Cum să urmăriți MLB pe Kodi și cele mai bune addonuri MLB Kodi pentru 2019

mlb baseball kodi

Sezonul MLB 2019 este în plină evoluție. Pentru tăieturile de cablu care nu au abonament la cablu, MLB pe Kodi este o alternativă excelentă pentru furnizorul local de cablu pentru vizionarea jocurilor live pe o gamă largă de dispozitive. De asemenea, este o alternativă excelentă la unele alte metode, cum ar fi fluxurile MLB Reddit, care pot fi inconsecvente, de calitate slabă și drepturi de autor pentru fustă. Mai simplu spus, următoarele opțiuni sunt cel mai bun pariu pentru fluxuri MLB de înaltă calitate, fără probleme.

Puteți descărca Kodi aici.

Notă importantă: Ghidul nostru recomandă doar surse de streaming oficiale prin Kodi. Major League Baseball are popularitate internațională și este disponibil pentru streaming online prin multe canale oficiale. Cu toate acestea, majoritatea opțiunilor necesită plata de un fel, ceea ce duce la multe opțiuni de streaming neoficiale care ocolește drepturile de difuzare. Există o mulțime de opțiuni grozave pentru utilizatorii Kodi să obțină jocuri MLB în acest an, deși este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a accesa anumite fluxuri gratuite și plătite și pentru a evita accelerarea rapidă de la ISP..

Dacă sunteți în afara țărilor în care MLB transmite gratuit, poate fi necesar să vă conectați la un server VPN în locațiile descrise mai jos.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Serviciul are o rețea mare de servere rapide, necongestionate. IPVanish oferă caracteristici puternice de securitate, confidențialitate și anonimat, care ocolește viteza ISP de accelerare și suspinare pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să urmăriți sezonul MLB 2019 pe Kodi cu un VPN

Cu popularitatea jocurilor MLB, este ușor de înțeles de ce mulți fani vor căuta să urmărească prin orice mijloace necesare. Mai ales dacă călătoriți în afara SUA, poate fi necesar să utilizați un VPN pentru a debloca fluxurile și a vă menține video de calitate HD. Urmați acești pași pentru a urmări sezonul MLB 2019 prin Kodi din orice parte a lumii.

 1. Primul, înregistrați-vă la serviciul ales VPN. Vă recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi, deși ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost sunt de asemenea opțiuni bune.
 2. Următor →, instalați aplicația VPN pe dispozitivul de streaming ales. Asigurați-vă că există o aplicație pentru dispozitivul dvs. înainte de înregistrare.
 3. Următor →, conectați aplicația VPN la un server din țara în care fluxurile MLB sunt disponibile. Utilizatorii Kodi vor găsi fluxuri gratuite în SUA prin diferite aplicații
 4. Deschideți addonul Kodi care vă transportă fluxul și bucurați-vă!

Vă recomandăm să efectuați o probă de testare a suplimentelor Kodi alese în perioada de garantare a rambursării banilor VPN. Acest lucru vă va ajuta să verificați dacă fluxurile dvs. vor continua să funcționeze pe întregul sezon MLB 2019.

Sezonul MLB 2019 are drepturi de streaming disponibile în mai multe țări, dar opțiunile de streaming din SUA sunt cele mai bune pentru cei care doresc acces gratuit prin suplimentele Kodi. Unele jocuri vor fi disponibile în rețelele free-to-air, în timp ce există opțiuni de încercare gratuite pentru o serie de servicii de streaming în care sunt disponibile suplimente Kodi.

Când și unde să urmăriți fluxurile MLB 2019

Jocurile vor fi difuzate de cinci rețele naționale din SUA:

Sezonul regulat

 • Duminică: TBS și ESPN
 • Luni: ESPN și ESPN2
 • Miercuri: ESPN și ESPN2
 • Joi: Rețea MLB
 • Sâmbătă: Vulpe
 • In spaniola: Fox Deportes, ESPN Deportes și TBS SAP CNN în Espanol

All-star și post-sezon

 • Joc All-Star: Vulpe
 • Jocul de cărți sălbatice al Ligii Americane: ESPN
 • Seria Diviziei Ligii Americane: Fox Sports 1, TBS și rețeaua MLB
 • Joc național de cărți sălbatice: TBS
 • Seria Diviziei Ligii Naționale: TBS
 • Seria Campionatului Ligii Americane: Fox, Fox Sports
 • Seria Campionatului Ligii Naționale: TBS
 • Serie Mondială: Vulpe

Indiferent dacă intenționați să urmăriți oricare dintre acestea prin suplimente oficiale Kodi sau prin fluxuri neoficiale de MLB pe care le oferă utilizatorii Reddit, ar trebui să luați în considerare conectarea unei VPN pentru a evita câteva probleme supărătoare.

Pentru cei din Canada, DAZN va transporta fluxuri de rețea MLB. DAZN este disponibil printr-un addon Kodi. Dacă sunteți în SUA, puteți utiliza, de asemenea, o VPN pentru a accesa DAZN Canada ca opțiune low-cost.

Cele mai bune suplimente oficiale pentru a urmări MLB pe Kodi în 2019

Există o serie de suplimente oficiale care furnizează conținut MLB de înaltă calitate pe Kodi. În funcție de opțiunile pe care le alegeți, puteți primi câteva jocuri gratuit sau puteți obține MLB pe Kodi prin diferite servicii de streaming plătite.

MLB.tv Kodi addon

MLB pe Kodi MLB.tv
Dacă aveți un abonament MLB.tv, puteți accesa contul dvs. direct pe Kodi folosind suplimentul MLB.tv. Veți găsi o versiune a acestui addon în Depozitul oficial Kodi Addon dar îl poate găsi și în Repo-ul eracknofobiei.

Pentru a utiliza corect acest addon, va trebui să vă asigurați că vă adăugați datele de acreditare. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta (sau apăsați lung pentru utilizatorii Amazon Fire TV) pe pictograma sau numele complementului, apoi faceți clic pe Setări. 

MLB pe Kodi

De acolo, puteți introduce numele de utilizator și parola. Rețineți că pare să existe o opțiune „Abonament pentru o singură echipă / joc gratuit”. Cu un abonament MLB.tv, puteți achiziționa un permis anual pentru toate jocurile oferite de MLB.tv sau pentru o singură echipă.

MLB.tv oferă, de asemenea, un „joc gratuit al zilei”, care este disponibil pentru oricine. Puteți accesa acel joc gratuit activând opțiunea Abonare joc gratuit în Kodi.

DAZN Kodi addon

mlb 2019 pe kodi DAZN

DAZN este unul dintre cele mai interesante servicii de streaming sport de pe piață astăzi. Pentru doar 19,99 USD pe lună, puteți obține o încărcătură de conținut sport live.

DAZN SUA oferă în primul rând sporturi de luptă, cu un show exclusiv MLB doar pe DAZN SUA, dar puteți utiliza și un VPN pentru a accesa conținutul sportiv disponibil prin DAZN Canada. Aceasta include fluxurile live ale DAZN Canada prin rețeaua MLB.

DAZN are blocarea conținutului geografic destul de strict, dar am constatat că ExpressVPN și NordVPN funcționează pentru a evita blocurile DAZN Canada. Ca atare, puteți obține acces la MLB pe Kodi prin DAZN la un cost extrem de mic.

Adzonul DAZN Kodi este disponibil prin Depozitul oficial Kodi Addon.

Pentru a utiliza acest addon, va trebui să introduceți datele de acreditare DAZN prin meniul de setări.

Adăugare PlayStation Vue Kodi

mlb pe kodi
Dacă aveți un cont PlayStation Vue, puteți accesa canalele primare care oferă conținut MLB: Fox Sports 1, Fox (over-the-air), TBS și ESPN. Cel mai ieftin pachet PlayStation Vue (44,99 USD pe lună), oferă aceste canale și multe altele. PlayStation Vue este disponibil și cu o încercare gratuită de 5 zile.

Cu un cont PlayStation Vue securizat, puteți, de asemenea, să vă transmiteți contul prin Kodi folosind suplimentul PS Vue. Acest addon poate fi găsit în Depozitul oficial Kodi Addon.

Pentru a utiliza în mod eficient contul dvs. PS Vue pe addon, mai întâi va trebui să adăugați datele de acreditare în setări. În caz contrar, încercarea de a încărca addon-ul va provoca blocarea acestuia. Puteți adăuga datele de acreditare făcând clic dreapta (sau apăsând îndelung pentru utilizatorii Amazon Fire TV) pe numele sau pictograma suplimentelor, apoi făcând clic pe Setări. Introduceți numele de utilizator și parola de acolo.

Sling TV Kodi addon

Sling TV kodi mlb 2019

La fel ca PlayStation Vue, Sling TV este un serviciu de tăiere a cablurilor pentru streaming TV live. Există două pachete de bază disponibile, ambele 25 de dolari pe lună. Ambele opțiuni (Sling Blue și Sling Orange) vor oferi totuși un amestec variat de canale de care aveți nevoie pentru MLB.

Sling Blue oferă acces la canalele Fox și TBS, în timp ce Sling Orange oferă rețele ESPN. Pentru a vă maximiza opțiunile, veți dori să vă înscrieți la pachetul Sling Orange + Blue, care costă 40 USD pe lună. Puteți adăuga, de asemenea, rețea MLB la pachetul dvs., contra cost.

Toate pachetele TV Sling vin cu o probă gratuită de 7 zile, cu excepția cazului în care există reducere de funcționare.

Adon Sling TV Kodi este disponibil în Depozitul oficial Kodi Addon. Va trebui să introduceți numele de utilizator și parola în addon prin meniul de setări.

Sportsnet Acum Kodi addon

mlb pe kodi sportnet

Dacă aveți un cont Sportsnet Now, puteți accesa jocuri MLB pentru Toronto Blue Jays (și orice alte echipe care joacă, de asemenea). Sportsnet Now este o rețea de televiziune canadiană. Deși te vei limita doar la jocurile Blue Jays, vei primi și jocuri din seria mondială.

Sportsnet Acum poate fi achiziționat doar dacă ești un rezident canadian, dar dacă ești un rezident care călătorește în afara țării, este posibil să îți poți accesa contul și prin intermediul unui VPN. Sportsnet Acum costă 24,99 USD CAD, oferindu-se o probă gratuită de 7 zile.

Sportsnet Acum poate fi accesat pe Kodi printr-o aplicație disponibilă în Depozitul oficial Kodi Addon.

Fox Sports Go Kodi addon

mlb pe Kodi
FOX Sports Go este similar cu MLB.tv și Sportsnet Acum, deoarece este o opțiune de streaming sport la care poți accesa printr-un addon Kodi. Dacă aveți un cont FOX Sports Go, va trebui pur și simplu să vă conectați la acesta prin intermediul suplimentului FOX Sports Kodi. De acolo, veți putea să transmiteți fluxul MLB pe Kodi atâta timp cât va exista un joc disponibil.

FOX Sports Go este disponibil numai pentru cei care au deja un abonament de streaming TV care include canale Fox Sports. Acestea pot include abonamente regulate de cablu, PlayStation Vue, FuboTV, Sling sau altele care includ canale Fox în pachetul de canale..

Veți găsi suplimentul Fox Sports Go disponibil prin intermediul Depozitul oficial Kodi Addon.

USTVnow Kodi addon

kodi_ustvnow_install
Cu USTVnow, oricine poate avea acces la MLB pe Kodi pentru un număr mare de jocuri. Opțiunea gratuită vine cu Fox, în timp ce planul de 19 dolari pe lună vine și cu ESPN. Puteți prinde orice jocuri disponibile prin canalul OTA Fox sau ESPN cu planul plătit.

USTVnow este o opțiune legală pe care o poate folosi oricine. Deși serviciul este conceput special pentru militarii americani și expatriații, oricine poate accesa serviciul, inclusiv cetățenii americani aflați în prezent în țară și care nu călătoresc în străinătate.

Există o versiune a acestui addon disponibilă în Depozitul Oficial pentru Kodi Addon. Pentru a afla mai multe despre USTVNow, inclusiv instrucțiunile de instalare, faceți clic aici pentru a accesa ghidul nostru de instalare.

Componente suplimentare neoficiale Kodi pentru MLB live streaming

Există un număr mare de suplimente Kodi neoficiale folosite de milioane de utilizatori Kodi care transmit jocuri MLB. Deși aceste suplimente sunt într-adevăr „gratuite”, câștigă acest statut folosind fluxuri piratate.

Puteți găsi aceste suplimente recomandate pe alte site-uri, cu toate acestea, vă recomandăm să utilizați opțiunile enumerate mai sus în secțiunea suplimentară oficială.

"Sf. Louis Cardinals Lance Berkman (12) ”, de către Keith Allison, licențiat sub CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 76

Adblock
detector