Cum să urmăriți meciul Campionatului NCAA Final Four și Campionat din 2019 pe Kodi

Cum să urmăriți meciul Campionatului NCAA Final Four și Campionat din 2019 pe Kodi

Chiar dacă pachetul tău este toast, acest sezon de baschet NCAA a servit câteva momente de mușcătură de unghii. Odată cu Madness March, a sosit momentul să vă îndreptați spre Final Four.

Ambele jocuri (Auburn vs. UVA, Texas Tech vs. Michigan State) vor transmite sâmbătă, 6 aprilie, începând cu ora 18:00 EST. Între timp, jocul Campionatului va fi difuzat pe 8 aprilie la 21:00 EST. Puteți urmări folosind un cablu tradițional sau o antenă peste aer dacă aveți unul sau puteți viziona gratuit online prin Kodi. Mai jos, vom explora opțiunile dvs. de top pentru a viziona NCAA Final Four gratuit pe Kodi din orice parte a lumii.

Notă importantă: Ghidul nostru recomandă doar surse oficiale pentru Final Four-ul NCAA. Final Four este printre cele mai urmărite evenimente NCAA ale anului. Multe site-uri web vor încerca să găzduiască fluxuri neoficiale, dar există vești bune: utilizatorii Kodi nu au motive să le folosească! Vor fi o mulțime de fluxuri oficiale care oferă calitate HD, care vin fără riscurile asociate site-urilor de streaming neoficiale. Dacă nu sunteți în afara SUA, o VPN vă va accesa cu ușurință la fluxurile finale Final Four gratuite, în timp ce un VPN vă va asigura, de asemenea, ISP-ul dvs. nu vă va accelera fluxurile de înaltă calitate..

Dacă sunteți în afara SUA și doriți să urmăriți atât jocurile NCAA Final Four, cât și Campionatul gratuit, poate fi necesar să vă conectați la un server VPN din SUA.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Serviciul are o rețea mare de servere rapide, necongestionate. IPVanish oferă caracteristici puternice de securitate, confidențialitate și anonimat, care ocolește viteza ISP de accelerare și suspinare pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

LEGATE DE: Dacă nu sunteți un utilizator Kodi, avem un ghid pentru vizionarea NCAA Final Four online în afara SUA aici.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să urmărești NCAA Final Four 2019 pe Kodi cu un VPN

Final Four-ul NCAA va fi gratuit în SUA prin intermediul CBS și puteți obține blocuri de conținut regional din SUA pentru a le urmări de oriunde în lume.

  1. Primul, creați un cont cu un VPN la alegere. Verificați să vă asigurați că VPN-ul pe care îl doriți are o aplicație care va funcționa pe dispozitivul de streaming dorit. Iti recomandam IPVanish pentru utilizatorii Kodi, deși ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost sunt și opțiuni relativ bune.
  2. Următor →, instalați aplicația VPN pe care intenționați să o utilizați pe dispozitivul de streaming dorit. VPN-urile noastre preferate funcționează pe majoritatea dispozitivelor, inclusiv Amazon Fire TV și Firestick.
  3. Următor →, conectați-vă la un server VPN din țara dorită. În acest caz, un server din SUA va fi locația preferată pentru a avea acces la fluxurile CBS.
  4. Deschide videoclipul în Kodi folosind suplimentul preferat și începe fluxul!

Vă recomandăm, de asemenea, să testați opțiunile de streaming înainte de începerea jocurilor Final Four. Acest lucru vă va oferi timp pentru a vă asigura că VPN-ul pe care l-ați ales oferă un bypass eficient și că suplimentul Kodi pe care intenționați să îl utilizați funcționează la fel de bine.

Partidele NCAA Final Four vor fi transmise back-to-back pe CBS, jocul Campionatului urmând îndeaproape 2 zile după. CBS este gratuit în aer dacă folosești sursele potrivite. O VPN poate fi necesară pentru a avea acces la fluxurile gratuite disponibile prin Kodi. 

Cum să urmăriți gratuit meciurile din NCAA Final Four și Championship din 2019 pe Kodi

Kodi este o opțiune excelentă pentru a urmări jocurile Final Four din 2019, deoarece există câteva suplimente ușor de utilizat și gratuite care oferă transmisii CBS. Cea mai bună opțiune va fi USTVnow, care permite tuturor să transmită gratuit. Alte câteva opțiuni alternative pe care doriți să le luați în considerare ar putea oferi fluxuri de calitate superioară. 

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow vă permite să vă înregistrați gratuit și să transmiteți 5 canale peste aer: CBS, ABC, MyTV, The CW și PBS. Deoarece CBS va avea ambele jocuri Final Four anul acesta, asta înseamnă că USTVnow este o alegere evidentă pentru utilizatorii Kodi.

Este important să vă înscrieți la USTVnow folosind o adresă de e-mail separată. Dacă utilizați înscrierea cu un singur clic folosind contul de Facebook sau Google, nu veți putea să vă conectați la addon-ul USTVnow Kodi. 

După ce v-ați creat contul gratuit, instalați addonul Kodi din Depozitul oficial Kodi Addon, apoi introduceți numele de utilizator și parola în addon din meniul de setări..

Pentru a găsi USTVnow în Kodi, deschideți aplicația Kodi, apoi accesați Adaosuri > Descarca > Componente video > USTVnow.

PS Vue addon

PSVue Kodi addon

Adăugarea PlayStation Vue Kodi este o opțiune excelentă pentru oricine locuiește în SUA sau în afara SUA, dacă se întâmplă să aveți și un VPN și un card de credit din SUA. PlayStation Vue oferă o probă gratuită de 5 zile și acces la fluxuri live CBS de o calitate extrem de înaltă.

Veți găsi PlayStation Vue disponibilă prin intermediul Depozitului oficial Kodi Addon. După ce v-ați înscris, trebuie doar să introduceți numele de utilizator și parola în meniul Setări addon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector