Cum să vizionezi filme HD pe Kodi

Filme Kodi HD 4Dacă doriți să vizionați filme HD pe Kodi, poate fi greu să găsiți informații exacte despre unde să le găsiți. Multe suplimente Kodi menționate pe web oferă link-uri către fluxuri de calitate scăzută și nu le etichetează corect pe cele care sunt de înaltă calitate. Deci, unde poate merge un utilizator Kodi să găsească videoclipuri de înaltă definiție? Acest articol va oferi o listă de suplimente recomandate pentru filme HD pentru Kodi. De asemenea, va enumera câteva suplimente menționate pe alte site-uri pe care credem că ar trebui evitate.

Ce este Kodi?

Kodi este un player media gratuit ce poate fi descărcat de aici. Permite utilizatorilor să joace o mare varietate de formate de fișiere, inclusiv MPEG4 și AVI. Kodi poate rula aplicații numite „addons” care le permit utilizatorilor să transmită video de pe Internet. Poate fi instalat pe dispozitive TV cum ar fi Nvidia Shield și Apple TV sau pe un computer sau un smartphone.

Unele mass-media au identificat Kodi ca un instrument de streaming piratat. Deși poate fi utilizat în acest scop, există și suplimente Kodi care curg din surse licențiate și toate cele pe care le recomandăm în acest articol se încadrează în acea categorie..

VEZI SI: Cele mai bune 105 addonuri Kodi

De ce ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

În timp ce persoanele care folosesc Kodi pentru a vizualiza fluxuri fără licență utilizează, în general, un VPN pentru a-și ascunde activitățile, chiar și utilizatorii site-urilor de streaming legitime ar trebui să utilizeze o VPN. Există multe amenințări de confidențialitate și securitate cu care se confruntă utilizatorii tuturor site-urilor de streaming. Un VPN poate ajuta la diminuarea sau chiar la eliminarea acestor probleme.

Dacă un site video în streaming știe unde se află un utilizator, acesta poate restricționa conținutul disponibil în funcție de geografie. Această problemă poate fi adesea evitată folosind o VPN, deoarece ascunde locația utilizatorului. VPN-urile pot ajuta, de asemenea, la stoparea tamponării cauzate de accelerarea vitezei ISP și atacurile omului în mijlocul hackerilor.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt create egale. Unii păstrează jurnalele obiceiurilor de navigare ale utilizatorilor, creând date care ar putea fi furate de hackeri. Alții sunt prea lent pentru a gestiona videoclipuri de streaming de înaltă definiție, ceea ce duce la probleme de tamponare din nou. Încă altele sunt greu de instalat, lipsind aplicații pentru dispozitive TV precum Amazon Fire Stick și Nvidia Shield.

Acesta este motivul pentru care recomandăm IPVanish pentru toți utilizatorii Kodi. În testarea noastră, am descoperit că a gestionat video 1080p fără nici un fel de buffering. Pe lângă faptul că este rapid, are o politică și aplicații stricte „fără jurnal” atât pentru Nvidia Shield, cât și pentru Fire Stick.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pe IPVanish

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Adăugări recomandate pentru filme HD

Următoarele suplimente Kodi sunt recomandate pentru a transmite filme HD. Aceste suplimente nu provin decât din surse oficiale, autorizate. Din acest motiv, ei au tendința de a avea videoclipuri de cea mai înaltă calitate, cu puține probleme de securitate sau confidențialitate, comparativ cu cele care provin din surse neoficiale..

Juca pe

Addion Playon Kodi

PlayOn este un serviciu DVR pentru pasionații de streaming video. Vă permite să înregistrați filme de pe Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și multe alte servicii. Pe lângă faptul că vă permite să vizionați aceste înregistrări, suplimentul PlayOn Kodi vă permite să vizionați orice alt conținut disponibil din aceste servicii. PlayOn este deosebit de util utilizatorilor Kodi, deoarece multe dintre serviciile cu care funcționează nu au suplimente Kodi funcționale.

Pentru a utiliza PlayOn, veți avea nevoie de un abonament de 29,99 USD / an la PlayOn. De asemenea, veți avea nevoie de un abonament la unul dintre serviciile cu care funcționează. Netflix, Hulu și Amazon Prime conțin o bibliotecă extinsă de filme HD, astfel încât PlayOn este un mod eficient de a reda aceste filme prin Kodi.

Obțineți o probă gratuită de 7 zile pentru PlayOn

pârâi

Crackle Kodi addon

Crackle este un film gratuit & Site TV care este monetizat prin publicitate. Majoritatea filmelor de pe acesta sunt fie 1080p, fie 720p. Așadar, există o mulțime de filme high-def. Biblioteca sa include filme populare precum 300, Sherlock Holmes: Un joc de umbre, și Hobbit-ul: O calatorie neasteptata, printre multe altele.

Iată cum se instalează și se folosește addonul Crackle pentru Kodi.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV este un alt site TV și film plătit cu publicitate. Poartă peste 7.439 de titluri, inclusiv mii de lungmetraje. Tubi TV nu are filme de 1080p, dar există câteva care sunt de 720p, inclusiv După-amiază Delight, Agentul Cody Banks, și Wedding Daze. Chiar și filmele care nu sunt înalte din punct de vedere tehnic sunt de obicei aproape de acesta, 1024 X 576 fiind cel mai frecvent format de pe site.

Articol conex: Cum să vizionezi Tubi TV pe Kodi

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

SnagFilms este un site de filme gratuit care conține o bibliotecă de peste 5.000 de filme independente. Aproape totul de pe site este în 720p, inclusiv filme premiate precum Nanking și Afară în tăcere.

Citeste mai mult: Cum să urmărești documentare despre Kodi

Două metode pentru a vă asigura că filmul dvs. Kodi este în HD

Nu toate filmele pe care le oferă aceste suplimente sunt disponibile în format HD. Iată două metode pentru a determina dacă filmul special pe care doriți să îl vizionați este.

Metoda # 1: Priviți informațiile din meniu după ce ați redat scurt filmul.

Din lista de filme de pe addon, mutați cursorul pe cel pe care aveți în vedere să îl vizionați. Câteva informații despre acesta vor fi afișate în partea dreaptă a ecranului, inclusiv lungimea filmului. Cu toate acestea, rezoluția poate să nu fie afișată încă.

Filme Kodi HD 2

Faceți clic pe film pentru a începe difuzarea, apoi atingeți oprirea imediat ce finalizează tamponarea și începe să se joace. Acest lucru vă va trimite înapoi la lista de filme. Cu toate acestea, trecerea cursorului pe film va afișa acum rezoluția sa. Dacă filmul este HD, va spune „1080 HD” pentru 1080p sau „720 HD” pentru 720p. Dacă filmul nu este HD, va spune altceva.

Filme Kodi HD 3

Metoda 2: Folosiți tasta „o” de pe un computer

Din meniul PC Kodi, faceți clic pe film pentru a începe redarea, apoi apăsați tasta „o” de pe tastatură. Apăsarea acestei taste va afișa șase linii de informații, dintre care al treilea va spune ceva de genul „Flux video: 1.920 x 1.088 px, 1.78 AR, 23.976 FPS” Cele două numere înainte de „px” sunt cele importante. Dacă primul dintre aceste numere este 1920 sau 1280, este un film HD. Al doilea dintre aceste numere ar trebui să fie, de asemenea, apropiat de 720 sau 1080. Cu toate acestea, filmele variază în raport cu aspectul în care au fost înregistrate, deci nu va fi neapărat exact unul dintre aceste numere..

Filme Kodi HD 4

Rețineți că Kodi va converti și videoclipuri cu o rezoluție mai mare decât televizorul sau monitorul dvs. este configurat să primească. Așadar, chiar dacă filmul este în HD, poate fi necesar să vă schimbați televizorul sau setările monitorului pentru a vă asigura că veți primi o imagine HD adevărată.

Modificarea manuală a rezoluției Kodi în HD.

În cele mai multe cazuri, Kodi va sincroniza automat ieșirea video cu rezoluția de afișare. Atâta timp cât televizorul dvs. este configurat pentru a primi video HD, în general nu trebuie să schimbați rezoluția din Kodi. Cu toate acestea, este întotdeauna posibil ca sincronizarea automată să nu funcționeze. Iată instrucțiuni pentru a schimba manual rezoluția, dacă trebuie.

  • Din meniul principal Kodi, faceți clic pe pictograma roată din colțul din stânga sus al ecranului
  • Pictograma roată Kodi
  • Selectați setarile sistemului
  • Setările sistemului Kodi
  • Mutați cursorul peste afişa, apoi apăsați tastele săgeată sus sau jos de lângă „setările afișajului” până când se citește „ecran complet nr. 1”
  • Modul de afișare a setărilor sistemului Kodi
  • Clic rezoluţie
  • Din lista de rezoluții, alegeți cea mai potrivită filmului pe care îl urmăriți. De exemplu, 1920 X 1080 pentru 1080p sau 1280 X 720 pentru 720p. În funcție de dispozitiv și televizor, este posibil să nu puteți obține o potrivire exactă. Însă, cu cât vă puteți apropia mai mult, cu atât va fi mai liber de artefacte ale imaginii video.
  • Rezolutie setari sistem Kodi

Componente pentru filme HD de evitat

Următoarele suplimente Kodi sunt adesea menționate pe alte site-uri ca fiind excelente pentru a găsi filme HD. Cu toate acestea, toate aceste suplimente sunt cunoscute pentru a transmite conținut nelicențiat. Drept urmare, depozitele care le adăpostesc au fost închise prin procese și alte mijloace legale.

Nu toate suplimentele și dezvoltatorii terți trebuie evitați. Mulți furnizează un serviciu valoros comunității Kodi în calea unor suplimente relevante, legale și de încredere deplină. Cu toate acestea, unii suplimenti terți au fost cunoscuți că cauzează daune sistemelor utilizatorilor și duc la încălcări de securitate periculoase.

Noi, la Comparitech, nu recomandăm să instalați niciunul dintre aceste suplimente.

Goodfellas

Când a fost disponibil de la repertoriul Goodfellas, addonul Goodfellas Kodi a oferit conținut atât la cerere, cât și live, din peste 20 de categorii diferite, inclusiv multe filme de lung metraj. Filmele HD de pe acesta au fost clar etichetate „HD”. Cu toate acestea, depozitul oficial pentru Goodfellas a fost închis ca urmare a acțiunilor legale recente de la Motion Picture Association și de alte grupuri legale de la Hollywood. În prezent, nu există site-uri de încredere cunoscute care îl adăpostesc și nu recomandăm instalarea addonului Goodfellas.

Movies4k.to

Movies4k.to a fost un popular addon Kodi care a oferit fluxuri de filme piratate înainte de vara anului 2017. Acesta a furnizat un sistem de rating de calitate în cinci puncte pentru legăturile sale. Vizionând doar fluxuri care aveau o calitate „5”, un utilizator putea găsi rapid un film care era în înaltă definiție.

Cu toate acestea, Movies4k.to a făcut parte din vechiul depozit TVAddons.ag. Această repoziție a fost închisă prin acțiuni legale în vara lui 2017. Dezvoltatorii care au lucrat la TVAddons au creat un nou repo care curăță orice addon găsit pentru a oferi link-uri către fluxuri nelicențiate. Drept urmare, nu mai există url oficial care poate fi utilizat pentru a găsi o copie a Movies4k.to.

Probabil că există unele copii ale Movies4k.to care plutesc în continuare pe Internet, dar nu există nicio modalitate de a ști dacă aceste copii conțin viruși sau alt malware. Instalarea Movies4k.to nu este recomandată.

SARURI

SALTS a fost un alt addon popular care a făcut parte din repo TVAddons.ag. Pentru utilizatorii care preferau fluxurile HD, acesta avea o setare care putea fi modificată, care va transmite automat filme de pe link-ul de cea mai înaltă calitate, în locul celui care a fost primul pe listă. Cu toate acestea, la fel ca Movies4k.to, copiile oficiale ale SALTS nu mai există, iar instalarea acestuia prezintă riscuri ridicate de confidențialitate și securitate. Nu recomandăm instalarea SALTS Kodi addon.

Viteză

Velocity este încă un supliment de film Kodi care a transportat fluxuri piratate. A fost popular la videofile, deoarece a etichetat clar fluxurile HD. Cu toate acestea, copiile oficiale nu mai există acum când TVAddons.ag a fost închis. Nu vă recomandăm să instalați addon Velocity Kodi.

The Royal We

Royal We este încă un addon de film care a făcut parte din repo TVAddons.ag. A fost popular în rândul fanilor videoclipurilor HD, datorită numeroasei sale titluri de înaltă definiție. Ca majoritatea suplimentelor din această listă, copii oficiale ale acesteia nu există și toate copiile găsite ar trebui considerate un risc de securitate. Nu recomandăm instalarea suplimentului The Royal We Kodi.

Concluzie

Găsirea suplimentelor Kodi care transmit video video de înaltă definiție poate fi adesea dificilă. Multe suplimente neoficiale au legături cu fluxuri de calitate scăzută din surse piratate, iar altele care au avut link-uri de înaltă calitate au fost închise. Dar există unele legal suplimente care transmit în HD, inclusiv Crackle, Tubi TV, SnagFilms și PlayOn. Vă recomandăm să le utilizați pentru a viziona filme HD.

Dacă doriți să știți și cum puteți viziona emisiuni TV sau evenimente sportive folosind Kodi, consultați ghidurile noastre către cele mai bune adonamente TV Kodi live sau cele mai bune suplimente sportive pentru Kodi.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector