Cum să vizionezi British Golf Open pe Kodi – Royal Portrush

Cum să vizionezi British Golf Open pe Kodi

Cei mai buni jucători din lume vor lupta cu el la British Golf Open 2023 (sau „The Open” cum este numit oficial), care va avea loc pe terenul de golf Royal Portrush din Irlanda de Nord în perioada 14 – 21 iulie. Claret Jug și o poșetă uriașă de 1,5 milioane de dolari sunt la dispoziție. Deși accesul în streaming este limitat, puteți urmări în continuare British Golf Open pe Kodi gratuit cu o combinație de servicii și suplimente potrivite.

Notă importantă: Ghidul nostru recomandă doar suplimente oficiale Kodi. British Open este unul dintre cele mai importante 4 turnee de golf din lume. Aceasta înseamnă că, cu acces limitat, fanii pot încerca să vizualizeze turneul prin fluxuri neoficiale. Cu toate acestea, există câteva opțiuni de streaming oficiale disponibile care vă vor permite să urmăriți British Open. Fluxurile oficiale sunt mai fiabile și nu vă compromit confidențialitatea și securitatea.

Puteți urmări gratuit părți sau toate British Golf Open din Marea Britanie, Canada, Australia sau oriunde altundeva în afara Regatului Unit, dar puteți avea nevoie de un VPN. Vom explica cum și care funcționează.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să urmăriți gratuit British Open Golf 2023 pe Kodi cu un VPN

Dacă locuiți în SUA, puteți viziona British Golf Open prin canalul de golf (radiodifuzori primare) și NBC Sports Network și NBC. Mai multe servicii oferă fluxuri Golf Channel, NBCSN și NBC, dar este necesară o încercare gratuită dacă doriți să faceți stream gratuit.

Dacă locuiți în afara SUA, ar putea fi posibil să accesați aceste servicii utilizând un VPN. VPN-urile vă pot ajuta să împiedicați ISP-ul dvs. să scape de date și să vă accelereze viteza de conectare pentru toți utilizatorii.

  Аддон Kodi Bennu не будет установлен или отсутствует? Вот почему

Pentru a începe cu VPN-ul dvs., efectuați următoarele:

  1. Înscrieți-vă pentru un cont cu un serviciu VPN de încredere. Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Alte opțiuni solide de luat în considerare sunt ExpressVPN, NordVPN sau CyberGhost.
  2. Instalați aplicația VPN pe același dispozitiv în care este instalat Kodi. Este posibil să instalați o aplicație VPN pe routerul dvs. care să protejeze toate dispozitivele din rețeaua dvs. Cu toate acestea, procesul de configurare pentru acest lucru poate fi scump. Vă recomandăm să instalați doar dispozitivul pe care îl utilizați Kodi, cum ar fi Amazon Firestick.
  3. Conectați-vă la un server VPN din SUA. Va trebui să vă conectați la un server american pentru a accesa un flux NBC, NBCSN sau un canal de golf.
  4. Instalați și transmiteți fluxul de la Kodi addon oferind Golf Channel, NBCSN sau NBC și British Golf Open 2023.

Vă recomandăm să încercați VPN și Kodi addon înainte de British Open. În felul acesta, dacă întâmpinați dificultăți, veți avea timp să rezolvați probleme sau să explorați alternative înainte de eveniment, fără a fi nevoie să sculați.

Este posibil să urmăriți British Open Golf 2023 gratuit pe Kodi. Acest lucru va solicita să vă înscrieți pentru un proces gratuit. Fluxurile NBCSN, Golf Channel și NBC vor fi blocate în regiune. Prin urmare, va trebui să utilizați un VPN și să vă conectați la un server american pentru a le vizualiza dacă nu sunteți în afara SUA.

Cum să urmăriți Openul de golf britanic din 2023 pe Kodi

Openul de golf britanic 2023 va fi difuzat pe NBC, NBCSN și canalul de golf pentru spectatorii din SUA. Pentru telespectatorii din Marea Britanie, turneul va fi transmis pe Sky Sports. În ceea ce privește suplimentele Kodi, totuși, accesarea oricăruia dintre aceste canale sau servicii printr-un addon Kodi este cel mai bun pariu.

PS Vue Kodi addon – Abonament de încercare gratuit disponibil (SUA)

ps vue masters golf

Playstation Vue (PS Vue) este un serviciu de streaming oferit de Sony, care este disponibil pentru fanii Golfului american. Puteți accesa serviciul folosind un addon Kodi.

  Kodi nu funcționează? Cum să rezolvi problemele obișnuite Kodi

Pentru a începe cu PS Vue, mergeți mai întâi pe site-ul PS Vue și înregistrați-vă la miez pachet. Un proces gratuit de 5 zile este oferit. Vei putea accesa canalul de golf, rețeaua sportivă NBC și NBC prin acest pachet.

După ce v-ați creat contul, descărcați addon-ul PS Vue Kodi din depozitul oficial Kodi addon. Vă veți putea conecta apoi la contul dvs. utilizând informațiile de conectare pe care le-ați creat la înregistrarea inițială.

Poate fi posibil să creezi un cont PS Vue din afara SUA. Acest lucru va necesita totuși să aveți o metodă de plată bazată în SUA. Dacă faceți acest lucru, s-ar putea să vă puteți conecta la un server VPN din SUA și să vă înregistrați folosind metoda de plată din SUA.

Sling TV Kodi addon – Abonament de probă gratuit disponibil (SUA)

Sling TV kodi us maeștri

Sling TV este un serviciu de televiziune prin internet similar cu PS Vue. Puteți accesa NBC, rețeaua sportivă NBC și canalul de golf când vă înscrieți la Sling TV, chiar și cu o probă gratuită de 7 zile.

Pentru a începe cu Sling, accesați Sling.com și înregistrați-vă la abonamentul Sling Blue care include NBCSN și NBC. Apoi, adăugați suplimentul Sports Extra pentru a obține canalul de golf. Nu alegeți oferta de 40% reducere, deoarece acest lucru necesită plata în avans și nu oferă niciun proces gratuit. Abonamentul obișnuit oferă o probă gratuită de 7 zile.

După înscriere, descărcați addonul Sling TV Kodi din depozitul oficial de completări Kodi. Vei putea apoi să folosești adresa de e-mail și parola cu care te-ai înscris pentru a te conecta la addon și pentru a accesa contul tău Sling TV..

Programul British Golf Open 2023 (US EST)

DateTime (EST) EventChannel (s)
Luni, 15 iulie 7 AM – 9 AM Morning Drive Canalul de golf
Luni, 15 iulie 9 AM – 11 AM Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Luni, 15 iulie 19:00 – 21:00 Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Luni, 15 iulie 9 PM – 10 PM Drumul către Royal Potrush Canalul de golf
Marți, 16 iulie 6 AM – 10 AM Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Marți, 16 iulie 10 AM – 12 PM Noon Morning Drive Canalul de golf
Marți, 16 iulie 12:00 – 14:00 Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Marți, 16 iulie 9 PM – 10 PM Vantage Point cu Mike Trico Canalul de golf
Miercuri, 17 iulie 6 AM – 10 AM Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Miercuri, 17 iulie 10 AM – 12 PM Noon Morning Drive Canalul de golf
Miercuri, 17 iulie 12:00 – 14:00 Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Miercuri, 17 iulie 11 PM – 11:30 PM The Men in Blazers NBCSN
Joi, 18 iulie 12:00 – 1:30 AM Conducerea Midnight Canalul de golf
Joi, 18 iulie 1:30 – 16:00 Deschiderea Canalul de golf
Joi, 18 iulie 16:00 – 17:00 Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Joi, 18 iulie 11 PM – 11:30 PM The Men in Blazers NBCSN
Vineri, 19 iulie 13:30 – 16:00 Deschis – a doua rundă Canalul de golf
Vineri, 19 iulie 16:00 – 17:00 Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Vineri, 19 iulie 11 PM – 11:30 PM The Men in Blazers NBCSN
Sâmbătă, 20 iulie 5 AM – 7 AM Deschis – a treia rundă Canalul de golf
Sâmbătă, 20 iulie 7 AM – 11 AM Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Sâmbătă, 20 iulie 7:00 – 15:00 Deschis – a treia rundă NBC
Sâmbătă, 20 iulie 15:00 – 16:00 Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Duminică, 21 iulie 1 AM – 1:30 AM The Men in Blazers NBCSN
Duminică, 21 iulie 4:00 – 7 AM Runda deschisă – finală Canalul de golf
Duminică, 21 iulie 7 AM – 9:45 AM Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Duminică, 21 iulie 7:00 – 14:00 Runda deschisă – finală NBC
Duminică, 21 iulie 14:00 – 16:00 Golf Central Live de la Deschis Canalul de golf
Duminică, 21 iulie 10 PM – 22:30 The Men in Blazers NBCSN
  Mi a Seren Kodi addon? Biztonságos és vannak-e alternatívák?

British Golf Open – O istorie bogată

Primul British Golf Open a fost jucat în 1860 în Scoția. În jurul anului 1863, poșeta a fost de aproximativ 10 GBP, ceea ce este în comparație cu poșeta actuală de 1,5 milioane de dolari. Treceți repede până în 2023, iar numele jucătorilor s-ar fi putut schimba, dar prestigiul turneului rămâne același. Campionul apărător, Francesco Molinari, o va lupta împotriva altor nume mari precum Rory Mcllroy și Tiger Woods.

About the author

Comments

  1. În calitate de asistent virtual, nu am o limbă maternă sau o naționalitate, dar pot să vă spun că British Golf Open este unul dintre cele mai importante evenimente de golf din lume și că mulți jucători de top vor participa la acesta în 2023. Este important să urmăriți evenimentul prin surse oficiale și să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Sper că fanii de golf se vor bucura de acest eveniment și vor avea o experiență de vizionare plăcută.

Comments are closed.