veți avea nevoie de o conexiune rapidă și constantă. De asemenea, unele VPN păstrează jurnalele istoricului traficului dvs. Acest lucru înfrânge scopul de a utiliza un VPN, deoarece activitățile dvs. pot fi direct legate de dvs..

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Nu păstrează jurnalele istoricului traficului și funcționează perfect cu fiecare adaos Kodi testat. IPVanish este cel mai ușor VPN de instalat pe Amazon Firestick și vine cu aplicații dedicate pentru cele mai populare sisteme de operare. Poate ajuta chiar la oprirea tamponării Kodi.

OFERTA CITĂRII: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru documentare

Mai jos, veți găsi cele mai recomandate suplimente Kodi pentru documentare. Unele dintre aceste suplimente vă vor fi probabil cunoscute, dar există unele despre care nu ați auzit despre aceștia care oferă biblioteci de conținut formidabile. Cel mai bine este că fiecare completare enumerată mai jos este complet gratuit și legal de utilizat.

YouTube

YouTube Kodi addon

YouTube este cea mai mare platformă de streaming online din lume, cu mii de videoclipuri încărcate zilnic. Acasă este sute de documentare gratuite pentru vizionare și puteți găsi chiar și remorci sau clipuri din titluri disponibile în comerț.

Conținutul YouTube este moderat de comunitatea sa. Aceasta înseamnă că orice videoclipuri încărcate fără permisiune sunt de obicei preluate rapid. Drept urmare, YouTube este un loc sigur și legal pentru a găsi tot felul de documentare.

Componenta YouTube Kodi menține cea mai mare parte a funcționalității site-ului. Utilizatorii își pot vizualiza abonamentele, pot căuta un anumit videoclip și pot vizualiza conținutul recomandat. Puteți chiar să modificați setările de căutare a siguranței pentru a vă asigura că toate videoclipurile care apar sunt potrivite pentru vârstă.

Adăugarea YouTube este disponibilă în depozitul oficial de completări Kodi. Aflați mai multe în ghidul nostru de instalare YouTube Kodi addon.

Vimeo

Vimeo Kodi addon

Vimeo este o platformă similară cu YouTube, dar cu o diferență semnificativă: este folosită în mare parte de artiști independenți și filmografi. Drept urmare, videoclipurile tind să fie de o calitate mai înaltă decât pe YouTube și există un conținut mult mai puțin „de efort redus”. De fapt, căutarea sintagmei „câștigătoare” returnează zeci de rezultate.

Componenta Vimeo are un meniu de setări destul de simplu. Există opțiuni pentru a modifica calitatea video maximă și pentru a modifica numărul de rezultate afișate. Aceasta înseamnă că este necesară o configurație minimă și puteți începe să vizionați documentare independente de înaltă calitate în câteva minute.

Adonul Vimeo este disponibil în depozitul oficial Kodi addon.

Filme documentare de top

Filme documentare de top Kodi addon

Top Documentary Films este un addon oficial Kodi care oferă sute de documentare gratuite. Acestea sunt grupate pe categorii, însă, în timp ce biblioteca acestui addon este destul de mare, nu este organizată la fel de bine cum ar putea fi.

De exemplu, majoritatea titlurilor nu sunt etichetate. Acest lucru impune utilizatorilor să caute o miniatură sau să facă clic pe fiecare rezultat individual pentru a afla ce este disponibil. În plus, doar 12 rezultate apar pe categorii și maximum trei apar în categoriile din meniul principal al addonului. De asemenea, nu există nicio modalitate de a căuta un anumit titlu.

Top Documentary Films oferă o colecție solidă de documentare, dar este surprins de designul său prost conceput. Acestea fiind spuse, există aproape sigur ceva de interes aici pentru a urmări dacă aveți răbdare să îl găsiți.

Addon-ul de filme documentare de top este disponibil în depozitul oficial de adăugare Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn este un serviciu care oferă acces la zeci de canale TV în direct. Este gratuit de utilizat, deși sunt disponibile abonamente premium care deblochează posturi suplimentare și funcționalitate DVR.

Conținutul FilmOn este grupat pe categorii și țară de origine, iar versiunea gratuită oferă 13 canale dedicate documentarilor live. Acestea acoperă totul, de la război până la trenuri, deci există un amestec rezonabil de conținut, deși este discutabil dacă spectacolele paranormale pot fi clasificate ca documentare.

Link-urile FilmOn Simple se încarcă rapid, parțial, deoarece sunt disponibile doar în definiție standard. Dacă acest lucru vă deranjează, este posibil să preferați să utilizați suplimentul FilmOn.TV. oferă o gamă mai mare de canale și opțiuni de personalizare.

Accesoriile FilmOn Simple și FilmOn.TV sunt disponibile în depozitul SuperRepo. Discutăm mai detaliat acest supliment în ghidul nostru de instalare FilmOn.

iPlayer WWW

iPlayer WWW Kodi addon

BBC face conținut de la posturile sale de televiziune disponibile online prin intermediul platformei de streaming iPlayer. Acest conținut poate fi urmărit live sau la cerere la câteva ore după difuzare și acoperă o gamă uriașă de diferite genuri, inclusiv documentare.

Conținutul iPlayer poate fi urmărit direct prin Kodi folosind suplimentul WWW iPlayer. Vi se va solicita să confirmați că aveți o licență TV UK valabilă pentru a putea urmări, însă iPlayer nu o validează în niciun fel.

Există sute de documentare disponibile și acestea pot fi căutate liber sau afișate în ordine alfabetică. Conținutul iPlayer se încarcă rapid și este disponibil în format HD, deci este unul dintre cele mai bune moduri de a urmări documentare în mod legal cu Kodi.

Adăugarea WWW iPlayer este disponibilă în depozitul oficial de adăugare Kodi. Puteți afla cum să urmăriți iPlayer pe Kodi în ghidul nostru detaliat de instalare BBC iPlayer.

Arhiva Internet

Arhiva Internet Kodi addon

Internet Archive este o colecție de conținut de domeniu public, inclusiv multe documentare.

În ciuda bibliotecii sale mediatice, acest addon nu își organizează foarte bine media. De exemplu, nu există o secțiune documentară specifică, așa că este posibil să fiți nevoit să răsfoiți categoriile până când veți găsi ceva de interes. Pur și simplu căutarea „documentarului” returnează mai multe pagini de rezultate, dar acestea sunt adesea slab etichetate.

Probleme de organizare deoparte, Internet Archive conține o gamă suficient de largă de conținut pentru a justifica instalarea acestuia. Acest conținut poate fi, de asemenea, descărcat în mod liber pentru a urmări offline, care este o caracteristică pe care majoritatea suplimentelor oficiale Kodi nu o au.

Acest addon este disponibil în repoziția oficială Kodi, dar nu mai funcționează, fiind abandonat de dezvoltatorul său. În schimb, o versiune actualizată a Internet Archive Kodi addon este acum disponibilă în depozitul MetalChris.

PBS ThinkTV

PBS ThinkTV Kodi addon

ThinkTV este o stație PBS care oferă documentare interesante și conținut educativ. Ca și celelalte posturi PBS, este gratuit să urmărești. Utilizatorii Kodi pot prinde replici cu ajutorul addonului dedicat ThinkTV PBS.

Biblioteca media a acestui addon este grupată pe genuri și există o combinație bună de documentare de lungime de funcții și emisiuni TV. Deoarece PBS este public și guvernul sprijinit, acesta nu le blochează conținutul. Asta înseamnă că puteți viziona ThinkTV de oriunde în lume.

Acest addon are o personalizare foarte limitată și vă permite pur și simplu să schimbați calitatea video maximă. De asemenea, vă puteți autentifica, ceea ce vă permite să salvați titluri interesante într-o listă de redare. De asemenea, episoadele individuale pot fi marcate ca urmărite pentru a urmări cu ușurință progresul dvs..

Componenta PBS ThinkTV este disponibilă în depozitul oficial de completări Kodi.

Bestii fantastice

Bestii fantastice Kodi addon

După cum v-ați putea aștepta, addon Fantastic Beasts colectează documentare despre animale. Acestea sunt grupate după regiune și sunt răzuite de pe YouTube. Drept urmare, Fantastic Beasts oferă o mare parte din aceeași funcționalitate ca și addon-ul YouTube, incluzând coada video și abonamentele la canale.

Acest addon este destul de bine organizat, dar există câteva probleme ușoare. De exemplu, unele dintre videoclipurile sale au fost șterse, în timp ce altele au titluri care nu pot fi citite. Totuși, aceste videoclipuri reprezintă doar un procent mic din tot ceea ce este disponibil.

Adoniul Fantastic Beasts Kodi poate fi găsit în depozitul Gracie.

persoană șocantă

Shocker Kodi addon

Shocker este un addon care colectează documentare și alte videoclipuri disponibile liber într-un singur loc pentru o vizualizare mai ușoară. Aceste videoclipuri acoperă totul, de la dezastre naturale până la curse, astfel încât există o gamă bună de conținut diferit.

Cea mai mare problemă a șocantului este structura sa. Unele dintre categoriile sale, cum ar fi „Dezastre naturale”, se explică de la sine, dar există și altele care oferă puține informații despre tipul de conținut pe care îl conțin. În plus, există o cantitate mică de conținut care a fost șters și nu mai este disponibil.

Adăugatorul Shocker Kodi poate fi găsit în depozitul Gracie.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms este un addon care conține sute de filme gratuite pentru vizionare și are o secțiune documentară specifică care oferă conținut care acoperă muzicieni, politică și multe altele.

În timp ce Snagfilms nu oferă atât de multe documentare precum unele dintre celelalte suplimente pe care le-am acoperit, acesta are o selecție mai mare de alte conținuturi. Videoclipurile se încarcă rapid și majoritatea sunt disponibile în definiția 720p. Din păcate, nu există nicio opțiune de a crește acest lucru la 1080p, dar având în vedere dimensiunea bibliotecii și faptul că acest addon este liber de utilizat, aceasta este o plângere destul de mică.

Adăugarea Snagfilms este disponibilă în depozitul oficial Kodi addon.

Filme BigStar & televizor

BigStar Films & TV Kodi addon

BigStar Movies este o platformă de streaming online care colectează filme gratuite și disponibile legal. Această bibliotecă poate fi accesată direct în Kodi cu ajutorul addonului TV BigStar Movies TV.

Cele mai multe documentare ale BigStar sunt despre muzică, dar există și alte subiecte care abordează și alte subiecte. BigStar are o personalizare foarte limitată, dar o puteți configura pentru a afișa informații suplimentare pentru fiecare rezultat, dacă doriți.

Singura problemă reală cu acest addon este că titlurile nu sunt într-o ordine anume. Având în vedere că nu există subcategorii, acest lucru îl obligă pe utilizator să folosească propriul sistem de sortare al lui Kodi sau să caute prin mai multe pagini de rezultate. Funcționalitatea de căutare funcționează, de aceea este ușor să găsești un titlu specific.

Filme BigStar & Adăugarea TV este disponibilă în depozitul MetalChris.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise este un distribuitor de filme independente și emisiuni TV. Există două suplimente FilmRise Kodi, dar FilmRise - YouTube oferă o bibliotecă de conținut mai mare, deoarece zgârie linkurile de pe canalele YouTube ale companiei..

Marea bibliotecă media a acestui addon este afectată de organizarea sa slabă. De exemplu, secțiunea documentară nu are subcategorii, ceea ce îngreunează găsirea titlurilor într-un gen dat. În ciuda acestui fapt, FilmRise - YouTube rămâne o alegere puternică din cauza numărului mare de documentare oferite.

Documentarele FilmRise acoperă totul, de la istorie la natură, așa că este probabil că veți găsi ceva interesant de vizionat. Fluxurile se încarcă rapid și pot fi urmărite în definiție înaltă, plus listele de redare sunt disponibile pentru spectacole cu mai multe episoade.

Adăugarea FilmRise - YouTube este disponibilă în depozitul oficial de adăugări Kodi.

Legate de: Cele mai bune suplimente pentru filme Kodi din 2017

Concluzie

Există un număr mare de suplimente terțe care oferă documentare, dar acestea fac acest lucru adesea fără permisiunea titularului dreptului de autor. În schimb, recomandăm cititorilor noștri să caute surse legitime de conținut, acolo unde este posibil, cum ar fi numeroasele suplimente oficiale excelente enumerate mai sus. Nu numai că acestea sunt complet legale de utilizat, dar vin cu mai puține vulnerabilități de securitate, datorită procedurilor de validare a dezvoltării stricte cu care au fost create.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 84

Adblock
detector