Cum să urmăriți UFC 246 McGregor vs Cowboy pe Kodi cu un VPN

Cum să vizionezi UFC 246 McGregor vs. Cowboy Cerrone

UFC 246 McGregor vs Cowboy Cerrone la T-Mobile Arena din Las Vegas este chiar după colț. Dacă sperați să transmiteți fluxul UFC 246 pe Kodi, totuși, este posibil să aveți nevoie de o soluție. ESPN are în continuare un blocaj solid asupra drepturilor de difuzare pentru fanii de lupte din SUA, iar pentru majoritatea spectatorilor, ai avea nevoie de cel puțin două servicii (ESPN + și un cont de TV plătit pentru ESPN). Deoarece ESPN și ESPN + nu au suplimente Kodi, acest lucru face ca UFC 246 să difuzeze un pic mai dificil.

Acestea fiind spuse, vă vom descoperi cum să vă deplasați prin ESPN și vă puteți transmite în continuare fluxul UFC 246 legal în mod gratuit odată ce evenimentul va avea loc pe 18 ianuarie.

Rețineți că ghidul nostru va furniza informații doar despre suplimentele legale de streaming Kodi. Evenimente sportive populare, precum UFC 246, sunt adesea blocate în spatele salariilor, inclusiv modelele Pay-Per-View. Drept urmare, mulți utilizatori ar putea dori să apeleze la surse de streaming ilegale. Cu toate acestea, aceste fluxuri sunt adesea de slabă calitate, protejează semnificativ și chiar pot fi întrerupte în timpul luptei. Multe site-uri de streaming nelicidate conțin, de asemenea, malware. Sursele oficiale vă vor permite să vizionați UFC 246 gratuit și fără riscuri, astfel încât nu este necesar să apelați la surse de streaming de încredere.

Pentru a viziona gratuit UFC 246, va trebui să profitați de o probă gratuită. Dacă călătoriți în străinătate, veți avea nevoie de un VPN pentru a vă conecta la serviciile obișnuite de streaming de acasă. 

OFERTA CITĂRII: economisiți 60% pe IPVanish pentru streaming rapid și privat pe Kodi.

UFC 246 va începe cu mai multe lupte preliminare timpurii, începând cu 18 ianuarie, la 18:15 EST (10:15 PM GMT) cu preludiile timpurii. Cartea principală de luptă începe la 10 PM EST / 2 AM GMT.

Cum să urmăriți UFC 246 gratuit pe Kodi cu un VPN

Puteți ocoli blocajele regiunii UFC folosind un VPN. Urmați acești pași pentru a urmări UFC 246 McGregor vs Cowboy prin Kodi din orice parte a lumii.

Iată cum puteți viziona UFC 246 McGregor vs Cowboy pe Kodi:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la un VPN la alegere. Pentru utilizatorii Kodi, recomandăm IPVanish, deși ExpressVPN, NordVPN și CyberGhost sunt alternative comparabile.
 2. Descărcați aplicația VPN pe dispozitivul de streaming dorit (asigurați-vă că are o aplicație pentru dispozitivul respectiv)
 3. Conectați-vă la un server VPN dintr-o țară în care UFC 246 este disponibil pentru a fi transmis. De exemplu, dacă utilizați UFC Fight Pass, va face un server din SUA sau Marea Britanie, în timp ce vizualizarea gratuită prin DAZN va fi nevoie de un server VPN german..
 4. Încercați să vizitați site-ul sau serviciul ales sau să transmiteți fluxul prin addonul dorit de Kodi. Ar trebui să se încarce aproape imediat.

Vă recomandăm cu tărie să parcurgeți pașii de mai sus, cu mult timp înainte de începerea Prelimilor timpurii. În acest fel, dacă ceva nu funcționează așa cum era de așteptat, veți avea totuși timp să obțineți ajutor de la personalul de asistență al clientului VPN și este posibil să nu fiți ratat niciun eveniment.

Este posibil ca diferite țări să aibă surse de streaming diferite, dar pentru cei care doresc să urmărească online, va trebui să vă înscrieți la UFC Fight Pass sau ESPN + pentru a obține meciurile preliminare. Și dacă vă aflați în Germania, puteți urmări gratuit evenimentul principal pe DAZN folosind opțiunea de încercare gratuită. 

Cum să vizionezi UFC 246 McGregor vs Cowboy pe Kodi

UFC 246 McGregor vs Cowboy Cerrone este un eveniment Pay-Per-View în aproape fiecare țară din întreaga lume unde este disponibilă. Cu toate acestea, în majoritatea locațiilor, puteți obține meciuri preliminare și preliminare fără să plătiți niciun ban, iar în Germania, puteți obține gratuit evenimentul principal prin DAZN sau la un cost scăzut.

Opțiunile de streaming în principalele regiuni UFC includ:

 • Statele Unite: UFC Fight Pass / ESPN + (Early Prelims), ESPN (Prelims), ESPN + PPV (Main)
 • Regatul Unit: UFC Fight Pass (Prelimi anticipate și prelimine), BT Sport Box (Main)
 • Germania: DAZN (întreg eveniment) sau UFC Fight Pass (întreg eveniment)
 • Canada: Pass UFC Fight (Prelims timpurii), TSN (Prelims), UFC PPV (Main)
 • Australia: UFC Fight Pass (Prelimi anticipate și preliminare, eveniment principal PPV sau UFC Fight Pass PPV (principal)

Oricine din SUA poate folosi UFC Fight Pass și un VPN pentru a urmări gratuit întregul Prelim și Prelim evenimente, datorită încercării gratuite UFC Fight Pass. Cu toate acestea, o VPN poate să funcționeze sau nu pentru a avea acces la DAZN Germania.

Am testat VPN-urile cu DAZN și am constatat că DAZN Canada poate fi deblocat cu o VPN, dar nu am verificat alte eforturi de deblocare în alte țări DAZN, inclusiv DAZN Germania. Deoarece nu există niciun proces gratuit pentru DAZN în SUA, este posibil să doriți să explorați această opțiune doar dacă aveți o metodă de plată bazată pe Germania.. 

În prezent, există suplimente Kodi disponibile atât pentru DAZN, cât și pentru UFC Fight Pass. Nu există un supliment pentru ESPN +, așa că va trebui totuși să utilizați site-ul sau aplicația ESPN pentru a accesa lupta. Alternativ, dacă cumpărați lupta prin UFC Fight Pass, puteți utiliza o VPN pentru a accesa în continuare McGregor vs. Cowboy Cerrone din SUA.

Cum se instalează addonul Kodi UFC Fight Pass

ufc combat pass live stream ufc 245 usman vs covington

Iată cum să obțineți UFC Fight Pass pe Kodi:

 1. Accesați site-ul web al UFC și înregistrați-vă în UFC Fight Pass
 2. Apoi, descărcați addonul UFC Fight Pass Kodi (fișier zip)
 3. Acum, deschide Kodi și du-te la Componente video
 4. Apoi, faceți clic pe butonul Simbolul pachetului din stânga sus
 5. Click pe Instalați din fermoar
 6. Localizați folderul de descărcări, apoi faceți clic pe instalați addon plugin.video.ufcfightpass-1.2.1
 7. Acum, întoarceți-vă la ecranul suplimentelor video și găsiți suplimentul Fight Pass
 8. Faceți clic dreapta (sau apăsați lung pe Amazon Firestick) pentru a deschide setările. Introduceți numele de utilizator și parola de tip Fight Pass acolo unde este necesar

Acum puteți încărca orice fluxuri UFC Fight Pass disponibile. Fluxurile dvs. ar trebui să se încarce de înaltă calitate și, în conformitate cu ceea ce am văzut, toate evenimentele preliminare și preliminare UFC 246 vor fi disponibile pe Kodi prin intermediul addonului UFC Fight Pass..

Aceasta este o opțiune bună pentru utilizatorii Kodi din Canada și SUA atunci când sunt asociați cu un VPN. UFC Fight Pass are toate meciurile preliminare și preliminare anticipate în alte țări, inclusiv în Marea Britanie. Dacă vă conectați la un server VPN din Marea Britanie, veți putea utiliza procesul de încercare gratuit UFC Fight Pass pentru a avea acces la toate drepturile preliminare și preliminare..

Notă: UFC Fight Pass nu mai oferă un proces gratuit în SUA! Pentru a accesa serviciul, trebuie să plătiți 9,99 USD pe lună. Dacă se întâmplă să aveți opțiuni de plată în orice altă țară, vă recomandăm să vă înscrieți utilizând o VPN și opțiunile alternative de plată a țării.

Cum se instalează addonul DAZN Kodi

DAZN Kodi ufc 245 usman vs. covington

Puteți accesa cu ușurință addonul DAZN direct din depozitul oficial de completări Kodi.

 • Din ecranul de start Kodi, faceți clic pe Componente video
 • Apoi, faceți clic pe Instalați din depozit
 • Localizați Depozitul Kodi addon, apoi faceți clic pe Componente video
 • Găsiți suplimentul DAZN, apoi faceți clic pe Instalare
 • Veți găsi suplimentul DAZN din Ecran de pornire Kodi > Componente video
 • Faceți clic dreapta / apăsați lung pe addon DAZN pentru a introduce numele de utilizator și parola

Acum veți putea încărca fluxurile disponibile din DAZN. Problema cu DAZN poate fi că IPVanish nu va ocoli serverul german, cu toate acestea. Dacă aveți probleme cu privire la IPVanish pentru a accesa versiunea germană a site-ului prin Kodi, vă recomandăm să încercați o altă VPN sau să utilizați opțiunea Pay-Per-View.

Rețineți că DAZN a eliminat probele gratuite în SUA, deci aceasta nu mai este o opțiune pentru fanii din lupta americană pentru a avea acces gratuit la evenimentul principal.

Cum să urmăriți UFC 246 pe Firestick

Puteți descărca și instala Kodi pe Amazon Fire TV, inclusiv pe Firestick. Aplicația nu este disponibilă prin intermediul magazinului de aplicații Amazon, așa că va trebui să încercați să încărcați Kodi pe Firestick.

După ce ați instalat Kodi, toate suplimentele enumerate mai sus vor funcționa și le puteți instala pe Kodi folosind aceiași pași menționați mai sus.

Opțiuni suplimentare UFC 246

UFC 246 ar trebui să fie disponibil în SUA, Marea Britanie, Australia, Germania și în mai multe locații din străinătate. Folosind un VPN și UFC Fight Pass, ar trebui să poți avea acces la întreaga luptă, inclusiv la termenele preliminare.

Cu toate acestea, dacă căutați să urmăriți lupta în afara Kodi, pot exista câteva opțiuni suplimentare, mai ales dacă vă aflați în SUA. Poate doriți să consultați ghidul nostru de streaming obișnuit pentru a urmări UFC 246 pentru mai multe detalii despre unde și cum să urmăriți evenimentul din 18 ianuarie.

EvenimentMeciClasa de greutate
Inainte de spectacol N / A N / A
Meciuri preliminare timpurii Aleksa Kamur vs. Justin Ledet Ușoare Greu
Tim Elliot vs. Askar Askarov categorie muscă
Brian Kelleher vs. Ode Osbourne bantamweight
Sabina Mazo vs. JJ Aldrich Femei Greutate cu musca
Meciuri preliminare Roxanne Modafferi vs. Maycee Barber Femei Greutate cu musca
Andre Fili vs. Sodiq Yusuff Ușoară
Drew Dober vs. Nasrat Haqparast categorie ușoară
Chas Skelly vs. Grant Dawson Semimijlocie
Cartea principală Donald McGregor vs. Donald "Cowboy" Cerrone Welterweight (eveniment principal)
Holly Holm vs. Raquel Pennington Femei Bantamweight (co-main)
Aleksei Oleinik vs. Maurice Greene Categoria grea
Claudia Gadelha vs. Alexa Grasso Femei Greu
Anthony Pettis vs. Carlos Diego Ferreira categorie ușoară

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 41

Adblock
detector