Cum se instalează addonul YouTube Kodi

Majoritatea dispozitivelor de streaming au aplicații YouTube de sine stătătoare, dar trecerea între Kodi și o altă aplicație este incomodă. Adăugarea YouTube Kodi vă permite să vizionați videoclipuri YouTube fără a fi nevoie să ieșiți din Kodi și chiar vă permite să evitați reclamele enervante de pe Youtube..

Ce este Kodi?

Kodi este o aplicație media streaming care se conectează la televizorul dvs. sau rulează pe un dispozitiv mobil. Este compatibil cu toate dispozitivele majore de telefon, tabletă și streaming. Kodi este o soluție excelentă, indiferent dacă ai conectat computerul la televizor cu un cablu HDMI sau vrei să deblochezi puterea reală a Firestick-ului.

În urma acestei scrieri, ultima versiune stabilă a lui Kodi este 17.4. Cea mai recentă versiune este disponibilă pentru a fi descărcată aici.

Important: Cum să folosiți Kodi în siguranță

Înainte de a începe, recomand cu adevărat instalarea unui VPN. YouTube este cunoscut pentru restricționarea conținutului dvs. în funcție de locul în care se întâmplă să trăiți. Dacă sunteți în SUA, înseamnă că pierdeți pe BBC, inclusiv toată acoperirea lor sportivă și extra din emisiuni populare precum Dr. Who.

Și personal, am îngrijorări cu privire la monitorizarea ISP de conținut în streaming. Cred că este destul de evident că ISP-urile mor doar pentru a adopta legislația împotriva neutralității netului, astfel încât acestea pot începe să acorde atenție câtă lățime de bandă utilizați la streamingul de video - apoi vă încasează suplimentar pentru asta.

Conectarea la un VPN criptează traficul, astfel încât ISP-ul dvs. nu are idee despre ce faceți cu conexiunea la internet, care este modul în care ar trebui să fie.

IPVanish este singurul VPN pe care l-am testat care oferă viteza de care aveți nevoie pentru streaming, cu conexiuni cu latență scăzută pe tot globul. De asemenea, funcționează cu cea mai largă gamă de dispozitive, inclusiv FireTV și Firesticks, pe care nicio altă VPN nu le poate face chiar acum.

Nu trebuie să schimbați nicio setare, trebuie doar să vă înscrieți la IPVanish, să instalați clientul pe dispozitivul dvs. și să vă conectați la un server oriunde în lume. Folosesc IPVanish de câteva luni și cred că comoditatea, confidențialitatea și viteza merită plătite.

Instalarea addonului YouTube Kodi

Adăugarea YouTube Kodi este disponibilă pentru a fi descărcată din depozitul oficial de completări Kodi. Pentru a-l instala, va trebui să răsfoiți printre listele de suplimente video. Iată cum se face.

YouTube Kodi Addon - Instalare 1

Începeți făcând clic pe butonul Adaosuri element de meniu pe ecranul principal al lui Kodi. Este posibil să aveți mai multe intrări în meniul dvs. decât mine, deoarece am ascuns multe dintre cele pe care nu le folosesc pentru a reduce dezordinea. Este de obicei în partea de jos a listei.

YouTube Kodi Addon - Instalare 2

Apoi faceți clic pe butonul Descarca articol din meniu.

YouTube Kodi Addon - Instalare 3

Căutați la Componente video pictograma și faceți clic pe ea pentru a deschide lista de suplimente video disponibile.

YouTube Kodi Addon - Instalare 4

Apoi, derulați în jos până găsiți YouTube element de meniu și faceți clic pe el.

YouTube Kodi Addon - Instalare 5

Apoi faceți clic pe butonul Instalare butonul din stânga jos pentru a începe procesul de instalare.

YouTube Kodi Addon - Instalare 6

După ce addon-ul YouTube Kodi a început să se descarce cu succes, pictograma din listă se va schimba.

YouTube Kodi Addon - Instalare 7

Pictograma se va schimba la o verificare la terminarea instalării addonului YouTube Kodi.

YouTube Kodi Addon - Instalare 8

Acum puteți lansa YouTube din addons meniul.

Configurarea suplimentului YouTube Kodi

Adăugarea YouTube Kodi funcționează din cutie, dar există câteva setări pe care doriți să le analizați după finalizarea instalării.

Expertul de configurare

Prima dată când lansați suplimentul YouTube Kodi, vi se va cere dacă doriți sau nu să rulați asistentul de configurare.

YouTube Kodi Addon - Configurarea expertului

Rularea asistentului este opțională, dar îmi place să fac clic pe da buton și parcurgeți-l pentru a-mi seta limba și țara. Puteți modifica aceste setări mai târziu în meniul de opțiuni pentru adăugarea YouTube Kodi.

YouTube Kodi Addon - Configurarea expertului

Alegeți limba din listă și faceți clic pe ea pentru a trece la pasul următor.

YouTube Kodi Addon - Configurarea expertului

Apoi selectați țara dvs. și faceți clic pe ea. Acest lucru este doar pentru vrăjitorul de configurare.

Rețineți că aceste setări controlează doar videoclipurile sugerate pe care le vedeți și limba interfeței YouTube. Dacă doriți să puteți accesa conținut YouTube din alte țări, va trebui totuși să instalați o VPN pentru a controla conținutul care vi se permite..

Conectarea unui cont YouTube

Majoritatea oamenilor vor dori să își conecteze contul existent cu addonul YouTube Kodi. După ce contul dvs. este conectat, puteți naviga prin canalele abonate, puteți avea acces la favorite și puteți urmări listele de redare pe care le-ați făcut deja.

YouTube Kodi Addon - Cont Link

Începeți prin selectarea conectare element de meniu din partea de sus a meniului principal.

YouTube Kodi Addon - Cont Link

Vi se va avertiza că trebuie să repetați acest proces de două ori. Este normal și este destul de ușor de făcut. Apasă pe O.K buton pentru a trece la pasul următor.

YouTube Kodi Addon - Cont Link

În continuare, va apărea un ecran care vă va da codul de confirmare și va afișa o bară de progres. Trebuie să vă conectați la YouTube și să confirmați fiecare cod înainte de completarea barei de progres. Este nevoie de puțin mai mult de 5 minute pentru a umple complet, astfel încât să aveți mult timp.

YouTube Kodi Addon - Cont Link

Începeți prin deschiderea https://www.youtube.com/activate și introducerea codului de confirmare, apoi faceți clic pe butonul Următor → buton.

YouTube Kodi Addon - Cont Link

Atunci va trebui să faceți clic pe butonul Permite pentru a conecta contul dvs. YouTube cu addonul YouTube Kodi.

YouTube Kodi Addon - Cont Link

Rețineți că va trebui să repetați acest pas din nou pentru a vă conecta complet contul. După ce ai făcut asta, vei avea acces la abonamentele tale și la alte informații asociate contului tău YouTube.

Alte setari

Există alte câteva setări pe care ți le-aș recomanda să le schimbi sau cel puțin să arunci o privire. Îmi place să stabilesc rezoluția și să modific ce foldere sunt afișate în mod implicit.

YouTube Kodi Addon - Alte setări

Puteți accesa meniul de setări pentru suplimentul YouTube Kodi, navigând la sfârșitul listei, apoi făcând clic pe butonul Setări articol din meniu.

YouTube Kodi Addon - Alte setări

Componenta YouTube Kodi nu va alege automat calitatea videoclipului, așadar setează-l acolo unde vrei. Prefer 720p pentru ecranul meu, dar există opțiuni disponibile pentru 1080p până la 240p.

YouTube Kodi Addon - Alte setări

Apoi, faceți clic pe butonul Dosare meniul din stânga și aruncă o privire la ce este afișat implicit. În opinia mea, lista elementelor afișate este prea lungă. Cel puțin, îmi place să dezactivez afișarea Videoclipuri neplăcute pentru că probabil am dat clic pe dislike pentru un motiv.

De asemenea, luați notă de întreținere meniul. Dacă aveți vreodată probleme cu adăugarea YouTube Kodi care rulează lent sau se prăbușește, ar trebui să vă ștergeți memoria cache din meniul respectiv.

Transmiterea videoclipurilor de pe YouTube

După ce addonul YouTube a fost instalat și configurat, transmiterea videoclipurilor de pe YouTube este ușoară. Pentru a naviga pe YouTube, începeți prin a lansa addon-ul din Adaosuri meniu pe ecranul principal al lui Kodi.

YouTube Kodi Addon - Streaming

Veți putea vedea conținut pe baza abonamentelor dvs., veți vedea ce este în trend pe site și puteți căuta videoclipuri.

YouTube Kodi Addon - Streaming

Componenta YouTube Kodi afișează toate metadatele videoclipului din stânga. Când găsiți ceva pe care doriți să îl vizionați, faceți clic pe videoclip pentru a-l deschide și începe să vizionați.

YouTube Kodi Addon - Streaming

După ce videoclipul dvs. a început să transmită fluxul, puteți utiliza controalele adonului pentru a vă întrerupe sau a sări peste, activați subtitrările și puteți schimba rezoluția de redare, de obicei..

Acum aveți YouTube pe Kodi

Este tot ce trebuie să instalați și să configurați addonul YouTube Kodi. Apreciez comoditatea de a putea viziona videoclipuri pe YouTube fără a fi nevoie să ieșiți din Kodi și să lansez o altă aplicație, așa că m-am trezit să folosesc foarte mult din acest addon.

Nu neagă faptul că multe dintre cele mai bune conținut de streaming de pe web se află pe YouTube. Indiferent dacă doriți să vizionați videoclipuri muzicale VEVO, să consultați player-ul dvs. preferat sau să vizionați noi trailer-uri de filme, este foarte convenabil să puteți rula YouTube pe televizorul dvs..

Vezi si: Cele mai bune suplimente Kodi TV live

Popular: Cele mai bune suplimente de film Kodi și cum se instalează Kodi pe Firestick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 49

Adblock
detector