Cum să urmăriți NBA 2018-2019 online cu Kodi – Streaming Guide

NBA_Game
Sezonul NBA 2018-2019 este în plină evoluție. Asigurați-vă că sunteți gata să urmăriți NBA în direct pe Kodi atunci când echipele dvs. favorite vor intra în teren.


Există o serie de suplimente grozave pentru Kodi, dar alții încearcă să se transmită singuri ca fiind „gratuite”. Ghidul nostru se concentrează în mod special pe suplimente care oferă fluxuri oficiale jocurilor NBA. Cu toate acestea, având în vedere popularitatea multor suplimente terțe, am inclus o imagine de ansamblu asupra modului în care funcționează aceste suplimente și de ce credem că suplimentele oficiale sunt o opțiune mai bună.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Înainte de a începe

Atât suplimentele oficiale, cât și cele neoficiale ale Kodi mențin unele dintre aceleași riscuri pentru utilizatorii Kodi. Din acest motiv, vă recomandăm să utilizați un VPN pentru a transmite jocuri NBA prin Kodi.

În plus, cei care încearcă să acceseze jocuri NBA din afara SUA ar putea avea nevoie de un VPN pentru a ajuta la blocarea conținutului geografic din trecut. În special pentru evenimentele sportive precum NBA, drepturile de difuzare se limitează, de obicei, acolo unde sunt transmise aceste fluxuri. Cu toate acestea, un VPN vă poate ajuta să ocoliți astfel de blocuri geografice și să accesați fluxurile NBA pe care le doriți.

Chiar și atunci când accesați fluxurile legale prin Kodi, ISP-ul dvs. poate încerca să vă accelereze conexiunea cu site-uri de streaming, care pot fi grele pe lățimea de bandă. Acest lucru duce la buffering și video de calitate inferioară. În plus, suplimentele Kodi pot oferi hackerilor acces la sistemul dvs. dacă nu sunteți atenți.

Un VPN bun vă va ajuta să vă asigurați conexiunea, astfel încât ISP-ul dvs. nu vă poate accelera viteza sau vă va vedea activitatea. Când sunteți conectat la un VPN, veți beneficia, de asemenea, de confidențialitate sporită, care va ajuta la prevenirea unor atacuri comune ale hackerilor.

Ofertă pentru cititor: Vă recomandăm IPVanish, un serviciu VPN de calitate, suficient de rapid pentru streaming și nu păstrează jurnalele, astfel încât activitatea dvs. este privată și sigură. Cititorii noștri pot utiliza IPVanish la o reducere de 60%.

Radiodifuzori NBA 2018-2019

Pentru sezonul NBA 2018-2019, patru rețele diferite împart drepturile de difuzare. Această scindare poate fi văzută în următoarele:

ABC: 18 jocuri de sezon regulat
ESPN: 84 de jocuri de sezon regulat
TNT: 66 de jocuri de sezon regulat
NBA TV: 107 jocuri de sezon regulat

Fiecare dintre aceste canale are câteva jocuri suplimentare introduse, dar aceasta reprezintă cea mai mare parte din ceea ce oferă ei. Având în vedere acest lucru, următoarele suplimente Kodi vă vor oferi cele mai bune opțiuni de vizualizare.

Componente oficiale NBA live stream Kodi

Există mai multe suplimente Kodi de înaltă calitate care vă oferă acces la jocurile NBA. Aceste opțiuni sunt metode de transmisie complet legală care necesită poate necesita un abonament la serviciu. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați contul, să primiți informațiile contului dvs. și să introduceți suplimentul Kodi. Vei putea apoi accesa oricare dintre aceste conturi prin intermediul Kodi.

NBA League Pass

NBA Liga de trecere
O mare parte a sezonului obișnuit poate fi urmărit prin serviciul de abonament online de streaming NBA League Pass. Un supliment suplimentar al Ligii NBA este disponibil din depozitul oficial suplimentar Kodi. Pentru a o instala, deschideți Kodi și mergeți la Add-on-uri> Simbolul pachetului > Instalați din depozit > Depozitul suplimentar Kodi > Componente video > NBA League Pass > Instalare.

Un abonament la League Pass costă 200 USD pentru întregul sezon regulat.

Dacă locuiți în afara SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a evita restricțiile geografice pe care League Pass le are în vigoare. Trebuie doar să vă conectați la un server din SUA înainte de a încărca un flux. Un VPN poate ajuta, de asemenea, să ocolească întreruperile regionale prin conectarea la un VPN undeva în afara regiunii de oprire.

Din păcate, abonații League Pass obțin doar fluxuri audio din playoff-uri și finale. Veți avea nevoie de un abonament prin cablu pentru a viziona videoclipul sau încercați unul dintre suplimentele Kodi de mai jos.

USTV Acum

kodi_ustvnow_install
Complexul USTV Now Kodi este una dintre cele mai bune opțiuni complet legale pe care le veți găsi. Suplimentul transmite conținutul USTV Now prin Kodi. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont pe site-ul USTV Now, apoi să descărcați aplicația prin Repository Official Add-on Kodi. După ce obțineți informațiile contului dvs., puteți pur și simplu să conectați-l la supliment și să începeți să transmiteți fluxul.

USTV Now oferă 7 canale gratuite și 29 de canale cu 19,99 USD pe lună. Acest supliment este conceput special pentru militarii americani de peste mări, dar nu există niciun bloc real împotriva nimănui care folosește serviciul, atât timp cât utilizați un VPN.

Veți găsi ABC printre cele 7 canale gratuite, ceea ce înseamnă că veți avea acces la unele dintre jocuri cu opțiunea gratuită, deși nu atât de multe. Cu abonamentul pe 29 de canale, veți primi și ESPN, deschizând o gamă mai largă de opțiuni.

Pentru a instala USTV Now în Kodi, accesați  Add-on-uri> Simbolul pachetului > Instalați din depozit > Depozitul suplimentar Kodi > Componente video > USTVnow > Instalare.

Sportsnet Acum

NBA pe kodi sport
Dacă aveți un cont Sportsnet, îl puteți accesa prin Kodi. De asemenea, puteți achiziționa un cont Sportsnet pentru 24,99 USD / lună (19,78 USD). Sportsnet este o rețea canadiană care are drepturi de streaming pentru peste 40 de partide de sezon regulat, deși veți fi limitat numai la Toronto Raptors.

Totuși, acest serviciu va oferi un avantaj deosebit dacă sunteți și un fan sportiv în general, deoarece veți putea să îl utilizați pentru a urmări un număr mare de jocuri MLB pe Kodi, un număr mare de jocuri NHL și peste 100 Jocuri din Premier League.

La fel ca în cazul celorlalte servicii plătite, puteți adăuga informațiile contului dvs. în supliment după ce ați creat un cont și ați făcut fluxul. Puteți instala suplimentul Sportsnet Now urmând acești pași în meniul Kodi:  Add-on-uri> Simbolul pachetului > Instalați din depozit > Depozitul suplimentar Kodi > Componente video > Sportsnet Acum > Instalare.

PS Vue

PS_Vue_Main

PS Vue este un serviciu de transmisie TV live de la Sony Playstation. Prețurile încep de la 39,99 USD pe lună și oferă acces la peste 40 de canale și vă permite să înregistrați emisiuni pentru a viziona mai târziu. O selecție de filme la cerere și emisiuni TV este inclusă, deci nu vă limitați doar la sport.

Componenta PS Vue Kodi este o alegere excelentă pentru vizionarea NBA, deoarece este singurul addon oficial care oferă un stream live TNT. ESPN este disponibil, de asemenea, acoperă două dintre cele trei radiodifuzoare care difuzează evenimentele, lipsite de ABC.

Adăugarea PS Vue este disponibilă din depozitul oficial de adăugare Kodi.

Jucător ESPN

Jucător ESPN

Similar cu NBA League Pass, jucătorul ESPN Jucătorul Kodi se mândrește atât cu sporturi directe, cât și la cerere. Înscrieți-vă pentru un cont pentru a începe să vizionați. Prețurile încep de la aproximativ 10 USD pe lună și este disponibil și un permis de 7 zile pe zi.

Rețineți că acest lucru vă va oferi doar jocurile difuzate de ESPN, și nu de TNT sau ABC. Ca atare, acest supliment nu oferă aceeași valoare ca și celelalte recomandate de noi. Acestea fiind spuse, dacă doriți să vizionați fiecare eveniment prin Kodi și nu doriți să plătiți pentru membru PS Vue, adaosul ESPN Player este un element indispensabil.

Adăugatorul ESPN Player poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Cum să începeți cu Kodi

Kodi este un software de home theater gratuit și open-source, care poate transmite media dintr-o gamă uriașă de surse - chiar jocuri de baschet live. Compatibil cu Windows, Mac OSX, Android și Linux, Kodi poate fi extins pentru a transmite aproape orice de pe internet folosind suplimente terțe. Aceasta include dispozitive de streaming bazate pe Android precum Chromecast, Roku și Amazon Fire TV. Puteți găsi instrucțiuni de instalare Amazon Fire TV pentru Kodi aici.

Descărcați și instalați Kodi de aici. După ce ați făcut acest lucru, puteți alege din lista noastră cu cele mai bune suplimente pentru jocuri NBA live streaming de pe Kodi, atât gratuit, cât și plătit. Aflați cum să instalați suplimente și repozitive Kodi folosind tutorialul nostru.

Complementele neoficiale Kodi pentru transmisia live NBA

Aceste suplimente gratuite Kodi convertesc de obicei transmisiile aeriene (OTA) și NBA prin cablu în fluxuri online live. În timp ce unele transmisiuni sunt oferite în mod liber cu rețele OTA sau prin abonamente de cablu plătite, difuzarea fără rețea a permisului nu este legală în SUA și în alte țări. Nu recomandăm sau împiedicați utilizatorii să utilizeze oricare dintre următoarele opțiuni, care sunt considerate neoficiale și neaprobate de Fundația XBMC.

Obțineți ceea ce plătiți, așa că nu vă așteptați la minuni atunci când căutați un stream live gratuit. Multe legături nu vor funcționa. Majoritatea vor fi de calitate medie sau scăzută. S-ar putea să taie în mijlocul jocului.

Puteți găsi unele dintre aceste suplimente promovate mai jos ca opțiuni bune pe alte site-uri legate de Kodi. Am oferit o mică descriere a conținutului oferit de aceste suplimente și de ce ar trebui să le evitați.

SportsDevil

sportsdevil
Ce este? SportsDevil ar putea fi cel mai cunoscut add-on gratuit de streaming live pentru sporturi Kodi. Utilizatorii pot găsi, de obicei, multe fluxuri transmise prin redistribuire pentru jocurile OTA aici, prin mai multe opțiuni diferite de site-uri de streaming.

De ce ar trebui să o evitați? În timp ce investești ceva timp în acest add-on poate descoperi un conținut legitim, există cu siguranță o mulțime de conținut care se încadrează în partea greșită a legii drepturilor de autor și resping ISP-urile. Deși este extrem de popular, nu recomandăm SportsDevil pentru streamingul NBA. În schimb, recomandăm utilizatorilor să se lipească de suplimentele aprobate enumerate în acest articol.

Playlists turci din Marea Britanie

Marea Britanie turcă
Ce este? Playlistul turc din Marea Britanie este imens, dar acesta este compus în principal din fluxuri piratate. Playlists turci din Marea Britanie oferă multe fluxuri din diferite țări, cu un accent puternic pe conținutul SUA și Marea Britanie. Acest supliment modifică frecvent locațiile depozitelor, în general pentru a sustrage detectarea.

De ce ar trebui să o evitați? Playlists turci din Marea Britanie este oarecum notorie pentru cât de mult conținut piratat oferă. Niciunul dintre fluxurile date aici nu este legal. Deși oferă acest conținut gratuit, nu face acest lucru cu permisiunea furnizorilor de conținut. Nu recomandăm playlist-urile din Marea Britanie pentru streaming de conținut, mai ales când vine vorba de jocuri NBA. Vă sugerăm să vă lipiți de surse mai legitime enumerate în articol.

cCloud TV

ccloud TV
Ce este? cCloud TV are mii de canale din întreaga lume. Multe dintre acestea sunt piratate, dar multe, în special multe fluxuri internaționale, sunt legale pentru a putea accesa. Este posibil să găsiți aici jocuri transmise prin ABC, dar veți putea, de asemenea, să găsiți câteva jocuri NBA transmise în mod legal în rețelele TV internaționale, dacă arătați destul de greu. Ca și în cazul celorlalte opțiuni, asigurați-vă că evitați fluxurile ilegale, piratate.

De ce ar trebui să o evitați? cCloud TV este probabil unul dintre cele mai puțin ofensatoare servicii aici, deoarece oferă un conținut legitim. Cu toate acestea, dacă căutați fluxuri din SUA sau Marea Britanie și, în special, pentru conținut legat de NBA, este puțin probabil să găsiți fluxuri care nu sunt conținut piratat. Nu vă recomandăm să folosiți cCloud TV pentru streaming NBA datorită utilizării sale de conținut piratat. Încurajăm utilizatorii să respecte opțiunile legitime din acest articol pentru a evita piratarea fluxurilor NBA prin cCloud TV.

Cum se instalează un add-on Kodi streaming NBA și se urmărește în direct

Pentru a instala un supliment pe Kodi, mai întâi trebuie să instalați depozitul său. Un depozit este ca o bibliotecă plină de suplimente din care puteți alege și alege. Odată ce repositorul este instalat, puteți instala manual suplimente de la acesta sau utilizați un program de instalare suplimentar.

Puteți găsi instrucțiuni pas cu pas mai detaliate cu imagini despre cum să instalați suplimente și depozite Kodi în tutorialul nostru. Cel mai simplu mod este să folosiți un program de instalare suplimentar și să căutați numele complementului.

Unele suplimente pot fi descărcate direct și instalate dintr-un fișier zip. În acest caz, nu veți avea nevoie de un depozit.

„Fotografia jocului dintre Boston Celtics și Miami Heat” de ReneS licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 84