Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Dacă ați întâlnit acel mesaj temut, „Unul sau mai multe elemente nu au reușit să se redea, verificați detaliile fișierului de jurnal”, este posibil să vă întrebați cum pot fi găsite în lume aceste misterioase fișiere Kodi. Și chiar dacă le puteți găsi, este posibil să nu fie evident ce să faceți cu ele.

Cum vedeți fișierele de jurnal în Kodi? Și după ce faceți, cum puteți remedia eventualele erori apărute?

Adevărul este că există multe cauze diferite ale acestui mesaj de eroare. Deci cel mai bun lucru de făcut este să știți mai întâi cum să obțineți singuri fișierele de jurnal. După ce aveți aceste informații, puteți primi ajutor de la alții pe forumuri sau prin e-mail.

De asemenea, puteți încerca câteva lucruri pentru a remedia singur erorile.

În acest articol, vă voi explica cum să faceți ambele.

Menținerea confidențialității și securității atunci când utilizați Kodi

Înainte de a începe să discutăm cum să remediați problemele cu Kodi, este important să înțelegem riscurile pe care le implică folosirea suplimentelor pentru remedierea problemelor Kodi.

Complementele Kodi sunt create de dezvoltatori independenți. Acest lucru este valabil nu numai pentru aplicațiile utilizate pentru a transmite conținut video, ci și pentru cele care ușurează rezolvarea problemelor cu playerul însuși.

Deși toate suplimentele menționate în acest articol sunt de încredere și se consideră sigure, un hacker poate compromite orice software.

Programatorii răuvoitori folosesc uneori suplimente pentru a iniția atacuri „om la mijloc”. Acestea schimbă codul astfel încât să redirecționeze datele utilizatorului către propriile rețele private. După ce fac acest lucru, ei pot apoi să acceseze hard disk-ul utilizatorului și să obțină toate informațiile personale pe care le doresc.

Dacă furnizorul dvs. de servicii de internet știe că transmiteți videoclipuri, vă poate reduce viteza de internet pentru a menține costurile reduse. Într-adevăr, mulți furnizori de acces oferă servicii de streaming proprii și nu doresc să concureze cu alții. Așa că vă pot pedepsi prin accelerarea vitezei dvs. dacă căutați alternative.

Vezi si: Cum să opriți tamponarea Kodi

Din cauza acestor probleme, este întotdeauna cel mai bine să folosiți un serviciu VPN ori de câte ori transmiteți video sau utilizați orice suplimente de depanare Kodi în timp ce sunteți conectat la internet. Utilizarea unei VPN vă deghizează identitatea, astfel încât hackerii nu vă pot primi informațiile personale. Și păstrează orice faceți pe internet privat, astfel încât furnizorul dvs. nu îl poate folosi ca scuză pentru a reduce lățimea de bandă.

Unul dintre cele mai populare VPN-uri printre utilizatorii Kodi este IPVanish. Și credem că această popularitate este justificată. IPVanish are o politică strictă „fără jurnale” și își menține propria infrastructură. Acest lucru menține vitezele mari și vă asigură că datele dvs. sunt păstrate departe de ochii indurerați.

Ofertă pentru cititor: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Vizualizarea fișierelor de jurnal Kodi folosind Log Viewer

Cel mai simplu mod de a vizualiza fișierele jurnal Kodi este de a instala addonul Log Viewer. Este disponibil în depozitul oficial Kodi.

Pentru a face acest lucru, urmați acești pași.

   • Faceți clic pe „suplimente” din meniul principal.
   • Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi
   • Faceți clic pe „descărcați”.
   • Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi
   • Faceți clic pe „suplimente pentru program”.
   • Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi
   • Faceți clic pe „Log Viewer pentru Kodi”.
   • Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi
   • Faceți clic pe „instalați”. În câteva secunde, veți primi un mesaj conform căruia suplimentul este instalat.
   • Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi
   • Reveniți la lista de suplimente pentru programe și faceți din nou clic pe „Log Viewer for Kodi”. Ar trebui să vedeți opțiunile de „rulat”, „configurare”, „actualizare automată”, „dezactivare” sau „dezinstalare”.
   • Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi
   • Faceți clic pe „a alerga”. Aceasta deschide o nouă casetă de dialog care vă oferă opțiuni pentru a afișa jurnalele, a arăta un jurnal vechi sau a schimba setările.
   • Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi
   • Dacă Kodi a fost oprit de la apariția erorii, faceți clic pe „Afișează jurnalul vechi”. În caz contrar, faceți clic pe „Afișează jurnalul”.
   • Parcurgeți fișierul până găsiți eroarea.

După ce ați primit textul efectiv al mesajului de eroare, vă poate oferi o idee mai bună care este cauza problemei.

Din păcate, tăierea și lipirea nu funcționează din interiorul vizualizatorului de jurnal. Deci, dacă încercați să inserați mesajul de eroare pe un forum pentru a obține ajutor, nu va funcționa. Cu toate acestea, capturile de ecran funcționează din interiorul vizualizatorului.

Vizualizarea directă a fișierelor de jurnal Kodi.

Utilizarea vizualizatorului de jurnal este bine dacă doriți doar să aflați care este mesajul de eroare. Dar uneori contextul în care a apărut eroarea poate fi important. Deci, poate fi mai ușor să citiți fișierul jurnal și să discutați cu alții dacă este în formă de text.

Din păcate, obținerea fișierului jurnal în formă de text este puțin mai complicată, deoarece locul unde se află depinde de sistemul de operare.

Iată o listă a locului unde puteți găsi fișierul în fiecare sistem de operare.

 • ferestre: C: \ Utilizatori \ {numele dvs. de utilizator Windows} \ AppData \ Roaming \ Kodi \ kodi.log
 • Mac: / Utilizatori / {numele de utilizator} / Bibliotecă / Asistență pentru aplicații / Kodi / kodi.log
 • Linux: ~ / .kodi / kodi.log
 • iOS: /private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/kodi.log
 • Android: {Depozitare} /Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.log
 • OSMC: /home/osmc/.kodi/temp/kodi.log

Cinci strategii simple care rezolvă eficient cele mai multe erori găsite în fișierele jurnal Kodi

Acum că știți cum să vizualizați fișierele de jurnal kodi, cum remediați erorile care apar în ele?

Unele erori pot fi rezolvate doar de către cineva care are cunoștințe aprofundate despre codificare. Dar majoritatea nu necesită acest nivel de cunoștințe. Iată cinci strategii simple pe care oricine le poate folosi pentru a rezolva cele mai frecvente erori.

Strategia # 1. Actualizați suplimentul pe care îl utilizați

Uneori, dezvoltatorul unui addon descoperă erori după ce este lansat. Dar, din motive de securitate, este posibil să fi configurat Kodi-ul dvs. să nu descarce automat actualizări. Dacă da, este posibil să nu aveți cea mai actualizată versiune fără erori a completării.

Pentru a vă asigura că cea mai nouă versiune a addonului este instalată pe Kodi-ul dvs., accesați meniul în care este localizat suplimentul dvs. și faceți clic dreapta pe acesta. Apoi, faceți clic pe „informații”. În cele din urmă, faceți clic pe „actualizare”.

Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Strategia # 2. Utilizați Indigo pentru a șterge memoria cache și a șterge pachetele de instalare vechi.

Datele vechi stocate în cache-urile și folderele de pachete pot încetini Kodi-ul, provocând uneori erori în acest proces. Dar acestea pot fi eliminate cu un addon numit Indigo.

Pentru a instala, instalați mai întâi depozitul SuperRepo. Apoi faceți clic pe lupă din meniul principal. Faceți clic pe „addons search”. În cele din urmă, tastați „Indigo” și apăsați Enter. Acest lucru va crește suplimentul pentru a-l putea instala.

După instalare, îl puteți deschide pentru a crea un meniu principal cu un set de opțiuni. Faceți clic pe „Instrumente de întreținere”. Apoi faceți clic pe „Dimensiunea memoriei cache: (număr) - Faceți clic pentru a șterge” și „Dimensiunea pachetelor: (număr) - Faceți clic pentru a șterge”. În ambele cazuri, vi se va solicita un mesaj care vă va solicita dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți memoria cache sau să ștergeți fișierele de instalare vechi. Faceți clic pe „șterge” sau „șterge” și toate acele date neplăcute vor dispărea.

Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Strategia # 3. Actualizați-vă versiunea Kodi

Dacă suplimentul dvs. este actualizat și cache / pachetele sunt șterse, dar vedeți în continuare erori, s-ar putea pentru că aveți o versiune veche de Kodi care utilizează un addon mai nou, incompatibil.

Pentru a afla dacă acesta este cazul, faceți clic pe pictograma roată. Apoi accesați „informații despre sistem”. Veți vedea multe informații despre playerul dvs. media Kodi. În colțul din dreapta jos se află numărul versiunii. Asigurați-vă că acesta este Kodi v17.4 Krypton sau orice versiune este cea mai nouă în timp ce citiți acest lucru.

Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Strategia nr. 4. Actualizați-vă dependențele.

O altă problemă care poate cauza erori sunt dependențele care nu au fost actualizate. Pentru a le găsi, faceți clic pe pictograma angrenajului → setări de sistem → suplimente → gestionați dependențele. Căutați prin listă și vedeți dacă au apărut oricare dintre acestea în mesajul de eroare al fișierului jurnal.

Dacă da, actualizați dependența infractoare făcând clic dreapta și selectând „informații”, urmată de „actualizare”.

Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Strategia # 5. Resetează din fabrică Kodi.

Dacă niciuna dintre strategiile anterioare nu funcționează, poate trebuie să încercați ceva mai radical. Resetarea din fabrică a Kodi vă va elimina toate suplimentele, pielea și orice alte modificări pe care le-ați făcut de la instalare.

Din acest motiv, decizia de a vă reseta Kodi nu ar trebui luată ușor. Dar dacă nimic altceva nu funcționează, acesta poate fi singurul mod de a rezolva problema fără a învăța cum să codați.

Pentru a vă reseta Kodi-ul din fabrică, utilizați suplimentul Indigo discutat în Strategia nr. 2. Dar faceți clic pe „Resetare din fabrică” în loc de „Instrumente de întreținere”. Vi se va avertiza că va șterge toate datele dvs. Kodi.

Cum să vizualizați fișierele de jurnal Kodi

Faceți clic pe „da” pentru a finaliza resetarea.

După resetare, reinstalați suplimentul pe care îl utilizați și încercați din nou.

Unde găsiți ajutor cu erori găsite în fișierele de jurnal Kodi.

Dacă niciuna dintre strategiile de mai sus nu funcționează, este timpul să solicitați ajutor. Iată câteva forumuri în care există utilizatori Kodi cunoscuți care ar putea să vă ofere mai multe informații despre problema dvs..

Pentru discuții generale Kodi sau discuții despre suplimente din depozitul oficial (nu inclusiv suplimente din alte depozite):

Forumul comunitar Kodi (Https: //forum.Kodi.televizor)

Pagina oficială Kodi Reddit (Https://www.reddit.com/r/kodi/)

Pentru discuții despre Kodi în general sau despre orice suplimente (inclusiv cele neoficiale):

Forumul de asistență Kodi (Koditalk.org)

Forumul DroidBox Kodi Addon (Https://droidboxforums.com/forums/kodi-dbmc-add-ons.17/)

Caseta de divertisment Ajutor și sugestii Kodi (Https://www.entertainmentbox.com/forums/forum/general-help-hints-tips/kodi-tips-help/)

Dacă primiți mesaje de eroare care vă spun să verificați fișierele de jurnal, este posibil să nu știți unde să găsiți aceste fișiere sau cum să opriți mesajele de eroare. Urmați aceste instrucțiuni și ar trebui să puteți face ambele sau cel puțin pentru a găsi ajutor de la alții care pot.

Popular: Cum instalați VPN pe Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 53 =

Adblock
detector