Cum să utilizați jurnalul de verificare a erorilor Ares Wizard pentru a remedia problemele Kodi

Asistentul de verificare a jurnalului principal Ares

În timp ce Kodi funcționează de regulă, la fel ca în orice altceva, există probleme. O metodă de depanare a acestor probleme este examinarea jurnalelor de eroare rezultate, în special folosind funcția de jurnal de verificare Ares Wizard. Acestea pot oferi, de obicei, indicii care indică problema care apare și, prin urmare, pot duce la soluții.

Vezi si: Cum să rezolvi problemele obișnuite Kodi

Cea mai recentă versiune stabilă de Kodi este Kodi v17.6 „Krypton”.

Important: Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) pot fi utilizate în scopuri cum ar fi ascunderea streamingului fără licență de la un furnizor de servicii Internet (ISP). Cu toate acestea, există și alte utilizări legate în principal de protecția vieții private.

VPN-urile oferă în mod inerent un nivel crescut de securitate, deoarece vă maschează activitatea online și vă criptează conexiunea. Acest lucru înseamnă că acestea pot ajuta la prevenirea atacurilor rău intenționate, cum ar fi multe atacuri ale omului în mijloc.

ISP-urile au fost, de asemenea, cunoscute pentru a încetini în mod deliberat conexiunile utilizatorilor care transmit în mod regulat conținut online. În plus, ISP-urile din SUA au permisiunea de a vinde informațiile dvs. către agenții de publicitate. Utilizarea unui VPN vă va masca adresa IP și vă va proteja împotriva unei astfel de activități.

Când transmiteți media, veți avea nevoie de o conexiune robustă. Din acest motiv, vă recomandăm IPVanish, o opțiune bine cunoscută în comunitatea Kodi. Acesta va asigura viteza de conectare necesară pentru streaming și va avea servere localizate în întreaga lume, permițând accesul la conținut blocat din punct de vedere geografic, protejând în același timp confidențialitatea. IPVanish este, de asemenea, compatibil cu toate suplimentele Kodi pe care le-am testat.

OFERTĂ DE CITIRE EXCLUSIVĂ: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici

Cum jurnalele de eroare Kodi și Ares Wizard vă pot ajuta să rezolvați o problemă

Un dezvoltator sau utilizator Kodi cu experiență poate interpreta conținutul unui fișier jurnal și poate utiliza informațiile pentru a rezolva problemele aparute de Kodi. Pentru majoritatea utilizatorilor, accesul la informațiile de jurnal este de valoare atunci când solicită ajutor de la dezvoltatori cu experiență, dezvoltatori Kodi și forumuri de ajutor.

Cu toate acestea, trebuie să știți cum să accesați aceste jurnalele înainte de a le putea folosi. Rămâneți la curent pentru a afla cum.

Cum să accesați fișierul dvs. Jurnal Kodi

Utilizarea Expertului Ares

O opțiune simplă pentru a accesa jurnalele Kodi este de a folosi expertul Ares. Pentru a instala Ares, urmați acești pași:

Instalarea asistentului Ares

 1. Mai întâi îndreptați-vă la Setările lui Kodi făcând clic pe pictograma în formă de viteză situată pe ecranul principal al lui Kodi în colțul din stânga sus.

Asistentul Ares verifică setările jurnalului

 • Apoi, selectați Manager de fișiere, urmat de Adăugați sursa. Sub Introduceți căile sau căutați locațiile media introduceți „http://ares-repo.eu/” și în câmpul etichetat Introduceți un nume pentru această sursă media, dați sursei un nume cum ar fi .ares.

Adaosul sursei Kodi Ares

 • Acum, întoarce-te la ecranul principal și lovește Add-on-uri. Selectați pictograma din stânga sus a ecranului care seamănă cu o casetă deschisă.

Pachet selectat Kodi 17

 • Acum selectați Instalați din fișierul zip, urmat de .ares sau orice ai numit sursa la pasul 2.
 • Selectați script.areswizard-x.x.xx.zip și așteptați notificarea „Adăugarea instalată” înainte de a continua.

Instalați expertul Ares

 • Acum puteți accesa Ares din ecranul principal navigând în Add-on-uri > Completarea programelor.

Accesarea jurnalelor cu ajutorul vrăjitorului Ares

Pentru a accesa fișierul dvs. de jurnal, selectați Mai Mult în Ares, urmată de Încărcați Jurnalul Kodi.

Expertul Ares încarcă jurnalul Kodi

Veți avea de ales ce jurnaluri doriți să încărcați. Alegerile sunt:

 • Jurnalul curent
 • Jurnal vechi
 • Jurnal de început nou
 • Construiți jurnalul de instalare

Cel mai probabil va trebui să vă faceți griji doar cu privire la încărcarea jurnalelor curente. După ce selectarea jurnalului dvs. a fost lovită Încărcați.

Ares Wizard selectează jurnalul de selectare

Vi se va afișa apoi un ecran care arată cum să vă accesați jurnalul.

Expertul Ares Încarcă rezultatele jurnalului

Mergeți la adresa URL dată pentru a vă vedea jurnalul. Puteți apoi să vă descărcați jurnalul, ceea ce înseamnă că îl veți putea partaja cu ușurință. De asemenea, aveți opțiunea de a partaja doar adresa URL.

ares wizard verifică descărcarea jurnalului

Alte metode pentru a accesa fișierul tău jurnal Kodi

Accesați fișierul direct

Fișierele de jurnal Kodi sunt stocate fizic și pe stocarea dispozitivului dvs. și pot fi accesate în acest mod. Locația fișierului jurnal variază în funcție de dispozitiv. Iată câteva dintre locațiile fișierului jurnal pentru unele dintre platformele pentru care Kodi este disponibil pentru:

 • Android: sdcard / Android / date / org.xbmc.kodi / files / .kodi / temp / kodi.log
 • iOS: /private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/kodi.log
 • Aplicația autonomă pentru Windows: C: \ Users \nume de utilizator\ AppData \ Roaming \ Kodi
 • Aplicația pentru magazin Windows: % LOCALAPPDATA% \ Pachete \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ LocalCache \ Roaming \ Kodi \ kodi.log
 • Linux: $ HOME / .kodi / kodi.log
 • Mac OS: / Utilizatori // Biblioteca / Asistență pentru aplicații / Kodi / kodi.log
 • OpenELEC: /storage/.kodi/kodi.log

Gânduri finale

Experiența erorilor în Kodi poate fi frustrantă, mai ales atunci când acestea te opresc să nu te poți bucura corect de media. Posibilitatea de a accesa și partaja jurnalul dvs. Kodi este un instrument valoros pentru a ajuta la rezolvarea problemelor din Kodi. Dacă aveți de gând să partajați jurnalul dvs. pe un forum, atunci poate utilizați expertul Ares este opțiunea mai bună, deoarece puteți partaja cu ușurință linkul corespunzător. Pe de altă parte, dacă intenționați să examinați singur jurnalul, atunci accesarea directă a jurnalului de pe dispozitiv este probabil ideală.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 65

Adblock
detector