Cum să vizionați HGTV pe Kodi de oriunde

HGTV pe Kodi

Obținerea HGTV pe Kodi nu este doar posibilă, dar foarte ușoară. Puteți instala cu ușurință atât HGTV, cât și HGTV Canada Kodi cu ajutorul instalațiilor dvs. de player media Kodi 17 sau Kodi 18. Cu toate acestea, nu există mai mult decât atât, așa că vom oferi informații detaliate despre streamingul de conținut prin ambele suplimente HGTV.

Ce este Kodi?

Kodi este un software revoluționar pentru streaming video. Permite utilizatorilor să integreze toate sursele media într-o singură platformă, ceea ce face ușor să vizioneze TV și filme online. Kodi poate fi descărcat gratuit de la Fundația Kodi și instalat pe Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Fire Stick, PC, Mac sau pe dispozitivul mobil Android sau iOS.

Vezi si: Cum să începeți cu Kodi

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Ori de câte ori utilizați Kodi pentru a transmite TV sau filme, trebuie să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Unele servicii de streaming video vă vor împiedica să vizionați conținut dacă sunteți localizați în afara unei anumite țări. Dacă utilizați un VPN, vă permite să aveți o adresă IP din aproape orice țară alegeți. Acest lucru împiedică site-urile de streaming să știe unde vă aflați fizic, oferindu-vă mai multe opțiuni pentru vizionarea conținutului.

De asemenea, un VPN împiedică ISP-ul dvs. să știe că transmiteți videoclipuri. Acest lucru ajută la prevenirea tamponării cauzate de accelerarea vitezei ISP. În plus, o VPN vă poate ajuta să vă protejați împotriva atacurilor provocate de hackeri.

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru streamingul video. Unele au servere în doar câteva țări, ceea ce limitează programarea disponibilă spectatorilor. Altele sunt prea lente pentru a transmite video HD fără buffering. Mulți invadează confidențialitatea utilizatorilor păstrând jurnalele activităților lor. Majoritatea nu au aplicații pentru dispozitive de streaming populare precum Amazon Fire Stick și Nvidia Shield.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish utilizatorilor Kodi. În testarea noastră, am constatat că transmite video 1080p fără buffering. IPVanish are servere în peste 60 de țări. Nu păstrează jurnalele și are o aplicație nativă atât pentru Amazon Fire Stick, cât și pentru Nvidia Shield.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Cum se instalează și se folosește suplimentul HGTV Kodi

Site-ul HGTV din SUA oferă un catalog robust de conținut gratuit pentru fanii HGTV, incluzând episoade complete cu Fixer superior, Flip sau Flop Nashville, Frați de proprietate, Flipping Fecioare, Vânători de case, și alte 12 emisiuni populare HGTV.

Adăugatorul HGTV Kodi vă permite să vă conectați la acest site web prin intermediul dispozitivului Amazon Fire Stick, Apple TV, smartphone, PC sau alt dispozitiv, fără a fi nevoie de un browser web. Iată cum se instalează HGTV Kodi addon:

Din meniul principal al lui Kodi, selectați addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Clic Descarca

Kodi addons descărcare

Alege suplimente video

Kodi descarcă suplimente video

Selectați HGTV. Acest lucru va afișa ecranul de informații pentru supliment

Selectați HGTV

Clic instalare. Addon-ul se va instala în câteva secunde

instalați HGTV

HGTV instalat

După ce ați instalat suplimentul HGTV, faceți clic pentru a deschide meniul principal. Veți vedea o listă de 17 spectacole, împreună cu o opțiune pentru a vizualiza „episoade complete prezentate.” „Fixer Upper Fan Favorites” este listat de două ori și fiecare dintre aceste două opțiuni oferă episoade diferite.

Meniul principal HGTV Kodi addon

Faceți clic pe un anumit spectacol pentru o listă de episoade din acest spectacol. Faceți clic pe episodul pe care doriți să-l vedeți, dați-vă înapoi și bucurați-vă de vizionarea emisiunii dvs. HGTV. Este tot ce trebuie să instalați și să folosiți suplimentul HGTV Kodi.

Rețineți că site-ul web HGTV Canada furnizează conținut diferit de versiunea din S.U.A. și necesită un alt add Kodi pentru a-l vizualiza. Mai multe despre asta mai jos.

Vezi si: 14 mari filme de film Kodi și adonamente TV care încă funcționează

HGTV Canada Kodi addon nu funcționează

În timp ce site-ul american HGTV oferă foarte mult conținut, este în comparație cu HGTV Canada. Versiunea canadiană are 46 de spectacole, inclusiv Bryan Inc., Holmes face corect, Punctele de dezastre, Flip sau Flop Fort Worth, și multe alte spectacole care nu sunt disponibile pe site-ul american.

Datorită acestui catalog mai mare, mulți utilizatori Kodi ar dori să găsească un addon Kodi care să funcționeze cu HGTV Canada. Din păcate, însă, suplimentul KG HGTV Canada disponibil în repoziția oficială Kodi produce mesaje de „eroare HGTV Canada” și niciun videoclip nu va fi redat..

Eroare HGTV Canada

Pe forumurile oficiale Kodi.tv, dezvoltatorul a declarat la 27 martie că în prezent nu știe de o modalitate de a repara suplimentul HGTV Canada, întrucât „manifestul folosit nu este în prezent acceptat”.

Declarația HGTV Canada

Concluzia este că, în prezent, HGTV Canada nu funcționează și nu știm când va funcționa din nou sau dacă va fi dezvoltat unul nou. Pentru cititorii care doresc să vizioneze emisiunile HGTV Canada care nu sunt disponibile pe site-ul american, vă recomandăm în prezent utilizarea unui browser web în loc de Kodi.

Rețineți că, dacă vă aflați în afara Canadei, un VPN va trebui să se apropie de geoblocurile HGTV Canada.

Dacă doriți, de asemenea, să vedeți conținut HGTV care nu este disponibil pe secțiunile gratuite ale site-urilor web, consultați mai jos.

Citeste mai mult: Cele mai bune 112 addonuri Kodi

Alte suplimente Kodi care pot fi utilizate pentru a urmări HGTV

În timp ce suplimentele anterioare Kodi încearcă să vă permită să vizionați conținut gratuit în mod legal, pot exista în continuare câteva emisiuni HGTV pe care doriți să le vedeți care necesită abonament. Dacă da, iată două suplimente Kodi pe care le puteți folosi pentru a le urmări.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Dacă sunteți rezident din SUA, puteți obține un abonament la canalul HGTV de la PS Vue, ca parte a unui pachet mai larg, care costă 39,99 USD / lună. Adăugarea PS Vue Kodi poate fi folosită pentru a urmări HGTV pe dispozitivul dvs. TV.

PS Vue vă permite, de asemenea, să adăugați emisiunile dvs. preferate HGTV într-o listă de „show-uri favorite” care să fie înregistrate și păstrate în cloud. Aceste spectacole pot fi accesate de la addonul Kodi oricând doriți să le vedeți.

Dacă doriți să încercați PS Vue pentru a vedea dacă vă place, puteți obține o probă gratuită de 7 zile de pe site-ul oficial.

Adăugarea PS Vue Kodi se află în depozitul oficial Kodi. Pentru instalare, încărcați Kodi și faceți clic pe addon-uri → descărcare → suplimente video → PS Vue → instalare.

Citeste mai mult: Cele șase cele mai bune suplimente Kodi pentru TV live

DIRECTV ACUM și Playon

DIRECT ACUM prin PlayOn

O altă opțiune pentru rezidenții americani este DIRECTV ACUM. Acesta oferă un abonament la HGTV ca parte a pachetului său de bază care costă 35 USD / lună. De asemenea, oferă un proces gratuit timp de șapte zile pe site-ul său oficial.

Din păcate, nu există un addon dedicat DIRECTV ACUM Kodi. Cu toate acestea, puteți urmări în continuare DIRECTV ACUM prin Kodi folosind suplimentul Playon Kodi. Acest lucru costă 30 de dolari suplimentari pe an pentru un abonament la Playon, dar vă oferă un beneficiu suplimentar de a putea înregistra legal emisiunile HGTV și de a le păstra pe dispozitiv pentru totdeauna. Aceste înregistrări pot fi păstrate chiar dacă ulterior vă dezabonați de la DIRECTV ACUM și Playon.

Pentru mai multe informații despre suplimentul Playon Kodi și despre serviciile cu care funcționează, citiți ghidul nostru complet pentru suplimentul Playon Kodi.

Sperăm că ați găsit util acest ghid pentru HGTV pe Kodi. Dacă doriți mai multe informații despre cum puteți vedea cele mai bune emisiuni și filme online, consultați câteva dintre alte articole Kodi, inclusiv Cum se instalează Crackle pentru Kodi, Cum se instalează Tubi TV pentru Kodi și vizionați oriunde și cum se utilizează USTVnow Kodi Addon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 70

Adblock
detector